Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Føler jeg ikke er god nok:) på: 19. april 2007, 08:43
    Hei har et lite problem.. Føler jeg ikke er god nok for damen min.. pga hun er spesiell osv:)Cheesy

    Føles som om hun fortjener bedre.. men vet ikke helt hvorfor.. unntatt at hun er bare helt ***viola*** !! Perfekt!

    Noen som har noen meninger? trenger seriøst hjelp for dette stinker...

    burde jeg bare manne meg opp til å si at jeg er god nok for henne?Smiley

    Vil liksom at hun skal ha det bra.. Helst med meg!
    Hei, da jeg var på din alder var jeg sammen med en gutt som også følte det av og til... Han nevnte det for meg et par ganger men jeg syns det bare var tull! Er du forelska så er du forelska og akkuratt da var han perfekt for meg, sånn var det bare... Brydde meg ikke så mye at han sa det, men i lengden hadde det blitt plagsomt så jeg tror det hadde gått greit hvis du hadde nevnt det for henne, på en måte så får det henne til å føle seg ekstra spesiell. Hvis du også er en god kjæreste, bryr deg og er snill så går det nok bra!
    Slett meldingSlett
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Hjelp! Typen fyller året! på: 18. april 2007, 10:21
    Det ble litt kjedelig, ble smykke og en del mindre ting som jeg vet han trenger/vil ha, og kinobilletter m snacks til 300 på lørdag  Grin Men men, tar det igjen med litt ekstra kos, frokost på sengen, middag og dessert osv.... blir nok en koselig dag. Takk for all hjelp!
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Hjelp! Typen fyller året! på: 16. april 2007, 14:13
    Han har egentlig endel høyttalere og sånn, mp3spiller er jo en mulighet... Teater eller kinobilletter kan jeg jo kjøpe, det var et bra forslag! Ellers gutter: hva syns dere om å få et smykke til bursdagen? God/dårlig ide? takk for svar forresten  biggrin
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Hjelp! Typen fyller året! på: 16. april 2007, 12:56
    Han er veldig interessert i trening og hunder, film, spill, god mat og lignende, men jeg føler han har så mye! Han har masse klær, trenger ingenting til huset, har masse protein og treningsting, mat og ting til hundene, masse filmer osv. Dette er skikkelig vanskelig!
    5  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: orgasme på: 16. april 2007, 12:49
    Enig med endel andre om at det er endel unødvendige og useriøse svar her. Å bruke lang tid på forspill er en viktig ting som er viktig, ikke la ham gå rett på sånn som de ofte gjør, la ham jobbe litt for det  Wink Ellers er det jo forskjellige stillinger som stimulerer klitoris mer, bla misjonær der han lener seg forover og helt ned til deg. Jenta på topp er også en stilling der du selv bestemmer og derfor kan prøve deg ut å finne ut hva som kjennes best ut. Fremfor alt så er det viktig å slappe av og å være komfortabel med den du har sex sammen med. Jeg tror ikke alder er så viktig, det fins både unge og eldre menn som er både gode og dårlige i senga, det viktigste er at han også tenker på din nytelse! En vibrator kan også hjelpe, både alene og sammen med partner. Lykke til!
    6  Generelt / Åpent forum / Hjelp! Typen fyller året! på: 16. april 2007, 12:32
    Den beste mannen i verden fyller snart året og jeg aner ikke hva jeg skal gi ham! Han har liksom alt, og har sagt at det ikke er viktig med gave men jeg vil likevel gi ham noe fint. Skal uansett lage god middag og dessert til ham men hadde vært greit hvis noen hadde noen ideer til gave?

    På forhånd takk  Smiley
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Barbering på: 12. april 2007, 12:23
    Som jente så mener jeg at en stuss nedentil er et must, ellers litt trimming under armer og på bryst er veldig greit...
    Slett meldingSlett
    8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Takle partnerens tidligere.... på: 12. april 2007, 09:18
    Jeg er forsåvidt enig med jentene som har skrevet her om at det er jentas eget valg og ikke bør bli sett ned på hvis hun har hatt mange sexpartnere. MEN jeg vet at det sikkert er veldig mange gutter/menn som ikke liker/sliter med dette, og enda flere som syns det er greit, men likevel så forholder de seg annerledes til denne jenten/kvinnen enn andre. For eksempel så kjenner jeg en som før var sammen med ei som hadde hatt 30+ partnere, og han hadde ingen innvendinger mot dette, men da han senere ble sammen med ei som bare hadde hatt 1/10 av disse partnerne, så merket han at han hadde mye mer respekt for henne og følte at det hadde vært mye verre å for eksempel vært utro mot henne, enn mot hun forrige, fordi han følte at hun forrige var "skitnere". Jeg mener dette er feil og det er noe som stammer fra den seksuelle undertrykkingen av kvinner som alltid har vært, men det er kanskje likevel noe vi jenter må tenke over før vi gjør ting?
    9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Trene + Kjæreste !! på: 11. februar 2007, 21:51
    Hvis du er redd for å ha med dama på trening fordi det kan bli for mye tid sammen, er du da sikker på at du er i rett forhold? Jeg trener ofte alene, eller sammen med venninner, men elsker å trene med typen!! Han hjelper meg med treningsprogram, støtter og presser meg samtidig som vi koser og kysser litt av og til. Det er kjempegøy å trene sammen med ham!!!
    10  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvorfor er jenter sånn? på: 11. februar 2007, 21:38
    jeg liker jo å tro at jeg som mann er såpass fornuftig at jeg velger det jeg som er noe å satse på, men sannheten er vel hvis dama tør ha meninger, tør ta initativ, tør å være rappkjefte, tør gjøre det hun vil uten å frykte va venniner syns osv, hvis huns samtidig har sprettrumpe er jeg solgt  Smiley

    ett eller annet som er utrolig sexy med den kombinasjonen
    At jenta har meninger som hun står for osv er jo ikke det samme som at hun er "bad". Jeg selv elsker mellomtingen og det tror jeg mange andre jenter også gjør. Har selv en mann som er eldre, større og sterkere, barbert hode og tatovering og har "skumle" hunder, og som fort kan virke litt slem. MEN mot meg så er han verdens snilleste og mest omtenksomme og det er en blanding som er bedre enn ALT annet!!!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!