Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Generelt / Åpent forum / SV: www.virtualbodybuilder.com på: 19. mai 2004, 15:25
    Allerede medlem; search for Narko-Johnny Tongue 
    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Adrians profil, nye bilder på: 27. april 2004, 08:37
    Hmm... Jeg er ikke den typen som liker smerte, og jeg overser den heller ikke så lett. Men i krevende bakker hender det jeg biter i meg smerten, eller setter ned farten. Ellers holder jeg ikke veldig høy fart, men jeg kjenner pulsen er over det vanlige.

    Om jeg i en judokamp skulle briste et ribben, så hadde jeg definitivt gitt meg, ja, om jeg har skjønt hva å briste ett ribben er. En treningskamerat av meg gjorde det, og han endte i sykehus, og kunne ikke trene i flere uker senere. (Nei, han brakk det ikke.. bare brista eller noe sånt)
    Men under en judokamp kan jeg aldri huske å ha tenkt over noe som gjør vondt... Da er det altfor mye annet å tenke på.

    Flott at noen endelig forstår meg ang. proteiner og store armer... men jeg skulle ønske jeg hadde mer vekt både i armene og overkroppen.

    Vel, personer opplever vel brista ribben litt verre enn andre, når jeg tenker meg om. Men hvis vi sier en forstua finger? Lite tid å skrive innlegg på, skal på skolen om få minutter. Det ser ut til at vi deler nettopp de samme meningene ang. kosttilskudd - jeg kunne aldri i verden vurdert å begynne med noe pulver. Og hvis det er masse du er ute etter, så er det belastning som skal til. Kan hende du skulle vurdert å kjøpe deg et lite sett manualer (600,- om jeg ikke tar helt feil), og trene basisøvelser med de. Når du mener du har nådd det ønskede volumet, så er det bare å stue de unna til man trenger dem igjen.
    3  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Adrians profil... på: 26. april 2004, 18:42
    Hehe... Det er Gå-på!!-måten å si det på...

    Eller så kan du velge den "intelektuelle" måten, og da finner du fram til at smerte er et signal som sendes gjennom kroppen som elektromagnetiske impulser og forteller hjernen noe. Det kan være at du sliter på musklene, eller at noen har tråkket på foten din. Men smerte er ikke mer en illusjon enn tanker og følelser er. Og den har en fuksjon, å fortelle hjernen noe. Man kan ikke bare velge å ikke føle den. Det går sikkert ann å tenke på noe annet, eller å konsentrere seg om at den bare er en illusjon, men for meg så er smerte ekte nok.

    Da du i starten sa du var syklist, hadde jeg helt andre forventinger nettopp ang. dette. Smerte er noe du kan overse, like lett som ei summende mygg. Nettopp det jeg driver med under syklinga - tunge bakker. Hvis du ikke greier å overse melkesyra da, vil jeg gå så langt som å påstå at du ikke er en konkurransemann innen noen fysisk krevende idrett. Om du i en judokamp kommer til skade for å briste et ribben, så legger man seg vel ikke nedpå og sier stopp av den grunn? Det ville i så fall vært å gi seg litt tidlig, mener nå jeg. Så er jeg glad i smerte og, da Grin

    Ang. proteinpulver etc.: Ser ut til at du muligens skulle prioritere retter rike på karbohydrater. Legge på deg noen sårt savnede kg.

    Hvis du er så imot løfting av vekter, finn deg ei noenlunde rett gren ute i skogen en dag du er ute på joggetur. En liten pause med ro-øvelser o.l. skader ikke i det hele tatt. Jeg hoppa selv av vektløfting for ei stund sida, ville unngå for bulkete muskler - er ingen fordel med tung overkropp i sykling. Etter det har jeg brukt kreativiteten og funnet nye metoder som fungerer så godt som like bra for meg - og jeg har gått ned bortimot 6cm i omkrets rundt armene.
    4  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Thomas Stellander på: 15. april 2004, 20:28
    Litt sen med å svare på tråden her, men skitt au. Jeg bor tilfeldigvis i samme by som Thomas Stellander, så det hender jeg støter på fyren i byen. Svær kar indeed. Jeg intervjua han i forbindelse med en reportasje til ei avis som skulle omhandle ProGym (nytt studio - tror han er medeier) og karrieren hans forøvrig. Han er 5-6 cm lavere enn meg, og ca. dobbelt så bred. Imponerende syn da jeg spaserte inn døra til gymet, og så han sto ved kardioavdelinga og diskuterte med ei dame som var 3-5 cm lavere. Da man virkelig ser hvor stor karen er. Mener han måler 60cm rundt armen, noe som i og for seg er ganske imponerende. Vel, intervjuet gikk veldig bra, og fikk til og med tatt noen løftebilder (som jeg dessverre ikke finner til anledninga).

