Visning av honnrposter for TFKong1
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 22
 • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Hva er dette? 17. januar 2013, 14:25
  Ser ut som aids for meg.
  Honnr gitt av : Qvasi, 18. januar 2013, 18:45
  2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Erimer Bilde logg 29. oktober 2009, 22:33
  Jeg synes det var dårlig.
  Honnr gitt av : Kimmi90, 03. februar 2012, 12:22
  3  Trening / Styrkeløft / Sv: Benkskjorte - En kort historie 30. januar 2011, 08:33
  Nevertheless, hele tråden er lagd kun for å provosere hårsåre styrkeløftere, ikke diskutere emnet. Usaklighet blir her møtt med usaklighet.
  Så, om noen ønsker å provosere så bør og skal dette møtes med tilsvarende provokasjon andre veien, forstår jeg deg riktig? Er det en bra ting, at styrkeløftere møter usaklighet med usaklighet? Er det ikke bedre å bare holde kjeft da? Om vedkommende bare ønsker å provosere så er det jo nettopp det han har klart å gjøre...
  Honnr gitt av : Daniel Myrvold, 28. mars 2011, 17:30
  4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 15. januar 2011, 23:32
  Jeg føler ikke at jeg kan bidra med så mye som ikke allerede er sagt her, men føler likevel for å skrive for å underbygge det faktum at Bo Bergan ikke tukler, eller har tuklet, med dopingmidler. Jeg forstår de som måtte tvile ; han er ung, råsterk, muskuløs og sexy, men han er "bare" et stort talent. Hadde han kunne vært koblet til doping så hadde han for lengst fått jobb i Hollywood, fordi så bra skuespillere finnes ikke. Ellers ville han vært kjent i de kriminelle kretser som en svindler som er ekspert på å slippe unna positive dopingprøver i tester. Det ble nevnt en liste over utøvere som har blitt tatt i doping. Den ene var styrkeløfter og ble tatt når han brukte og frikjent (testet alltid negativt) når han ikke brukte dop (som gjaldt resten av styrkeløftkarrieren). Den andre var Marion Jones som aldri testet positivt men likevel erkjente bruk. Forskjellen på Marion Jones og de andre (..millionærene som var nevnt i dén posten jeg sikter til), og slike som Bo Bergan, er at førstnevnte har store apparatar rundt seg som kan manipulere doping.  Bruker Bo noe som kan slå ut på en dopingprøve så blir han tatt for doping. Han klarer ikke å oppdrive doping, og å bruke dette, uten å bli avslørt av noen i miljøet engang. Så liten er styrkemiljøet og så lett tilgjengelig er han. Og han klarer i alle fall ikke å oppdrive doping som ikke slår ut på dopingtester. Hvordan skulle lille Bo, også kalt Bosse, kunne fått tak i genmanipulerte steroider? Det finnes kanskje andre ting som ikke kan spores (mitt spørsmål blir da, hvorfor ikke Marion Jones brukte dette i stedet for å få forandret molekylært på kjente stoffer), men hva koster slikt og hvor lett tilgjengelig er det? Jeg har hørt rykter om at veksthormoner og insulin ikke blir detektert på vanlige dopingtester, men hvor mye koster slikt? Og hvor blir det av bivirkningene? Ingenting er abnormalt med Bo og tanngarden er vakker.

  Bo er et genetisk unikum og "tross alt" ei heller rippet 140-kiloskar. Han er en ganske alminnelig unggutt, med godt flextalent. Med klær på så ser han bare litt kraftig ut, mens han uten ser ut som en freak. Kroppsfett har han, han er langt i fra deffet, har bare ordinært med kroppsfett - men kroppsfasongen er slik at han ser større ut enn hva han er. Transformasjonen fra hans operasjon og til uker etter å ha begynt rehab forstår jeg kan forveksles med en person på dopingkur, men som beskrevet her i tråden så var den totale vektoppgangen fra før operasjon til uker etter operasjon bare noen kilo. Selv om det selvfølgelig ikke finnes noen absolutt grense for hvor mye og hvor fort man legger på seg muskler, så er det empirisk bevist at man kan legge på seg mye mer når man har vært av tilsvarende størrelse tidligere. Så alle de sitatene og forskningsrapportene på hvor mye man visstnok skal kunne legge på seg av muskler blir av null verdi når de blir brukt på en person som har mistet det han ærlig har oppbygd. Kevin Levrone ble også brukt som eksempel på en person som brukte dop for å bli stor. Ja, det brukte han for å bli stor. Hva brukte han for å bli liten? Han trente lite seriøst med vekter. Hva brukte han for å bli stor igjen? Trene seriøst med vekter. Han førte logg der han med hånden på hjertet skulle vise hva han klarte naturlig. Transformasjonen var enorm. Jeg husker ikke hvor mange kilo han gikk opp i vekt, men han klarte noe ingen ville ha klart om utgangspunktet var slik det var og restultatet ble slik det ble, uten å ha vært steroidebruker og innehaver av enorm fysikk før nedgangen.

