for hanshagerup
  Visning av honnørposter for hanshagerup
Sider:
  • 1
  • 2
  • 16  Generelt / Antidoping / Sv: Dopingtesting pÃ¥ treningssentre. Link og uttdrag av vedtak 30. september 2007, 21:10
    Jeg evner ikke å komme på et eneste gyldig rettferdig argument for dopintester av amatører på treningssentre.
    Honnør gitt av : Gemellus, 03. juni 2008, 23:29
    17  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Hvorfor superset ikke virker 07. mars 2008, 20:55
    Ser at man har begynt å snakke om superset igjen. Tommi T. har bla.a en artikkel.
    Teorien sier at intensitet bygger muskler og superset er de mest intensive settene. Enkelt og greit da eller?
    Likevel vil jeg anbefale alle å droppe supersettene. Nå var ikke det et forsøk på å være kul i byggerterminologien heller. Kutt ut alt som heter superset. Ikkeno med dropset å gjøre. Kutt ut de og du.

    Here`s why:

    Selfølgelig prøvde vi også dette. Og da mente jeg PRØVDE. Vi tenkte ikke på noe annet. Opp før skolen, ned i kjellern kl 0700 og kjørte superset på lårene til vi spydde. Og på alt annet.
    Men resultatene uteble. Dårligere enn før. Vi skjønte ingen ting, men mente det måtte være en illusjon så vi valgte likevel å se fornøyd ut i speilene. Fikk jo en sinnsyk pump da så det virket jo som vi ble større. Men styrken ble heller dårligere og uten pump var det ikke no å snakke om.

    Det som skjer for de aller aller fleste er at man blir så smerteplaget at man glemmer teknikken og følelsen. Den innsatsen det krever å faktisk kjøre 4 set på bryst etterhverandre, tar bort all energien og fokuset som trengs for mind-muscle-connection`en. Vi avsluttet med bøy husker jeg i den mest populære syklusen og etter hack, legex, beinpress var det korsrygg og rumpe som jobba.
    Håpløst, intensitet er viktig men når man ikke greier å nå inn til fibrene man ønsker å treffe, blir det bortkastet. Skal man få utbytte av superset, må man være proff. Skikelig proff. Treningsproff. Man må kunne gjennomføre en økt i en gymsal uten vekter og likevel få 80-90% effekt. Ingen vanlige dødelige som oss greier det.
    I tillegg leser man om noen andre cons og. Lee Haney la vekt på den nødvendige reduserte belastningen som en viktig faktor på hvorfor superset ikke funka.
    Men mest av alt, man greier ikke å sette av nok energi til muskelfølelsen i slike set og derfor bør så og si alle kutte ut superset som grunnlag.
    Som variasjon en gang annenhver måned, ok.....men ikke mer!
    Honnør gitt av : Beefcake, 16. mars 2008, 16:29
    18  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Ikke nødvendig Ã¥ spise mer enn 3 mÃ¥ltider! 29. august 2007, 21:52
    En rekke matvarer og pulver har helt forskjellig absorbsjonstid i tarm og magesekk. Stekt laks f.eks vil ikke nyttegjøres av kroppen før etter en 5-6 timer. Så viss du tror du skal være smart og superseriøs en gang og fleske til med 300 g stekt laks etter ei megaøkt for å sikre proteinetterspørselen, har du bokstavelig talt "drette på læggen". Interresant eller hur? Jo, det som ville skjedd, var at kroppen ville vært i katabol og muskelnedbrytende tilstand til langt utpå natta. Da var den treningsøkta borte.
    Så istedet for å fly rundt på skole og arbeidsplass og være treningskul og strebende med annenhvertimepolicyen, inntar du bare en skikkelig frokost med forskjellige proteinkilder som tilsammen utgjør...ja, la oss si 100g kvalitetsprotein.
    Da er du sikra til middags, men husk å innta forskellige proteinkilder, helst da noen som tas opp etter 30 min, 1 time, 2 timer, 3 timer, 4 timer osv. En slik oversiktsliste over opptakstiden finnes en rekke steder.
    Og 100g protein er ikke så innmari mye. 2 stooore glass med skumma og 3 egg og du er godt over halveis!
    Uannsett mye mindre stress enn å måtte sette seg til å svelge unna etter klokka.

    Jeg får mer og mer tro på denne logikken. Utfra egen empirikk og fra et gammelt byggerblad jeg leste på 80-tallet. Der var det en artikkel om en fransk kroppsbygger og han spiste en gang hvert døgn han. På natta satte han seg til og dundret innpå næring et par timer. Det ble sikkert en 350 g prot tilsammen. På en gang!
    Ã… hvordan var han da?..Vel, han var knaill....sylskarp og megavolum etter den tids standarder.

    Og et annet argument for denne tilnærmingen vil være bedre nyttegjøring av protein som følge av et bedre sammensatt måltid. I og med at du skal spise en 5-6 proteinkilder samtidig, må dette nødvendigvis innebære at måltidet blir mer sammensatt. Du inntar flere næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer samtidig, hvilket er svært viktig, da metabolismen er en ganske så komplisert kjemisk reaksjon og en rekke katalysatorer og tilleggsstoffer er essensielle for at byggestenene skal få max effekt.

    Ikke stem Krf, men gamle tradisjonelle familiematverdier som morgen, middag og kvelds burde kanskje ikke å være gjenstand for dissing og mobbing fra oss moderne byggere som tror vi kan alt om kost lengre! Smile

    Jeg sier ikke at dette er bedre enn 6-8 måltideropplegget. Jay bøtter visst innpå 12 før konkurranse og man kan jo ikke nekte for at det funker for han.
    Poenget er at det kanskje ikke er nødvendig. I dag er jo den første læresetningen for oss: Spis flere måltider. Den første gangetabellen og alfabetet det i vår verden. Vel, kanskje man må revurdere byggerbarneskolens pensum....




    Honnør gitt av : HeatoN85, 29. august 2007, 22:07
    19  Generelt / Antidoping / Sv: holdning til boler 30. mai 2007, 18:43
    hadde en diskusjon med noen kompiser på trenings studioet idag, vi snakket da om holdning til boler.
    og vi fant fram til eks ungdommer som oss som trener og ser seg så mye i speilet og blir små i forhold til andre men egentlig er passe stor, har en tendens til og begynne med boler for og ''ta igjen'' andre folk.
    Og sånn ca 50% av dem som satt der sa dem kunne godt begynt med boler for og blir større fort !
    noen svar hva dere syntes om deT?

    forståelig...leste en artikkel her i fjor som kunne dokumentere at 90% av deltakerne i mr Natural USA var dopet...interessant ikke sant?

    Så lenge vi her snakker om 100% lovlige produkter til og med i Norge og de i tillegg er det eneste utenom mat og trening som funker, må man vel bare leve med det
    Honnør gitt av : Tynnj, 30. mai 2007, 18:52
    20  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Proteinpulver bare tull? 30. mai 2007, 18:16
    Definer.. mat som og seff ++ ?

    seff ++...nei...du vet, kan ikke stille uten å kjøre en dobbel dose med vitaplex multivit/min vettu
    Honnør gitt av : anon30, 30. mai 2007, 18:18
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!