Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Six Pack over sommeren! på: 25. juni 2011, 15:52
    Er vel mye kulere å være svær og sterk som en bjørn enn en fyrstikk med ruter på magen?  Smiley

    Ingen av delene. En ting i midten. Svær som en bjørn ser "kult" ut til en drar av seg trøya på stranda. Tynn som en fyrstikk har jeg aldri vært, men det finnes da damer som liker de også.

    Dette er det jeg mener med midt i mellom, stor og markert. Ikke Svær og udefinert. Da ser en nermest feit ut.



    Nå er dette selvfølgelig min mening. Smak å behag...
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Size matters! på: 25. juni 2011, 11:34
    Har trent i ca 5-6 år nå og har lagt på meg rundt 8-10 kilo muskelmasse i denne perioden. Ikke mye å skryte av akkurat og nå ser det ut som jeg har stagnert helt, ser ingen framgang lengre. Jeg er snart 38 år gammel, ca 185 høy og veier gjennomsnittelig 95 kilo på morgenen. Har en stillesittende jobb så jeg er mest bare fysisk aktiv når jeg leker med ungene eller trener Wink Prøver å få til 3 økter kardio i uka og 3 økter fullkroppsprogram. Kardio er som regel rundt en time med ganske hard sykling. Styrketreningen består nå for tiden av markløft, benkpress, roing, pull ups, arnold press og planken, en av dagene har jeg litt ekstra armtrening.

    Har kjørt RYP flere ganger med en viss framgang, men uansett hva jeg gjør så blir jeg ikke stor. Har stått på stedet hvil i et halvt år...Trener alene og prøver å presse meg så mye som jeg kan uten spottere, kjører alle øvelser nå med 3 sets og ligger på rundt 8-10 reps pr set. Ligger på rundt 150 gr protein om dagen, karbs prøver jeg å regulere etter hvor aktiv jeg er og om det er treningsdag. På hviledager har jeg begynt å kutte ut karbs etter klokken 1700. Har ufattelig lett for å legge på meg flesk og jobber nå med å sakte svi vekk det ekstra jeg har rundt midja etter en sløv kardio vinter... Vil tro jeg må ha vekk rundt 5 kilo til for å være høvelig stram i skrotten. Har for litt siden begynt å ta Kre-Alkalyn i håp om at dette kan booste vekst litt mer, tar 3 kapsler 3 ganger om dagen.

    Skjønner at jeg det jeg vil er ganske vanskelig å oppnå siden jeg både vil svi av flesk og legge på meg muskelmasse, men jeg legger som sagt utrolig lett på meg flesk og er himla vanskelig å bli kvitt det igjen... sytemodus/ jeg vil bli større og hardere!!!!! /sytemodus off

    Derfor går du ikke opp.....
    1. Du er redd for å legge på deg + du vil bli mindre samtidig(eller kvitte deg med fett)? Går ikke opp i opp..
    2. Du spiser ALT for lite Protein. Helt sikkert for lite med carbs også.
    3. Du kjører 1 times harde cardio økter x3 i uka? Sliter du med å bli større trapp disse kardio øktene ned til 15-20 min. Ender jo opp med å måtte spise Protein/Carbs som en HEST om du skal opp i vekt med de taktene der.

    Jeg vil anbefale deg å dele opp treningen din i faser. Du vil bli større og hardere? Tar utgangspunkt i at du mener mer muskler + lavere fett% = great success?

    Hva vil du? Vil du opp i muskler? Eller ned i fett%? VELG.

    Ta gjerne for deg en bra bulkeperiode en vinter. Legg på deg masse muskler, ikke vær redd for å gå opp!!!
    Deretter når du er fornøyd med muskler, gå på en bra diett go start din definisjon(gå ned i fett%).

    PS: Du vil ikke legge på deg flesk om du spiser clean. Riktig Protein, riktig type Carbs og sunt fett. Litt blir det jo selvfølgelig. Men du blir ikke feit.
    3  Trening / Forum for ungdom / Sv: hvordan finne godformen ? på: 24. juni 2011, 22:53
    hei..!
    jeg skal makse i de 3 store nå etter helga.. går for 140 - 95 - 185 knebøy - benk - mark

    det jeg lurer på er hvordan "dere" forbereder dere.. både fridagene før og selve dagen.

