Visning av honnrposter for Quasar
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 19. januar 2012, 17:34
  At du prøver å undergrave det faktumet at det norske forsvaret ikke legger ut rapport/tall på antall drepte sivile som følge av norsk krigføring sier litt om deg også.

  Vært borte fra treningsforum et par år, men ser at du er like 'norsk hatende' som før :p Latterlige teorier som du prøver å overbevise andre om hele tiden. Som om du sitter med privatlinja til de diverse lederne rundt om i verden.
  Honnr gitt av : Styrketrenern, 19. januar 2012, 18:18
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Spellemann-"skandalen", (Plumbovokalistens spøk) 15. januar 2012, 16:12
  http://www.bt.no/bergenpuls/Plumbo-kokte-pa-Twitter-2641047.html#.TxLsQflSgRE

  Skuespilleren Aksel Hennie fikk hakeslepp lørdag kveld: - Moccamann, eller?Huh! Blir'e ikke levert ut en flathånd på den festen der mister jeg ALL tro på hip-hop-Norge!!!
  Trur eg må kaste opp

  Samboeren Tone Damli Aaberge kalte selv «Skal vi danse»-partneren sin Pakkis, men hadde likevel følgende utbrudd: - Blei fysisk dårlig av Plumbo. Trur eg må kaste opp ... Dei fortjene FIK!


  Alt for litt gratis PR, eller hva Aksel? Så jævla lei av å se trynet ditt i alle norske filmer btw.. Og Tone 'madrassen' Aaberge skal bare dempe dobbelmoralen sitt et par hakk. For et flott par de to er.
  Honnr gitt av : .......1, 15. januar 2012, 18:33
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Spellemann-"skandalen", (Plumbovokalistens spøk) 15. januar 2012, 16:12
  http://www.bt.no/bergenpuls/Plumbo-kokte-pa-Twitter-2641047.html#.TxLsQflSgRE

  Skuespilleren Aksel Hennie fikk hakeslepp lørdag kveld: - Moccamann, eller?Huh! Blir'e ikke levert ut en flathånd på den festen der mister jeg ALL tro på hip-hop-Norge!!!
  Trur eg må kaste opp

  Samboeren Tone Damli Aaberge kalte selv «Skal vi danse»-partneren sin Pakkis, men hadde likevel følgende utbrudd: - Blei fysisk dårlig av Plumbo. Trur eg må kaste opp ... Dei fortjene FIK!


  Alt for litt gratis PR, eller hva Aksel? Så jævla lei av å se trynet ditt i alle norske filmer btw.. Og Tone 'madrassen' Aaberge skal bare dempe dobbelmoralen sitt et par hakk. For et flott par de to er.
  Honnr gitt av : Maevar, 15. januar 2012, 16:42
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Spellemann-"skandalen", (Plumbovokalistens spøk) 15. januar 2012, 11:44
  Det er helt latterlig, jeg leste litt om det igår kveld, og når jeg våknet idag tidlig har det tatt helt av, NRK holder krisemøte, Musikk-Norge reagerer kraftig på hudfargevits, - Det var helt uvirkelig. Slike utsagn hørte man for femti år siden i Norge. Det skal ikke skje i dag..
  At en liten kommentar, som han mente som en morsom spøk (greit var ikke noe morsom), skal ta alle avisframsider er helt LATTERLIG. Blir ei ny heksejakt ala ambulansesjåføren som ikke tok med han karen i en eller annen park for ei stund siden. Skylder alt dette oppstyret på Kristin 'Rasistkortet' Halvorsen btw.

  Honnr gitt av : Ryū, 15. januar 2012, 13:55
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Tråden for trangsynte menn 11. januar 2012, 18:18
  En perfekt unnskyldning for de som har masse drømmer men ikke tør og realisere dem, skyld på kvinnen liksom...det blir for dumt..

  Er det ikke menn som er det sterkeste kjønn og bla bla bla?? Da kunne vi jo ikke stoppet dere om vi vil en gang? eller??

