Visning av honnrposter for OMD
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Doper alle fitnessfolk seg? 03. mai 2011, 21:11
  Dette er ikke sant, og jeg var selv coach for han som vant i årets korte klasse, nemlig Thomas Thoresen. Han er yrkessoldat og var senest på en pisse-test både uke 5 før konk og uke 2 før konk, og regner med en ny test iløpet av denne uka..
  Gutten er klin rein, og han har jobbet i Afghanistan i et par år, og vært stasjonert på Rena over det siste året, spist og trent godt hver eneste dag!
  Det at det er utbredt doping i AF er tull... det er selvfølgelig noen som gjør det, samme som at det er noen som doper seg i golf til og med, ski, sykling og alle de andre sportene jeg kan komme på..
  men det er nok fåtallet i AF.. og de som påstår det er nok de som ikke har klart å komme helt i mål selv uten, de som ikke har trent lenge nok eller hardt nok med andre ord.
  Det man må huske er at disse gutta er normalt ikke store gutter, som Thomas - vinneren i år - han var 72 kg i finalen... det er det faktisk mulig å bli uten dop.. Wink
  Med streng disiplin (soldater har ofte det), mye trening og korrekt mat, noen finesser på slutten for å toppe formen ved manipulering av vann og mineralsammensetningen på en naturlig måte ble dette seier gitt!!!
  Honnr gitt av : Luke Skywalker, 04. mai 2011, 09:39
  2  Trening / Strongman / Sv: Tufte Farmer Challenge 18. august 2010, 19:42
  Da ville jeg heller satset på AF hvis jeg var han.. roing og dips er nok ikke no problem Wink men en liten forbedring symetrisk og fyren ville blitt rå!!
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 18. august 2010, 19:43
  3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Veslekardias - video s 150 nordic hamstrings med meg... 03. juni 2010, 23:57
  Her er min versjon... den var TUNG i dag. Ræva skyter i været og hjelpemuskulaturen sliter, men, den tar da likevel på hamstrings'a... :Smiley.

  http://www.youtube.com/watch?v=SCKQqcbONdk

  Veldig bra!

  Men jeg kikket på billedbloggen din - ble veldig fasinert av bildene fra Lier Asyl - Måtte være en del sterke opplevelser der iflg bildene..
  Fikk litt silent Hill følelese hehe!!
  Honnr gitt av : Mummelmann, 04. juni 2010, 19:11
  4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Rumpebølgen - The Contest! 03. juni 2010, 23:58

  Min stemme går nok hit tror jeg .. Smiley
  Honnr gitt av : veslekardia, 04. juni 2010, 00:05
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: JanS er ikke så fornøyd nå. 28. desember 2009, 18:38
  ja, og har tatt ribben på høyre side og revet av to leddbånd på venstre side, så å reise seg er ett helvete. og når jeg må nyse føles det som om jeg blir skutt.

  Ønsker deg god bedring og håper du er raskere på beina enn du tror selv!
  Har hatt liknende skader selv, og det forbløffende hvor raskt en godt ttrent kropp responderer på HVILE!!! Akkurat - hvile - er nøkkelen her. .. desverre så går dette også ut over resten av kroppen, men fortvil ikke - det går raskt fremover igjen når du først fr "startsignal" fra legen/fysio. Men restitusjonstid er alfa omega nå - ribber gror rast men er vonde sake desverre - leddbånd derimot er delikate greier som trenmger laaang tid, men hvis festene er uforandret så går dette bra og de styrkes faktisk litt av det har jeg fått høre.
  Så kroppen er kun satt i pausemodus en stund - ikke forfallsmodus noe du selv må overbevise psyken om Smiley
  Velkommen tilbake snart - husk at vi blir konkurrenter igjen snart Smiley
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 28. desember 2009, 20:05
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan er den ultimate AF-fysikken? 10. oktober 2009, 16:23
  Sondre Krogh-Bjerke

  Honnr gitt av : Marianne, 11. oktober 2009, 21:39
  7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nordisk gladiatorkonkurranse? 09. oktober 2009, 22:27
  Superatletene (richard, Espen, omd osv osv) ville måtte trenge lønn/kompensasjon for deltagelsen... hotell, mat og reise. Dette er utgifter som Strongmanarrangørene mer og mer må belage seg på når antall konkurranser og nivå øker.