    - fint hvis noen kan komme med noen personlige erfaringer / andre tips  2thumbsup

    Etter min erfaring er det ikke lurt å planlegge maksinga di på en spesifik dag.
    Det jeg vanligvis gjør er når jeg under oppvarmingen min, i f.eks Benkpress merker at jeg er sterk, tar jeg et litt tyngre sett å kjenner det ann, var det lett er det MAX TIME. Var det forholdsvis "ok" lett fortsetter jeg økten. Dette gjelder forsåvidt alle 3 øvelser du nevnte.

    Dagsformen din er uhyre viktig! Seff kan du makse på planlagt dag uansett, men dette kan falle på en "dårlig dag" som vi alle har i blant.

    Lykke til;)
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Six Pack over sommeren! på: 24. juni 2011, 22:16

    Til trådstarter;

    Programmet opp mot HJK testene lagde jeg på en enkel filosofi: Å etterligne en HJKs soldat hverdag mtp. pushups, chins, situps, 40km+ gange /m 23kg sekk på ryggen... OSV.

    Det stillte seg et lite dilemma for meg - Jeg ville ikke miste mine muskler til fordel for å bare bli god i disse grenene.
    Ettersom jeg også leser at du også vil opp i vekt, kan dette passe deg(NB: Om du er relativ ny til trening, vær forsiktig! Dette kan føre til overtrening).

    Innledningsvis vil jeg bare si at vanligvis gir du kroppen 48 timer med hvile før du gjør lignende motstands øvelser eller vekttrening, så kroppen har tid til å restituere seg og vokse sterkere. Det er derfor mange trenings rutiner som trener f. eks overkroppen  på mandag-onsdag-fredag ​​og underkroppen på tirsdag-torsdag. Noen treningsøkter til og med opptil 72 timer med hvile før du gjentar de samme øvelsene. Dette programmet går vel så og si mot all treningsfilosofi mtp. hvile. Det har noe hvile, men ikke mye.

    Dette var mitt program:

    Før du leser selve push-ups programmet skal du vite at det skal gjøres ved siden av et vanlig treningsprogram. Med full kropps motstandstrening + kardio(det var dette jeg gjorde hvertfall).
    Eksempelvis: Mandag-Bein. Tirsdag-Armer. Onsdag-Bryst. Torsdag-Skuldre. Fredag-Rygg.
    Det er også en fordel med et program som ikke går under 12-15 reps på overkroppsøvelser. Du vil fokusere på utholdenhet!



    Start med å foreta deg en Push-ups test. Husk; 100% riktig form. I Forsvaret vil 1 feil push-up telle som 0. IKKE juks. Jeg vil også anbefale deg å skaffe deg en kalender å henge på veggen som du kan skrive notater på.

    Når du da vet hva du tar maks, gå ut ifra følgende skjema når du går vidre nedover i programmet(mitt utgangspunkt når jeg startet var 43 max reps):

    Under 25 = 150 Daglige reps.
    25-50      = 200 Daglige reps.
    50-75      = 250 Daglige reps.
    75+        =  300 Daglige reps.

    Om du stagnerer etter 75+ må du starte å variere formen på Push-upsa dine. Jeg går videre inn på dette lengre ned.

    På oddetals dager(f.eks Januar - 1,3,5 osv).
    Gjør _____ (Se skjema ovenfor, hva ble ditt ditt max resultat? Legg inn daglige reps).
    pushups i så minst mulige antall sett som mulig(Om du f.eks fikk 200 daglige reps vil 4x50 være bra, klarer du ikke helt dette gjør 8x25), i tillegg til din planlagte trening av kardio/motstandstrening. Du skal fortsatt gjøre overkroppstrening på disse dagene! Det er ditt valg ossen oppsett du velger/klarer for å oppnå dine 150/200/250/300 daglige reps. Bare husk, dette er tilleggsreps du skal gjøre under en av dine daglige økter.


    På Partallsdager(f.eks Januar - 2,4,6 osv).
    Gjør _____ (Se skjema ovenfor, hva ble ditt ditt max resultat? Legg inn daglige reps).
    På disse dagene skal du bare gjøre dine daglige reps i løpet av dagen, fordelt utover som du ønsker. Små enkelt sett på 10 reps hver halvtime? 50 Push ups 4 ganger utover dagen? DITT VALG. Velg og vrak.

