Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Alistair Overeem vs Brett Rogers spoiler på: 16. mai 2010, 23:02
    UFC er den største organisasjonen nå for tiden, og med noen av de største/beste fighterne. Men Heavyweight divisjonen til UFC er kanskje UFC sin svakeste. Er det et sted UFC virkelig blir slått, så er det på heavyweight.

    Potensialet til Brock Lesnar har vi enda ikke fått sett da han ikke har gått mange kamper og mot virkelig prime-time fighters. Å påstå at Fedor unngår gode fightere må være helt latterlig.

    Man kan virkelig ikke ha noe særlig innsikt i MMA (LES: MMA, ikke UFC) dersom man påstår at Brock er bedre enn Fedor på papiret.

    Det er veldig kjipt at UFC er nazi på promosjon og ikke kan co-promotere kamper. Spess med tanke på den svake HW divisjonen. Skulle gjerne sett Lesnar gå mot topp-fighterne, og hvem vet, kanskje han ville motbevist alle som tror han er oppskrytt.

    Skulle gjerne sett Fedor gå på et smell jeg. Men forventer jeg det, ikke etter slik han fortsetter å prestere gang etter gang.
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Shake etter trening i forbindelse med kardio på: 25. april 2010, 13:22
    Yo

    Etter at jeg har trent vekter så pleier jeg alltid å ta en shake etter trening (prot + karbs), men lurer på om jeg burde gjøre dette etter en ren kardio trening. For tiden tar jeg bare protein shake etter å ha løpt, er dette bra/dårlig?

    Hva hvis jeg trener vekter først og skal løpe rett etterpå. Burde jeg da ta en liten pause med inntak av shake eller vente til hele treningsøkten er ferdig? (Og hva burde den eventuelle shaken bestå av?)

    Takknemmelig for all hjelp!
    3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Favoritt MMA fightere? på: 18. september 2009, 00:22
    Anderson Silva, Joakim Hansen og Fedor.

    De tre beste der ute.
    4  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Egyptian "Hulk" Claims God Gave Him Strength of 30,000 Men, 260 Horsepower på: 21. november 2008, 18:58
    Løfte en lastebil? Pøh, jeg kan løfte et fly med bare den ene hånda... Desverre kan jeg dog ikke bevise det for noen i tilfelle jeg går amok og dreper alle... Men det er sant, Gud sa det!

    EDIT: Som noen kommenterte på Youtube: Han kan ikke vise dem at han løfter en lastebil eller noe liknende i fare for å få et utbrudd, men han klarte å bøye en mynt med øyet på tv, som i følge han er det værste av alt, uten å starte en massakre.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kviser av karbohydrater? på: 27. februar 2008, 13:01
    Jepp.
    Men tror du at det er karbo-tilskudd generelt som vil gi meg kviser, eller at karbo-tilskudd fra andre produsenter kan være "kvisefri"?
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Kviser av karbohydrater? på: 26. februar 2008, 23:23
    Hei. Jeg har brukt carbo fuel(?) fra PF, men sluttet en periode da jeg merket at jeg fikk en del kviser.
    Jeg hadde trent en liten stund før, men hadde hatt en pause så jeg tenkte at dette kanskje var kviser som kom av at jeg startet med trening igjen. (Leste et sted at man kan få litt mer kviser når man starter å trene pga testeron eller noe sånt) Men det skulle bare vare i en liten periode. Mens disse kvisene kom selv om jeg hadde trent en stund.
    Jeg tenkte at dette kunne være carbohydratenes feil, så jeg sluttet å bruke det, og merkelig nokk forsvant kvisene. Helt til en dag hvor jeg fant ut at jeg skulle teste ut carbo fuelen igjen. Da poppet det plutselig frem to eller tre kviser igjen.

    Jeg synes at det høres litt rart ut at man kan få kviser av å ta karbohydrattilskudd etter trening, så jeg håper at jeg tar feil. At mitt tilfelle bare har vært ren tilfeldighet. Eller at det eventuelt er andre karbotilskudd jeg kan ta utenom PF sin, som kanskje ikke gir den samme kvise-effekten.