  Legg gjerne merke til at vi blir kalt SUPERATLETER...!!!!!
     buttrock
  ...leste og leste, men fikk ikke med meg mer etter denne setningen,...
  ...gikk HELT til hodet på meg!!!!   

  Kommer fra nå av nå til å svare hvis ingen bruker denne betegnelsen ved forsøk på å føre en samtale med meg... sett gjerne inn Hr. også forran så får du raskere kontakt..  Dance

  MMOOOHHAAAWWWW!!!!!!
  Honnr gitt av : miss betty, 09. oktober 2009, 22:58
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Hvordan er den ultimate AF-fysikken? 08. oktober 2009, 00:21
  Godt sagt! Det er slik jeg også mener AF burde være, og er grunnen til at jeg liker grenen, men synes du 1 min. roing og 1 min. dips er den beste måten å teste disse kvalitetene på?

  Blir litt ensformig synes jeg. Da har NBFA sin versjon med hinderbane, chins og dips større appell til meg i hvertfall. Skjønner jo selvfølgelig argumentene om praktisk gjennomføring med tanke på tid, publikum o.s.v.

  Men JEG skjønner ikke argumentene om tid og publikumsvennlighet.  what

  Tror at hvis du lar publikum velge tror jeg også at de synes det er morsommere å se en utøver
  (helst 2 i gangen) kjempe seg gjennom en hinderbane enn å ro vettet av seg på en scene,
  og jeg tør også påstå at hvis tidspresset er stort, så har egentlig ikke NKF tid til denne sporten. Ikke slik den egentlig er.. Den tar tid og plass (med tanke på hinder) og svenskene er skeptiske til det nye systemet da de er usikker på om dette rettferdigjør hva en AF utøver står for..

  Blir det ikke lettere for utøverne også hvis man ikke blir bundet opp til NKF og kun deres konkurranser?

  Mulig løsning?  Cool

  Det skulle vært et eget forbund i Norge som KUN hadde AF på programmet, og utøverne kunne da fritt valgt å stille i andre typer konkurranser som feks CBB som er den mest nærliggende i mine øyne Smiley NKF og NBFA kunne da tatt disse av programmet sitt for å fokusere kun på BB, CBB og BF.
  For hvis jeg har forstått reglene rett så kan utøvere fra NKF stille i andre konkurranser i andre forbund hvis de selv ikke kan tilby denne grenen..

  Så gutter - eget forbund for AF og at de andre forbundene kutter de ut. Det er løsningen. Da kan de feks deles opp i vekt, høyde, bredde (Raymond sin klasse.. Smiley ) lengde klasser med vektbegrensing som i feks CBB osv
  Tror også en ny type AF med hinderbane virker mer appelerende til jenter også...? Hadde vært greit å fått med noen jenter på dette også, så hadde ikke Aslaug og Madde stått alene annenhver gang på scenen..
  Litt feedback på dette hadde vært fint jenter!
  Dette forbundet kunne da også bli det forbundet som da hadde Fitness Five på programmet, da det er i samme sjanger. Apparatene hadde blitt innen forbundet, og bare der!

  Da hadde vi hatt strongmenn for de sterke, fitness for de spreke, og BB for exhibishonistene  Grin Hoho!!
  Honnr gitt av : Mr. Aspheim, 08. oktober 2009, 00:28
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness 06. oktober 2009, 01:15

  Kristine - det var VANVITTIG mange i salen "på din side" som hadde deg på toppen av pallen. Både vi subjektive, og mange, mange objektive (inkludert dommerpanelet.) Håper og tror at en manns mening preller av deg.