    Dette skal du gjøre 10 dager(Eksemelvis; Starter du Mandag, gjør du til Onsdag neste uke, altså 10 dager). Deretter ta 4 dagers hvile med NULL overkroppstrening(Bryst/Skuldre/Triceps/Biceps). Følger du mitt eksempel vil dine hviledager da falle på Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag.

    Ta deretter max test på dagen som faller etter din siste hviledag(Følger du mitt eksempel over, faller dette på en Mandag).

    HVILE RESTEN AV MND(Ikke noe pushups trening, bare ditt normale program).
    Start igjen neste mnd, start gjerne hver 1 så du holder kontroll.

    Som nevnt ovenfor. Jeg stagnerte på 70-80 reps. Da startet jeg å variere min pushups form(byttet på hver dag).

    Med dette mener jeg følgende former for pushups(med dette tenker jeg på plassering av hendene):
    Vanlige Pushups(se bort ifra kassen han har beina på, bare se hvor han har hendene).


    Brede Pushups.


    Tricep Pushups.


    Håper dette hjelper deg! For min del var Tricep Pushup som jeg fokuserte å nå max med. Det er den som er Forsvarets standard.

    Lykke til!
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trenger energi i sommer! på: 24. juni 2011, 17:27
    Hallais
    Er en kar på 19 år som trener 6 ganger i uka, men nå i sommer har jeg en hard sommerjobb som jeg i tillegg må stå opp tidlig på, og planen er derfor å ha 4 treninger. Har gått allmenn så er verken vant til å stå opp tidlig eller hard fysisk arbeid før mine knall harde treninger. Derfor lurer jeg på om noen vet om noe bra tilskudd jeg kan ta før trening for å få opp energien og piffe opp treninga. feks koffein tabletter eller lignende. Gjerne med link.
    Dette er ikke for å virke teit eller noe, men jeg er den typen som alltid skal trene så hardt og brutalt som mulig, å prøver å alltid å klare en rep eller flere ekstra på neste sett eller trening, hater når jeg løfter mindre, og derfor jeg lurer. Har faktisk fått klager for både bråk og støy (lager litt lyd når jeg løfter tungt, og smeller kanskje litt med vektene) Tongue
    på forhånd takk.

    Ok, med mindre du er på deff kna jeg ikke skjønne hvorfor du skal trenge et "tilskudd".
    Er ikke dette tilfelle så spis som en hest og legg deg tidlig. Hvertfall 8 timers søvn.

    Pr. dags dato står jeg opp 5:30 for å jogge 45 min + magetrening om morgen, før jeg kl. 8 starter på jobb til klokken er 16:30(18:00 på fredager) - deretter drar jeg rett fra jobb til treningssenteret og tar min daglige vekttrening. På min sommerjobb løfter jeg 10L malerspann i paller daglig, samt beleggruller på 200-300kg. Jeg kommer da hjem 18:30. Dette 6/7 dager i uka. Det skal også sies at jeg ikke kan inta mer enn 2100(2200-2300 på tunge markløft/knebøy dager) pga jeg er på deff.

    Og du har dårlig energi?

    Lær deg å legge deg senest 22:00.... Woalah!
    Kan også si at for meg, når jeg inntar så lite mat og har så mye daglig aktivitet så er musikk EKSTREMT viktig. Jeg må bli  pumpa opp, det gjør mye av susen. Bra musikk > hvilket som helst energitilskudd... anyday.

    Kan vel også legge til at jeg kjøpte meg en slik; http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343206
    for 2 år siden, meget fornøyd med den.

    Hvis jeg kunne spist det jeg ville hadde dårlig energi aldri vært et argument. >Cheesy


    6  Trening / Forum for ungdom / Sv: Bli fit i feiren :D på: 24. juni 2011, 16:25
    Svarer her fordi jeg relaterer veldig med deg. Jeg er også en som legger på seg VELDIG lett muskler+ fett. Det som er litt minus ved dette er at vi gjerne har dårlig forbrenning og må jobbe ekstra hardt for å komme i sommer form.

    Jeg har hatt mange sommere hvor jeg har prøvd å feilet i å nå min toppform(6% fett).
    Det jeg har funnet funker for meg, er følgende på dine punkt;

    1. Glem det du har hørt. Kombinasjon av kardio + vekter er bra uansett mål. Opp i vekt eller ned. Du må bare regulere maten ettersom hva du ønsker. For deg som går lett opp blir dette på en bulkeperiode å passe på å ikke spise FOR mye og bli feit i prosessen. I "get fit" perioden må du selvfølgelig ligge i underskudd hele tiden + trappe opp kardioen..

