Visning av honnrposter for Apaco
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 84
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco trener mot Kilimanjaro 2010 og akseptabel styrke. 05. september 2008, 20:12
  Hva jobber du som egentlig? Virker som du kjenner eller har kjennskap til kremen av Norges "ypperste" ungdom?Tongue

  Jeg jobber som barnefysioterapeut - min omgangskrets er heller et resultat av at jeg har gått på skole med og trent med mange utsatte, har høy sosial intelligens, har vært 143kg kortklipt nordmann med en magisk tiltrekning på merkelige bekjentskaper samtidig som jeg er svært så hyggelig og da er folk hyggelig tilbake.

  Dagens trening:
  Mage: 3x25
  Rygghev: 3x10

  Knebøy:
  8x120kg
  6x140kg
  6x150kg i supersett med 4x130kg
  6x170kg i supersett med 4x150kg
  6x170kg i supersett med 4x150kg
  6x170kg i supersett med 4x150kg

  Benkpress med middelsgrep og strikkeffekt:
  oppvarming+
  8x110kg
  6x125kg
  5x142,5kg + 8x27,5kg hantler i flies
  5x142,5kg + 8x27,5kg hantler i flies
  5x142,5kg + 8x27,5kg hantler i flies

  Nedtrekk med curlgrep:
  5x10 - hvorav siste sett på 135kg

  Sittende dobbel bicepscurl i skråbenk:
  10x25kg hantler
  10x25kg hantler
  10x32,5kg hantler
  10x32,5kg hantler
  10x32,5kg hantler
  1 stk krabbe
  1 stk dobbel biceps
  1 stk krabbe
  1 stk sidechest.
  Honnr gitt av : PeGo, 06. juni 2015, 01:12
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco trener mot 10.000 meter juli 2008. Ta SATS og bli med! 12. november 2007, 20:32
  fortsatt utrolig bra styrke da. :)hvorfor denne iveren over og løpe 10000m?du har jo særdeles gode løft innen de 3 store

  Det gjelder å sette seg mål - før var målet å bli stor og sterk - jeg tok 270 i bøy m/belte, 210 i benk m/wristwraps og 305 eller noe i mark m/belte - men den fysiske formen var latterlig dårlig - nå skal jeg bli sprek - løpe 10.000 meter samtidig som jeg løfter habilt mye - og jeg skal ha en midje på max 100 cm - nå jobber jeg mot dette, og jobber knallhardt og ofrer det som må ofres - gleden min ved trening ligger i å prestere - men det er ikke så himla viktig hva jeg presterer bare prestasjonen jeg søker er langt unna det jeg er nå. Nå har jeg klart å gå opp 70kg, da prøver vi ekstremvariant nummer 2 - har ikke noe bedre svar enn detta gitt.
  Honnr gitt av : PeGo, 30. mai 2015, 21:39
  3  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco mosjonerer på sats. 13. juni 2007, 22:15
  får ikke noe å spise lenger, så har goood tid. Spaserer til og med omveier hjem jeg Sad

  Den dagen noen nekter meg å spise, er den dagen jeg blir drapsmann.
  Honnr gitt av : PeGo, 21. mai 2015, 22:37
  4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco mosjonerer på sats. 14. mai 2007, 21:28
  Her er artikkelen jeg skrev for 1,5 år siden på iform....hadde nok skrevet den litt anderledes nå...er stadig i forandring, men poster den her sånn som den var.

  Etter å ha vært aktiv på iform-forumet en god stund, har jeg lagt merke til at mange "nye" strever/lurer på mye av det samme. Med nye, mener jeg nesten folk som har trent mindre enn 2-3 år.
   