  Wow, du klarte faktisk å bli sur av en one liner :p
  Honnr gitt av : DannY GuettA, 11. januar 2012, 18:22
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Anthony Annan- tidenes mest usportslige slimål 04. oktober 2010, 16:10
  Vil si at Nigel de Jong på Man City er tidenes slimål, å bli klypet i rumpa er ingenting iforhold til de gjentatte mordforsøkene til De Jong. Annan kan ikke måle seg med denne idioten:


  Her knakk han forøvrig beinet til Ben Arfa på to steder. Dette skjedde igår.
  Honnr gitt av : Pripps, 04. oktober 2010, 19:00
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Imot koran brenningen? 14. september 2010, 16:44
  1. ikke alle skjærer alle muslimer over en kam. NOEN gjør det. Derfor blir det generaliserende når du sier "DERE"...

  2. ja , de aller fleste muslimer er meget bra mennesker. Og de aller fleste innvandrede muslimer både jobber og bidrar i det norske samfunnet. Disse er IKKE problemet. Det er fundamentalistene som er problemet.

  3. det var DU som trakk koranen inn i dette i og med at du startet diskusjonen om brenning av koranen.

  DU ER EN RASIST OG RESPEKTERER IKKE ANDRE MENNESKER!11111oneone.

  Folk må vel klare å se at det ikke nytter å diskutere med slike som Zulu. Når han leser et innlegg der folk svarer på hans idiotiske påstander med fakta, så hopper han bare over til neste innlegg, eller svarer med "greit mann"
  Honnr gitt av : Zulu, 14. september 2010, 22:59
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Imot koran brenningen? 12. september 2010, 17:32
  Selvfølgelig er jeg imot koran brenning, men MÅ bli noe brenning så burde han "presten" ifra USA blitt dunka i bensin.
  Honnr gitt av : Zulu, 12. september 2010, 17:35
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Jente seksuelt misbrukt i ti år 22. mai 2010, 00:19
  Men saken er at enkelte ikke kan fikses. hva gjør vi da?

  Vi slipper de hvertfall ikke ut så de kan drepe igjen
  Honnr gitt av : Elvis, 22. mai 2010, 00:22
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: - Bør takke innvandrerne 24. april 2010, 22:23
  Polakkere er tusen ganger mer effektive enn nordmenn og tar mindre betalt, og slik er det.

  Heh, du er akkurat som et lite barn. Hva legger du ordet effektivitet? Jobbe raskt. Eller en kombinasjon av rask jobbing, arbeid som tilfredsstiller de norske byggeforskriftene/sikkerhetsforskriftene, og god kommunikasjon med de andre arbeidsgruppene på byggeplassen. Til og med du må vel forstå at du kan ikke automatisk kan dømme flere hundre tusen nordmenn på grunn av en av fetterne dine har forklart deg deg at 3 rørleggere på arbeidsplassen deres tok 40min isteden for 30min pause.

  Men igjen viser du bare at du er ute etter å rakke ned på nordmenn, og prøve å støtte våre nye landsmenn til enhver pris, men når du kaster deg innpå en diskusjon der du faktisk ikke vet noe som ser det faktisk bare dumt ut, og du kan spare meg for "det er bare min mening" crapet ditt, for når du klarer å lage "fasiten" på hele byggebransjen i Norge etter et besøk av en polakk, og alle de "hundre tusenvis" av vennene dine du har snakket med viser du igjen at du bare er ute etter å rakke ned på nordmenn. (Noe jeg forsåvidt ikke forstår når du faktisk får bo i dette landet)
  Honnr gitt av : The Weise-Guy, 25. april 2010, 03:51
  11  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Ja men i svarte! Hikke! 25. april 2010, 00:27
  Tror nok etter 5 år at hikken hans har forsvunnet
  Honnr gitt av : Boyscout slayer, 25. april 2010, 00:50
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: 11.september på norske jord 22. februar 2010, 18:29
  Jaja, men innlegget mitt var ment mer generelt. En veldig stor del av de vestlige mennesker (inkludert nordmenn) tror virkelig at muslimer er roten til alt ondt.

  Hvem?

  Muslimer blir fremstil som barbarer som ikke vet annet enn å eksplodere seg selv i selvmordsakjsoner. Det er medine sin skyld. Jeg tror at muslimer blir dårlig behandlet og systematisk utsatt for dette. Det er noe som heter ytringsfrihet og det er også noe annet som heter diskriminering, men det gjelder selvfølgelig ikke muslimer.. Dem kan man alltid herje med.