    5  Trening / Andre Treningsaktiviteter / SV: Rolig gange = bedre kondis? på: 12. april 2004, 00:36
    Uansett hvor mye du sykler gjør det ikke store utslaget på hvor lenge du holder ut en springetur i skauen. Det som kan forekomme er jo da at du holder lenger i bakker, og at syra slipper fortere taket. Vet ikke hvordan jeg kan forklare dette nærmere, men hvis det er kondisjon i form av springing du er ute etter, så er det beste rett og slett en tur i skogen. Unngå jogging på asfalt i og med at dette påfører store belastninger på ankler, knær og hofte. Klassisk gange med ski under bena er også en superb måte.
    6  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: har høyde noe å si på: 31. mars 2004, 18:44
    Det finnes ingen vektklasser i en slosskamp. Havner du i en fight på gata, så har høyde ærlig talt ikke mye å si. Er man for høy blir man ofte mye tregere/klumsete. Det som derimot kan gi utslag er antall kg fordelt på cm. Hvis to personer har identisk vekt og like stor "erfaring fra tidligere fighter" - men den ene er 20 cm høyere enn den andre - da vil jeg vel tippe en femmer på at den laveste går seiriende ut av det. Ikke det at jeg har mye erfaring fra gateslagsmål, så vil jeg likevel mene at det er et lite pluss å være kompakt/tett i kroppen. De fleste fighter ender som regel med at begge parter ligger rullende på bakken - om du vil det eller ei. Og der kommer fordelen med å ha lik vekt fordelt på en 20cm lavere kropp godt med.

    Dette kan vel også komme av at jeg selv ikke er blant de høyeste - og er sjalu på de som er. Men akk, er ikke alle klar over at det er deres egen høyde som er den perfekte? Tongue Finnes vel mange knep for de høye som kan ta rotta på oss som ikke er riktig så høye og. Det handler vel i bunn og grunn om å finne en teknikk som passer deg og høyden din. Vite hva som er den sterke siden ved å være lav - og nettopp utnytte den.
    7  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Re:Skal satse på karaten men... på: 11. mars 2004, 18:35
    ... og bare så du vett om det så hender det at jeg er med på fullkontakt med 50% kontakt..

    Uhm... Tror ikke helt jeg forstår den der. Fullkontakt med 50% kontakt? Hahah, går i surr for meg nå  Grin
    8  Generelt / Åpent forum / Re:Hva er det dummeste du har sett i gymmen? på: 11. mars 2004, 14:33
    Nok en historie: En kamerat av meg kom inn i studioet med ei avis og en cola. Han gikk rett bort til ergometersyklene, satte seg på setet og løfta føttene opp på styret, bretta ut avisa og koste seg med den og colaen. Dette skjedde også på den tida der syklene ble mye brukt, og det var en del som rynka på nesa av det de så  Grin
    9  Generelt / Åpent forum / Re:Se på dette!? på: 28. februar 2004, 03:15
    Jeg har aldri påstått at folk blir større når de anvender proteinpulver. Det jeg sier er at jeg ikke kunne tenke meg å begynne selv. Uansett hva andre sier, så vil synet mitt med hensyn til pulveret være det samme. Det er akkurat som at noen rett og slett ikke tåler blod. Kan ikke forklare det bedre, og slettes ikke nå når jeg ennå sliter med en noe høy promille. Vil påstå at backspacen er den mest brukte tasten gjennom hele posten her. ><
    10  Generelt / Åpent forum / Re:need for speed underground på: 27. februar 2004, 19:28
    hva er cd key til spillet???