    2. Jeg har testet alle "teorier" og konsept for fettforbrenningsmetoder. Alt fra typisk 20 minutters HIIT(High Intesity Interval Training, altså Gerilja Kardio) til 45min middels intesitets kardio(koseptet her blir da å ikke presse kroppen så høyt at den begynner å ta dine gode energi nivå, muskler osv, men likevel forbrenne en god del kalorier).

    Det jeg har funnet fungerer BEST for meg(en som legger på muskler LETT, men må jobbe hardt for å ned i fett%) er å kombinere de. En typisk kardio økt for meg(dette kommer selvfølgelig ann på hvilket stadie av deff'en min jeg er på) ville se slik ut; 5 min oppvarming, 15min middels intensitet, etterfulgt av 15 min HIIT(Gerilja Kardio) og til slutt 5 mins nedkjøling. Lengden av øktene starter på 20 min ved starten av deffinga og slutter på 45-50 min mot slutten av deffen.

    3. Å ikke telle kalorier vil gå greit til du stagnerer i fett%/vekt. Du vil ikke kunne gjøre rede for hvilke justeringer du skal gjøre her og der. Du VIL stagnere, da må du kunne vite hvilke måltider du skal justere på, ta mindre av ditt og datt osv.

    4. Jeg kan ikke begynne å presisere hvor viktig det er at du holder deg unna alkoholen. SPESIELT ved en periode hvor du vil ned i fett%. Det er ikke så "veldig" nøye ved bulk.
    Kan vel si at jeg drikker 0 ganger under en 2-4 mnd'ers deff. Rett å slett fordi forbrenninga mi fucker seg totalt opp. Du spiser og trener, kroppen min gjør seg vandt til det, når en konge forbrenning. Drikker jg da vil det ta meg om lag 1-2 uker å være tilbake igjen der jeg var. Enelkt å greit.

    Håper dette hjelper, stå på Cool

    PS: Grønnsaker er din beste venn!
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Six Pack over sommeren! på: 24. juni 2011, 14:48
    Forresten, det var en ting jeg glemte å nevne:

    Jeg går på videregående skole og der har vi selvfølgelig gym. Og med gym har vi alltid tester der elevene blir testet for hvor mange 90 graders sit-ups og vanlige push-ups de klarer. Jeg lurer på om det er noen andre øvelser jegkan ta for å øke mitt antall sit-ups og push-ups, untatt øvelsen selv, selvfølgelig.

    Jeg lagde meg et program før noen tester i forsvaret hos HJK. Dette fungerte ypperlig for meg.
    Skal komme nermere tilbake på det etter jobb!
    8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Six Pack over sommeren! på: 24. juni 2011, 10:15
    Tar rådene du har fått. Du må bygge et solid fundament for "drømmekroppen".
    Tren hardt, spis MASSE og sett deg klare mål for hva du vil oppnå.

    Fokuser heller på sommern om 1-2år, ha fokus på den. Sett deg små mål mot ditt siste "store" mål.
    Finn gjerne en kropp du kunne tenke deg å ha på internett. Så burde målet ditt å være å øke muskelmassen din i forhold til den.

    Etter du har bygget ditt fundament, kan du begynne å tenke på å "finpusse" kroppen mot div. perioder, som f.eks en bra six-pack mot sommern.

    Mye treningsinformasjon fortalt kort om å oppnå en six-pack: Det handler om å ha en godt fundament med muskler, for å deretter kvitte seg med mest mulig fett(uten å miste muskler). Dette vil gi deg en solid six-pack.

    Og ja, til dere som sier at damene ikke digger six-pack - Ja, dere har antagligvis ikke hatt en.

    PS: Om du tror du spiser mye - spis mer! Cool


    9  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: hvor mange sett kan man kjøre på de forskjellinge muskelgruppene? på: 24. juni 2011, 09:53
    Flere faktorer spiller inn her. Alder, kjønn, treningserfaring, hvor lenge du har trent... osv.
    Innlegget ovenfor er ikke et dårlig utgangspunkt.
    10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp til treningsprogram (Overkropp) på: 19. juni 2011, 15:36
    Etter alle disse gode svarene og spesielt den historien om han kameraten din som også valgte å ikke trene underkropp så tror jeg nok at dere har fått meg til å innse at det er mye viktigere en hva jeg trudde.

