Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: 1 måltid om dagen (periodisk fasta) på: 09. juni 2009, 17:00
    Noen som kan gi eksempler på store byggere som gjør det her eller? spiser få måltider bare? eller kommer dere bare med teorier og teorier etc..? greit det nevnes serge nubret her som et eksempel. Men fler? siden det skal være så jævlig effektivt liksom? serge var ikke så sinnsykt stor heller i følge http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret.html var han: Off Season Weight: 100 kg, Competition Weight: 96 kg. Så når jeg tenker på store byggere tenker jeg hvertfall 100+ på scenen (marius grattrud typer inkludereres her så klart).
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA på: 14. mai 2009, 21:32
    KJøpe heller magnesium og sink som inneholder b6 kombinert. Mye mer mg innhold for pengene. ZMA er bare en scam som grelle kostholdskapitalister har fremstilt for å utnytte uskyldige forbrukere som oss.
    3  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Johnnie Jackson Off Season på: 10. mai 2009, 14:21
    jeg får vondt i milten av å lese det pisset som siver ut av postene deres... Å si at han ser ut som et fleskeberg beviser at du bør begynne og fuckings walk the walk og ikke bare talk the talk.
    4  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Victor Richards, tidenes biff? på: 30. september 2008, 08:36
    quote vic (med mer i filmen om dette)
    "I believe before you can be able to compete with other people, you have to be able to compete with yourself first".
    "I am trying to perfect myself first, before I can compete"
    Her ser du jo at han var opptatt av å konkurrere mot andre, enig?
    For han sier jo spesifikt at han mente at man må konkurrere mot seg selv og gjøre seg selv komplett før man kan konkurrere mot andre. Så hvis vi skal tro at han ikke er inkonsekvent, så var planen hans å konkurrere når han var komplett. Om han da kanskje i det hele tatt blir det.

    Men som vi ser nå viser det jo seg at han ikke ble komplett, og at han da ikke klarte følge opp det han ville. Som var å bli komplett, og så å konkurrere mot andre.
    5  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Victor Richards, tidenes biff? på: 29. september 2008, 16:41
    "yes, it's plausible". Tilfeldig at han er den største og beste noensinne men aldri "gadd" å konkurrere pga noen bs teorier?

    http://www.youtube.com/watch?v=rrquiYfog_k&feature=related.

    quote vic (med mer i filmen om dette)
    "I believe before you can be able to compete with other people, you have to be able to compete with yourself first".
    "I am trying to perfect myself first, before I can compte"

    Jævlig bra teorier? Han klarte tydligvis ikke få teoriene ut i det praktiske, for han ble jo aldri en proff bygger. Skulle vi fulgt han så ville det ikke vært noe competitive boybuilding scene omtrent. Bare se hvor dedikert han var til å "perfect himself" innenfor bygging. Og når en man med denne dedikasjonen, ikke klarer det. Hvem gjør det da? DISCUSS PLZ!
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: bra styrke og fysikk men utrolig gay på: 28. september 2008, 08:33
    Haha, alle sitter og kniper seg når de poster fordi vil skrive hvor homo dette egentlig var.
    7  Generelt / Antidoping / Sv: 90+ Proteinpulver går den igjennom doping kontroll ? på: 25. september 2008, 21:57
    Lol ja. De knuser piller og putter oppi proteinpulveret der nede. Det er jo hefitg fortjeneste i det. Her i norge får du ei bøtte pulver på 4kg til ca 550 spenn. Ei bøtte med russere (insert oral-drug of choice) knust i ei bøtte med vekt på 4kg ville kosta hva? En god del tusen. Og nå tok jeg billig bol i tillegg, hehe kanskje bytte med drol men w/e. Så hva skulle grunnen være til å putte bol i proteinpulver? Ikke fortjeneste hvertfall. For vi ser her at pris per gram så er proteiner MYE billigere enn krutt, og det er fortjeneste de som lager og selger pulveret er ute etter. Så PLEASE KOM MED LOGIKKEN!
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Må konstant på do av kreatin - what to do? på: 25. september 2008, 19:02
    Jeg legger fra meg ekskrementer i toalettene rundt omkring omtrent hele tiden, men spiser mye mat da. Driter kanskje ca 7-9 ganger om dagen. Miger ca 4 ganger om nettene. Om dagen aner jeg ikke hvor mange ganger jeg urinerer. Kjører for det meste cocktail når jeg bruker dassen, derfor vanskelig å anslå pga jeg ikke gidder. Tenker mest på shiten når jeg primært har bæsjing som formål med wc-besøket. Strålen som kommer ut av urin/sæd hullet er bare en ekstra bonus. Men cope with it mener jeg. Du er ikke alene. Og må ofre litt for dette gamet.
    9  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kan denne syke 15 åringen være rein? på: 24. september 2008, 23:55
    Enig som bare faen.
    Ignore my post much? Debunk posten min da.
    10  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kan denne syke 15 åringen være rein? på: 23. september 2008, 10:36
    au den svei.

    Spesielt siden du trakk fram å diskuterer ideer og sånt.
    Ikke vilkårlig synsing over noe som ikke kan bevises.


    blabla bla irrelevant

    Om noen kommer på noe sånt å si så skjønner jeg poenget med forum og debatt. Så lenge debatten er ja det går an, eller nei det går ikke, uten mer begrunning, så ser jeg det ikke.