  Det ser ikke ut som du i det hele vet hva ytringsfrihet er. Du synes dere blir diskriminert av avisene? Mesteparten av alt det umenneskelige som skjer rundt i verden kommer i avisene, skal vi bare gi et "pass" til muslimene når der gjør noe dumt?
   
  Hva med kristendommen, å blande inn paven med pedofili er vel kanskje litt værre en å vise et oppdiktet bilde av profeten Mohammed? Om dere er så ufattelig sikker på deres tro kan vel ikke dette være et problem, er vel bare oss selv det går utover? Eller står det i koranen at dere skal true alle på livet som viser en tegneserie figur av han?

  Og "dere" sier at vi diskriminerer muslimer (så du fint kan få forklare deg litt dyper om.) Men å brenne flag i gata, skrike ut at vesten er djevelen,  true andre personer på livet som ikke tror det samme som dere, dette er vel greit? Synes "dere" skal se litt på hvor mye dere faktisk bruker ytringsfriheten til deres eget "beste" før alle de andre ska få høre det hvor slemme de er mot muslimene.


   nordmen liker veldig godt å dramatisere, det er jo forståelig nok, skjer jo jævlig lite man kan snakke om ellers..

  Det er bare til å ta første fly vekk ifra Norge, jeg rekner med at det ikke er så veldig mange så holder deg igjen. Flott å se på hvor utakknemlige enkelte av "dere" er . Norge tar dere bare inn og hjelper "dere" med økonomisk trygghet, og hjelper alle som rømmer ifra landet sitt for diverse grunner, men dette er selvsagt ikke nok. Må ærlig innrømme at jeg hadde være flau på mine egne vegner om jeg hadde vært i dine sko.
  Honnr gitt av : Iceberg, 22. februar 2010, 18:49
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: 11.september på norske jord 17. februar 2010, 17:51
  Er morsomt å se hvor lav terskel enkelte har når det gjelder mirakel.  Har en trønder på jobb som er 100% sikker på at han helbreda ei jente som var plaget med migrene (Siden hun hadde vondt i hode ganske de siste ukene, var de sikker på at hun hadde migrene, trenger selvsagt ikke gå til lege når vi kjenner et par kristne hobbyleger), han hadde med seg 2 kamerater, og de klarte det på 15 minutt med å bare ta på henne...
  Han samme karen fikk også regn når han ba til Gud om det. Hadde det bare vært så enkelt ville jeg sakt at Gud er et rasshol. Små barn sulter, og dør av så enkle ting som dehydrering, men han heldiggrisen av en trønder klarer å få regn på sitt første forsøk her i vannfulgte Norge Smiley

  Og med det samme jeg får slippe ut litt frustrasjon, så vil jeg bare si at det er så idiotisk når diverse fotballspillere ber til Gud når de går inn på banen.
  "Kjære Gud, jeg vet at det er uskyldige mennesker som dør i krig, barn blir kidnappet og drept, ja det er rett og slett mye vondt i denne verden, men plis da, kan du ikke la meg få score et mål idag? "

  Og til alle de sinte muslimene som er imot ytringsfriheten vår:

  People who don’t want their beliefs laughed at shouldn’t have such funny beliefs

  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 18. februar 2010, 01:38
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Spore opp stjålet mobiltelefon 03. januar 2010, 00:41
  Nei, ikke lett å si om du ikke ha sporingsdings på den?

  Selvfølgelig har han det..
  Så kan jo bare ta sin skuddsikre Aston Martin med raketter og intrigert maskingevær når han skal leite etter tyvene. Og om han har problem kan han jo bare ringe M på kontoret, ellers vet jeg at 006 også jobber i området.
  Honnr gitt av : B.B, 03. januar 2010, 00:46
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: Music til trening (with a catch) 18. november 2009, 18:44
  Liker også den musikk sjangeren ganske godt. Om du ikke blir gira av å høre denne sangen har jeg nok
  missforstått innlegget ditt.


  http://www.youtube.com/watch?v=t9qqLrdOzDg#noexternalembed


  Edit: Har du et band der du er i tvil hvilken sjanger de spiller, anbefaler jeg at du bruker www.last.fm 

  Her kan du finne lignende artister, topp sanger av den artisten du liker, og masse andre c00l thingz
  Honnr gitt av : zenurai, 18. november 2009, 19:30
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 7
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!