Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 79
  • 31  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: PCT??? på: 04. juni 2013, 19:19
    Havoc funker greit, men kan ikke se noen jeg kjenner som har imponert meg med store gains... Har sett folk få like mye av kreatin!,
     rpn havoc er fortsatt i produksjon, primaforce sin er såpass gammel at den har sikkert gått ut på dato eller fake! havoc holder seg visstnok dårlig.

    Google havoc pct, mye smartere enn å spørre på et forum det ikke er lov å prate om det.

    Erfaringen min fra andres små gains er, ikke verd det! Testo er jo sunt i forhold! Folk skryter på nett store gains, men det er ofte noobs, som kombinerer havoc sammen med å plutselig spise bra, bulk mao. Men de jeg kjenner økte ca2-3 kg på 4uker, og gikk ned 1-2 kg på pct( som kosta mere enn kuren) og etter et årstid så tror jeg de satt igjen med like mye som de hadde økt uten . Med andre ord, du bruker mere penger enn på en vanlig testo kur, skader kroppen mere, og får mindre gains..
    Dette gjelder alle methyls. Og man bør iallefall ha makset sitt naturlige potensiale før man hiver seg på det der.
    Jeg har vært seriøst frista til både den og superdrol ol. Men for glad litt alkohol i ny og ne, klarer ikke 2-3 mndr uten det haha. Dessuten syns jeg klarer meg greit uten, skal jo ikke stille..

    Nok en gang, google, les havoc bible og jeg gjetter at du ender på samme konklusjon som jeg gjorde for flere år siden.. For mye pes for for lite:-)
    32  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Syk av trening på: 04. juni 2013, 09:47
    jeg har hjulpet en nær venninne med et hormon problem fastlegen ikke hadde kunnskap til..eller vilje.
    Hun slet med diverse plager. Jeg så hormon prøvene, der legen sa alle verider var bra. umiddelbart så jeg ubalanse i forholdet mellom progesteron og østrogen, i forhold til når i mestruasjons syklusen prøvene ble tatt. Jeg mente hun var østrogendominant. Og det forklarte alle plagene.

    Hun tok med seg den infoen til legen, han var imponert over reserachen, og skulle se på det da. Dermed ble  det  tatt prøver til faste tider og dager for å kartlegge. Han forhørte seg med en endokrinolog. Østrogendominans ble diagnosen og hun fikk progresteronkrem.  Doserings teknikken tar jeg ikke her.
      
    Dæven, tror du ikke at hun ble ganske så bra da.

    dvs. legen kom ikke på dette av seg selv, men da det ble lagt fram godt researchet, tok han tak i det, og rådførte seg med ekspert.  Flink lege, bare synd at han ikke klarte å se det utifra symptomene hun har hatt i årevis. Men klart hver verdi i for seg var innenfor normalene... bare feil i forhold til når i mndn. Kan utbrodere detaljer, men hører ikke hjemme her

    Kan skummelt mye om hormoner, kompis som er medisin student sa for en stund tilbake at jeg mulig  kunne bestått den delen av legestudiet ...sikkert litt på spøk, men det er rimelig mye vi har diskutert innen medisin, og han er mektig imponert. Lege var noe jeg kunne tenkt meg å bli, hadde det ikke vært for at jeg er flink til å tegne, og fikk fort jobb i den bransjen, og for lat til å gidde så mye studier.

    Tilbake til poenget, det finnes gode leger, dårlige leger, somregel er de fleste rå når du har klare symptomer og akutte ting, det er mere de sære lidelsene det tar tid å finne ut av.

    Som i dette tilfellet her. Det rett er som Glucifer sier... man skal først utelukke de alvorligste kjente problemene først... desverre må man ofte gjøre litt selv for å finne resten, så gå tilbake til legen med sine "ideer".

    Jeg har hatt perioder der nå kvelden kommer og jeg skal legge meg, blir jeg mere og mere oppblåst og klarer ikke å trekke inn nok luft, eller få til gjesp. 
    Tok de viktigste sjekkene, med hjerte osv. Null feil..
    Jeg tror jeg har funnet løsningen... overtrening... trener jeg rett og slett for lenge uten pause, kommer dette.  blir også påvirket av psyken. 
    Hvis jeg spiser for mye, og blir stappa, er det vondt å puste, men det går fortsatt... dette føles mere som at det ikke er plass til å få inn nok luft uansett.
    Jeg kan finne på å trene hver dag lenge, så  innser etter at jeg må tvinge inn 1-2 dager i uka som pause, hvis ikke får jeg puste problemet, samt ikke få sove.

