Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Mulig "hacking" på: 19. desember 2008, 23:22
    Rette ræva som feis. Gjeeesp. 

    Wow!  woot Jeg er imponert over resultatet med tanke på at du klarte dette på hele to redigeringer!  Bow
    2  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Mulig "hacking" på: 19. desember 2008, 23:12
    Herre gud nomadic!  Makan til whining!!

    En formell beklagelse? Betaler du mye for bruker profilen din på forumet?

    Skulle tru at du hadde jævla godt betalt så mye dritt du skriver overalt!  Wink
    3  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Mulig "hacking" på: 19. desember 2008, 22:09
    Det verserer rykter om at enkelte kontoer har hatt uvedkommende brukere. Altså at noen har sendt meldinger, lest meldinger eller lagt ut innlegg som IKKE er fra denegentlige eieren av kontoen.

    Dette har skjedd noen få ganger i løpet av året. Senest i helgen.

    Åraker til dette kan være flere, men det trenger ikke nødvendigvis stemme.

    Uansett.

    Vi endrer øyeblikkelig passordet hvis vi får tips om misbruk av kontoer, og så får den riktige brukeren beskjed om det nye passordet, og må så endre til et nytt passord selv. dette for å minimere skade.

    Vi anbefaler passord med minimum 6 bokstaver, og gjerne at man endrer litt oftere enn før. Ikke bruk "logiske" passord....
    Det utgår, vettu... Grin

    Mod teamet

    Jeg merker meg ordet "mulig" i denne tråden.

    Siden at ingen har bekreftet at de har vært offer for helgens "mulige" hacking så lurer jeg på hvor mange det egentlig var som ble hacket. Jeg har fått beskjed via pm fra Kikki, at jeg og Svend Karlsen er av ofrene for denne "mulige" hackingen og jeg stiller selvsagt et stort spørsmålstegn ved dette. Den forklaringen som ble gitt til meg var som følger:

    "Vi fikk melding fra noen av småguttene her på forumet som hadde fått fatt i flere brukere sine passord.
    Noen av gutta er ganske gode med data.
    Da Endret vi passord på de kontoene med en gang. Uten å vente i det hele tatt.
    Det skjedde med Svend Karlsen også."



    Det som jeg finner så ulogisk er at noen skulle "sladret" på seg selv at de faktisk er i  besittelse av passordet til en annen bruker på forumet. Ikke har noen kontaktet meg og forklart meg noe annet enn at passordet er blitt endret grunnet hacking via personelig melding fra Kim Gundersen på facebook. Ikke på e-mail som man burde forvente. Jeg har ikke fått noen navn eller noen informasjon om hvorvidt noen har benyttet min bruker til å skrive innlegg eller noen ting som Kikki refererte til under sin forklaring etter at jeg stillte spørsmål..
    Da jeg ikke forstod hvorfor mitt passord var blitt nullstillt av de på forumet og hvordan dette kunne skje fikk jeg til svar:

    "Dette har skjedd med maks 4 brukere den tiden jeg har vært her. Det kan være så lett som at du har vært logget på på maskinen på skolen eller en annen plass, og så har noen skrevet rare meldinger med din innloggede bruker.
    Da slettes meldingene slik at ingen skal tro det er deg, osv. Og vi endrer passordet med en gang vi får mistanke, slik at de som brukte den ikke kan bruke den mer.
    Skift til et nytt passord uansett. Dette kan være en tilfeldighet, eller vi kan tilogmed fått feil beskjed."



    Her endres forklaringen og det rasjonaliseres med at jeg antakeligvis har brukt en annen maskin og at det er derfor at dette har funnet sted.
    Da jeg avkreftet muligheten for at jeg har benyttet min konto noe annet sted enn på min pc var svaret som følger:


    "Nei, vi fikk bare høre rykte om at noen hadde vært inne på flere brukere. Din bruker ble nevnt, men vi har ikke mulighet til å sjekke alt som skjer. ting vises ikke for oss.
    Vi så ikke engang passordet ditt, men vi greier å endre det uten å se det opprinnelige. Vi er veldig profesjonelle på dette."



