Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 29
  • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: Eksamen på: 30. mai 2007, 19:26
    Leste om en kar på UiO som tok 115 studiepoeng på ett semester!!
    Den rekorden skal jeg slå til neste år Cheesy
    17  Generelt / Åpent forum / Sv: Eksamen på: 30. mai 2007, 18:02
    Hva er det du studerer Rasmus? Øk.adm.?
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: Eksamen på: 30. mai 2007, 08:59
    hehe...hadde norskeksamen "fagstil" i går. Vi hadde fått beskjed om at oppgavene var faglig tunge så vi måtte forberede oss godt, og æreren sa at det alltid kommer en oppgave om språkhistorie. Jeg leste flittig i helgen og kunne det vi skulle og var helt vill i språkhistorie fra år 0 til idag.
       Så, da vi fikk oppgavene kom det et spontant, litt oppgitt latterbrøl fra alle oss tullinger som hadde brukt helgen på å lese. Det var 5 plankeoppgaver, og ingen som krevde noe som helst faglig innsikt. Jeg fikk nesten ikke vist noe kunnskaper, annet enn det jeg klarte å lure inn her og der. Hadde egentlig ikke trengt å lese en dritt!

    Jaja, nynorsk i morgen...chillern Cheesy
    19  Generelt / Åpent forum / Eksamen på: 24. mai 2007, 15:57
    Noen som skal opp til eksamen snart eller?

    Fikk nettopp vite at jeg kommer opp i kjemi 3KJ som skriftelig trekkfag. Det var i grunnen det verste som kunne skje, og 3MX er nå bare en våt drøm.  Embarrassed
    Kjemi er dødens fag, og det verste er at jeg sannsynligvis skal studere jus og ikke planlagte medisin, så da hadde jeg ikke trengt å ta kjemi i det hele tatt!!

    I tillegg skal jeg selvfølgelig opp i norsk fagstil og nynorsk i neste uke, lagt beleilig midt i forberedelsestiden til kjemieksamen Tongue


    Hva skal dere opp i?
    20  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Shake mellom vekttrening og kardio? på: 19. mai 2007, 18:40
    Mange takk Smiley
    21  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Shake mellom vekttrening og kardio? på: 19. mai 2007, 16:49
    Ok...prøvde å søke i søkefunksjonen med en del ulike kombinasjoner, men fikk ingen søkeresultater Huh
    22  Trening / Forum for nybegynnere / Shake mellom vekttrening og kardio? på: 19. mai 2007, 15:20
    Hei.

    Jeg pleier vanligvis å trene med vekter i ca 30-40 min. før jeg sykler på ergometersykkel i ca 30 min for forbrenningsmessige fordeler. Det jeg lurer på er om jeg burde ta en proteinshake mellom vektene og kardioen og om dette evt. vil hemme fettforbrenningen?
       

    Har lest flere steder om musklenes økte opptaksevne etter trening, men lurer på om dette gjelder etter trening av musklene, eller om det gjelder etter avsluttet trening generelt(les etter kardioen)...

    Uff, dette ble klønete formulert, men fyr løs de som vet noe.  Grin

    Merci
    23  Generelt / Åpent forum / Din russetid. på: 13. mai 2007, 10:24
    Hei.
    Jeg har registrert at det er ganske mange her som stiller seg negative til russetiden. Derfor tenkte jeg at jeg kunne opprette denne mimre-/klagetråden som et slags alternativ til alle de andre trådene om alt det teite andre russ gjør idag.
    Her kan du altså skrive litt om din russetidpå godt og vondt.

    Siden jeg egentlig valgte å starte tråden som en unnskyldning for å fortelle om min egen russetid sålangt kan jeg starte showet.  Tongue


    Jeg er altså russ i år. Per dags dato er jeg syk og dårlig, noe som er ganske karakteristisk for hele russetiden sålangt:

