Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 46  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvordan er Europris sine vekter og vektstenger? på: 18. juni 2008, 16:07
    Prisene på Europris er vel 15kr / kilo og i de fleste sportsbutikker er det 24kr/kilo, Så garantert Europris sine vektskiver som er best, kvaliteten har vel ikkje så mykje å si uansett, du slenger neppe stanga ned på gulve heime uansett:) Men det som kan være litt lurt er å kjøpe de største vektene i gummibelegg til mark. Eller bare bruke teppe under, funker fint det også;P
    47  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan er det å øke i styrke i militæret? på: 18. juni 2008, 15:13
    Som sakt kommer det HEILT ann på kvar du kommer inn, men som du sa, du vil ha nærkamp, ville jeg søk mek. inf. Panser og 2.bn er nok de yppligste valga da:)
    Og anngående spesial styrker, å ta førstegangstjenesten / yrke i en spesial styrke, er ikkje noko du velger fordi du vil ha 'nærkamp', par år med trening og det KAN hende du klarer opptaket:) (dvs ikkje trening på gymmet, men timevis gåing med sekk)

    Forøvrig så tar 2.bn inn vernepliktige nå i sommer og panser tar inn i Januar.

    Lykke til.
    48  Trening / Forum for ungdom / Sv: Jeg trenger tips til innkjøp av benk og manualer. på: 14. juni 2008, 19:32
    http://www.sportsmaster.no/ProductDetail.php?hdnProdId=190&GpId=1
    + Cf Flexibenk 328
    +  CF50 Basis vektpakke

    Kan være en veldig god pakke da har du alle øvelsene du trenger så og si, bare mekke sammen eller handle Chins til å feste til døra (de fleste sportsbutikker har den stang) som nevnt over.
    Skal selv kjøpe stativet  som jeg linka i første post til uka, blir bra:)
    Forøvrig kan de være litt lurt og kjøpe inn en stang samt 2x20kg vekter, så har du litt andre ting enn kun manualer, blir dritt lei av å trene kun med de etter par uker, snakker av erfaring hehe:)

    Sportsmaster er iallefall UTRULIG billig på produktene sine, spesielt vektene, har leite på så og si alle nettbutikker samt vanlig butikker, og de er de billigste:)
    49  Generelt / Åpent forum / Sv: Er dette et godt kjøp? 1900,- for benk, stang og 70 kg i vekter. på: 14. juni 2008, 09:35
    Benken der er vel Gym-Tech som blir solgt på www.netthandelen.no for rundt 400 - 500kr vær gang, kjøpte min selv for 500kr + 500 i frakt. Helt grei til nybegynner stadiet, leg-curls og bytterfly er for 30mm+, litt drit, men bruker de aldri uansett:) Men på benken der selve stanga  og vektene skal være, så er den ikkje alltid helt rett, det vil si, du kan bøye på stanga for  å få den rett. Men anna enn det, så er benken helt grei, med tanke på at du får vektskiver + stang, er det sikkert grei handel, men hugs at benken koster ikke mere enn 400- 500 kr:)

    http://netthandelen.no/visAuksjon.aspx?AuksjonsID=11683536&StuntID=
    50  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: spørsmål angående trening av kropp. på: 13. juni 2008, 23:53
    Har ikkje massevis av erfaring selv, men kan komme med litt tilskudd:

    Før du begynner med kosttilskudd og alt det der, så få orden på kosten din! Et snop, brus, fastfood etc kun i helgene. Du skal ha 2g proteiner per kropps kilo. (Om jeg ikkje tar helt feil)
    Det som er viktig og ete er mat med masse proteiner, sunn fett, og kcal. Alt det finner du i fisk, egg, kjøtt, etc. Et MYE! Uten godt med sunn mat kan det ta år med trening for noko som kunne ta månder.
    Treningsprogrammer finner du masse av på siden er, men før du begynner på programmer vil iallefall jeg brukt par uker på å få teknikken på de forskjellige øvelsene, så du har litt erfaring med å løfte vekter.
    En god side for å sjekke åssen muskelgrupper du bruker i de forskjellige øvelsene og kva de heiter er wwww.cooopersguns.com
    Anngående utøying osv, så strekker jeg litt på musklene i knappe 2-3 minutter sånn at jeg ikkje blir stiv etter 15min, og har godt med oppvarmings sett med mye mindre enn du egentleg tar i de forskjellige øvelsene. Det er sikkert dårleg / feil etc, har egentleg lite peiling på det, men har funka for meg siste halvåret:)

