Visning av honnrposter for Ryū
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 41
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) 12. desember 2010, 23:19
  "Tenia solium" med google, og du kan lese om sånne som deg.

  Det eneste jeg fikk opp var bilder av noe jeg mistenker er penisen din. Så du inisuerer altså at penisen din og Sithiuos er en og samme skapning. Hvis det er sant så blir jeg lettet, da det er mye enklere å kvitte seg med en, enn to.
  Honnr gitt av : Suppemann, 27. april 2013, 20:29
  2  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Er Multikulturalisme dumt? 19. juli 2012, 10:15
  Vet ikke kommunister hva rasist og nazist er for noe?

  Kommunister er jo like hatske som rasister og nazister. Der rasister streber etter raselikhet, og der nazister streber etter rase- og klasselikhet, streber kommunistene etter kultur- og klasselikhet. Bottom line- Likhet er dårlig. Hører du noen som ønsker mer likhet så er de mest sannsynlig ekle totalitarister.
  Honnr gitt av : RkD, 19. juli 2012, 21:50
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Kneblet av kommunen: Ytringsfrihet 17. juni 2012, 13:35
  Sitat
  Da jeg fremholdt at jeg har ytringsfrihet, svarte avdelingsleder at i Oslo kommune taper ytringsfriheten mot ansattes lojalitetsplikt. Dette er overraskende fordi ytringsfriheten er grunnlovsfestet og en menneskerett, mens ansattes lojalitetsplikt ikke engang er lovfestet.

  Han har jo ytringsfrihet, men det dette egentlig handler om er at han mener det er en rett å både jobbe i kommunen og å si hva han vil offentlig. Alle arbeidstakere må forholde seg til sine arbeidsgiveres ønsker, og hvis de ikke liker det, kan de slutte som denne personen gjorde.
  Honnr gitt av : RkD, 17. juni 2012, 20:56
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 28. april 2012, 22:27
  Flisespikkeri!
  Man tar vel ikke utgangspuktet i unntakene når man diskuterer på generelt grunnlag?!
  Gjør ikke du den samme kardinalfeilen som venstresiden beskyldes for, ved å benytte unntakene for å generalisere over venstresiden?

  Hvilke unntak snakker du om?


  Styrkingen av sentrum er midlertidig ja, og skyldes menneskelig adferd - det s¸kes mot det trygge - kompromiset gjerne, når omveltendetruende hendelser intreffer.
  Its human nature!

  Mennesker holder seg til det kjente når det råder usikkerhet. Men det er ikke det dette gjelder. Dette gjelder at mange nordmenn, og media, setter likhetstegn mellom _alle_ ABBs meninger, og alle andre som som deler hans meninger. Retorikken i innvandringsdebatten har forandret seg mye det siste året, blant media, politikere, og folk flest da det er en reell trussel om å bli anklaget for å være Breivik 2. Det er grunnen til at folk modererer seg.

  "Ja det er nettopp det mange nå gj¸r, av frykt for å bli satt i bås med ABB. Du snakker som om Breivik har en helt annen mening enn de fleste nordmenn. Hvor har du det fra? Ser man bort fra Knights templar, og at han skal utnevnes til ridder blablabla, er han veldig lik politisk sett, t¸rr jeg påstå, 10-25 % av Norges befolkning."

  Du kan umulig ha lest "manifestet".
  Knights teplar blablabla må v¿re årets devaluering av en ideologi kun de mest ekstreme av de ekstreme forfekter.
  Det er rett og slett s¸rgelig destruktiv endimensjonal historiel¸s lesing fra ende til annen - selvf¸lgelig ispedd en og annen populistisk vinkling og selvf¸lgeligheter hvem som helst kunne v¿rt enig i isolert sett - det betyr vel ikke at man i det store og hele har sammenfallende meninger, eller konkluderer med psyko-ekstremistens skriblerier.

  Jeg har ikke lest manifestet annet enn sammendrag, og ja, det er mye der som ikke sammenfaller med det en stor del av nordmenn mener. Men visse ting sammenfaller, og siden ALT Breivik sier er "sykt" så blir også disse stemplet som syke.