    Slik jeg oppfatter dette så har visstnokk ikke de på forumet tilgang eller evne til å gjøre noe annet enn å nullstille et passord. Dere er tydeligvis så profesjonelle at dere ikke engang kan gi et skikkelig svar på det som har skjedd. Jeg har fått min konto "muligens hacket" og alle mine meldinger på innboks slettet. Jeg har fått mitt passord nullstillt/endret uten en skikkelig forklaring. Forklaringen som blir gitt antyder at dere endrer passord når det kommer uvanlige meldinger eller uvanlig aktivitet fra brukeren. Dette er for meg meget merkelig at dere endrer passord uten å vite hvem det er som sender ut denne "uvanlige" aktiviteten. Normal praksis for innlegg utenfor karakter er en skriftelig advarsel, ikke endring av passord. Det som er ekstra merkelig er at i første svar fra Kikki så skriver hun at "Vi fikk melding fra noen av småguttene her på forumet som hadde fått fatt i flere brukere sine passord.". Dette strider helt imot det hun skrev til meg i neste forklaring. Det virker som om at dere er så profesjonelle at dere har null peiling på hvem som gjør hva her inne, såfremt dere ikke får en beskjed/innrømmelse fra en bruker på nettsiden. Og ikke engang da, klarer dere å finne ut hvem som står bak denne hackingen. Dette er helt ulogisk og overhodet ikke i samsvar med det Egil har skrevet i tråden om vektløfting, hvor han faktisk avslører IP-adresser til diverse brukere for å fremme egen sak. De spørsmål jeg da stiller meg er:


    Hvorfor har ikke jeg fått et svar på hvilken bruker som visstnokk hadde skaffet tilgang til min konto?

    Hvorfor har ikke jeg fått en formell beklagelse fra forumet om at denne skaden har inntruffet og heller ingen god forklaring?

    Hvorfor er det helt umulig å for de på forumet å vite hvilken IP-adresse som benyttet min bruker (selv med innrømmelse) når de klarer å finne ut alt annet når det passer seg slik?

    Hvilket nettsted er så usæriøs i drift at de hverken slår hardt ned på hacking, har formelle beklagelser til sine brukere eller gir utrykk for å følge opp saken?


    Siden at jeg følte jeg fikk så mange forskjellige forklaringer og så lite konkrete svar, tok jeg kontakt med Kim Gundersen på forumet. Han skrev til meg at de hadde tatt opp saken og at ingen visste hva som hadde skjedd.
    Vel dette var hverken i samsvar med forklaring nummer 1 eller nummer 2. Jeg har enda ikke fått noen god nokk forklaring og jeg lurer på hvilken praksis dere fører når slike ting skjer og om dette er vanlig praksis det at jeg kun får beskjed om å bytte passord og leve livets glade dager i viten om at noen har vært inne på min private konto og hatt tilgang til privat informasjon. Ettersom at jeg finner det hele så ubehagelig og at jeg har fått en så dårlig oppfølging valgte jeg å ta kontakt med tidligere ansvarlig for et annet lignende nettsted. Da jeg la frem mine spørsmål så fikk jeg følgende svar:


    "Uvanlig oppførsel som kan inneholde virus, støtende oppførsel etc. medfører skriftelig advarsel samt. mulig utestengelse med begrunnelse for stenging av konto.Ubehageligheter som feks. hacking medfører direkte utestengelse for han/hun som står bak misbruket av en annens konto og oppfølging i de tilfeller hvor hackingen enda ikke er blitt oppklart. Brukeren av nettstedet får all nødvendig informasjon og skriftelig beskjed om at saken er under oppfølging samt. formell beklagelse fra ansvarlig driver av nettstedet. Ansvarlig for nettsted har all informasjon om driften av eget nettsted for å kunne spore tilbake til tidsrom, IP-adresser og annet av viktighet i tilfelle lovbrudd, da dette er nødvendig for sikker dritft og for å ivareta nettstedets brukere sin interesse."


    Dette var svaret jeg fikk da jeg henvendte meg til noen som kan dette. Jeg fikk også beskjed om at den informasjon som ble meg gitt og den måten dette ble gjort på ikke var etter boken. En slik sak skal det slåes hardt ned på og det innebærer ikke meldinger med hverken smilefjes eller andre uvesentligheter som fant sted i de svarene jeg fikk etter at jeg personelig måtte kontakte noen av de ansvarlige på forumet. Jeg finner hele saken kvalmende og svært ubehagelig. Med den behandlingen jeg har fått frem til nå, forventer jeg vel egentlig en like uprofesjonell behandling videre også.