  Kort om meg selv er at jeg startet å løfte i 2.videregående, og er nå 25. Jeg har mao trent vekter i ca 8 år. Når jeg startet var jeg lettest i klassen med mine 182 cm og gigantiske 66,5 kilo. Jeg tok fantastiske 55kg i benk - og det var et sånt fastbenkapparat, det tilsvarer vel noe sånt som 40kg i fri-benk tenker jeg...så jeg var 17 år og tok omtrent 40 kg i benkpress. Mao jeg hadde et ræva utgangspunkt. Ingen skal komme å fortelle meg at jeg ikke har gått "the hard way". Men, fra dag 1 bestemte jeg meg for at jeg skulle bli svær! Målet den gang var ? veie 90 kg og kunne gå inn på hvilket som helst gym, når som helst på døgnet og legge seg ned å benke 100 kg 8 ganger...dette virket for meg da som uoppnåelig, men var en drøm. Som sagt jeg var 17 år og syltynn:)

  I dag 8 år senere veier jeg over 135 kg. Overarmene er på drøyt 54 cm, og jeg har bla 2-reppa 210 kg i benk og dratt over 300 kg i mark. Alt uten steroider, masse fancy kosttilskudd, masse fancy treningsøvelser, avanserte treningsprogramer osv...jeg har rett og slett gjort det på den enkle måten, og den enkle måten kommer her:

  1. Kontinuitet:
  På 8 år er den lengste treningspausen jeg har hatt vært på 12 dager. Det var i 2003 og jeg lå strakt ut med kyssesyken og monsterfeber. Jeg har trent med nakkekrave, avrevne muskler, betennelser osv. Jeg sier ikke at man skal trene til man dør, men det er alltids noe man kan gjøre selv om man er syk/skada osv. Har du betennelse i albuen, så kjører du  bein, mark osv...det er alltid noe som ikke er vondt. ..i værste fall får du kjøre med lette vekter. På sykehus rundt omrkring starter man med rolig opptrening 2-3 dager etter hjerteoperasjon, da er det ikke farlig å trene med litt forkjølelse, men tren med hodet. Jeg har også kommet meg gjennom harde studier, perioder med 2 jobber, 8 sommerferier osv uten å ha lange avbrudd. Er du på ferie, tar det deg ikke lang tid å bruke 1 time annenhver dag på å holde formen oppe. Jeg fant et gym på landsbygda i tanzania, da finner du det nok andre steder også:) Vil man bli stor og sterk, må man ofre noe. Ved motgang, ikke slutt – men gjør forandringer. Men for all del, ingen øker kontinuerlig i 8 år...det er gode og tunge stunder...her som alle andre plasser i livet. De som kommer lengst, er de med mest selvrespekt og karakter. Vis verden at du er en figther! De som gir opp er de som kun når et visst nivå, jeg har økt i vekt, omkrets og styrke hvert eneste år 8 år på rad – det er jeg veldig godt fornøyd med. Folk som gir opp er det tristeste jeg vet....å skifte fokus i livet er sunt, og gi opp er stakkarslig.

  2. Tren enkelt!
  Jeg har prøvd mange treningsprogram. Nevn en variant, og jeg har sannsynligvis prøvd det. De første årene trodde jeg at det fantes snarveier til suksess, bare programmet ble bra nok. Jeg prøvde alskens fancy øvelser, hadde 9 øvelser på skuldre og trente i mange timer fordi jeg hadde så mange lure øvelser. Kort fortalt, det er for folk flest ingen snarveier til å bli stor. Det er sagt og skrevet av "alle" som har vært i gamet en stund. Se på styrkeløftere, byggere, vektløftere, kulestøtere osv...osv...hva gjør de? Jo, de trener KNEBØY i en eller annen variant. De trener markløft i en eller annen variant, og de trener noen trekkøvelser og noen pressøvelser. Skal man bli stor er dette nødt til å være basis: Mao et treningsprogram med knebøy, markløft, benkpress, millitærpress og stangroing. Da er du godt i gang.Sleng på et par isolasjonsøvelser, og er fryktelig nærme det alle disse gutta kjører. Jeg har prata med dorian yates, jeg har prata med markus ruhl, jeg har prata med tollef taksdal (em-mester i styrkeløft), jeg har prata med georg andersen, randy barnes (ol-vinner i kule?) osv...flust av store folk både i inn og utland og fra forskjellige idretter. Dorian fortalte meg at han brukte ca 20 minutter på å trene biceps i uka. Randy Barnes sa han trente biceps når han gadd, Tollef hata å trene biceps. Felles for disse gutta var at de hadde større biceps enn bortimot 100% av verdens befolkning, og at de var sinnsykt sterke i trekkøvelser. Mao, jeg tror det er viktigere å bruke tid på stangroing enn konsentrasjonscurl.