  Edit:For å gjøre et lite eksperiment og også dra inn en velkjent lov i debatten(Wink):

  Adolf Hitler var en stor tilhenger av velferdsstaten, og var kritisk mot kapitalisme. Men han var også en fyr som hadde maaange (andre) syke meninger. Hvis vi her setter Hitler i Breiviks ståsted, ville velferdsstats- og antikapitalismemeningene hans vært "syke" da ALT han sier er sykt(retorikk som har blitt brukt hyppig).
  Honnr gitt av : Styrketrenern, 29. april 2012, 11:44
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 26. april 2012, 19:26
  hans handlinger har bare gjort en ting for saken hans.. Å samle nasjonen mer, skape samhold og broer mellom folket, uansett farge og språk.

  Jeg er ikke enig. nasjonalistene blir tiet ihjel, og de som ytrer politiske meninger i tråd med ABB(streng innvandringspolitikk, Norge for nordmenn, antiislamisme etc.) blir stemplet som om de selv skulle skutt rundt seg på Utøya. Dette har splittet de to hovedfraksjoner i politisk syn mer enn det var tidligere, og det var nettopp det ABB ville oppnå.

  Hele "Barn av regnbuen"-opplegget er en parodi. "Synger mot Breivik"... Lordilord.
  Honnr gitt av : Suppemann, 28. april 2012, 19:44
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Barn av regnbuen;;; 26. april 2012, 19:26
  hans handlinger har bare gjort en ting for saken hans.. Å samle nasjonen mer, skape samhold og broer mellom folket, uansett farge og språk.

  Jeg er ikke enig. nasjonalistene blir tiet ihjel, og de som ytrer politiske meninger i tråd med ABB(streng innvandringspolitikk, Norge for nordmenn, antiislamisme etc.) blir stemplet som om de selv skulle skutt rundt seg på Utøya. Dette har splittet de to hovedfraksjoner i politisk syn mer enn det var tidligere, og det var nettopp det ABB ville oppnå.

  Hele "Barn av regnbuen"-opplegget er en parodi. "Synger mot Breivik"... Lordilord.
  Honnr gitt av : .......1, 26. april 2012, 19:31
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken 20. april 2012, 04:10

  De færreste nordmenn har tid og interesse til å sette seg tilstrekkelig inn i alle politiske saker. Platons kritikk av det klassiske, direkte deltakerdemokratiet i antikkens Athen gikk hovedsaklig på at forhastede, irrasjonelle avgjørelser basert på at en eller flere gode talere hadde "overbevist" borgerne skjedde alt for hyppig. Samtidig tok denne deltakelsen store deler av tiden til borgerne, og selv om vi i dagens samfunn kunne gjort dette mer effektivt, har nordmenn fortsatt ikke tid eller interesse nok.

  Platons kritikk gjelder for representative demokratier også. Istedenfor gode talere i salen, har man gode talere i valgkampen. Istedenfor irrasjonelle forhastede avgjørelser gjort av flertallet i det direkte demokratiet, har man irrasjonelle forhastede avgjørelser gjort i egeninteresse av parlamentet eller enda verre, i departementene. Politikere er mennesker de også, og langt ifra feilfrie. Man har rett og slett flyttet det demokratiske(flertallets styre) lenger opp i hierarkiet. Det er de samme talerne som overtaler enda, og det er de samme velgerne som utøver rasjonell ignoranse enda.

  Så lenge vi faktisk skal ha flertallstyre så syns jeg direkte demokrati(hvor man stemmer på enkeltsaker) hadde vært et bedre alternativ. Det ville ihvertfall gjort det vanskeligere for politikerne å gjennomført mye av det tullet de gjør i dag, da de må ha direkte godkjennelse av hver enkelt sak fra folket. Nå trenger de kun å bli valgt én gang, og siden de fleste velgere(og ikke-velgere) er rasjonelle ignorante vesener, har politikerne fritt spillerom i fire år til å støtte opp om særgrupper som LO, NHO, Statoil, etc. Grupper som er rasjonelt opplyste og med i lobbyvirksomheten for egen vinning.

