for Apeloffen
  Visning av honnørposter for Apeloffen
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: Tips til trening, 16 Ã¥r. 65 KG 26. oktober 2008, 19:22
    Strekkmerker ønsker jeg nesten. Det viser fremgang. Da hadde jeg vist att jeg var på rett spor.

    Gjør ikke dette for å få alle de hete babsene på stranden. Eller for å bli pro, så strekkmerker gir bryr jeg meg ikke om.

    Skal endre litt på mat politikken her.

    Så får vi se hvor det går Smiley
    Honnør gitt av : Kampen, 28. februar 2009, 00:43
    2  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 09. desember 2008, 23:48
    Alkohol er nesten som en grunnmur i rusmisbruk. Helt enig.
    Heroinistene, røykerne, de som knasker tabletter.. stort sett alle disse drikker i tillegg.
    OG det er godt mulig det er der rusbruken starter.
    All statistikk og forskning tyder på at alkohol er det rusmiddelet som koster samfunnet mest både i selvpåførte lidelser, selvmord, drap, vold, bilulykker osv...

    Jeg har ikke hørt om noen som bare har brukt meth to ganger, og aldri mer... Alle de rusmisbrukerne jeg kjenner er kriminelle. (logisk i og med at bruk og besittelse er kriminellt) Wink

    Je, du har rett teknisk sett. Men come on, kriminelle er ett meget negativt ladet begrep. Om det så stemmer, føler vertfall jeg det blir litt vell mye. Blir som å gå etter BMI skalaen på fedme/overvekt, da hadde nok en del på forumet frika ut på meg. Dårlig eksempel men la gå.

    Tja, da deler vi ett nogelunde samme synspunkt, beklager vist jeg var litt kvass.

    Det finnest folk som klarer å bruke 2 ganger, personlig mener jeg att meth burde være ulovlig i lag med en drøss av de andre som allerede er ulovlig. Men som sagt, nysgjerrig som jeg er, prøvde jeg en gang, og en gang til en del senere. Ikke igjen. Det gjelder bare å være litt selvbevisst om konsekvenser og hva som står på spill. Faktisk hele livet ditt, realiserer du det. Skal det godt gjørest å bli avhengig når du ser hvor mye som kan skje.

    Når du derimot prøver, bare fordi kompisen din har og du har ikke prøvd. Tja, da er det RIMELIG lett å bli tatt av avhengighet. Det er det som er så kjipt med den, kommer snikende som en jævla kobra.

    Uansett. Ikke alle er som meg, finnes noen. Men dessverre er en del av de som regelmessig prøver hardere stoffer strengt tatt idioter, har vell noe med att de som er idioter og klarer å ødelegge livet sitt finner alltids en måte å gjøre det på. Narkotika får all skylden.

    Meste parten er møkk, amf, heroin, methamf, benzo. Og lista er endesløs, men det er noen ting som hasj, som majoriteten takler. Og andre ting som er gode. LSD, ayahuasca, sopp m.m men, er ikke bra for majoriteten. Må ha rimelig stor innsikt i rusmidler, og deg selv. Være utviklet og klar for det, så kan de stoffene gjøre underverker for deg.

    Så imo. Hasj, legaliser/avkriminaliser. Det går mildt sagt jævlig dårlig, stor del av Norges befolkning har røyket, ikke alle. Men er ikke mulig å neglisjere å sku vekk statistikken lenger. Og alle de som røyker nå støtter kriminelle og gudene vet hva pengene går til. Det er ikke bare kyniske drittsekker som dealer som blir rike her. Det er en sannhet som siger fram, sakte men sikkert.

    Lsd og andre, vet jeg ikke helt, har ikke emfasert så mye på emne, har ingen hypotese. Kjenner ingen som har hatt en dårlig tur jeg, eller blitt perma skadet vertfall. Har hørt i fra andre kompiser om en del. Men det har noe med att de som jeg snakker med og hører fra ikke er standard narkomisbruker vrak.
    Honnør gitt av : BroadRipple, 10. desember 2008, 00:19
    3  Generelt / Antidoping / Sv: Hasj 24. november 2008, 00:34
    ehh jo... alle som idag bruker heroin har røykt hasj.Wink

    Det er nettop det som er problemet med å begynne å lefle med menneskene i kriminelle miljøer.
    Siden hasj er likestilt med annen narkotika, så må man til en langer for å handle det. da har man allerede brutt en av barriærene...

    da er veien enda kortere til sterkere stoffer enn hvis man hadde handlet hasjen på apotek eller coffee shop. Langere vil selge. de gir bort gratis/billig... "har noe som vil får deg VIRKELIG høy" osv...

