for grønnsakmann
  Visning av honnørposter for grønnsakmann
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / SV: Kosttilskudd for tenÃ¥ringer! 16. juli 2006, 20:12
    Når du er 15år gammel bor man som regel hjemme hos foreldrene sine som i de fleste tilfeller forsørger deg med mat og det du måtte ønske deg, siden det ikke er normalt å ha en stabil inntekt som 15 åring. På grunn av dette mener jeg at det er meningsløst å ha proteintilskudd. Tving foreldrene dine til å kjøpe fisk, kjøtt, kylling, egg og meieriprodukter og spis det istedenfor. Dette blir da gratis samt du vil utvikle deg like mye som om hvis du hadde tatt proteinpulver. Kosttilskuddet er kun et tilskudd til maten. Hvis du klarer å spise nok protein daglig, så er det ingen hensikt å bruke masse penger på proteiner.

    Mitt forslag er rett og slett at du må mase på foreldrene dine til å kjøpe inn kun bra protein, karbohydrat og fett kilder til maten din. Dette vil både gjøre at de får et sunnere kosthold, samtidig som du vil klare å optimalisere restitusjonen din; hvis du sover nok da. Ikke heng deg for mye opp i disse kosttilskuddene. Spis som nevnt ovenfor kylling, fisk, kjøtt, egg, meieriprodukter, ris, potet, havregryn, brødmat, grønnsaker osv. Gjerne i 5-8 faste måltider daglig.

    Hold deg til et fast treningsprogram, hold det, og gi jernet hver trening! Hvis du klarer å opprettholde kostholdet slik som jeg nevnte ovenfor med masse proteiner, karbohydrater og litt fett samtidig som du sover nok vil du garantert få resultater. Minst like bra resultater som du ville fått ved å gå på proteintilskudd. Dessuten veier du ikke så veldig mye, så det skal ikke være problem å få i seg omkring 140-160g protein daglig. (40g protein per stort måltid). Omega 3-6-9, mineraler og vitaminer kan du for så vidt ta i kapsler hvis du syns det er vanskelig å spise nok grønnsaker, frukt og fisk, men ellers er det bare å spise normalt.

    Det at kreatin vil stoppe veksten din er bare myter. Ingen studier har teknisk sett bevist at dette er sant. Kreatin er viktig i muskelgjenoppbygningen i kroppen, samtidig som den er en av stoffene som holder på væske. Hvis du bestemmer deg for å gå på kreatin så drikk utrolig mye væske!

    Helt til slutt vil jeg bare ligge til en liten kommentar. Jeg merket at så sykt mange 13-18 åringer blir opphengt i dette med kosttilskudd. Alle disse fancy bannerne om at man blir dobbelt så stor, dobbelt så fort og at det er bedre enn doping. Dette er faen bare tull. SPIS sunn norsk kost ofte, og tren hardt, så kommer resultatene av seg selv. Når du veier 120kg fettfri er det vel mer økonomisk å kjøpe litt proteinpulver enn å spise alt gjennom biff osv, men frem til da. Spis skikkelig mat og gi faen i innhamstring av 30kg proteinpulver.

    Uansett, lykke til med treningen, kostholdet og overtalelsen av foreldrene dine!

    honnør for den;)
    har vert litt opphengt i kosttilskudd idet siste og trodd at det var den eneste måten å komme i form skikkelig..
    Honnør gitt av : xxlmass93, 31. august 2006, 18:47
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!