Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Kondisjon og styrketrening samme dag på: 14. desember 2005, 23:29
    Nesten uansett hva man trener er det ønskelig med et høyt nivå av veksthormoner i kroppen. Det er nødvendig for å bygge opp kroppen etter treningen. Intensiv trening vil føre til at nivået stiger. Etter ca 45 min vil nivået begynne å synke. Hvis en trener intensivt lenger enn det vil en få overvekt av nedbrytende hormoner. Det er det motsatte av hva en ønsker.
    Vekttreningen må derfor utføres først.
    Etter vektreningen kan en utføre lettere kondisjonstrening, som da kan overstige 45 min. Intervalltrening er også intensiv, og samlet trening må ikke overstige ca 45 min.
    Etter intensiv trening bør kroppen hvile i 48 timer før neste trening.
    En kan lese mer om dette i bøkene til Rob Faigin.  http://www.hormonalfitness.com/
    Slett meldingSlett
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Sticky: Egg usunt på grunn av kolesterolet? Les her... på: 04. november 2005, 17:21
    Hei! Vil slutte meg til det som mange andre her sier: Fett og kolesterol er ikke farlig! Det er faktisk sundt og viktig for kroppen.
    Jeg er kursleder i Eat International. Vi anbefaler et kosthold som ligner på Atkins, men vi anbefaler noe mer fett. I tillegg en karbo-dag i uken for å fylle opp glykogenlagrene.
    Vi prøver å få våre kurdeltagere til å ta blodprøver for å bevise for seg selv og andre at blodverdiene bedres.  Bl. a. går totalkolesterol gjerne litt ned. Det viktigste er imidlertid at forholdet mellom det gode og det dårlige kolesterolet blir mye bedre.
    Ellers begynner vel nå de fleste å bli enige om at kolesterol ikke er en risikofaktor for hjertesykdom. Kanskje er for lite fett en større fare for vår helse. Eldre kvinner med lavt kolesterol lever faktisk kortere.
    Det er kommet en ny bok: Bedre uten brød. Denne boken har mange eksempler og kurver som viser hvor raskt forskjellige sykdommer, blodverdier osv. endres til det bedre når en reduserer på karbohydratinntaket og øker fettinntaket.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!