  Lær deg øvelsene! Ikke juks! Du får ikke store bein av halve knebøy...hvorfor kjører aldri noen av de som kjører halve knebøy, halve benkpress montro?? Svaret: knebøy gjør vondt og er slitsomt....huff og huff..med den innstillinga blir man ikke større. Drit i vekta. Det ser bare patetisk ut med folk som må løfte rumpa for å presse opp benkvekta, eller folk som neier og kaller det knebøy...eller som kaster opp bicepshantlene i noe som ser ut som en spasmeaktiv bevegelse av armen. Ting kan også bli for strikt...men som nybegynner må du lære deg å løfte riktig, så kan du finne din egen teknikk etterhvert. Det finnes ingen fasit på et riktig løft, men det finnes retningslinjer. Lær av noen som kan. Jeg oppsøkte en lokal styrkeløfterklubb, der lærte jeg en hard lekse. Jeg måtte ned 20 kg i treningsvekt, resultatet på sikt var at jeg økte 50 og kunne løfte en tyngre vekt smertefritt.

  Det er ingen fasit på sett, reps, øvelser, splitt, øvelser en gang i uka eller flere ganger i uka. Prøv deg fram. Jeg har økt bra på byggeprogrammer ala dorian yates varianten, og jeg har økt bra på 3 dagers styrkeløftsprogramer, selv om dette er ekstremt forskjellig trening. Felles: begge gjør ting enkelt. Jeg tror neppe det er tilfeldig at jeg med mine korte treningsøkter med mye baseøvelser er større enn samtlige av de andre på gymet der jeg trener, som kjører lange 2 timers økter med masse isolasjonsøvelser. Det er også viktig å prioritere trening og man må akseptere at man innimellom må si nei til å være med på alskens ting fordi man skal trene osv...jo større man vil bli, jo mer ekstrem må man være...sånn er det for de aller aller fleste av oss...og når jeg ser tilbake så har jeg ofret mange venner, kjærester, sosiale happenings etc...jeg har tilogmed missa bryllupet til en kompis og barnedåpen til en jeg er onkel til..de siste eksemplene er nok å dra det litt for langt, men jeg er utrolig fornøyd med at jeg har tatt de valgene jeg har tatt, for jeg har oppnådd det jeg ville oppnå...i tillegg til at jeg har tatt en 5 år lang utdannelse og fått generell struktur på livet.

  3. SPIS!!!
  De første 2 årene jeg trente vekter gikk jeg opp enorme 5kg. Jeg ble veldig mye sterkere, ikke mye større:) Hvorfor? Tja...jeg spiste 4 måltider pr dag, jeg hadde et normalt aktivt liv, jeg var som sagt en syltynn 17 åring med god forbrenning. Forutsetningene mot meg?? Tja...eller...nei...feilen var at jeg ikke prøvde hardt nok. Jeg begynte å spise 8 ganger pr dag. Annenhver time. Jeg var aldri mer sulten. Jeg spiste ikke fanatisk, men jeg spiste MAT! Jeg telte ikke kalorier, jeg heiv innpå, litt system...men jeg var nybegynner...jeg var ikke Dorian Yates...man må først lære å krabbe, så lære å gå...jeg ble mer innaktiv, sluttet å løpe 3 dager i uka, jeg skulle bli stor! Resultatet: masse mat + mindre kardio...var 24 kg opp på 1 år. Og sannelig...veide jeg ikke 90 kg. Første mål var nådd, og det hadde tatt omtrent 3 år. Masse strekkmerker, 1000 anklager om doping. Sannheten: jeg hadde prøvd hardere enn folk flest gidder. Jeg ofret litt sosialt liv og jeg påla meg selv et mer struktur liv. Jeg gikk fra å være en barnslig tenåring til en strukturert tenåring. Det nytter ikke å tro at man kan leve helt som før og så vil man plutselig begynne å vokse brutalt. Man må innse at man må smøre flere matpakker, at man må bruke lommepengene på mat og ikke brus eller kino osv..osv..