    Så jeg får vel bare sette igang å trene beina mine også, tusen takk for hjelpen folkens =)

    Stå på! Beinøkter er selveste helvette om du gasser på!
    11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hjelp til treningsprogram (Overkropp) på: 17. juni 2011, 10:02
    5x5 er et kongeprogram! Både for nybegynnere og mer avanserte utøvere.

    Jeg hadde en venn akkuratt som deg, som prioriterte å bygge overkropp når han startet å trene med meg.

    Jeg råda han gang på gang han droppa beinøkta om å joine, fordi det ser så forbanna dumt ut med veltrent overkropp og bein som stilker(i mine øyne).

    Nå har han vel trent med meg, hardt og kontinuerlig siden i fjord høst. Nå som de varme dagene har kommet og han har startet å bruke shorts har han sett selv at dimensjonene og selve kroppsproporsjonene er helt feil.
    Han er rett å slett flau for å gå i shorts pga den ubalansen.

    Det skal også sies at det er forbanna morsomt å trene bein(men jævla hardt) pga den syke fremgangen som kommer med det(hvertfall for min del).
    Ingenting som å legge på 4-5 plater på knebøyen/markløften å se hele dritten bøye seg og alle pauser treningen for å se på. Like morsomt hver gang... Smiley

    Pr. dags dato trener kameraten min bein som en gud for å rette på feilen.

    Ikke gjør samme feil, tro meg... Du vil angre...
    12  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger en ny plan! på: 16. juni 2011, 11:27
    5x5 prinsippet har fungert helt konge or meg(når jeg bulker).

    Spørsmålet før du finner et nytt program er; hva vil du oppnå? Hva er dine mål?

    Deretter finne noe som passer utifra de.
    13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: starte med bodybuilding? på: 09. november 2010, 18:34
    Ingen Huh
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / starte med bodybuilding? på: 08. november 2010, 20:08
    De av dere som er "proffe" utøvere? (Bodybuilding + Fitness)

    Ossen gikk dere fra casual til det? ossen tok dere det første steget?
    Hvor startet dere? Hvem går en til?

    Noen som har litt info?

    Ser meg selv kansje konkurere i fremtiden og vil gjerne ha litt info.

    Om noen av dere ERFARNE kunne kommet med litt av deres erfaringer hadde dette vært topp!

    Takk
    15  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: GET PSYCHED MUSIC! på: 24. juli 2010, 04:21
    DMX - One More Road To Cross /watch?v=S5bE-BQVAzQ
    Twista - Kill Us All /watch?v=08pORF04lp0
    Bustah Rhymes - Brak Ya' Neck /watch?v=GrghtXWfVYM
    50 Cent - Get Up /watch?v=rSg4m1hpEFI
    Eminem - Welcome To Detroit City /watch?v=iwQZZHOXkDc
    The Diplomats - Dipset Anthem /watch?v=2vThdov1yN8
    Lil Wayne - Kobe Bryant /watch?v=j6Ip4l7bDpI
    Fort Minor - Remember The Name /watch?v=F11JqLUBCfY
    John Cena - My Time Is Now /watch?v=N2OVdujq_Z0
    Fat Joe feat. Lil Wayne - Make It Rain /watch?v=9_asu7n6QUc
    Maino feat. T-Pain - All The Above /watch?v=ICA-NPFL038
    DJ Khaled feat Ludacris, Snoop Dogg, Rick Ross & T-Pain - All I Do Is Win /watch?v=GGXzlRoNtHU
    Slim Thug - Smile /watch?v=7v5ZnHkDASs&feature=related
    Immortal Technique - Fuck You /watch?v=hvD7kdUDmN8
    Non Phixion - The CIA Is Still Tryin' To Kill Me /watch?v=1Qn7NgneZaA

    Skriv youtube.com i adresseboksen og legg til det som står bak tittelen på hver enkelt sang, så kommer du direkte til sangene. Wink Linker jeg med full url får du hver sang i youtube-vindu her, det ser så rotete ut.

    Skitbra liste du hadde der forresten!



    Nice!!!:D
    Ser den lista mangler viktige sanger fra Eminems nye album! RECOVERY!
    Last det ned, mange bra der også!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!