    Det hele startet som mange sikkert vet fredag 27. april. Vi hadde gått inn med 13000 hver på bussen vår, tatt mange dugnader og jobbet døgnet rundt de siste ukene for å gjøre den ferdig til første tryvann. Dagen før dagen var det bare folien som manglet. På dagen 27.april kom foliemannen og valgte av en eller annen grunn bare å foliere halvparten av bussen. Denne kombinasjonen av halvparten folie, halvparten dritstygg førte til en del latter og ikke minst eggkasting den kvelden på tryvann.
       Jeg klarte heldigvis å bli syk den kvelden, så jeg slapp i det minste å gjenoppleve det hele kvelden etter. På søndagen klarte jeg imidlertid å dra meg opp av senga for å grille med noen venner. Jeg klarte da å få en mageinfeksjon som førte til at jeg tilbragte de neste tre dagene med å spy og drite store deler av dagen. Disse dagene levde jeg på fire små kjeks og litt cola og jeg har gått ned en del kilo.
       Dette gjorde også at jeg ikke fikk dratt til landstreffet i kongeparken da bussen endelig var ferdig. Billett og flybillett som var betalt for lenge siden gikk da rett i vasken. På vei hjem havererte bussen like utenfor Larvik og måtte på stå på verksted der til de fikk kapasitet til å fikse den. Vi måtte altså klare oss uten bussen i nok en uke. Per dags dato   er den helt i orden, den vil bare ikke starte alltid.  :Smiley
       Jeg var på tryvann som t-baneruss på fredag, den kaldeste kvelden hittil i mai 07. Jeg var gjennomvåt etter å ha blitt dynket i øl og måtte gå et godt stykke før jeg og en til fikk tak i en taxi som tok 500kr for å kjøre oss fra Holmenkollen til Majorstuen.
       Jeg skulle sove hos kameraten min, men når han sover er han et middels symfoniorkester i seg selv så det gikk ikke. Da jeg kom hjem lørdag morgen etter mitt livs lengste trikketur fra Majorstuen til Nordstrand, med en eller annen jævla pakistaner som hørte på bangala på walkmantelefonen sin uten ørepropper  furious, var jeg klissete av øl og ganske forbannet forkjølet. Jeg har sovet helt til nå, kun avbrutt av vår veldig sosiale hund og en del snørrfjerning.
       I morgen skal jeg holde en hel time i religion om etikk som jeg ikke har begynt å forberede meg til, sammen med to stykker som sikkert er ganske bakfulle akkurat nå. Det blir også en aldri så liten overhøvling i norsktimen om folkelitteratur. Nevnte jeg at jeg ikke har noe særlig igjen av stemmen?? På tirsdag skal jeg ha engelskprøve og løpetest i gymmen som skal avgjøre seksern min. Og jeg er så syk...


    Kjapp oppsummering for dere som ikke gidder å lese alt: Jeg har betalt og jobbet veldig mye for en buss jeg ikke har fått brukt i det hele tatt, samt veldig lite russetid generelt. De om lag to dagene jeg ikke har vært syk har jeg endt opp som t-baneruss, og jeg må konkludere med at treffene heller ikke var spesielt mye å skryte av.

    Nå driter jeg egentlig i alt sammen.

    Til tross for et lite fall i karaktersnitt, en del fravær pga sykdom og en del bortkastede penger har det kommet to gode ting ut av det hele:
    1) Fikk kjøpt en del kosttilskudd på en av Sverigeturene.  Grin
    2) Har kommet fram til at fest og fyll ikke er noe for meg, og at jeg trives mye bedre i god fysisk form. Russetiden har artig nok stort sett betydd slutten på drikkingen for min del.


    24  Generelt / Åpent forum / Sv: Russefeber 07 på: 08. mai 2007, 16:19
    Jeg skal, jeg skal!!


    Tror jeg da, hvis jeg ikke har rotet bort billetten...  Huh
    25  Generelt / Åpent forum / Treningsmusikk på: 26. april 2007, 18:08
    Hei

    Hva slags musikk hører DU på når du trener?

    Jeg trenger noen tips til god og motiverende musikk til treningen.
    Musikken som er i bakgrunnen på mange bodybuilding- og strongmanfilmene er ganske fete, så jeg er ute etter noe i den duren, men jeg trenger forslag til band osv..
    26  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva mener du om russen/russetiden? på: 24. april 2007, 16:19
    Jeg er russ i år!

    Begynner på fredag  buttrock buttrock buttrock

    Gleder meg. Party, party every day Dance
    27  Generelt / Åpent forum / Sv: russ 2007?russesang? på: 21. mars 2007, 18:39
    Jeg er russ 07 Cheesy

    Angående årets russesang har jeg null peil, men så lojal som jeg er får jeg vel sette en knapp på sangene til "Deep Blue 07". Vi har fått folk til å lage sanger, en trance(liker det ikke, men det er jo et must) og en hiphop som jeg frykter blir svært dårlig. Tongue

    Uansett, jeg gleder meg! Cheesy
    (Tror for øvrig ikke bussen vår brenner så godt. Har hatt litt problemer med fukt og råte over vinteren) Tongue
    28  Generelt / Åpent forum / Treningsinstruktør/veileder på: 10. mars 2007, 13:49
    Hei.

    En gang for ganske lenge siden snublet jeg over en tråd her på treningsforum som handlet om steder man kan utdanne seg til personlig trener eller noe. Saken er at jeg prøver å finne ut hva jeg skal ta meg til neste år, og da jeg ikke vil begynne rett på studiene vil jeg gjerne vite litt mer om dette. Så hvis noen sitter inne med info eller linker til internettsider eller liknende så hadde det vært fett.

    Mange takk
    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Nytt morsomt spill juhu på: 17. februar 2007, 12:17
    180 Cheesy
    30  Generelt / Åpent forum / Sv: Et spill for de som kjeder seg! på: 16. februar 2007, 20:07
    Svovelsulfitt
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 29
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!