  Kosttilskudd er en fin ting det...men når det blir hovedfokus i kosten er man på ville veier. Jeg gråter innvendig hver gang jeg får spm av folk som skal begynne å trene om hva som er best av creaplus og glutamin. For det første så la for all del kosttilskudd være tilskudd til kosten. For min egen del har jeg klart meg utmerket med proteinpulver (som jeg begynte med først etter 3 år) og multivitaminer. Jeg har periodevis prøvd både kreatin og glutamin...men jeg prioriterer heller pengene mine på mat og proteinpulver og mener at jeg har vokst anseelig på det...og armene har vokst de selv uten mega pump 2000 og testo-booster og andre fancy ting:) Jeg sier ikke at kosttilskudd er unyttig...hadde jeg hatt mer penger hadde jeg nok brukt mer penger på det, men at det er nødvendig med 7 forskjellige tilskudd for å få resultater av treninga det kjøper ihvertfall ikke jeg. Kunne jeg valgt mellom å bruke litago eller ribose – hadde jeg brukt litago 10 av 10 ganger.

  4. LES!
  For å skjønne hvordan kroppen fungrerer, hva som er "riktig" og hva som er "feil". Det er 2 måter å lære ting på. Lære av folk som har lest noe/hørt noe osv...Eller lese selv. Det er din egen kropp det handler om. Den skal du leve med resten av ditt liv. At folk ikke har basiskunnskaper om sin egen kropp er skremmende. Jeg bruker fritida mi på å lese igjennom det mest relevante pensumet som både leger og fysioterapeuter har. Jeg kan utspring, feste og funksjon til kroppens muskler. Jeg kan elementær fysiologi. Hvordan fungerer hjerte, lunger, celler og vev, nyrer, lever osv...Kan du dette, vil du skjønne langt mer av treninga di også, og skjønne hva som skal til for å ha en helsemessig god kropp. Ps. Bøker for videregående skole er ikke omfattende nok:) Artikler og bøker om styrketrening, kosthold osv også bør være obligatorisk. Det er fullt av medisinske databaser rundt omkring på nettet hvor forskning blir lagt ut hver dag. Når jeg lurer på noe, spør jeg ikke den lokale helsestudiotraveren, men jeg setter meg på t-banen til sognsvann og leiter opp en professor, eller jeg sender en mail eller tar en telefon. Det tar tid, men hva er trossalt viktigere enn kroppen din? Ikke svelg alt du leser rått, men plukk det beste. Prøv og feil, lev og lær:) Iform er også et fint sted å lese...men også her: Vær kritisk!

  5. Et annet punkt som har vært viktig for meg har vært treningspartnere.
  Jeg vil derfor skrive noen ord om treningspartnere. På 8 år har jeg hatt 6 treningspartnere....og de har alle vært med på å forme meg, og vært med på å utvikle meg, og også gitt meg noen tanker om hva jeg vil ha i fremtiden. Skal jeg gi noen generelle råd vil jeg si følgende:. Velg en med samme intensjoner/mål som deg. For min egen del er jeg på trening for å trene, for mye prat ødelegger fort intensiteten til en treningsøkt, så derfor trener jeg nødig med noen som har et voldsomt sosialt behov. Det er også greit å ha en som har samme mål. Jeg som vil bli stor, vil ha en partner som vil bli stor. Tren med en som du kan stole på. Det finnes ingenting mer irriterende enn folk som kommer for sent, ikke møter, ikke vet hva dere skal trene den dagen, en som ikke vet hvordan du vil bli spotta osv. Finn en som gir like mye av seg selv som deg. Jeg elsker å peppe og prøver alltid å få min partner til å yte det lille ekstra, klarer ikke partneren din å gjøre det samme for deg, dropp han og finn en ny.


