Visning av honnrposter for Shortone
Sider:
 • 1
 • ...
 • 6
 • 7
 • 91  Trening / Forum for nybegynnere / SV: ~[Veiledning søkes i sammnheng med nytt -> [Trenings Program!]~ 05. november 2006, 23:53
  Nå kommer jeg nok til å gjenta en del av det de andre gutta har sagt før meg, men bær over med det.

  For det første så synes jeg fem dager i uka med tung vekttrening blir for mye, men funker det for deg så kjør på.

  Jeg ville byttet om onsdag og torsdag slik at du ikke trener skuldre dagen før brystet.

  Fronthev ville jeg fjernet fra skulderdagen. Du kjører benk to ganger i uka og har militærpress på skulderøkta. Forsiden av skuldrene får kjørt seg mer enn nok.

  Fire øvelser på biceps og triceps vil jeg også si er overkill. Ville nøyd meg med to. Dette er små muskler som ikke trenger en haug av trening. Får mye juling på bryst og ryggtreningen uansett.

  Fire øvelser på mage er vel også i overkant.

  Ville tatt med strake mark og lårcurl på beindagen. Baksiden av låret trenger også trening.

  Dette er ihvertfall det jeg reagerte på i farta.

  Ønsker deg lykke til med den videre treninga Smiley
  Honnr gitt av : bjørn`, 05. november 2006, 23:56
  92  Generelt / Åpent forum / SV: Observasjon av gymmfolket noen som har flere bidrag? 30. oktober 2006, 20:06
  10kg mannen:

  Trener benkpress og skal ha 60 eller 80kg. Han bruker ikke en 20kg skive, men heller to eller tre store 10kg skiver på hver side. Da tror sikkert alle damene at han er dritsterk, i og med at han har så mange skiver på.
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 30. oktober 2006, 21:38
  93  Generelt / Åpent forum / SV: Observasjon av gymmfolket noen som har flere bidrag? 24. oktober 2006, 22:30
  Sykkelshortsmannen:

  Gjerne en godt voksen kar, som av en eller annen grunn synes han ser fryktelig lekker ut i sykkelshorts. Gjerne med en tettsittende overdel også.
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 25. oktober 2006, 11:43
  94  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Mat ved sosiale aktiviteter.. 19. oktober 2006, 23:35
  Hvordan fikser dere sosiale aktiviteter med tanke på sunn mat, spise hver 3 time osv?
  Klarte det bra før, da enten ikke var borte så veldig lenge eller eventuelt tok med meg noe.

  Saken er at jeg tilbringer en del tid hos dama, noe som fører til at jeg ikke kan spise ofte, sier seg vel litt selv. Hvordan fikser dere dette? Tongue


  Du kan jo bare invitere henne hjem til deg på en deilig tunfiskomelett istedet for å dra til henne hele tiden....

  Skulle dere ha lyst på et lite mellommåltid så kan dere jo ta den liten shake og drikke med hvert deres sugerør. Mer romantisk enn som så blir det jo ikke:P
  Honnr gitt av : Andre, 19. oktober 2006, 23:41
  95  Generelt / Åpent forum / SV: Observasjon av gymmfolket noen som har flere bidrag? 19. oktober 2006, 02:23
  Dolla:

  Uansett når du ser henne på treninga, enten det er 06:00 eller 20:00, så er sveisen alltid perfekt. Sminken ligger upåklagelig og den er fersk. Treningstøyet er i bruk for første gang. Du ser henne aldri mer enn en meter fra en steppmaskin.


  Platemannen:

  Gjerne en som har trent litt, men ikke mye. Glad i alle øvelser som innebefatter et kabeltrekkapparat. Poenget med denne karen er at han alltid setter pinnen på det nederste hakket slik at han får med alle platene. Dette er selvsagt altfor tungt og han bruker en rekke teknikker, som aldri før er blitt beskrevet, for å få fullført settet sitt.


  Lære lillebror å trene typen:

  Gjerne en kar som har trent en stund. Tar med seg lillebror og en kompis på trening. Meningen var vel egentlig å lære smågutta ulike øvelser og kanskje hjelpe dem med et program. Programmet de får er selvsagt det samme som han selv bruker og tiden går mer med på at han skal vise dem hvor sterk han er enn på å lære dem noe fornuftig.


