Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 89
  • 16  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Lav fettprosent av løping? på: 13. september 2015, 14:29
    1) Kutt ned på løpingen, tren styrke 4-5 ganger i uka, og ligg i kaloriunderskudd til du er fornøyd med kroppen.
    2) Deretter kjører du reverse diet hvor du gradvis går fra kaloriunderskudd mot kalorioverskudd. Her kan du f.eks. øke kaloriinntaket med 100 kalorier hver uke, helt til du ligger i et overskudd med 200-300 kalorier hver dag.
    Når du ligger i kcal-underskudd senkes metabolismen over tid, og kroppen trenger derfor tid til å tilpasse seg og øke metabolismen igjen.

    Umulig å miste fett samtidig som man bygger muskler, MEN: ved å trene styrke samtidig som du slanker deg vil du lettere bevare muskelmassen du har, noe du ikke vil med løping.
    17  Generelt / Åpent forum / Et forum i sterkt forfall! på: 11. september 2015, 09:31
    Legger merke til at Treningsforum har gått fra å myldre av liv for en del år tilbake, til nå knapt ha noe aktivitet. Ved å opprette tråder i "gamle dager" tok det stort sett ikke lenger enn noen få minutter før tråden var besvart, mens i dag er det stikk motsatt. Og hvis man tar seg tid til å besvare et spørsmål ser man svært sjeldent noen respons.

    Hva har skjedd her??

    Trist å se!
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: DEN EVIGE UTSKJELLINGSTRÅDEN (SKAL IKKE FJERNES!) på: 10. september 2015, 23:37
    På tide å få liv i denne tråden igjen! Men som med resten av dette evneveike forumet har vel også denne tråden visnet, på lik linje med Fleksnes' mannlige sexdrift.....

    MAKAAN!
    19  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Tips? Må få i meg mere kalorier på: 17. august 2015, 20:05
    Først og fremst: Kaloriinntaket ditt er altfor lavt! Hvor gammel er du? Høye, vekt? Svar meg på dette, så skal jeg hjelpe deg videre.

    Og du sier det er vanskelig å komme seg opp på kalorinivået du bør, for så å si at du vil ned i vekt. Vil du opp eller ned i vekt?

    20  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: macros på: 07. august 2015, 11:25
    Et vanskelig spørsmål å svare på med så lite info. Hvor lenge har du trent? Hvor mye muskelmasse har du? Hvilken kroppstype har du? Hvor gammel er du? Trener du mye kondisjon? Alle disse faktorene er med på å bestemme din basalforbrenning.

    Her har du en enkel kalkulator for å grovt estimere din basalforbrenning (forbrenning hvis du ligger i senga en hel dag): http://www.bodybuilding.com/fun/bmr_calculator.htm

    Deretter må du legge til kaloriene du forbrenner ved aktivitet/trening, for så å legge deg 200-300 kalorier over vedlikehold. Et større overskudd er bare tull da det vil føre til uønsket mengde fett med på "kjøpet".

    Foreslår at du bruker en app kalt myfitnesspal og legger deg rundt f.eks. 3000 kalorier om dagen i en uke. Vei deg før du starter, og vei deg igjen etter en uke (på morgen etter dobesøk). Er vekta den samme betyr det at du ligger rundt vedlikehold, og du kan øke kaloriinntaket med f.eks. 200 kalorier. Vei deg en uke etter dette igjen. Etter et par uker vil du ha en ganske god oversikt over hvor vedlikeholdsnivået ditt ligger, og du kan justere kaloriene deretter.

    Lykke til!
    21  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Blande proteinpulver med vann, best smak? på: 03. juni 2015, 17:56
    Gå for gourmet pro fra GG. Smaker veldig godt i både vann og melk. Alle smakene er meget gode. Et forhold på rundt 65/35 kasein/whey
    22  Trening / Skader og Smerter / Fysioterapeut trondheim- anbefalinger på: 28. januar 2015, 23:04
    Hei. Trenger anbefalinger på gode fysioterapeuter i Trondheim. Gjerne noen med stor kompetanse på skulderskader.

    På forhånd takk!
    23  Generelt / Kjøp og salg / Sv: [Selger] QuestBar - Cookies & Cream på: 12. januar 2015, 13:28
    hvor holder du til?
    24  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skuldersmerter på: 11. januar 2015, 12:08
    Takk igjen! Har du/noen andre forresten anbefaling på noen gode fysioterapeuter i Trondheim som kan håndtere problemet?
    25  Trening / Skader og Smerter / Sv: Skuldersmerter på: 09. januar 2015, 11:06
    Takk for svar! Kan nevne at jeg i 3-4 mnd har slitt med venstre skulder i tillegg, noe fastlegen mente kunne være betennelse/impingement i supraspinatus. Dette gjorde det smertefullt med pressøvelser (i mindre grad overhead press). Gikk på diclofenac i 2 uker uten betydelig virkning for et par uker siden. Den siste uken har det derimot virket bedre i venstre skulder...

    men da kom det jo smerter i høyre skulder i tillegg. Merker ingen smerter i venstre ved draøvelser, noe jeg derimot gjør i høyre. Vil si smertene ligger foran og på siden av delta. Merker også litt smerter i hvile.
     