  6. Helt tilslutt vil jeg bare skrive litt om ting som opptar meg når det gjelder trening.
  For det første: husk at folk er på et treningssenter av vidt forskjellige grunner. La folk få lov til det. Ikke ugle-se monsteret som brøler og roper, ikke rist på hodet av damen som er mer opptatt av å sminke seg enn å trene eller gutter som er mer opptatt av å stramme enn å trene biceps, ikke irriter deg over dårlig musikk, ikke prøv å sjekk opp hver eneste dame som beveger seg inn i frivektsområdet, ikke kritiser eller belær andre, ikke prat til noen midt i et treningssett, rydd opp vektene etter deg når du har trent et sted – i det hele tatt oppfør deg bra, konsentrer deg om deg selv og ha fokus på din trening og din fremgang, og la andre ha fokus på sin trening og sin fremgang, ikke spott folk som ikke har bedt om det, ikke spør folk om hvorfor de ikke heller kjører øvelsen sånn som du mener istedet for sånn de selv kjører den osv. Å spørre andre er bra, å forstyrre andre er ikke bra – det er en balansegang. For min egen del prater jeg gjerne med folk som lurer på ting i garderoben eller før eller etter trening – men forstyrrer noen meg midt i treninga er jeg ikke like imøtekommende.
  Honnr gitt av : PeGo, 21. mai 2015, 22:22
  5  Generelt / Antidoping / Sv: Styrkeløfter tatt i doping 07. mars 2012, 19:26
  Bare 107 tester i hele 2010 Huh Kan ikke bli mange testene pr topputøver, er det noen som i det heletatt blir testet hver måned?

  Ikke at jeg har peiling, men dette er vel adn sine tester. Så kommer vel wada? sine tester ved internasjonale konkurranser osv...så de beste ligger nok på et sånt antall konkurransetester utenfor Norge inkludert.

  Ellers er det forsåvidt et godt tegn at antall tester går ned, det har ofte en sammenheng med at Adn har tatt en haug med tester som er negative (altså at utøverne får et godt rykte) og derfor kanskje kan testes 6 istedetfor 8 ganger uanmeldt på et år i tillegg til konkurransesting. I styrkeløftsnorge tror jeg faktisk det er langt større sjangs på å ta dopingsyndere om man tester de som ligger under eliten ifht eliten....antidopingholdningene i norgestoppen i styrkeløft er veldig sterke sånn som jeg kjenner miljøet og jeg er ikke i tvil om at hvis noen hadde hatt mistanke til hverandre hadde adn fått vite det på timen (ikke at jeg mener at man skal teste kun på mistanke sånn sett, men er lettere å gjemme seg bort i et system som støtter dopet - ala finske langrennslandslaget for 10+ år siden).
  Honnr gitt av : HARDY-GUTTEN, 22. februar 2014, 04:29
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kreatin og protein.? 22. januar 2013, 20:25
  Hei.

  Jeg skal gi deg litt lærdom, 1 formaning og ett råd.

  Lærdom: Man kan ikke forandre epler til pærer og man kan heller ikke gjøre om fett til muskler. Det du kan gjøre er å miste fett og få økt muskelmasse, det er dette som skjer når man trener styrke.

  Formaning: Kosttilskudd hjelper "ikke en dritt" hvis ikke trening og kosthold er på plass. Sånn sett bør du være sikker på at du har et bra treningsprogram, en oppegående person du kan få rad av og et kosthold som ikke kun består av baguetter, vafler og grandiosa før du bruker penger på tilskudd.

  Råd: Bruk penger på kvalitetsproteiner og spar penger på kreatin. Kjøp et helt vanlig kreatin monohydrat...får vel 500 gram for ned mot 100 kroner noen steder. Dette holder i massevis.
  Når det gjelder proteiner får du i stor grad det du betaler for. Legg heller noe mer penger i et bra pulver enn å spare en hundrelapp og få et pulver med mindre proteiner og mer karb og fett.
  Honnr gitt av : asdf123, 22. januar 2013, 20:37
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Ivar Vike, veien til NSM! 10. januar 2010, 14:02
  Imponerende dude! 210 så jo så lett ut at veien til 240 ikke er lang, men du må huske at det bare er 2 måneder til mars da Grin Som ekstra motivasjon skal jeg legge deg til som venn på facebook hvis du klarer det! Gull
  Honnr gitt av : ivar.v, 09. januar 2013, 12:26
  8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? 01. januar 2013, 15:42
  Henger meg på her, hvor er alle de treningsintresserte og allrighte gutta da?? Wink

  Jeg skal gi deg svaret.

