Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 31  Trening / Forum for ungdom / Sv: Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 29. april 2007, 01:06
    Ok, takk for svar. Men jeg leste nå i stad at når du var nybegynner så skulle du være forsiktig med å løfte tungt, helst 15-20 reps, og nå har jo jeg kjørt på med 5x5, skal jeg slutte med det? Jeg er relativt ny i øvelsene benkpress, markløft, knebøy og millitærpress, men jeg har trent de muskelgruppene som blir trent der før.
    Så går det bra for meg å trene tungt? Huh
    32  Trening / Forum for ungdom / Sv: Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 26. april 2007, 14:16
    Har nå gjennomført noen økter med fem sett og fem reps på de fire største øvelsene. Men lurer på en ting; når er tiden inne for å legge på mer vekt? Jeg trener mandag, onsdag og fredag. Etter en uke? To?

    Lurer også på en ting til: Har i det siste kjørt situps/crunchies(vet ikke forskjell) på en benk der jeg ligger noen grader nedover.(ikke mer enn 30 tror jeg ikke.) Har kjørt 8 repetisjoner og 3 sett, og begynner å kjenne det noe jævlig i magen på 2. sett. Har forresten ca. 8sek pause. Funker dette? Har sett mageprogram der du skal ta opp til 10 sett, men siden jeg ligger nedover, blir det jo tyngre.
    33  Trening / Forum for ungdom / Sv: Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 18. april 2007, 15:20
    Takker Wink Men har ikke utstyr hjemme til å trene verken chins eller nedtrekk, så kan ikke trene de øvelsene. Men jeg tenkte at i starten kunne jeg kjøre benkpress, knebøy, markløft og millitærpress tre dager i uken, og etterhvert kjøre inn noen andre "mindre" øvelser. Tenker også å kjøre 5x5 på samtlige øvelser, da jeg både vil ha styrke og volum. Vil dette virke?  Smiley

    Og forresten, hvor lange pauser skal jeg ta i mellom hvert sett?
    34  Trening / Forum for ungdom / Sv: Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 15. april 2007, 19:47
    Ok Smiley
    Hvis noen har noen linker til fullkroppsprogrammer, så er det bare å kjøre på!
    Hjelper på motivasjonen hvis jeg vet at jeg trener etter noe som noen kunnskapsrike har satt opp!
    35  Trening / Forum for ungdom / Sv: Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 15. april 2007, 19:06
    Tusen takk Smiley Dette var fine tips.  Wink
    Men lurer på en ting til; er det viktig at de tre treningsdagene er rett etter hverandre, eller går det bra å bare velge dager i uken, uavhengig av når siste treningsøkt var?
    36  Trening / Forum for ungdom / Nok en fyr som trenger hjelp med program på: 15. april 2007, 12:32

    Vet godt at det finnes drøssevis av slike tråder fra før, men ingen passet noe særlig for meg.

    "Problemet" er at i løpet av en uke, så skal jeg ha to ganske harde fotball-treninger, en kamp, en løpetur, styrketrening, pluss at jeg skal ha tid til litt egentrening oppe på banen.
    Så da sier det seg selv at jeg har ganske lite med tid til å trene stryke, da jeg ikke vil være i underskudd hele tiden. Så da regner jeg med at jeg får til tre styrkeøkter i løpet av en
    uke - to harde og en lett.(Den lette kan jeg ta samme dag som jeg skal ha fotballtrening)

    Målet med styrketreningen min, er at jeg skal bli relativt sterk over hele kroppen. Når jeg skriver hele kroppen, mener jeg armer, rygg, ben og mage.(Har eget prog. for mage)
    Jeg har lest at 5x5 skal være ganske bra for styrke og volum. Men jeg har lest så mye rundt omkring, så jeg er ikke så sikker!

    Så da lurte jeg på om noen kunne hjelpe til med et program for hele kroppen, fordelt over tre dager. Jeg har ikke allverdens av utstyr, fordi jeg trener hjemme. Men jeg har jo stang, benk, og håndmanualer. Men håper det er er nok til grunnleggende trening.

    Så, noen som vil hjelpe?  Smiley
    37  Trening / Forum for ungdom / Sv: Six-Pack til sommeren på: 11. april 2007, 16:57
    Bare sånn for å ikke lage en ny tråd for omtrent det samme: Jeg har en bmi på 21(h179-v68kg), går det greit å trene ned fettprosenten slik at six-pack'en kommer fram, uten å bli veldig tynn da?
    38  Trening / Forum for ungdom / Sv: Spørsmål ang. benk på: 25. mars 2007, 16:32
    Ok, takk for opplysingen.  Wink Men hvor mye kg vekter trur dere det er best å kjøpe først? Har aldri prøvd bp sikkelig før, har bare trent med hånd-vekter.
    39  Trening / Forum for ungdom / Spørsmål ang. benk på: 25. mars 2007, 01:52
    Jeg skal kjøpe meg denne benken, og lurer på om noen vet om det følger med noen vektskiver? Eller om det som oftest pleier å gjøre det når du kjøper benk? Jeg lurer også på det samme om stang.

    Setter stor pris på hjelp...
    40  Trening / Forum for ungdom / Sv: hjelp til å overtale gymlæreren på: 02. februar 2007, 23:17
    Problemet med fotbalen er jo at om laget ditt er offensivt, så vil forsvaret bare stå og glo. Det er kanskje 3-4 spilere som løper om gangen, noe som i grunn er nødvendig for at det ikke skal bli en hel saueflokk på banen, og for at de forskjellige stedene skal bli dekket.



    Du har tydligvis ikke spilt/sett altfor mye fotball i livet ditt? I så fall tviler jeg på at nivået var over jenter 8.

    Men må si at jeg skjønner meg ikke på alle som kritiserer lærere og slikt for at det er mye fokus på kondis. Kondis er grunnlaget for mesteparten av den idretten vi har, og er også en vesentlig ting for andre ting i livet. Styrketrening er jo også selvfølgelig en vesentlig ting for å forebygge skader f.eks, som andre har sagt, og selvfølgelig er det også en del av alle idretter, noe det alltid vil være, så jeg skjønner ikke hvorfor det skal være fotball vs styrketrening.

     
    Det virker som mange fokuserer bare på styrke for å få bra kropp osv, men så glemmer de kondisjonstrening for å ha overskudd i hverdagen f.eks.
    Jeg har ikke noe imot "gammeldagse" gymlærere som fokuserer på kondis, og det bør ikke andre ha heller. Flesteparten trener vel også mer styrke på fritiden enn kondis, så da er det kanskje også en grunn til at mange lærere fokuserer mye på kondisjon. Nå er jeg så heldig at jeg har en gymlærer der både styrke og kondis er grunnlaget for hennes læreplan, så jeg kan ikke klage på det feltet.


    41  Trening / Forum for ungdom / Sv: Styrketrening ved jogging på: 17. januar 2007, 21:05
    Takk for svar! Nå ble jeg litt klokere vettu.  Wink
    42  Trening / Forum for ungdom / Styrketrening ved jogging på: 17. januar 2007, 17:28
    Har hørt at når du jogger, trener du litt magemuskler også, ved siden av kondis selvfølgelig. Noen som kan avbekrefte/bekrefte det?
    Er det også avhengig av om du spiser på forhånd?
    Fikk meg nemlig mølle for noen dager siden, og gleder meg til å begynne!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!