    Ligner litt på det over.

    33  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Syk av trening på: 01. juni 2013, 11:29
    enig med legen:-) Endokrinolog er noe å bli henvist til
    samnt, du får ikke noe svar på nettet når det blir så komplisert, jeg har jo som "hobby lege" bare fordi jeg har lest veldig mye jeg ikke kan begripe hvordan jeg endte opp med gitt deg noen nye steder å lete, m

    derfor kan alt jeg ha sagt være like feil som riktig..

    Derfor det finnes leger:-) men du må pushe på litt... veldig vanskelig å får fortgang på sånne lidelser her til lands... med en bra helseforsikring i f.eks usa, hadde du nok vært utredet på 1-2-3 

    det vet jeg, fordi jeg kjenner mange i USA, der blir du kasta til spesialister som gnir seg i lommeboka når dem får pasienter som må testes i hue og ræva, med direkte tapping av kontoen til forsikrings selskapet  Grin
    34  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 01. juni 2013, 11:24
    Strupen har vel tatt tak i det viktigste... meldingen til ungdom osv.

    til de som sier at doping ikke dreper noen, er det sant, de dør av f.eks hjerte problemer og kreft som alle andre, men noen kanskje litt før de burde.

    Vet om en god del langtids brukere som er i fin form med litt drahjelp,
    og en del misbrukere /brukere som har hatt søte hjerteoperasjoner før fylte 40... som ikke ville trengt det uten.

    Steroider alene er ikke skyld dog, det kombineres med mye protein som kombinert tærer.

    men når man først er inne på temaet, så har man alkohol , fet mat osv...

    Derimot, så forsvinner det ikke, likte den gamle loven... den var sånn akkurat passe for de som vil bruke i skjul, og akkurat nok avskrekkende på de andre.. 

    Jeg er jo for at det skulle vært lovlig, men vet at jeg selv ville brukt da, fordi det ville blitt for enkelt å skaffe "trygge" varer til fornuftig pris på apoteket..
     så kanskje jeg ser allerede fordelene med forbudet... skåner meg selv;-)

    35  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 29. mai 2013, 16:00
    var en del av vanlig undersøkelse, jeg følte for å sjekke alt, sist var da jeg var 31...
    ja legen spurte om jeg bola, men jeg ville bare se hvordan det lå ann med alderen..
    hadde litt høyt  østrogen nivåførste gang, så jeg ble kalt inn til en ny prøve etter 8 mndr for å se hvordan det lå ann.

    Bare ba om det som en del av den vanlige rutinen når de drar blod... legen var gem sånn sett.

    Gikk på pes erase på en av prøvene for humorens skyld... den gjorde fint lite gitt... så dermed antar jeg at de fleste t boosters jeg har brukt, har hatt mere placebo effekt enn reel effekt. Ergo , kjøper ikke mere fancy "urter" ol.

    kan skrive detaljer om alt dette... men det passer ikke her. dessuten blir det langt.

    36  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Tunge vekter=AAS på: 29. mai 2013, 10:36
    trenger ikke løfte tungt på aas.... lol. sett nok av testotryner som tar 40 sett med pisslette vekter...men klart veldig mange trener skikkelig tungt på dem. Så lenge elixia har stenger og skiver, kan man enten trene der og jobbe seg rundt mangelen, og fremstå  som "ren" hehe

    men,greit, kommentaren var litt ment som spøk, og slo litt tilbake hehe..
     mark , benk og bøy er kun gøy å løfte tyngst mulig... og funker best sånn...biceps har godt av kontroll fordi målet der er å stimulere  ...ja, biceps.. ikke korsrygg og skuldre i samme slengen.. mens på base øvelser er pointet å treffe mest mulig og bare få opp den jævla vekta..