  De finnes på treningssentre. De trener i bukse og genser og er av den "stille" typen når de er på trening. De vil kun i ekstremtilfeller ta kontakt med ei jente når de trener, men vil bli veldig glade for å bli "forstyrret". De ser dog som regel ganske opptatt ut når de er på trening, men det er bare et skalkeskjul for å unngå at noen av "jegvilværevennmedallepåtrening-guttene" skal ta kontakt med de og forstyrre de gjennom hele økta. Disse guttene har nemlig et stort sosialt nettverk og har heller ikke behov for å briefe med sin kunnskap ovenfor disse slitsomme oversosiale guttene som man finner på hvert eneste senter.

  De som trener i bukse og genser er som regel godt utdannet, godt over gjennomsnittelig oppdratt, de har lite markeringsbehov (derav bekledningen) og de har jevnt over godt over gjennomsnittelig treningsinteresse og de er mulig å føre en samtale med om temaer langt utenfor treningsfaglige temaer.

  Det du skal unngå er selvfølgelig det motsatte. Jo mindre klær på en gutt på trening - jo mer skeptisk skal du være. Skygg unna tribaltatoveringer, singletter, høyrøsta fyrer, folk som på død og liv skal hjelpe andre som ikke har bedt om hjelp, folk som går med armene i unaturlige posisjoner og folk som må "slippe" vektene i gulvet for å vise alle at de har løftet "tungt".

  Jeg har vel i min omgangskrets et tosifret antall gutter/menn med minimum mastergradsutdanning, som er blant de "større" på gymet, som samtidig er dopingfrie, som har få skjeletter i skapet, solid økonomi, som er stabile i humøret, har solide omgangskretser og bakgrunn fra "møblerte" hjem og er single. Felles for disse er deres bekledning og fremtoning på treningssenteret. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, og det vil sikkert komme en haug med singlet-trenende gutter som nekter for at det jeg skriver er sant (og som senere vil nekte for mye annet rart også hvis du havner i forhold med de)....men de som kjenner meg her inne (og det er mange) vet at jeg i løpet av mine 15 år på helsestudio kjenner de fleste typer og er en særdeles god analytiker når det kommer til mennesketyper.

  Så: Finn den litt store fyren som surrer for seg selv ved knebøystativet iført genser....det er sannsynligvis det beste valget du kan gjøre. Du finner de "over alt", men de er som regel på helt vanlige treningssentre....fordi det er her snakk om helt vanlige folk.
  Honnr gitt av : bjørn`, 02. januar 2013, 08:06
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? 01. januar 2013, 15:42
  Henger meg på her, hvor er alle de treningsintresserte og allrighte gutta da?? Wink

  Jeg skal gi deg svaret.

  De finnes på treningssentre. De trener i bukse og genser og er av den "stille" typen når de er på trening. De vil kun i ekstremtilfeller ta kontakt med ei jente når de trener, men vil bli veldig glade for å bli "forstyrret". De ser dog som regel ganske opptatt ut når de er på trening, men det er bare et skalkeskjul for å unngå at noen av "jegvilværevennmedallepåtrening-guttene" skal ta kontakt med de og forstyrre de gjennom hele økta. Disse guttene har nemlig et stort sosialt nettverk og har heller ikke behov for å briefe med sin kunnskap ovenfor disse slitsomme oversosiale guttene som man finner på hvert eneste senter.

  De som trener i bukse og genser er som regel godt utdannet, godt over gjennomsnittelig oppdratt, de har lite markeringsbehov (derav bekledningen) og de har jevnt over godt over gjennomsnittelig treningsinteresse og de er mulig å føre en samtale med om temaer langt utenfor treningsfaglige temaer.