    Kanskje innboksen min med meldingene fra Kikki også blir slettet av en "mulig hacker"? Wink

    Jeg kommer uansett ikke til å legge denne saken død før jeg får et ordentlig svar som jeg kan leve med.
    4  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 06. desember 2008, 19:41
    Nei. Jeg gidder ikke å slite jeg! Derfor er det så inderlig godt at jeg slipper Wink
    5  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 06. desember 2008, 19:31
    Nå har ikke jeg vært på trening en stund, men jeg går ut ifra at styrken ikke har blitt noe værre enn sist jeg så deg..?
    Grunnen til motstanden av utstyr er det fordi du ikke vil vinne med bare 10 kg, men 100 kg?  Huh
    Du er og har samme forutsetninger som din far. Det var jo revnende likgyldig om han deltok på stevner med eller uten, han vant jo uansett.

    Du har gener som halve Norge missunner deg, siste halvdel sitter på pub og er totalt uinteressert alikevel.

    Styrkenivået er en smule dvaskere, men ikke nokk til at jeg fortviler..  :Smiley Ingenting ville vært bedre enn å være sterkere raw enn hva de andre er med utstyr, men dette er uansett urealistisk å tenke på med de vektene jeg syssler med. Først må det trenes! Så jeg får bare ta tiden til hjelp å vente å se hva fremtiden bringer Smiley Skal uansett opp på den plattingen å teste hva jeg er god for på et eller annet tidspunkt og forhåpentligvis gjøre meg selv fornøyd med hva jeg presterer da den tid kommer Smiley
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 05. desember 2008, 22:15
    Har du konkurert enda Nomadic?

    Håper å få konkurrere i februar men siden jeg skal igjennom en operasjon på nyåret som krever et minimum på 2 mnd uten trening så kan det spøke for det. Og hvis jeg ikke får delta da, så får jeg bare løfte enda et par kg ekstra når det endelig blir!   Tongue

    Godt innlegg Varknebøyer1! 
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 05. desember 2008, 20:32
    Dette har kanskje noe medå gjøre at du er ei bitter sur kjerring og fremlegger draktene som om de er djevelens sure avkom og vil hindre all fremgang styrkemessig og vil føre deg ned til hades?
    Da foreslår jeg at du og DERE starter et forbund der dere kan løfte, vræle og gjøre alt dere vil RAW sammen.  Dere gjør til stadighet intet annet enn å ræle og å spy ut dritt overfor de som konkurrerer med utstyr og over hvor synd det er på dere stakkarslige som får "stjelt" gullet fra seg fordi dere ikke løfter med drakt.  Vel, om du velger å ikke løfte med drakt kan du heller ikke syte over spillt melk.   
    Jeg har forøvrig en jacked up dobbeltlagsbøydrakt som ligger på stolen her, jeg har enda ikke sett den knebøye 5kg.
    Dette ble forøvrig IKKE skrevet raw, jeg hadde på meg openback benkskjorten min for å få mere trykk når jeg skrev dette!

    Uansett hvordan du velger å argumentere/slenge dritt så forandrer ikke det faktumet at draktene ikke viser den reelle styrken en er i besittelse av Wink Jeg var ganske tydelig i innlegget jeg skrev så jeg trenger vel egentlig ikke å forklare dette ytterligere. Og hvorvidt synet av bitre og sure meg ville rekruttert færre til sporten enn synet av deg? Det får være opp til den enkelte å bedømme.
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 05. desember 2008, 14:08
     :Smiley
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Skjortejævler på: 05. desember 2008, 14:05
    Trangsynte glorifiserende skjortejævler muligens?

    Trådstarter stiller et spørsmål på den måte han velger å utrykke seg på og blir regelrett forsøkt slaktet på et åpent forum av samtlige skjortejævler. Kanskje navnet på tråden rett og slett var ment humorristisk og for å få folk til å lese hva han skrev? Trenger han å være en jævla analfabet av den grunn? Ser voksne mennesker stupe lengre enn langt i forsøk på å håne vedkommende. Flere gjør seg virkelig fortjent til betegnelsen som "skjortejævler". De av dere som holder på værst oppfører dere som noen jævla chicken shits spør dere meg. Gud forby at noen mener at utstyrsbruken ikke er bra. Fy skam!!!  woot
    At de som løfter mest med utstyr er de som løfter mest uten utstyr er bare en usann og latterlig måte å forsøke å bortforklare det faktum at den styrken som måles med utstyr ikke er reell. Hva i helvette betyr dette for de to som står på plattingen klare til å løfte for å avgjøre hvem som er sterkest?
    Hvis jeg vet jeg løfter 75 kg i benken uten utstyr og min motstander løfter kun 60 kg i benken uten utstyr så er vel jeg som løfter mest, sterkest? Og når dagen kommer og vi skal i duell på plattingen så tjener jeg 10 kg på skjorta og hun feks. 30? Hvem i huleste er det som står øverst på pallen og får medalje og heder for å være sterkest?
    Denne praksisen er skikkelig ufair for de som ikke tjener like mye på utstyrsbruken. Men de som tjener mest har jo aldri noen innvendinger mot skjortebruken såfremt de negative bivirkningene ikke rammer dem..
    Dere kan sitte å forsvare dette i 100 år, men faktum er at styrken som måles med utstyr ikke er reell.
    Beviser på dette er bare et taste-trykk unna! Wink Vi har jenter her inne på forumet som har trent over lengre tid som aldri har vært i nærheten av 70 kg i benkpress raw. Men får uendelig med ros og palleplasser fordi de har ei skjorte som gir dem et brukbart resultat.
    Jeg nekter å tro at produsentene bak disse varene har utviklet dette for å minske skaderisikoene, da folk ofte får enorme blemmer og store sår og ubegripelige smerter bare av å forsøke å komme seg inn i disse skjortene/draktene.