  Lill viste meg noen bilder fra bloggen din og du har hatt en helt vanvittig utvikling de siste årene! Særdeles imponerende!

  Enig - folk må få lov til å ha sine meninger om hva DE synes er best, men at noen snakker nedlatende om utøvere som står på toppen av pallen under NM blir for dumt. IKKE under noen omstendigheter la slikt komme under huden på deg! Noen mener musklene til utøverne bør være store, og andre ikke..

  Du var nydelig Kristine... og Rikke og ikke minst Elisabeth Smiley
  Alle på lineup i finalen hadde gjort en fantastisk jobb - det er derfor de var der!!

  Smaken er som baken når det gjelder slikt, MEN vi har regelverk som dømmere skal dømme etter, og følger man hva som står skrevet der så er bedømmingen i helgen kjempe fair i denne klassen!! Tror det er for få i publikkum som kan regelverket, eller som egentlig vet hva dommerne ser etter hos utøverne. Her mener jeg klubben som utøveren stiller for også har en viss opplysningsplikt, og bør råde/bidra til at utøvere havner i de klassene de hører hjemme i - da disse klubbene bør ha ledere som er på høyde med dommere i evnen til å se utøverens fysikk og potensiale i en slikt objektiv setting.
  Synes også coach/delegat bør informere utøveren etter forbedømmingen om hvordan ståa er, og da unngå sjokket (som jeg så Nina fikk da hun ble ropt opp) som kan komme når en "favoritt-utøver" blir nærmest slaket i deres øyne..

  Løsningen slik jeg ser det er at det kanskje burde være flere klasser enn enten BF eller CBB - hva med en bikini/figure som i usa? Og det var noen som var inne på det her tidligere:
  flere klasser i BF dvs 150 - 155, 155 - 160 osv.. blir jevnere da kanskje nå, når klassene begynner å bli så store..?

  Et annet problem jeg syntes å merke antydning til i helgen var vel heller at + 163 dømtes MER etter boka enn - 163 hvis jeg skal si min mening.. Korte klassen var FOR muskler og deff, den lange ikke..
  Der fikk den utøveren med mest definisjon av dem alle (vi snakker striper på gluteus!!) den gjeve 1.plassen - jeg likte det jeg så, veldig (Cheesy), men skal man følge boka så er vel dette noe å trekke for - mer enn hos Nina.

  Men dømt er dømt og det er ikke lett å sitte i dette panelet - glad det ikke er meg noen ganger Wink

  Synes de respektive utøvere så utrolig bra ut - begge to, men de er forskjellige, og hører nok ikke til i samme klasse. Hvilken er det vanskelige..
  Honnr gitt av : VargThor, 06. oktober 2009, 20:31
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: HHHH logg - mest tynnfeit 06. oktober 2009, 12:21


  Stemmer nok kanskje det nederst i ryggen ja (Paul til høyre) , men han har 2 uker igjen til formen er på topp Smiley
  Da blir han vanskelig å slå tror jeg !!  Elisabeth vet jeg ikke om tjener så mye på å bli hardere eller ha mere trykk... Hun har trolig aldri vært bedre!
  Personlig hadde jeg henne på 2, men det er kanskje kun personlighet og selvtillitt på scenen som hindret henne i å stå over 2 tallet Smiley

  ..som Nann sier: "du skal eie scenen!" - ikke vær sjenert.. Du har absolutt ingen grunn til det!! Cheesy
  Honnr gitt av : HHHH, 06. oktober 2009, 12:41
  11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness 06. oktober 2009, 12:09
  Spurte ikke deg da, du skjønner jo hverfall ingen ting.
  Kan noen være så snill å forklare meg hvorfor hun Rikke på 17-18 år som overhodet ikke ser ut som har trent engang kommer på en andre plass?? Kan ikke navnene på andre av de som stilte utenom weber og hun syntes jeg heller ikke fortjente plassen sin. Var jo faktisk mange som så skikkelig bra ut der. MYE bedre en 2. plassen. Hun så faktisk bløt ut også. Folk blir sjarmert av et søtt ansikt og store, senete, flaggermusaktige lats! Tror ingen hadde stusset spesielt mye på om lista hadde blitt snudd på hodete engang. Er det ved å putte fingeren i lufta folk dømmer det greiene her eller? da blir det jo ikke noe moro.