    Mange har røykt hasj uten å prøve noe sterkere, men det endrer ikke det faktum at nesten uten unntak så har alle tunge misbrukere begynt med hasj.
    Alle som har rørt heroin i dag, har rørt kjøttkaker. Gateway teorien er balle, vertfall når den assosierest med hasj, helt ærlig tror jeg att alkohol er gatewayen til heroin.

    Alkohol fjerner hemningene dine, og en god del av de som da har prøvd hasj. Har gjort det menst det var påvirket av alkohol.

    Men, det er ikke alkohol alene, de fleste som drikker og ikke takker nei til en joint, er sannsyneligvis tenåringer og (eller) idioter. Jeg røyket hasj etter mye mye research www.erowid.org. Og andre kilder. Og var fullt klar over hva jeg gjorde.

    Det er vell muligens derfor jeg er ett av de få individene som ikke har gått rett i fra hasj til heroin.

    Riktig opplysninger er løsningen, en god del av ungdom leser sikkert i helsesøstra sin brosjyre der det står att en hasj sprøyte gjør att du innen 20 dager havner på plata i Oslo. Så kommer en kompis som har tilstrekkelig med bevis/kraft til å lure i deg hasj, etter litt tid på hasj realiserer personen att det var bullshit, han er ikke på plata og tigger etter penger. Tvert i mot. Da kanskje alle regler og lære er da ubrukelig, da viser deg seg att de løy om hasj, da løy det sikkert om mere.

    Vips så er hemninger borte vekk, og så begynner personen og tukle med andre rusmiddel.


    Hadde alle fått den informasjonen jeg og andre mennesker innen rusmiljøet har, hadde de vist att heroin, ikke er å kødde med, samme med methamf, amf, benzo og alt annet. Den informasjonen blir bare bekreftet mere og mere. Statistikker, erfaringer fra andre mennesker.

    Med de dealerene jeg har hatt og har, har jeg aldri hengt med i mere enn 15 minutt. Alle mine venner er rusfrie, (eller tja, nå på videregående er det en del av de nye vennene mine som drikker) bortsett fra det, er de av mine kompiser som jeg kjenner best. Er rusfrie, det jeg vil frem til er att så sant du eier litt selvinnsikt. Og ikke "lefler" i det kriminelle miljøet, og gjør disse kyniske kriminelle idiotene til dine "venner" pga. Rusmiddel har du faktisk en lovende fremtid, enten du bruker eller ei.


    Jeg har lurt på det samme med methamf.... Alle vet at det ødelegger deg fullstendig i løpet av måneder... Likevel vet jeg flere som har prøvd, og som har gått til grunne... og de visste på forhånd at meth var drepen.

    Jeg skjønner det ganske enkelt ikke.
    Det er antageligvis fordi noen mennesker bare har det latent i hjernen, og bør ikke røre rusmidler i det hele tatt. På samme måten som noen er mere utsatt for schizofreni er noen mer utsatt for å bli avhengig og vet ikke hvor man skal stoppe, eller hvor vidt om man bør prøve.

    Har prøvd methamf 2 ganger selv, ett år siden er det vell Smiley
    Alt er avhengig av individet og miljøet.

    Kanskje du skjønner nå? eller kanskje jeg har tatt skivebom, kjenner ikke de kompisene dine, så jeg har ikke tilstrekkelig med opplysninger til å kunne analysere tilfellet.


    Edit: masse leifer antageligvis, trøtt. Men, det bare måtte ut Tongue
    Honnør gitt av : ghost, 26. november 2008, 15:18
    4  Trening / Forum for ungdom / Sv: Tips til trening, 16 Ã¥r. 65 KG 19. oktober 2008, 19:26
    3-5 ganger i uka er np.

    Har fremdeles lest en del om trening menst jeg har vært inaktiv, har bare ikke hatt tid til å trene.

    Jeg skal droppe en del øvelser og heller satse på en del av basis øvelsene. T.d markløft.

    Og skal gjøre det skikkelig, har en ekspert av meg som har trent regelmessig i flere år som passer på att jeg gjør det skikkelig Tongue


    Men ang. drikking, er det lurere å bytte ut alkoholen mot hasj muligens?

    trenger selvmedisinering i tillegg til trening Tongue

    godteri å sant kan jeg kutte ned på Wink
    Honnør gitt av : Rocky-Balboa, 21. oktober 2008, 00:03
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!