  Om ikke annet ville det blitt mer gjennomsiktig. Men hadde jeg fått bestemme skulle ingen bestemme.
  Honnr gitt av : aLesserChristian, 21. april 2012, 01:26
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Anders Behring Breivik & Rettsaken 20. april 2012, 14:48
  Nå er det viktig å huske at det er flere politiske arenaer enn stortinget/regjeringen.

  Ja, men er disse demokratiske?

  Legitimiteten til det norske demokratiet hviler på støtten i folket, og politikerne har vanligvis dette idealet også. Det meste av arbeidet i Stortinget foregår i komiteer osv, hvor man jobber for å unngå irrasjonelle, forhastede avgjørelser. Det er ikke masse voksne folk som står å skriver til hverandre i stortingssalen.

  Allikevel har man altså de samme irrasjonelle meningene som befolkningen har, narkotikapolitikken er et eksempel.

  Med dine liberalistiske(?) tendenser vil jeg vel tro at du egentlig vil ha en ganske minimal stat, slik at du kan bruke tiden på å "pursue your happiness"?

  Jeg vil ha en stat basert på negative rettigheter ja. Når staten og folket begynner å tro at målet helliger midlet, så ender man opp med flere og flere lover og funksjoner staten tar på seg. Deriblant "frihetskriger". Problemet med dette er at målet ikke kan bli nådd om man gjør kompromisser. Derfor er positive rettigheter gjennomført ved tvang noe som alltid vil feile.
  Honnr gitt av : Küngen, 20. april 2012, 15:00
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Singlet-forbud 16. april 2012, 15:15
  Akkurat denne er jeg enig i, når jeg ser hvordan kvinnfolk er bak rattet. Dama mi sminker seg, er på facebook og synger med til NSync samtidig som hun "kjører" bil. Og hun er langt fra den eneste.

  Rulatoren mener du?
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 17. april 2012, 23:48
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvor mye tar du i benk? 17. april 2012, 15:44
  Du juger. Det står tydelig i signaturen din at du tar 380kg benkpress med kvelningsbelte rundt halsen og ballespark fra spotter

  Det er ganske tydelig at kvelningsbelte og ballespark er to begrensende faktorer som gjør at det løftes mindre. Det store problemet her er at Fleksnes ikke tar av seg badehetta etter benkløftet og derfor har kronisk surstoffmangel til hjernen. Dette manifesterer seg i hans innlegg på TF.
  Honnr gitt av : streetball, 17. april 2012, 16:14
  11  Trening / Strongman / Sv: Norges Sterkeste Mann 2012 11. oktober 2011, 11:05
  Hva er da ordene fra f.eks de mest kjente Winston Churchill sitatene?  Og hvor fysisk stor var egentlig Winston Churchill?  Og hvor relevant var egentlig hans fysiske størrelse på effekten ordene hans hadde?

  Takk.

  Han var alkis så da er den saken grei.
  Honnr gitt av : Håndbak, 16. april 2012, 15:53
  12  Trening / Friidrett / Sv: Sprinter frontbøyer 200kg 08. april 2012, 15:26
  Starter en trend. Og det funker.
  Honnr gitt av : bmw123, 08. april 2012, 15:50
  13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Champions logger 02. april 2012, 09:07
  Er vi enige - sånn for en gangs skyld nå Grin?

  Nei.
  Honnr gitt av : HardCoreBakken, 07. april 2012, 18:23
  14  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Tilbehør for menn! 05. april 2012, 17:13
  Dress holder lenge. Om jeg skal ha tilbehør går jeg med penis på utsiden av dressen.
  Honnr gitt av : Sortin, 05. april 2012, 18:55
  15  Generelt / Antidoping / Sv: DOP omfanget i vanlig trening kommer frem 05. april 2012, 00:43
  Det beste med det innlegget var den ene kommentaren

  Haha! Penis!
  Honnr gitt av : Suppemann, 05. april 2012, 00:45
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 41
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!