  Skjønner ikke helt dette - folk kan si hva de vil,  og vi kaller politiet for idioter når de gir oss bøter for fartsovertredelser også, men de - som dommerne i NKF - gjør bare jobben sin!

  Vi kan være uenig, men når lovverket/reglene er skrevet må overformynderiet (Grin) forholde seg til det de også og dømme deretter.. Uheldig for noen som har brukt flest timer i studio vil noen si kanskje men men..

  Uenighet i dømming er ok - folk må få ha sine egne meninger, men dette  innlegget var bare ondskapsfull og veldig personlig.. veldig sårende å lese slikt om seg selv regner jeg med...

  Ingen karma fra meg ihvertfall..

  Håper det kommer en unskylding til de du refererer til her, og heller at du skriver til IFBB om at de bør forandre reglene sine i BF..
  Honnr gitt av : Beefcake, 06. oktober 2009, 12:30
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness 06. oktober 2009, 12:09
  Spurte ikke deg da, du skjønner jo hverfall ingen ting.
  Kan noen være så snill å forklare meg hvorfor hun Rikke på 17-18 år som overhodet ikke ser ut som har trent engang kommer på en andre plass?? Kan ikke navnene på andre av de som stilte utenom weber og hun syntes jeg heller ikke fortjente plassen sin. Var jo faktisk mange som så skikkelig bra ut der. MYE bedre en 2. plassen. Hun så faktisk bløt ut også. Folk blir sjarmert av et søtt ansikt og store, senete, flaggermusaktige lats! Tror ingen hadde stusset spesielt mye på om lista hadde blitt snudd på hodete engang. Er det ved å putte fingeren i lufta folk dømmer det greiene her eller? da blir det jo ikke noe moro.

  Skjønner ikke helt dette - folk kan si hva de vil,  og vi kaller politiet for idioter når de gir oss bøter for fartsovertredelser også, men de - som dommerne i NKF - gjør bare jobben sin!

  Vi kan være uenig, men når lovverket/reglene er skrevet må overformynderiet (Grin) forholde seg til det de også og dømme deretter.. Uheldig for noen som har brukt flest timer i studio vil noen si kanskje men men..

  Uenighet i dømming er ok - folk må få ha sine egne meninger, men dette  innlegget var bare ondskapsfull og veldig personlig.. veldig sårende å lese slikt om seg selv regner jeg med...

  Ingen karma fra meg ihvertfall..

  Håper det kommer en unskylding til de du refererer til her, og heller at du skriver til IFBB om at de bør forandre reglene sine i BF..
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 06. oktober 2009, 12:11
  13  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: NM i Bodybuilding og Bodyfitness 06. oktober 2009, 11:58

  De tilbakemeldingene jeg har fått fra dommere, er at jeg er for "stor"/muskuløs for BF..
  Noe jeg ble forespeilet kunne skje helt fra første formsjekk... men sånn er det når jenta er sta og VIL prøve for dét Wink

  Har ikke hørt at jeg ikke presenterer meg bra på scenen eller mangler utstråling osv som blir nevnt her... håper da heller ikke det, men...

  MEN- Jeg har da iallefall kommet i MITT livs beste form, og får da bruke det som en liten premie/seier for meg selv!

  Også må jeg jo få si at buing i salen er uhørt.. Jeg var ikke der, men hører/leser hva som skjedde.. og det hører ingen steds hjemme!!