    Hvis du nå kjøpte spillet, så følger cd-keyen med. Eventuelle privatkopier og nedlastninger fra nett blir neppe sett på med snille øyne fra forum moderators, så jeg velger da å ikke sende min egen key Tongue  Fikk forresten den ene Imprezaen til å funke utmerket på drift. En annen kammerat derimot drifta 50 sek sammenhengende med Celica'en.
    11  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:Hvilken skader kan snus ha??? på: 27. februar 2004, 19:22
    Jeg drev da på med den mannskiten der ei god stund. Etter Sverige-tur med klassen kom jeg hjem med rundt 4 pølser. På det værste gikk det da én svensk boks general i uka. Det eneste snusen kan hjelpe med, er hvis du sliter med en deff. Eneste jeg kommer på. Funker også fint hvis du vil slappe av med en film. Vil ikke si at det er så innmari kult, jentene digger ikke akkurat den leppa du får av det. Mitt råd er; hold deg unna. Jeg gikk opp 4-5 kg de to første ukene etter jeg slutta, enda det var midt i sykkelsesongen.
    12  Generelt / Åpent forum / Re:Se på dette!? på: 26. februar 2004, 22:51
    Da regner jeg med at du dyrker dine egne grønnsaker og slakter ditt eget kjøtt gasaart? Det meste du putter i munnen er blitt tukla med på en eller annen måte. Face it.

    Og du lurer på om han karen har trent seriøst? Selfølgelig har han det!Man blir ikke sånn av å trene useriøst!

    Selvfølgelig, jeg er selve eksempelet på naturalhusholdning. Beklager for tregt svar, men har vært mye opptatt med skole. Joda, maten jeg putter i meg har vel blitt tukla med, den og. Men den forandrer da ikke konsistens, gjør den vel? Ost er jo fortsatt ett melkeprodukt, og den osten som var for 50 år sida var ikke så ufattelig ulik den vi har nå? Og jeg går da på jakt, så kjøtt mangler vi aldri. Jeg mener at den sammenligninga di er ganske borti skauen, i og med at de såkalte smakstilsetningene du finner i pulver kommer av aminosyra estere, som man lager på ett laboratorium, (forhåpentligvis) ikke finnes i agurken man får kjøpt på rimi.

    Nå er kanskje mine meninger om dette Gudsforlatte pulveret noe hardere enn strengt tatt nødvendig, i og med at jeg rett og slett ikke liker det. Men jeg står fortsatt fast på at det er ett noe mer "syntetisk" produkt enn bananen i fruktdisken.

    Og til det med treninga; Det er vel mye mulig å spise seg stor? Skjønt han hadde ikke sett sånn ut hadde han bare tygd i seg piller og nekta å løfte en eneste hantel. Men hvor seriøs han er med treninga vet jeg ikke. Denne påstanden kan jeg begrunne med sitater; "Jeg har tenkt en del, og funnet ut man ikke trenger å pumpe annet enn biceps og mage" - anonym, berusa gutt på samme alder som meg. "Det er bare tull å trene med frivekter. Maskin er mye bedre!" - nok en anonym person på samme alder, men i komplett edru tilstand. Det er utsagn som dette som får meg til å lure på hvor mye noen folk egentlig vet om trening.
    13  Generelt / Åpent forum / Re:Treningsmusikk på: 23. februar 2004, 21:03
    Liker ikke punkband som Sum41, NOFX osv. Ikke nok trykk for min del, det hele blir bare pistrete. Glemte forresten krona på verket; Rotten Sound. Glimrende musikk. Det hardeste jeg vet om der man fortsatt har strukturert gitarspill  :Smiley  Hvis nå en eller anna skal vurdere å teste de, så anbefales sangen Obey.
    14  Generelt / Åpent forum / Re:Se på dette!? på: 23. februar 2004, 19:23
    så myseprotein etc er like tukla med som AS....? er ikke hælt sikker på åssen dem mekker te protein heller, men den der hørtes noe drøy ut ass...

    Jeg mener at det er heller tvilsomt om proteinets naturlige konsistens er det hvite pulveret du får hos f.eks. Whey. I tillegg til det kommer det estere o.l. for de forskjellige smakene.
    15  Generelt / Åpent forum / Re:Treningsmusikk på: 23. februar 2004, 19:18
    Hmmm, ser ut til at jeg hører på noe røffere musikk enn de fleste her. Saktemensikkert er vel den eneste som kommer opp mot det jeg hører på. Liker folk rett og slett ikke band som Emperor, Darkthrone, Enslaved, Sentenced, Burzum, Borknager etc.? Undecided  Selvfølgelig, Metallica er mine største helter gjennom tidene, så de må være med, men er ikke nok driv i dem til at det duger for meg på trimrommet. Men med sykling derimot, der er jeg ikke treg med å smelle på Metallica - Cunning Stunts/Iron Maiden - Rock In Rio i DVD-spilleren. Thank God for surround!  Grin

    Men noe jeg rett og slett ikke takler er trance. Det er for meg som å vrenge skallen, får helt panikk. Derfor jeg slutta på treningssenter.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!