for altor
  Visning av honnørposter for altor
Sider:
  • 1
  • 1  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sjekketips for gutter 28. juli 2007, 02:14
    Jeg var tidligere en sjenert gutt som hadde problemer å få kontakt med jenter til tross for at det ikke var noe galt med utseende. Jeg ble nervøs hver gang jeg tilfeldigvis snakket med en pen jente på skolen, og om jeg var på fester ble det ihvertfall ikke til at jeg fikk noen kontakt.

    Jeg har heldigvis jobbet med meg selv og overkommet frykten. Jeg synes dette er så viktig at det bør få en egen tråd for å hjelpe de som trenger det. For de guttene som sliter med å sjekke jenter, eller de som vil skjønne mer av det som foregår i kjærlighetsverdenen i et parforhold, løsningen er "David DeAngelo - Double your dating!"

    Hva er det sÃ¥ som gjør denne boken annerledes fra annen litteratur? Ikke minst er det forfatteren, David DeAngelo, selv. 

    Som så mange andre, ikke minst som meg, pleide han å være en vanlig fyr som ikke klarte å finne ut av hvorfor han ikke fikk suksessen med damene han håpte på.
    Han tok derfor en beslutning om å gjøre hva det enn måtte koste for å lykkes i dette spillet.

    Han leste alt han kunne om damer og sjekking, og ble for det meste skuffet over kvaliteten pÃ¥ den tilgjengelige informasjonen. 

    Frustrert, men bestemt, besluttet han seg derfor å gå rett til kilden. Ikke til damene selv… Etter å ha hørt utallige kvinner påstå at det de ønsket seg var en snill og god gutt, for så å snu seg rundt i neste øyeblikk og klage over den egoistiske og ufølsomme typen sin (som de tydeligvis hadde valgt på bekostning av de snille gutta) var han overbevist om at ikke engang kvinner selv visste hva slags menn de ville ha.

    David oppsøkte derfor de få mannlige bekjente han visste hadde teknikkene inne. Ved å spørre rundt fant han flere naturtalenter, og prøvde å dra ut så mye informasjon som mulig. Han ble overrasket over å oppdage at mange av gutta verken var rike eller hadde utseende med seg. De hadde likevel en tiltrekningskraft som andre menn manglet.


    Han begynner så grundig og tar teorien slik at man faktisk skjønner hvorfor det har gått galt med ens egne forsøk. Han tar tak i biologien bak sjekking og det seksuelle språket som gutter og jenter snakker helt forskjellig. Ofte helt uforståelig for den andre parten. Er du på disse sidene for gøy eller å søke om noe liknende, sjekk ut David DeAngelo om så bare for å få en dypere forståels i ditt ellers helt normale sjekkeliv. Utrolig givende. Er du gutt og singel så vil du ha stor utnytte av denne litteraturen.

    Dette er ikke teknikker og triks, men en forklaring på hva som ligger bak alt. Tankegangen til deg selv er deg viktigste. Hvordan ser du på deg selv? Det er det viktigste ved sjekking. Ikke hva du sier, men hva du med kroppspråket forteller henne mens du sier det. Utrolig viktig.

    http://seduction.manageyourlovelife.com/


    Honnør gitt av : Unforgiven, 28. juli 2007, 03:14
    2  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Størrelse pÃ¥ penis 13. januar 2007, 14:33
    Hei, ønsker en seriøs diskusjon rundt størrelse på penis.

    Noen her inne som har erfaring med bruk av ulike metoder for å få den til å vokse?
    Honnør gitt av : flisaa, 01. mai 2007, 22:58
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!