  Nei, det er selvsagt det samme hva man skriver her ; alle må få tro det man vil, men i tilfellet Bo Bergan så er det vel mange flere indisier på at han ikke har brukt doping enn det er indisier på at han har brukt. Og i den forbindelse vil det være veldig snedig å likevel tro at han har brukt. Han er jo bare en liten gutt med en fin kropp som er veldig sterk og veldig søt Smiley

  Takk.
  Langt og flott innlegg and all. Men det er egentlig ikke værre enn å si at "Bo Bergan testes ofte, og har så langt ikke blitt tatt for doping, uskyldig til det motsatte er bevist."
  Honnr gitt av : Felt, 20. mars 2011, 15:11
  5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 13. januar 2011, 15:35
  Jeg hater doping, jeg hater dopere
  ROID RAGE!
  Honnr gitt av : Felt, 20. mars 2011, 15:10
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 09. januar 2011, 19:34
  HAHAHA Tror du tar Rimelig Feil HER
  Jeg gir blanke faen i hva du tror. Bring me some facts or shut up please.
  Jeg er medlem i Sande kk, bare en mosjonist å regne. Har blitt 2 testet ganger under trening i klubben.
  Alle som trener der kan bli testet.
  det du skriver blir bare tull!. Ikke bare toppene som testes Wink
  Jeg skrev ikke at bare toppene testes. Les på ny.
  Det er ikke voldsomt mange linsensierte løftere(Ca 800), men det er noe annet om du ser på medlemstallene i klubben. Og alle medlemmer kan bli utsatt for testing

  Er du enig i at mye av grunnen til at styrkeløft er blandt de mest testede idrettene i norge (pr utøver) er at det er få utøvere, og veldig mange av utøverene dermed er i toppen. Dette spesielt fordi det er så mange klasser.

  Det sier seg selv at en større prosentandel av 800 medlemmer vil være i toppen fordelt på x antall klasser, enn, for å ta et helt random tall, 2000 langrennsløpere fordelt på junior og senior. Og ingen kan vel nekte for at utøverene i toppen testes oftest?

  Poenget mitt er at å snakke "mest testede idrett per utøver" har veldig lite for seg om man skal sammenligne seg med vesentlig større idretter.
  Honnr gitt av : Felt, 18. mars 2011, 17:05
  7  Trening / Styrkeløft / Sv: Benkskjorte - En kort historie 30. januar 2011, 08:33
  Nevertheless, hele tråden er lagd kun for å provosere hårsåre styrkeløftere, ikke diskutere emnet. Usaklighet blir her møtt med usaklighet.
  Så, om noen ønsker å provosere så bør og skal dette møtes med tilsvarende provokasjon andre veien, forstår jeg deg riktig? Er det en bra ting, at styrkeløftere møter usaklighet med usaklighet? Er det ikke bedre å bare holde kjeft da? Om vedkommende bare ønsker å provosere så er det jo nettopp det han har klart å gjøre...
  Honnr gitt av : SilverFox, 31. januar 2011, 13:08
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 13. januar 2011, 15:35
  Jeg hater doping, jeg hater dopere
  ROID RAGE!
  Honnr gitt av : Pans, 17. januar 2011, 13:38
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 09. januar 2011, 16:07
  Styrkeløft er den idretten i Norge som  har flest tester pr utøver. I mine øyne er ikke det noe som bør bli formulert som "litt testing"

  Edit: Men samtidig kan det aldri bli for mye testing!
  Grunnen til at styrkeløft (om utsagnet ditt stemmer) er den mest testede idretten i norge pr utøver er ene og alene at det er så få utøvere at "alle" er i toppen.
  Honnr gitt av : erikv2, 13. januar 2011, 06:32
  10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Største dopingfrie bygger 09. januar 2011, 16:07
  Styrkeløft er den idretten i Norge som  har flest tester pr utøver. I mine øyne er ikke det noe som bør bli formulert som "litt testing"