    Uansett hvilken person jeg har snakket med og spurt hvorfor de ikke er interresert i styrkeløft har gitt meg samme svar, nettopp utstyrsbruken. De ser ikke hensikten i å starte å trene, da resultatene som blir vist er for høye til at de tror de noensinne vil kunne oppnå det samme. Det andre er at de ikke føler at styrken som blir målt er reell. Mye av det samme som demotiverer flere av de som allerede bedriver denne sporten.
    Det eneste jeg bryr meg om er hvem som er sterkest, ikke hvilken skjorte som er løfter mest for deg hvis du trener sånn og sånn. Jeg vil konkurrere mot den som er konkurransen verdig. Den som stiller på de samme premissene som meg, med de samme forutsetningene som meg, altså deres reelle styrke som en ren utøver i en ren idrett hvor en måler ens reelle styrke og den treningen som er blitt lagt bak som grunnlag. Disse trådene har tatt helt overhånd med både det ene og det andre og de er virkelig kjipe og pinelige å sitte å lese igjennom. Et godt inntrykk er nå gitt til trådstarter som stillte spørsmål ved skjortenes evne til å vise ens reelle styrke. GRATULERER!!!  :Smiley
    Dere rekrutterte sikkert nå enda en skjortejævel..

    Jeg mener at hvis at alle tjente like mye på utstyret ville det vært helt greit. Da kunne man alle vite hva alles reelle styrke var og ingen spørsmål ville blitt stillt. Jeg synes det er en tragedie at det ikke finnes raw-stevner og ekstra synd at ikke flere ville vært villige å delta med sin reelle styrke. Jeg og flere drømmer om dagen da den sporten man bedriver vil være lik for alle og en ærlig sport. Jeg synes helt klart at mange prestasjoner er helt fantastiske selv med utstyr, de gangene jeg vet at det er utrolige vekter også UTEN utstyr.. Men ikke når vektene ikke egentlig er fullt så bra uten, men slår meg i konkurransen med....  :Smiley

    Så der er det. Nå kan dere rakke ned i nord og sør, angripe og argumentere de synspunkt jeg utrykker. Jeg håper at de ekstra grettne gubbene virkelig får ettermiddagen til å suse unna her inne på forumet. Jeg vil uansett si min mening om denne saken en gang for alle. Så får vi vente å se at en dag, hvis skjortejævlene aldri forsvinner, at jeg også kan kaste meg inn i ligaen, vrenge på meg ei skjorte å løfte mye mere enn hva jeg egentlig ville gjort uten. Og ikke minst stjele palleplassen og hederen fra de som virkelig fortjener den.

    Takk og adjø.
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: Adrenalin på: 24. november 2008, 13:42
    Det å ha noen treningskamerater som er omtrent på samme styrke-nivå eller litt bedre enn en selv, vil være en kjempefordel med tanke på konkurranse-adrenalin, og stadig presse seg til nye høyder.