  Gratulerer til Kristine Weber med 1ste plassen!! Smiley  Karma til deg for flott svar, og litt lite selvinnsikt i din fysikk Wink Desverre kan du kanskje si, men du er absolutt CBB nå - en fiiin CBB!!

  se selv:  
  Jeg har fulgt din logg her en stund, og du har en fantastisk fysikk og elsker selvfølgelig å trene. Da blir det helt uhørt å trene seg "ned" som noen kaller det..  what

  Men som du sier fikk du tidlig tilbakemeldinger om at du er mere CBB enn BF - ta disse ordene til deg, og legg opp til CBBW neste år - du har alt som skal til, så hvorfor ikke bygge en smule og vinne CBB enn å få siste i BF..?
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 06. oktober 2009, 12:06
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness 06. oktober 2009, 01:15

  Kristine - det var VANVITTIG mange i salen "på din side" som hadde deg på toppen av pallen. Både vi subjektive, og mange, mange objektive (inkludert dommerpanelet.) Håper og tror at en manns mening preller av deg.

  Lill viste meg noen bilder fra bloggen din og du har hatt en helt vanvittig utvikling de siste årene! Særdeles imponerende!

  Enig - folk må få lov til å ha sine meninger om hva DE synes er best, men at noen snakker nedlatende om utøvere som står på toppen av pallen under NM blir for dumt. IKKE under noen omstendigheter la slikt komme under huden på deg! Noen mener musklene til utøverne bør være store, og andre ikke..

  Du var nydelig Kristine... og Rikke og ikke minst Elisabeth Smiley
  Alle på lineup i finalen hadde gjort en fantastisk jobb - det er derfor de var der!!

  Smaken er som baken når det gjelder slikt, MEN vi har regelverk som dømmere skal dømme etter, og følger man hva som står skrevet der så er bedømmingen i helgen kjempe fair i denne klassen!! Tror det er for få i publikkum som kan regelverket, eller som egentlig vet hva dommerne ser etter hos utøverne. Her mener jeg klubben som utøveren stiller for også har en viss opplysningsplikt, og bør råde/bidra til at utøvere havner i de klassene de hører hjemme i - da disse klubbene bør ha ledere som er på høyde med dommere i evnen til å se utøverens fysikk og potensiale i en slikt objektiv setting.
  Synes også coach/delegat bør informere utøveren etter forbedømmingen om hvordan ståa er, og da unngå sjokket (som jeg så Nina fikk da hun ble ropt opp) som kan komme når en "favoritt-utøver" blir nærmest slaket i deres øyne..

  Løsningen slik jeg ser det er at det kanskje burde være flere klasser enn enten BF eller CBB - hva med en bikini/figure som i usa? Og det var noen som var inne på det her tidligere:
  flere klasser i BF dvs 150 - 155, 155 - 160 osv.. blir jevnere da kanskje nå, når klassene begynner å bli så store..?

  Et annet problem jeg syntes å merke antydning til i helgen var vel heller at + 163 dømtes MER etter boka enn - 163 hvis jeg skal si min mening.. Korte klassen var FOR muskler og deff, den lange ikke..
  Der fikk den utøveren med mest definisjon av dem alle (vi snakker striper på gluteus!!) den gjeve 1.plassen - jeg likte det jeg så, veldig (Cheesy), men skal man følge boka så er vel dette noe å trekke for - mer enn hos Nina.

  Men dømt er dømt og det er ikke lett å sitte i dette panelet - glad det ikke er meg noen ganger Wink

  Synes de respektive utøvere så utrolig bra ut - begge to, men de er forskjellige, og hører nok ikke til i samme klasse. Hvilken er det vanskelige..
  Honnr gitt av : Beefcake, 06. oktober 2009, 08:42
  15  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: NM i Bodybuilding og Bodyfitness 05. oktober 2009, 22:24
  Pia har også litt å si i denne saken:  Grin

  se her: http://piajansson.wordpress.com/2009/10/05/osportsligt-nm/
  Honnr gitt av : Nann-Rosita, 05. oktober 2009, 22:36
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!