  Det du skal unngå er selvfølgelig det motsatte. Jo mindre klær på en gutt på trening - jo mer skeptisk skal du være. Skygg unna tribaltatoveringer, singletter, høyrøsta fyrer, folk som på død og liv skal hjelpe andre som ikke har bedt om hjelp, folk som går med armene i unaturlige posisjoner og folk som må "slippe" vektene i gulvet for å vise alle at de har løftet "tungt".

  Jeg har vel i min omgangskrets et tosifret antall gutter/menn med minimum mastergradsutdanning, som er blant de "større" på gymet, som samtidig er dopingfrie, som har få skjeletter i skapet, solid økonomi, som er stabile i humøret, har solide omgangskretser og bakgrunn fra "møblerte" hjem og er single. Felles for disse er deres bekledning og fremtoning på treningssenteret. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, og det vil sikkert komme en haug med singlet-trenende gutter som nekter for at det jeg skriver er sant (og som senere vil nekte for mye annet rart også hvis du havner i forhold med de)....men de som kjenner meg her inne (og det er mange) vet at jeg i løpet av mine 15 år på helsestudio kjenner de fleste typer og er en særdeles god analytiker når det kommer til mennesketyper.

  Så: Finn den litt store fyren som surrer for seg selv ved knebøystativet iført genser....det er sannsynligvis det beste valget du kan gjøre. Du finner de "over alt", men de er som regel på helt vanlige treningssentre....fordi det er her snakk om helt vanlige folk.
  Honnr gitt av : Atene, 01. januar 2013, 17:23
  10  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? 01. januar 2013, 15:42
  Henger meg på her, hvor er alle de treningsintresserte og allrighte gutta da?? Wink

  Jeg skal gi deg svaret.

  De finnes på treningssentre. De trener i bukse og genser og er av den "stille" typen når de er på trening. De vil kun i ekstremtilfeller ta kontakt med ei jente når de trener, men vil bli veldig glade for å bli "forstyrret". De ser dog som regel ganske opptatt ut når de er på trening, men det er bare et skalkeskjul for å unngå at noen av "jegvilværevennmedallepåtrening-guttene" skal ta kontakt med de og forstyrre de gjennom hele økta. Disse guttene har nemlig et stort sosialt nettverk og har heller ikke behov for å briefe med sin kunnskap ovenfor disse slitsomme oversosiale guttene som man finner på hvert eneste senter.

  De som trener i bukse og genser er som regel godt utdannet, godt over gjennomsnittelig oppdratt, de har lite markeringsbehov (derav bekledningen) og de har jevnt over godt over gjennomsnittelig treningsinteresse og de er mulig å føre en samtale med om temaer langt utenfor treningsfaglige temaer.

  Det du skal unngå er selvfølgelig det motsatte. Jo mindre klær på en gutt på trening - jo mer skeptisk skal du være. Skygg unna tribaltatoveringer, singletter, høyrøsta fyrer, folk som på død og liv skal hjelpe andre som ikke har bedt om hjelp, folk som går med armene i unaturlige posisjoner og folk som må "slippe" vektene i gulvet for å vise alle at de har løftet "tungt".

  Jeg har vel i min omgangskrets et tosifret antall gutter/menn med minimum mastergradsutdanning, som er blant de "større" på gymet, som samtidig er dopingfrie, som har få skjeletter i skapet, solid økonomi, som er stabile i humøret, har solide omgangskretser og bakgrunn fra "møblerte" hjem og er single. Felles for disse er deres bekledning og fremtoning på treningssenteret. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, og det vil sikkert komme en haug med singlet-trenende gutter som nekter for at det jeg skriver er sant (og som senere vil nekte for mye annet rart også hvis du havner i forhold med de)....men de som kjenner meg her inne (og det er mange) vet at jeg i løpet av mine 15 år på helsestudio kjenner de fleste typer og er en særdeles god analytiker når det kommer til mennesketyper.

  Så: Finn den litt store fyren som surrer for seg selv ved knebøystativet iført genser....det er sannsynligvis det beste valget du kan gjøre. Du finner de "over alt", men de er som regel på helt vanlige treningssentre....fordi det er her snakk om helt vanlige folk.
  Honnr gitt av : Ms Nutrition, 01. januar 2013, 15:51
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvor mye er for mye? 30. desember 2012, 11:48
  Hei.