    Da diskuterer man ikke ideer, da kverulerer man bare.

    http://www.thefreedictionary.com/idea
    2.  An opinion, conviction, or principle:

    Idea = opinion enig?

    Diskutere en mening. Enig? (se min forrige post angående definisjon av forum)

    Han er ikke rein = Han er ikke rein er min mening fordi jeg ikke kan empirisk bevise det fra mitt ståsted. Enig?

    Det er en mening i denne sammenheng fordi det er subjektivt å anta at han er rein eller ikke så lenge man da ikke kan bevise det motstatte eller det antatte. Enig?

    Angående diskusjon. Siter ET ENESTE INNLEGG som er så simpelt som "ja det går an, eller nei det går ikke". Sitatet må så klart komme før din første negative og obnoxiouse post i denne tråden. Alle meningene i denne saken før det har et argument for hvorfor de mener som de mener ANGÅENDE OM HAN ER REIN eller ikke.

    Går ikke? Ok. Men da diskuterer vi meningen vår her selv om vi ikke legger vekt på noe andre argumentasjoner enn det vi antar. Enig?

    Er vi også enig at definisjonen på en debatt ikke trenger og inneholde en form for debatt? Ja! Fordi jeg har allerede vist deg definisjonen.

    Bare fordi du ikke kan se det, betyr ikke at det ikke er der min venn.

    "Stupidity is the deliberate cultivation of ignorance"
     William Gaddis
    11  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kan denne syke 15 åringen være rein? på: 22. september 2008, 17:16
    Wow, dere to er så innovative! Så spesielle! Hvorfor argumentere på et FORUM? Sere ut for meg som dere to sitter igjen som idiotene her da men.. =)
    A medium for open discussion or voicing of ideas, such as a newspaper, a radio or television program, or a website.
    12  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kan denne syke 15 åringen være rein? på: 22. september 2008, 16:48
    Hvis du mener rein som i at han er nydusja, så mye mulig. Bra hårfeste har han hvertfall. Men... Ignorance is a bliss...  Er bare 31kg på et år, ikke umulig det nei. Særlig ikke når det ser ut som om han har omtrent samme fettprosent også. Alt med han er fakta.
    13  Generelt / Antidoping / Sv: Kritiserer TV 2 for Strong Man-show på: 17. september 2008, 02:03
    Men faen a... Etisk er jo så subjektivt som det kan få blitt. Det en legger vekt på i etikk er kanskje ikke det samme som jeg legger i det. Så å diskutere hva som er etisk eller ikke blir som å diskutere hva slags musikk som er bra. Nemlig bullshit.

    Og det er jo 0 interesse i å få dette registrert som en idrett. Det er jo et show, akkurat som wrestling. Og de bruker saker som bare f... i wrestling. Hvis man begynner og teste i wrestling vil det bli så jævlig mye dårligere nivå, akkurat som i strongman. Høyden på nivå = høyden på show. Høyt nivå, mye show og lavere nivå, mindre show. Mindre show, mindre interesse... Og da blir det ikke ikke vist på tv lenger hvertfall. Noe som er jævlig kjipt for de som vil se på det, i.e personer som meg.

    Dette er en diskusjon som går ut på å legge restriksjoner på noe. Og hvor langt skal man gå i å legge restriksjoner på ting? Det er en selvfølge at mennesker må ha restriksjoner for å kunne fungere i et samfunn med andre mennesker. Men man kan ikke driver på å legge restriksjoner på alt som kan ha en negativ effekt på svake mennesker (mennesker som ikke er i stand til å ta godt vare på seg selv. I.e. de som er OBESE, folk som tipper (hva faen? de vet oddsen mot å vinne men DE FORTSETTER Å TAPE PENGER), folk som stryker i fag på skolen selv om de vet HVOR VIKTIG DET ER MED UTDANNELSE (røkke og co uten utdannelse representerer ikke majoriteten....), med mer...) Noen ganger må man bare la ting fare... Bruk fornuft når du leser plz. mener så klart ikke anarki o.l

    Og når man skal fremlegge noe om steroider(det er dette det dreier seg om) på nasjonalt tv, eller i en hvilkensomhelst sakelig debatt, bruk fakta! Les f.eks tidligere innlegg av meg i denne tråden så ser du et eksempel på hvordan en part bruker usannheter på å fremlegge noe for å styre den uvitende opinionen (majoriteten av norges befolkning på subjektet om steroider) mot sin vilje og sin mening. EKkelt! HItler!
    14  Generelt / Antidoping / Sv: Kritiserer TV 2 for Strong Man-show på: 16. september 2008, 23:31
    quote adn duden: "agressivitet er en av bi-effektene" (ikke ord-rett, men han mente akkurat det jeg skrev). ..."If I lie, my point will be better".. Han som var der til forsvar mot dem skulle kommet med mer fakta bare. Overkjørt dem. Det var til og med lagt ut på stortingets side et sted at det ikke var bevist at du ble agressiv av doping så... Og det var så masse mer, men men.. Er vel en heftig stresset situasjon. Adn bruker jo så jævlig mye falsk negativ propaganda vett..
    15  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / Sv: Eirik Sandvik på: 11. september 2008, 08:43
    Yes! Ekstrem fysikk. Lav fettprosent er alt som trengs. Selv om han ikke hadde noe spes bra muskelmasse så var han lav nok på fettprosenten til å være ekstrem, akkurat som min anorektiske kompis, og han har også en ekstrem fysikk.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!