    Kan jeg best beskrive smertene er de som følger:

    Venstre; Små smerter ved heving av arm og når jeg strekker etter noe, scapula ikke blir stabilisert og armen blir belastet. Også smerter ved press litt foran, men mest på oversiden av humerushodet. ingen smerter i hvile.

    Høyre; Litt verkende smerter i hvile foran og på siden av delta (inn mot humerushodet). Smerter ved abduksjon samt små kneppelyder rundt 90 graders vinkel. Smerter foran ved pressøvelser og på siden ved draøvelser. Merket litt smerter i høyre skulder et par uker før økta hvor det gikk "skeis".

    Hva er din anbefaling til videre behandling/utredning? Har vært én gang hos fysio denne uken. Han sjekket mobilitet i begge skuldrene (som virket greit). Han mente dog det kunne være en ørliten hevelse i høyre skulder. Fikk ingen diagnoseutredning, noe jeg stusser over. Ble prøvd trykkbølgebehandling (noe som virket å hjelpe på venstre skulder, men ikke høyre).

    Håper på raskt svar. På forhånd takk!

     
    26  Trening / Skader og Smerter / Skuldersmerter på: 08. januar 2015, 21:42
    Hei. Den siste mnd har jeg kjent små smerter i høyre skulder ved pressøvelser, samt ro-øvelser. For halvannen uke siden virket det som at noe ble strekt/skadet da jeg trente kabelroing. Siden den gang har jeg hatt små smerter i området rundt humerushodet ved hvile, samt smerter ved både press og draøvelser (på utsiden av skulderen). Hører også små kneppelyder ved abduksjon av armen over skulderhøyde.

    Noen med fysiobakgrunn/generell peiling på anatomi som kan si meg hva dette kan være?
    Setter også pris på om noen kan anbefale gode fysioterapeuter i Trondheim.

    Håper på raskt svar:)
    27  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Polly Småsulten rett etter trening på: 20. august 2014, 21:37
    Hold deg til mest mulig karbs og protein etter trening/før trening, og minst mulig fett. Grunnet til dette er at fett senker opptaket av de andre næringsstoffene + at det kan bidra til å senke GIen. Etter trening vil man helst ha karbohydrater med høy gi fordi det taes fortere opp i kroppen + setter igang restitusjonsprosessen fortest mulig. Grei tommelfingerregel er 0.5 gram protein og 0,5-1 gram karb pr kg kroppsvekt etter trening.
    28  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Fuglebryst, hva kan jeg gjøre? på: 21. april 2014, 16:46
    Er dessverre umulig å fylle ut gropa med muskler da det ikke er noe muskulatur i sternumområdet. Har selv utført operasjon for dette, og jeg vil absolutt anbefale det hvis du føler det er noe som går utover din mentale/fysiske helse. Ta kontakt hvis du lurer på noe Smiley
    29  Trening / Treningsprogrammer / Sv: dietmar mengdetrening + mma på: 10. mars 2014, 20:59
    Gikk heller for bill star 5x5 advanced.
    Input?

    Føler arbeidsmengden er grei, men mulig 3x bøy i uka kan bli for mye. Skal gi det noen uker og se hva jeg synes
    30  Trening / Treningsprogrammer / dietmar mengdetrening + mma på: 09. mars 2014, 16:57
    Hei. Tenkte å starte på nytt program til uken med primært fokus på styrkeøkning. Har lenge vurdert Dietmar mendetrening, men er usikker på om det kan bli litt i meste laget med så mange sett pr dag som programmet legger opp til mtp. annen trening jeg har ved siden av. Trener også mma 6-7 dager i uka. Dvs. at jeg med styrketreningen vil ende opp med 9-10 økter i uka.

    Som tilleggsinfo kan jeg legge til:

    - Alder: 22.
    - 1 RM knebøy: 175 kg (dyp)
    - 1 RM benkpress: 120 kg.

    Vil totalmengden trening ble for mye for kroppen min og gjøre det vanskelig å øke i styrke? Har dere evt. andre programmer å anbefale (sheiko, 5x5, madcow etc.)?

    takker for svar!:)
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 89
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!