    Er så slitsomt å bringe med bananer på trening enn å helle litt karbs opp i protein-shaken.

    (Tar forresten bare proteiner utenom disse karbohydratene)
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Trening i ferien på: 29. mai 2007, 22:32
    Hei.
    Jeg skal reise på ferie, og vil være borte en stund. Jeg har ikke noen tilgang til vekter/manualer o.l. her så jeg lurte på om dere hadde noen forslag til alternativ trening, som f.eks. sit-ups, push-ups, dips fra sengekanten og froskehopp...
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Jeg skal gå over til et nytt kreatin produkt. på: 22. mai 2007, 22:06
    Hvor lenge burde denne "frie" perioden være på, c.a.?
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Jeg skal gå over til et nytt kreatin produkt. på: 22. mai 2007, 15:47
    Som tittelen sier så skal jeg prøve ut et nytt kreatin produkt. Det jeg lurer på er om jeg burde ha en liten kreatin-fri periode før jeg bytter, eller om jeg kan gå rett fra Kre-Alkalin til Krea-Bolic uten noen problemer.
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Gainer etter trening på: 17. april 2007, 21:12
    Hei, jeg har hørt at det å få i seg karbohydrater rett etter en treningsøkt er ganske bra. Det samme gjelder jo protein, så nå tenker jeg på å få meg et gainer-produkt. 

    Jeg føler ikke at jeg trenger å gå veldig fort opp i vekt, så gainern vil nokk mest bli drukket rett etter treningsøkter, og ikke mellom måltider o.l. Jeg har blitt fortalt at jeg derfor burde anskaffe et gainer-produkt som inneholder mye proteiner. Dermed lurte jeg på om noen her inne kunne hjulpet meg med valget av dette kosttilskuddet?

    Jeg har f.eks sett at dette produktet CNP PROFESSIONAL
    Pro-MASS
    har litt høyere proteinandel enn hva noen andre produkter har. Er dette et godt valg?

    Jeg bruker forresten Nutrisport 90+ protein som et tilskudd til vanlig.
    11  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Whey Gainer fra olimp. på: 14. april 2007, 01:01
    Hvor i Sverige får man kjøpt dette produktet?
    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kre-Alkalyn? på: 29. januar 2007, 21:06
    Har et annet spørsmål også. Jeg har nå trent annenhverdag i litt mer enn tre uker. Jeg kjører et fullkropps-program og lurte på om det er for tidlig for meg å starte med Kre-Alkalyn? Burde jeg vente til jeg har holdt litt på en liten stund, eller er tre uker en grei nokk periode å ha trent før jeg starter med Kre-Alkalyn?

    Mvh
    Michael444
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kre-Alkalyn? på: 29. januar 2007, 10:12
    Hei, jeg lurer på om man skal man ta en kapsel rett før trening, og en rett etter trening, eller  om er det best å ta en på natten og en på morgen? Og burde man ta dette hver dag eller bare på treningsdager?
    14  Trening / Forum for nybegynnere / Hjelp til et treningsprogram på: 19. januar 2007, 19:36
    Hei. Jeg skal sette opp et treningsprogram, men kunne trengt litt hjelp. Jeg trener altså annenhver dag og lurte på hvilke muskelgrupper jeg burde trene sammen, i hvilken rekkefølge og utover hvor mange dager.

    F.eks: Over tre dager som dette: "Dag 1 -> pause -> Dag 2 -> Pause -> Dag 3 -> Pause -> Dag 1 -> Pause -> Dag 2 -> Pause osv"... eller over fire dager som dette: "Dag 1 -> Pause -> Dag 2 -> Pause -> Dag 3 -> Pause -> Dag 4 -> Pause -> Dag 1 -> Pause osv" og hvilke muskelgrupper sammen som "Dag 1: Bryst & biceps." o.l.

    Jeg er takknemmelig for all hjelp.

    Mvh
    Michael444.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!