for cas
  Visning av honnørposter for cas
Sider:
  • 1
  • 1  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Hvorfor gidde Ã¥ trene 03. april 2009, 06:04
    Hvorfor gidde å trene?

    Helt ærlig.. Ja, HVORFOR GIDDE?
    Slik ser iallefall jeg det nå, etter 5 år med slit for å komme dit jeg er idag.
    Skal nevnes at jeg bor i en liten by, med i underkant av 9000 innbyggere (før asylsøkerbølgen 1.april) - og at det dermed er småbysyndromet som gjør at jeg tenker "hvorfor gidde".

    I en by som dette blir man motarbeidet uansett hva man oppnår virker det til.

    Før var jeg den som hoppet over middagen så ofte han kunne, spiste godteri og drakk brus veldig ofte uten at jeg la på meg av det. Ja, jeg var rett og slett spinkel. Spinkel og jævlig.
    I 13-14års alderen var det vittsnok inn å være "tykk" i gjengen jeg var i, så da ble mat-inntaket økt, og jeg endte opp som "blautfeit" .. Blautfeit og svak.

    Jeg flyttet fra byen når jeg var 17 for å gå på skole - til en enda mindre by. Det var her "drømmen" begynte. Planen var å trene som faen mens jeg var borteboende, slik at folk kunne si "wow" når jeg kom tilbake. Sånn gikk det ikke. Jeg trente kanskje 10-20 ganger på dette året, men fikk aldri kommet i gang.

    NÃ¥r jeg flyttet hjem igjen, som 18-19Ã¥ring derimot, fikk jeg komt i gang.
    Siden den gang har det egentlig bare gått en vei. Med grunnlaget jeg hadde lagt som 17åring, var begynnervekta i benkpress 3x10 på 50kg med veldig smal margin. Greit nok det.

    Som alle andre ivrige, lasset jeg på med proteinpulver - fullstendig uvitende om doseringer, kosthold generelt, eller trening. Jeg gjorde det jeg ble fortalt og leste på iform.no hele veien.

    Nå har jeg vel komt meg opp fra 75 til 95kg på de 5 årene. Ingen stor forskjell, men jeg er ikke liten, ikke spinkel, og ikke svak lengre.

    Men hvorfor tenker jeg da slik jeg gjør, lurer dere sikkert på..
    Enkelt. I et lite samfunn som dette her har man tydeligvis ikke lov til å være større enn gjennomsnittet, ikke lov til å være glad i å trene. Så på folkemunne bruker jeg anabole steroider. Jeg drikker ikke pga. jeg er redd for lever og nyrer, og jeg har kviser pga. steroider, og blir jeg noen gang sint, så er det pga. steroider.

    Mens sannheten er så enkel som at jeg ikke drikker pga. utelivet suger, jeg er dritt lei, og jeg ser derfor ikke verdien i å gå ut. Når sommeren kommer er det derimot et helt annet spørsmål. Sommer, Sol, sjøliv og øl er en grei kombinasjon synes jeg.
    Kviser har jeg alltid hatt, og ser ikke ut til å bli kvitt heller, og det å bli sint en gang i blant er noe som ligger naturlig til for alle.

    Men ellers, så trener jeg med mål om en definert, symmetrisk (sliter der) og atletisk kropp.
    Målet er å være "gjennomført trent" med kondisjon, styrke, muskelmasse, tøyelighet - noe som også gjør at jeg har utfordringer i lang, lang tid framover.
    Honnør gitt av : Peblo, 19. februar 2010, 12:36
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!