  Jeg tror at dette er noe du bør prøve deg litt fram på over tid. Vei deg ca hver 3-4 uke (på morgenen så målingene blir til omtrent samme tid på døgnet) og ta det derfra.  Ikke bli en av de paniske som veier seg hver dag eller hver 5.dag, forandringene som skjer over så kort tid er alt for ubetydelige til at de er noe å bry seg om.

  I så måte er det jo en stor fordel om du klarer å spise relativt jevnt slik at du lettere kan justere kosten ettersom hvordan det går. Det viktigste i forhold til å beholde muskelmassen er å få i seg nok proteiner. 160-180 gram proteiner virker som et bra inntak, noe mer trengs neppe heller. Om 3400 kalorier er for mye eller for lite kommer jo veldig ann på ditt øvrige aktivitetsnivå. For min del synes jeg det høres mye ut hvis målet er å gå ned til 80kg, men jeg relaterer det selvfølgelig kun til erfaringer rundt egen kropp og vekt.

  Styrketrening 3-4 dager i uka, noe kondisjonstrening og et proteinrikt og kontrollert kosthold er en meget god vei for å komme i bedre form. Prøv å unngå de store "kalorisprekkene" og hold styrketreningsnivået oppe så skal det mye til for at dette går galt.
  Honnr gitt av : Ms Nutrition, 30. desember 2012, 13:01
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 26. desember 2012, 10:31
  Yo!

  Ble det sein trening på deg i går?? (ser treninga er logga midt på natta)

  Jeg spør igjen....ser du plutselig har en 10-er midt inni noe som ser ut som en 8-8,5uke på alt annet. Var tieren planlagt av Mike eller var det nok et utslag av ditt konkurranseinstinkt?

  Etter et par dagers juleferie fra Fasiten er det for øvrig fascinerende å se hva slags magisk kraft boka di har på forumets snålinger!
  Honnr gitt av : bjørn`, 26. desember 2012, 21:00
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Min logg mitt liv 26. desember 2012, 10:40
  Ikke bli innbilsk nå. Jeg ønsker kun alle bildene du har av deg selv (Fra 18års alderen og oppover) fordi jeg ønsker å hjelpe. Du kan stole på Onkel Suppemann. Hvis jeg liker det jeg ser skal du få lov til å sitte på fanget mitt, så kan jeg fortelle gamle skrøner og servere deg Rohypnol.

  Å spøke med hyppere er omtrent like intelligent som å spøke med dyremishandling. Totalt lavmål.
  Honnr gitt av : Ms Nutrition, 26. desember 2012, 12:35
  14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Min logg mitt liv 26. desember 2012, 10:40
  Ikke bli innbilsk nå. Jeg ønsker kun alle bildene du har av deg selv (Fra 18års alderen og oppover) fordi jeg ønsker å hjelpe. Du kan stole på Onkel Suppemann. Hvis jeg liker det jeg ser skal du få lov til å sitte på fanget mitt, så kan jeg fortelle gamle skrøner og servere deg Rohypnol.

  Å spøke med hyppere er omtrent like intelligent som å spøke med dyremishandling. Totalt lavmål.
  Honnr gitt av : Mr.Marko, 26. desember 2012, 12:10
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 16. oktober 2012, 18:30
  Jeg tror rett og slett at man ikke skal henge seg for mye opp i enkeltøkter jeg....det svinger jo dagsform fra himmel til helvete i de fleste idretter, så også når man trener styrke. Er kroppen litt "død" en økt har jeg desto mer tro på å holde igjen litt, da cns (ihvertfall for min egen del) ofte trenger litt mindre påkjenninger på slike dager. Sånn sett tror jeg man bare skal innse realitetene de dagene man er i "sånn" form og la @9 virkelig være @9 og kanskje mer som en @8.5 enn @9.5 som det faktisk fort blir på dårlige dager fordi at alt er seigt.
  Honnr gitt av : Evis, 16. oktober 2012, 20:58
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 84
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!