    Slett meldingSlett
    37  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Tunge vekter=AAS på: 28. mai 2013, 15:27
    nei, de klarer seg med 25-30 kg til bicepscurl..
    jeg ser jo trøkka ut i forhold, og selv jeg gidder ikke løfte mere enn 20kg..... men klart det er ikke akkurat strikt curl vi prater om her... kunne sikkert pælma opp 27 for noen reps jeg og...
    Slett meldingSlett
    38  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 28. mai 2013, 15:24
    faren til en kompis av meg, rundt 65 , som er ganske sprek hadde fullt blodpanel å vise til da hans sønn på 35 (slapp halvfeit datanerd som prøver å endre på livet) hadde helt ned på lavenden av spekteret... legen vurderer å gi han testo for å hjelpe han igang, men tror det er bedre om han legger om kosthold og trener og forhåpentligvis kommer seg opp på skalaen uten medisinsk hjelp

    Faren har et testonivå jeg aldri selv har hatt... 35 nmol på skala fra 11-40(jepp han er stolt av de tallene) eller no....helt sykt bra for en 65åring... men det syns på han, trener ikke mye, men man ser han har en del muskeler til tross...

     jeg ligger liksom rundt 19-27 ...(det varierer voldsomt fra test tid og periode) men både trening og potensen er bra. Følte meg merkelig nok kåtere da jeg målte lavest....østrogenet var over norm på maks måling og litt under norm på min målinga, så ratioen testo/østro var bedre... ergo bedre løfting og puling Grin

    HRT.. dvs. bli avhengig av sprøyer eller gel resten av livet... ikke før jeg MÅ.! Helst aldri.

    39  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 28. mai 2013, 13:28
    er en del av dem faktisk...  kan ikke jobbe, men kan trene på gymmet i timesvis.
    40  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 25. mai 2013, 11:11
    Sterkere bol, høyere avgift... Som med bil;-)
    41  Generelt / Åpent forum / Sv: Doping blir forbudt? på: 25. mai 2013, 11:10
    Merkelig at man ikke bare tillater det meste, bare slenger på en syk avgift... Merkelig at ikke AP har gjort det;-)
    42  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Armer på: 23. mai 2013, 12:44
    update til armer hver dag... de krympa etter 3 uker... gikk vel tomt i dem...så da ble det litt pause...
    annehver dag går utmerket... men hver dag ga en boost i starten, så gikk det åt hel...
    men noen dager fri, så var alt bra igjen..
    Men benken økte litt... merkelig nok.
    med andre ord, et bra stunt å gjøre 2-3 uker, så gi dem en pause til å hente seg inn...

    klart svensken Ehrling Wahlgren var fan av 36 sett på biceps og triceps...2-3 ganger i uka...
    Teorien er at først skal armene krympe 2 cm, for så å vokse.. Grin. litt usikker på om noen klarer å komme over kneika. Wink

    43  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Vanlig å få teite kommentarer pga kroppsbygging? på: 22. mai 2013, 12:48
    husker de på vidergående på skolen på 80 tallet som trente, gikk i boleklær som på coveret av flex (Ja vi prater lilla og gul spandex med sånne stropper opp til skuldrene.. som fungerte omtrent som en  borat bikini med badeshorts i bunn...   hadde gjerne på magebelte i gymtimene, uansett hva.
    og noen av de bola sikkert og... noen av dem var litt vel massive for alderen...
    De fikk høre det, men mange av dem var de kule gutta, så de ga f... 

    Men nå som jeg er 40 og ser bedre ut enn de fleste på min alder, spes i lite klær (ansiktet kan jeg ikke gjøre noe med) får jeg bare cred. Hender det kommer en "testo" komment på by`n, men det tar jeg bare til meg som et tegn på at treninga har funka.

    Svare bare at jeg skyter deca og heroin rett i pungen og sniffer knust anadrol... skjønner de ikke at jeg kødder, så driter jeg i det.

    Men det er et typisk under 20 fenomen, men det hjelper ikke å labbe rundt i gasp klær hele dagen... gymklær hører hjemme på gymmet.

    44  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Tunge vekter=AAS på: 22. mai 2013, 10:58
    Selv hobbymosjonist kompisene mine, bruker 50kg i hantelpress... og de gidder ikke bruke proteinpulver en gang...
    Slett meldingSlett
    45  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pre-workouts på nordbysenteret? på: 21. mai 2013, 16:07
    ja ...men husk placebo effekten er mye sterkere jo mere fancy boksen ser ut.. ;-) hahaha
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 79
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!