Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 103
  • 16  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Pastor Grizzlys løftehjørne på: 06. juni 2011, 23:18
    Veldig bra, Martin! Gratulerer med solid pers Smiley
    17  Generelt / Loggbok Online / Sv: Webah| Norges eneste MMA Videoblogg s.206!? på: 02. juni 2011, 13:44
    Sitat
    Tar gjerne imot forslag med hva dere vil se!!!:D
    Sparring er vel alltids en sikker vinner.
    18  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Pastor Grizzlys løftehjørne på: 30. mai 2011, 14:24
    Gratulerer!
    19  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Fett om til muskler VG.no på: 26. mai 2011, 14:30
    "Overvektige mennesker som trener, uten å klare å gå ned i vekt, kan likevel ha stort helsemessig utbytte av det. Ved trening vil ofte noe av fettet omgjøres til muskler. Rent helsemessig er det selvsagt best å være både slank og veltrent. Men trening reduserer ekstrarisikoen ved å være overvektig." Måtte jo komme ut av kjeften på en lege...hvor i all verden får man næringsstoffene i fett til å bli muskler.. Nå har de tråkka i salaten IGJEN hvis jeg ikke har gått glipp av noe viktig her.
    En dum måte å formulere seg på, men det kan oppleves slik. Når man går ned i fett og øker tilsvarende i muskler vil det jo føles som at fettet blir omgjort til muskler, selv om det er to adskilte prosesser.
    20  Generelt / Åpent forum / Sv: Israel vs. "Palestina" på: 08. april 2011, 02:45
    Det er ikke i samsvar med historiske fakta.  Se på historiske kart.  Se hvor Israels grenser gikk i 1947.  Se hvor de var hen i 1967.  Se hvor de var i 1997.  Se hvor det såkalte gjerdet går hen i forhold til hvordan Israels grenser var definert opprinnelig.  Israel har ekspandert, og Israel har i stor grad brukt flytting av sivilibefolkning som virkemiddel og våpen i denne ekspansjonen. 

    Det kan ikke på noe vis sies at dette er defensiv politikk imot omgivelsenes trusler og voldsbruk.
    Korrekt. Det kalles ekspansjon på bekostning av sikkerhet. Israel kunne selv endt denne konflikten hvis de hadde hatt lyst.
    21  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Tom Martin - Markløftfantomet fra England på: 07. april 2011, 00:59
    http://www.youtube.com/watch?v=bzu2lYhR9DM#noexternalembed&feature=feedu

    Ser ut som fyren kan hoppe også.
    22  Trening / Styrkeløft / Sv: Jørgen Hansen - 280 kg utstysfri knebøy @-120 kg 5.april på: 07. april 2011, 00:54
    Solid løfting, Jørgen!
    23  Generelt / Åpent forum / Sv: Israel vs. "Palestina" på: 04. april 2011, 10:30
    Sitat
    Som sagt har det lite å si. Dette er en av mange rapporter som kommer fram til det samme. Human rights watch, Amensty mfl. trekker samme konklusjoner.
    24  Generelt / Åpent forum / Sv: Israel vs. "Palestina" på: 03. april 2011, 21:33
    Rapporten var helt på linje med andre rapporter om hva som skjedde. Grunnen til at den fikk så mye oppmerksomhet er at Goldstone er jøde og Israelvenn. De kunne ikke påstå at han var antisemitt eller "selvhatende jøde". Rapportene fra Amnesty og HRW har samme konklusjoner som goldstone-rapporten.
    25  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 31. mars 2011, 16:20
    Sitat
    Som du tydeligvis ikke vet, er finansmarkedene i USA noe av det mest regulerte i forhold til andre finansmarkeder, og også markeder generelt.
    Som du tydeligvis ikke vet, er finansmarkedene i USA, og resten av verden kraftig deregulert de siste 40 åra og som følge av dette har vi fått en rekke finanskriser. Ikke bare den siste. Vi har hatt mange kriser de siste ti-årene.

    Reguleringen av markedene etter the great depression, med Bretton woods systemet, forhindret finanskriser helt frem til 70/80-tallet da man hadde deregulert de så mye at man fikk de på nytt.

    Sitat
    USA er ikke liberalistisk. USA leker liberty men praktiserer en rar blanding av korporatistisk-kvasi-velferd/sosialisme-statskapitalismerøre.

    Jeg vet det. I en liberalistisk stat hadde det vært enda verre. Jeg peker bare på retningen du vil ta landet i. Jeg mener heller ikke at Norge er noe idealsamfunn, men så langt har ingen klart å komme opp med en bedre modell enn den skandinaviske velferdsstaten.

    Sitat

    De har lav sosial mobilitet i USA? Da orker jeg ikke tenke på hva du synes om Storbritannia eller Frankrike...

    1 av 10 toppledere i USA kommer fra eliten. I Frankrike er det ca. 5 av 10.
    Ja, de har svært lav sosial mobilitet i USA. Langt lavere enn i skandinaviske land som har verdens overlegent beste. England og Frankrike er ikke skandinaviske sosialdemokratier. Det er greit nok at Norge er utrolig heldige som har olje, men det samme gjelder for resten av de skandinaviske landene også.

