for BigSexy
  Visning av honnørposter for BigSexy
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Provoserende ting du hører fra personer med liten peiling, om trening 10. oktober 2007, 16:21
    Jeg kan relatere. Folk som pleide å komme bort til meg når jeg gikk løs på boksesekken, de skulle lære meg Muay Thai, jeg som har trent MT i 10 år, og de selv har trent i 4 mnd. AAAAAAAAAAAARGH!!!!
    SÃ¥ var det denne tatoverte dassen som trodde jeg var newb i BJJ. Skulle lære meg triangel ( standard med beina ) han dro i armen min mens han hadde closed-guard rundt huet mitt. WHAT? ? ? ? ? Han skjønte fort at jeg kunne en triks eller to, nÃ¥r han to min senere hylte av smerte pga ankel lÃ¥sen jeg "demonstrerte". 
    For noen idioter.
    Honnør gitt av : Bane, 11. oktober 2007, 00:32
    2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: knekking av planker? 09. oktober 2007, 09:30
    Vitsen med det? Fordi at det er kult å knekke planker selvfølgelig  Tongue Men jeg kan love deg at det krever mer teknikk enn rå styrke å knekke en! Knusing krever i tillegg mye presisjon (bommer du med mer en et par cm fra midten, har du ikke sjangs å komme igjennom).
    Host Host.. kan jeg si bullshit ? ? ? Treplankene er LIMT, og en drittunge på 9 år kan knekke dem. Taksteinene føles harde ut ( de er det til en viss grad ), men enkelt å komme igjennom. Hvordan jeg vet det ? Jeg knuste tre av de tykkeste treplankene samtidig med en twio palyo chagi ( Vandamme kick ) og SYV taksteiner med langsiden av hånda. ( Hadde det vært ekte taksteiner hadde hånda mi blitt knust ). Og ja, min onkel, Master Shah driver Norges største TKD klubb Smiley
    Honnør gitt av : toxic, 09. oktober 2007, 14:41
    3  Treningsforum Crew / Recycle Bin / Sv: Fedor til UFC snart....? 08. oktober 2007, 18:02
    Jeg tror heller ikke nesa er avgjørende for at Randy vant kampen. Er enig i at den gjorde det vanskligere for Gonzaga, men den største skaden nesa kunne gjøre var å ta gassen fra Gonzaga, så den hadde blitt et potensielt problem i senere runder. Så lenge gikk aldri kampen og Gonzaga gasset aldri.

    Litt uenig med deg der. Gonzaga spyttet blod fra munnen. Det som senere viste seg var at nesen hans var tett, og blodet strømmet inn via nese/munn kanalen og ut via munnen, noe som gjorde det vanskelig for Gonzaga å puste, og dermed tok kondisen hans.
    Et spark fra Gonzaga var nok til å knekke armen til Couture, tenk på flere spark fra ham. En rematch ( helst innen 6 mnd ) vil bevise at Randy hadde MYE flaks.
    Honnør gitt av : Egil Skallagrimsson, 08. oktober 2007, 19:54
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!