  Stæsj mannen:

  Har med seg treningsdagbok, stoppeklokke og masse vann. I hver eneste pause er han nede å trykker på stoppeklokka (som piper) for å få riktig lengde på pausen. Skriver litt i boka og leter litt tilbake for å finne ut hvor mange kilo han skal bruke på neste sett. Drikker alltid vann minst en gang pr pause. (Her har vi forsåvidt meg..hehe..)


  Heavy duty benkpressere

  Gjerne et par treningskompiser sammen. De har just begynt å trene. Etter et sett med oppvarming så hiver de på 80kg og kjører på. Får kanskje opp den første selv, gjerne med et bein rett ut i lufta og en løftebane som ser ut som en full mans. De neste fem blir en kombinasjon av litt pressing fra karen på benken og noe stangroing lignende greier fra treningskompisen. I pausen skifter de plass og gjentar suksessoppskriften.
  Honnr gitt av : Benpressmannen, 19. oktober 2006, 09:16
  96  Generelt / Åpent forum / SV: Partisjoner og andre data spørsmål! 16. oktober 2006, 02:25
  Må si meg ganske enig med spøkelsesfisken.

  Jeg formaterer gjerne maskinen min en gang i året, eller oftere.
  Da PC'er har en tendens til å oppføre seg merkelig fra tid til annen så hadde jeg ikke satset på å formatere noe som helst uten å ha tatt sikkerhetskopi av allt jeg vil/må ha. Selv om det befinner seg på andre partisjoner. Personlig så har jeg en ekstern harddisk hvor jeg en gang i blant legger en kopi av rubbet. Skulle driten dø så har jeg greiene mine Smiley

  Hva skal du forresten med alle disse partisjonene?
  Jævlig stor disk?
  Personlig så klarer jeg meg lenge med to....
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 16. oktober 2006, 02:31
  97  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Så #@%*%& dyrt!!!! 16. oktober 2006, 01:06
  Er det Castrol RS det er snakk om her?

  Ikke egentlig, men inneholder den mye omega 3, 6 og 9? Tongue
  Honnr gitt av : Il Gladiatore, 16. oktober 2006, 01:25
  98  Trening / RYP / SV: Fransk- og russisk press 10. oktober 2006, 00:46
  Personlig så sverger jeg til å kalle det NORSK PRESS!!!
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 10. oktober 2006, 00:48
  99  Kosthold / Oppskrifter / SV: Reaksjoner og uttrykk fra andre når man spiser!!!!!!!!!!!!!!!! 04. oktober 2006, 23:52
  Folks uvitenhet og uvilje er faktisk ganske så fasinerende, spør du meg. Skal ikke skryte på meg de helt store kunnskapene selv heller, men jeg lærer hele tiden.

  Var i bursdag til en kompis forrige helg (og ja jeg drakk øl. Gjør faktisk det i blant). Ble sittende å trykke litt på nettet sammen med diverse karer før stemningen etterhvert tok seg opp og vi skiftet litt fokus. Viste dem et par treningsvideoer av diverse Olympia gutter. Da kommer en kar med kommentaren "Spiser ikke mye ordentlig mat han karen der. Er sikkert bare kyllingfilet og tunfisk.". Kan noen fortelle meg når kyllingfilet og tunfisk sluttet å være ordentlig mat? Jeg har ikke fått med meg denne revolusjonerende nyheten.

  Da jeg sa at det er slik jeg spiser om dagen (Ikke bare kylling og tunfisk men regner med at dere tar poenget) så ble han litt stille. Følte sikkert at han tråkket litt ut i det da kanskje.

  Jeg har inntrykk av at det at man spiser fornuftig og trener rett og slett rokker ved folks "livsløgn". De labber rundt med skylapper, spiser pizza, burger, pottis osv hver dag og mener de får i seg skikkelig mat. Bærer ut søpla annenhver dag og mener de rører seg nok. Hører de om noen som flytter en haug av kilo flere ganger i uka og spiser det kroppen deres faktisk ønsker seg så blir de usikre og gjør narr av dem. Vi liker ikke at noen er sunnere, sterkere, flinkere, bedre osv. enn oss. Hører man om slikt så føler man seg dårlig og en eller annen sprø forsvarsmekanisme slår inn.