    Du som studerer økonomi har vel sikkert hørt om London School of Economics?


    The level of intergenerational mobility in society is seen by many as a measure of the extent of equality of economic and social opportunity. It captures the degree of equality in life chances - the extent to which a person’s circumstances during childhood are reflected in their success in later life, or on the flip-side, the extent to which individuals can make it by virtue of their own talents, motivation and luck.



    Thus the picture that emerges is that Northern Europe and Canada are particularly mobile and that Britain and the US have the lowest intergenerational mobility across the European and North American countries studied here. The USA is seen by some as a place with particularly high social mobility. In part this is a consequence of using measures of class to estimate mobility (these will be affected by changes in the class structure over time). However, the idea of the US as ‘the land of opportunity’ persists; and clearly seems misplaced.

    http://cep.lse.ac.uk/about/news/IntergenerationalMobility.pdf
    26  Generelt / Åpent forum / Sv: Norge best i verden på: 31. mars 2011, 14:55
    Sitat
    Kan du gi meg noen eksempler?
    Finanskrisen som de fleste eksperter mener kom som en følge av dereguleringen av finansmarkedet er et godt eksempel. De som ikke er blendet av ideologi er stort sett samstemte i at dette er hovedgrunnen. Til og med Greenspan klarte å innrømme at han hadde tatt grundig feil.

    Han fortjener i det minste litt respekt. Han var ærlig nok til å ta selvkritikk og si det som det er, istedenfor å dikte opp fiktivt bullshit. Det er litt skremmende hvor blendet folk kan bli av ideologi. Selv når de blir konfrontert med virkeligheten nekter mange å gi slipp på den. 

    Hvis man vil ta landet i en liberalistisk retning kan man bare se på land som USA og spørre seg om man ønsker et slikt samfunn. Et samfunn med enorme klasseforskjeller, der det sitter 10 ganger så mange folk i fengsel som i Norge. Et samfunn med langt lavere sosial mobilitet, men likevel kalles det "the american dream". Det er kanskje greit nok, for i USA forblir det en drøm for de aller fleste, i skandinaviske sosialdemokratier er det i mye større grad virkelighet.

    Men for all del. Hvis det er slik du vil ha det, så er det en ærlig sak.
    27  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Bole mage på: 21. mars 2011, 00:39
    Hvordan våger dere å insinuere at Coleman har brukt steroider eller veksthormoner? Det står jo eksplisitt i regelverket at doping er forbudt! Sier dere at Coleman jukser?? Har han testet positivt kanskje???  Hvem faen er dere til å bedømme dette potensielle medikamentbruk kun utifra bilder av hans fysikk? Dette er personangrep og dere bør utestenges fra forumet!!

    Hilsen herr kråps-byger-og-strångman-lågikk
    28  Generelt / Loggbok Online / Sv: Film av Kampen s 193! på: 16. mars 2011, 13:41
    Grattis med rå kamp!


    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Kjernekraftverk i Norge på: 16. mars 2011, 00:08
    Globalt ser jeg på kjernekraft som et alternativ man ikke kan komme utenom, og som man bør bygge mer av. Det er både effektivt og klimavennlig.

    Jeg har ikke noen prinsipielle holdninger mot kjernekraft i Norge, men i Norge har vi fortsatt en del uttappet kapasitet i vannkraft. Jeg skulle helst sett en utvikling på det feltet først. Dersom det ikke hadde vært nok er atomkraftverk overlegent alle konvensjonelle alternativer som gass og kullkraftverk.
    30  Generelt / Åpent forum / Sv: Politihøyskole, benkpresskrav på: 12. mars 2011, 13:48
    Nå var det ingen ofre i denne saken. De ville nok ikke oppklart like mange saker, men dette hadde hovedsaklig vært saker som heller ikke har et offer. Til gjengjeld hadde de hatt en mer nøytral jobb som ikke hadde brutt inn i folks liv.

    Som et eksempel kommer mye av politiforakten fra de svarte miljøene i USA fra det at de blir mistenkt for alt(en neger, latino, eller en skummel hvit fyr som kjører fin bil har sikkert stjålet den, står du på fortauet selger du narkotika). Det er mye kriminalitet i de områdene de lever i, men politiets innstilling til den øvrige av befolkningen i disse områdene fører med seg et annet problem, mistillit til politiet. Da har man det gående. Hva om politiet hadde gjort det samme i de finere områdene? Det er jo gjerne der bilene blir stjålet, der folk har penger til å kjøpe narkotika etc.

    Du nevner jo det at politiet kan stoppe hvem de vil uten grunn, det er noe som også kan grunne i   det som ikke bare går utover personene som politiet skal beskytte, men også troen på politiet som noe legitimt.
    Derfor er det bra vi lever i Norge. Et langt mer egalitært sosialdemokrati, med mye mindre alvorlig kriminalitet.  Her er tilliten til politiet, offentlige institusjoner og medmennesker generelt langt høyere.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 103
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!