  Edit: Men samtidig kan det aldri bli for mye testing!
  Grunnen til at styrkeløft (om utsagnet ditt stemmer) er den mest testede idretten i norge pr utøver er ene og alene at det er så få utøvere at "alle" er i toppen.
  Honnr gitt av : thy, 09. januar 2011, 16:14
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Fotballspillere+knebøy=fail 22. desember 2010, 15:49
  Ja, sett over ett tror jeg en profesjonell fotballspiller har trent mer enn en styrkeløfter.
  Ingen skriver at fotballspillere har trent mindre enn styrkeløftere. Dessuten, vet du hva som menes med utført arbeid? Ikke det? Tenkte meg det ja. jeg tror dessverre ikke du innehar kompetanse nok på dette området til å føre en saklig diskusjon (det kommer tydelig frem av det du skriver). Det kan være at du innehar kompetansen, men er analfabetisk, siden du ikke greier å lese hva jeg skriver. Jeg har aldri sagt noe som helst om at styrkeløftere trener mer enn fotballspillere. Og mengde er ikke bare antall treningstimer i uken. Det du driver med kalles stråmannsargumentasjon, du argumenterer mot et argument ingen har. Men jeg tror ikke du gjør det med vilje, jeg tror bare ikke du vet noe særlig bedre. Derfor råder jeg deg til å holde deg utenfor denne debatten foreløpig, så kan du heller lese deg litt opp på temaet slik at du slipper å drite deg slik ut.
  Sitat
  Men det er bare å fortsette å diskutere - dog kommer Ronaldo til å tjene veeeeeeeeeeldig mye mer penger enn denne Olympia-fyren din til evig tid.
  Er dette et argument for noe som helst? Dette er selvsagt, og sier null og niks om treningsmengden til de forskjellige utøverene. Bill Gates tjener uendelig mye mer enn Ronaldo, men jeg tror fortsatt Ronaldo trener både mer og hardere enn Bill Gates, du tror muligens at Bill Gates trener mer, men det kan jeg si med en gang at er feil.

  Om du mener jeg er usaklig så får du kanskje ta en titt på dine egne innlegg også. Jeg går ikke over streken med mindre noen andre gjør det først.
  Honnr gitt av : Ryū, 22. desember 2010, 20:13
  12  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK 30. november 2010, 17:21
  Det var helt sikkert ikke med overlegg, og dere styrkeløftere er hårsåre Cheesy

  Vanlige folk som driter i styrkeidretter tar sikker all styrkesport under styrkeløft uansett.
  Hvordan hadde du reagert, dersom du drev proffesjonelt med en idrett, og statskanalen hadde gått ut og sagt at du hadde mistet sponsoren pga at du ble forbundet med narkotika og utroskap (og dette ikke var tilfellet)?
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 30. november 2010, 20:10
  13  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK 30. november 2010, 17:21
  Det var helt sikkert ikke med overlegg, og dere styrkeløftere er hårsåre Cheesy

  Vanlige folk som driter i styrkeidretter tar sikker all styrkesport under styrkeløft uansett.
  Hvordan hadde du reagert, dersom du drev proffesjonelt med en idrett, og statskanalen hadde gått ut og sagt at du hadde mistet sponsoren pga at du ble forbundet med narkotika og utroskap (og dette ikke var tilfellet)?
  Honnr gitt av : MIDTBY, 30. november 2010, 17:27
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: mulla krekar 27. november 2010, 02:02

  btw: noen som vet hvorfor jeg ikke kan gi honnør til folk?
  Du må ha 5 innlegg (i andre forumdeler enn åpent forum først. NOOOOOOOOB!
  Honnr gitt av : Fleksnes, 29. november 2010, 09:03
  15  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK 28. november 2010, 17:40
  Hadde det vært bedre med en "vellykket boler"? Syns hjerteinfarkt er en grei måte å reklamere med, i henseende doping, spesielt for unge.. At det ikke bør settes i sammenheng med kosttilskudd er en annen sak. Der er det blitt begått en skivebom, som forsterker inntrykket de vanlige dødlige har fra før. Når det er sagt så har vel de fleste som har vært utom husveggene sine og tredd sin fot inn på et treningssenter etter hvert forstått forskjellen på doping og mat(kostillskudd)
  Hva med en average boler? Ikke alle som går på anabole steroider starter med narkotika osv osv osv. Hvorfor vise frem worst case scenario? Hvis målet er å hindre folk i å begynne med anabole steroider, så må det være mye bedre om en profilert utøver går ut å sier at dette ikke er bra for deg. Å vise frem en taper som har tatt en haug med dårlige valg på siden av tjener ingen hensikt. Det er lett for alle som ønsker å prøve anabole steroider å tenke "jeg er i alle fall ikke så tilbakestående som han, det går nok bra med meg".
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 28. november 2010, 17:41
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 22
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!