    Ingenting som måler seg med konkurranse adrenalitet.. Det er fra en annen verden for min del. Det å konkurrere med personer på samme nivå synes jeg egentlig kan virke demotiverende, da jeg tror at jeg ikke pusher meg selv like mye. Jeg er kanskje urealistisk, men tror uansett på det å gjøre det vanskelig for seg selv. Ved tøffere motstand gir du mere og du får mere tilbake er min teori.
    Tidligere i sommer mistet jeg all form for motivasjon for treningen og det adrenalitet jeg tidligere følte på ble borte. Idiotisk nokk valgte jeg å trekke meg tilbake å slutte å trene. Dette betaler jeg prisen for nå..  :Smiley Det som en gang var som luft, føles nå som bly.. Men jeg fortviler ikke. Motivasjonen er tilbake og jeg har mer enn nokk å strebe etter! Og konkurranse innstinket er der som aldri før Wink
    Tar konkurrenten 1 rep, tar du 3.. Tar konkurrenten 3 rep, tar du 6.. Det er slik du pusher deg selv og det er slik adrenalinet bringer deg til mot høyder.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er det morsomste du har opplevd på gymet? på: 24. november 2008, 09:15
    Er det ikke trøndersk?
    Han skriver ikke og itj og mæ, så for meg ser det ut som trøndersk Wink

    Nei, nei, nei!  woot

    Det der er en "skøvvtrønder" 
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gundersen™ - gull på Jr. NM og tre NM-gull totalt i 2008! Film s. 286... på: 17. november 2008, 09:00
    Må vel nesten ta å gratulere nokk en gang med et knakende godt stevne!!! Wink Synd med siste mark, og jeg konkluderer derfor på lik linje med Einar. Utover det er vel benken rett rundt hjørnet, og hvis at alt klaffer som det skal så er du uten tvil på de vektene du selv først hadde håpet du skulle være denne runden!  Cool Du har virkelig vist dette året at du er et skikkelig talent og med 3 gull på hylla så etterlater du ingen tvil.. For ikke å snakke om en gull personelighet!  Grin

    Gratulerer med sterke prestasjoner og flotte resultater gjennom hele år 2008!  Bow
    13  Trening / Styrkeløft / Sv: Video av diverse løftere. Midt-norsk 2008 på: 25. oktober 2008, 20:36
    Noe av det artigste i videoen er å se Harald endelig få godkjent tredjeløftet i benk.

    Morsom film, Harald bare danset av sted... Grin Du som får æren av å filme Einars nakenbøy også? Tongue
    14  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: MIDT-NORSK MESTERSKAP I STYRKELØFT. på: 18. oktober 2008, 21:49
    Må bare takke for et utrolig underholdende stevne i dag. De på KK har virkelig stått på og det ble virkelig en brakende suksess Wink Litt ekstra underholdning slik som strømbrudd o.l. tok heller ikke gløden fra hverken deltakerne eller publikum.. Grin

    Meget spesiellt å se Roy Holte løfte den ene benken lettere enn den andre..... :Smiley Må også si at Zellin er helt rå og jeg håper virkelig han blir den supermannen til å ta over tronen å løfte 400 kg knebøy på sikt. Utover det synes jeg unge mr. Baldwin gjorde meget gode og lette løft. Kristoffer Hansen fra Namsos var virkelig en fryd å se på da alle løftene ble vist i rekkefølgen: lett,lettere, lettest Wink Tiller og Einar var også selvskrevne høydepunkt og jeg er glad på deres vegne Smiley Vår kjære Sara er virkelig et råskinn og jeg tror andre på lik linje med meg selv rett og slett bare må smile når de ser denne enormt positive jenta stå å smile fra øre til øre uansett hvor mye vekter hun er i ferd med å løfte!  Grin En annen liten frøken som imponerte meg i dag var Marte Elverum fra KK, som i dag gjorde en flott debut og et meget sterkt markløft på 135 kg i ungdomsklassen  2thumbsup Det største øyeblikket for meg personelig (grunnen til at jeg tok turen) var å se Harald AA back in action! Litt fram og tilbake da det ble bom på de første løftene, men når vekta endelig gikk opp så var den lett som luft!  Grin Veldig godt å se Harald igjen og jeg håper virkelig å få se han på flere stevner framover!!!  Cool Ellers så må jeg bare si at det var noen enormt sterke løft som vi fikk se i dag av mange av deltakerne og jeg gratulerer alle sammen med et godt stevne!

    Nå takker jeg for meg, så sees vi forhåpentligvis på RM til neste år Wink
    15  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: MIDT-NORSK MESTERSKAP I STYRKELØFT. på: 01. oktober 2008, 09:18
    Skal du ikke stille?

    Har trent 4 ganger på de siste 3,5 mnd. så det ville blitt noen katastrofale resultater. Men er heldigvis i gang igjen for fullt Wink Gleder meg til å se Harald i aksjon  Cool But I'll be back Grin
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!