  Proteinpulver er bare tull. Får i deg mye mer enn nok proteiner om du spiser ordentlig mat (hva de nå enn mener det er). Dette gjelder kanskje for meg og sikkert for fryktelig mange som surfer rundt her på forumet, men jeg er ganske sikker på at det ikke gjelder for de fleste som sier slikt. (Mange av dem vet ikke engang hva kroppen egentlig skal med proteiner)

  Den samme kvelden ble jeg sittende å snakke litt kost med ei jente også. Tror ikke hun ante hva kalorier var og at hun bare forbrukte et visst antall av dem i løpet av en dag. Hun hadde hørt fra en mengde kostholdseksperter at om man først skulle spise snop så var M&M det beste, så derfor var det gjerne det hun koste seg med på kvelden.

  Da jeg sa at i en pose med M&M så var det sikkert ikke langt fra like mange kcal som hun skulle ha i seg i løpet av en dag (uten at jeg har sjekket dette), så tror jeg hun plutselig mistet litt interessen for hva jeg sa. (lita jente dette her)

  Jeg tror man pirker borti folks dårlige samvittighet for å ligge på sofan og spise møkkamat når man viser at man er mer aktiv enn dem og spiser mer fornuftig. Det er bare å heve seg over alle disse kommentarene som kommer av totalt mangel på kunnskap. Det er ikke jeg som skal på stranda til sommeren med kulemage, dobbelthake og 20cm omkrets på armen.

  Skal man søke forståelse for sin livsstil så får man gjøre det her inne, blant likesinnede, eller hos de der ute som faktisk har litt peiling og/eller bryr seg om slikt.

  Jobber i natt og skal snart spise deler av matpakka mi. Den består av kyllingfilet, ris og mengder broccoli og gulerøtter. I morra tenkte jeg at jeg skulle spise litt "ordentlig" mat Wink
  Honnr gitt av : Paulie, 05. oktober 2006, 00:45
  100  Generelt / Åpent forum / SV: Syk, sykere, sykest 25. september 2006, 02:58
  Da er jeg frisk som den gode gamle fisken. Om jeg så hadde stått med kikkert og glana rett inn i et majestetisk teleskop så kunne jeg ikke sett tre hundre tallet i benken.
  Honnr gitt av : Bob The Builder, 25. september 2006, 13:11
  101  Arkiv / The Best Of Treningsforum / SV: Jeg %&/()¤#¤” hater storparten av dagens musikk 23. september 2006, 05:55
  For meg som just har krøpet inn i dette forumet, og fortsatt jobber som en gal for å reise meg, så var dette innlegget nyheter denne natten på jobb (i statens tjeneste). Det var deilig å se at noen hadde tatt seg bryderiet med å sette ordene jeg har tenkt, mang en gang, ned på "papiret".

  Det er helt fantastisk hvordan det er mulig å spille så mye slushpop, når det er så mye god musikk der ute. Etter en liten time, med signaler som med en frekvens rundt de 100MHz har ruslet gjennom luften, besudlet min antenne og forpestet min radio, er ikke "smaken" av e-stoffer til å overse. Søtt, klissete og produsert av en feit, skjeggete kar med nese for profitt og som må tørke den svette barten når han omgås disse tøsete jentene som ikke kan synge (nok av mannlige artister som stinker også, men her ble det de stakkars jentene som fikk gjennomgå. Skulle det befinne seg noen rødstrømper her inne så må jeg bare beklage.).

  Jeg befinner meg heldigvis ikke i en situasjon der jeg må lide meg gjennom time etter uke med hårreisende radiomusikk. Når mine småkresne trommehinner skal settes i sving så faller gjerne valget på noe i min egen dyrekjøpte platesamling. Og det skal alle vite, at den er verdt hver eneste krone.

  Vil benytte anledningen til å takke for et makaløst innlegg.
  Honnr gitt av : Zuul, 23. september 2006, 09:21
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 6
 • 7
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!