    Det viktige med trening er iallefall og få tilstrekklig med: Mat / drikke, soving / hvile og trene.

    Som sakt har eg ikkje stooore peilinga, så er mange på forumet som kan skrive litt bedre enn det her, men nå fikk du forhåpleg en bitteliten pekepinn:)
    (Sorry alle skriveleifer, er sent:P)
    51  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Mat-program hjelp på: 10. juni 2008, 19:53
    Hei. Vet det har vært 324 ganger før, men jeg hopper i høyet og spørr likevel pga fant ikke akkurat det jeg var ute etter.

    Alder: 17 nå den 1. September.
    Vekt: Usikker, men rundt 56kg, når jeg begynte og trene for ca 8mnd siden. Tipper rundt 60kg nå.
    Høyde: Ca 173 cm.
    Mål med treninga: TMBn opptak i millitæret, så trener ikke for volum / rein styrke.

    Prøver og trene 7 dager uka, men hender jeg blir litt slapp på fredagene / lørdagene, spesielt om fylla venter.

    Eneste treningsplanen jeg følger er befal treningsprogram, som innholder jogging og utholdenhets styrke.

    Treninga består av hovedsak jogging, sida det er kondis som er viktisk. Men trener med vekter og kroppsvekt med utholdenhets styrke som fokus. Trener hjemme.

    Det var litt info, nå til spm Tongue

    Jeg vet mat inntaket er ekstremt viktig med trening. Så derfor kunne jeg trenge et godt mat-program. Hva tror dere med dette?

    Frokost 11.00 - 12.30: 2 brødskiver med makrell / leverpostei eventuelt en skål havregryn.

    Lunch: rundt 15.00: Havregryn / par brødskiver, + frukt.

    Middag 16.30 - 17.00: Standar norske middager.

    Mellommåltid: 19.00 - 20.30: Havegryn, brødskive, nudler, joggert (veit ikke åssen det skrives^^) ett eller anna mat som metter og er greit å lage som mellommåltid. + frukt.

    Kvelds: 2 brødskiver med egg med kanskje 2 pølser hakka opp, eventuelt nudler eller havregryn.


    Par never med mandler / rosiner i løp av dagen.
     
    Har ikke fått fulgt det siden sommerferien starta sist uke, men skal følge det fra og med i morgen. Men hva tror dere om det ? Er det nok mat for en dag til det målet med treninga jeg driver med?

    Tar ikke noe type proteinpulver / kapsler enda, skal få ordentlig orden på mat inntaket først. Men hva ville dere anbefalt til utholdenshets styrke?

    Ble sikkert en lang og kjedlig tråd, men jeg er über glad for alle svar:)
    52  Trening / Forum for ungdom / Sv: Ujevn styrke på biceps på: 08. juni 2008, 17:23
    Har samme "problemet" utjevner seg etter vært Smiley (?)
    53  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trening av pushup, situp, chins og 3000 på: 05. juni 2008, 14:56
    Følg treningsplanen til Befal utdanning, FJ, MJK Nybegynner, MJK Vidrekommende og HJK, så vil du bli bedre skal du sjå:) Men opptaket er vel nå til sommern? Så du får vel ikkje tid til alle de:)

    Du burde iallefall trene Intervall av formen Gerilja Kardio / 4x4 2 - 3 ganger i uka, jogge kvar dag, og styrke før / etter på (eg liker best etter), på styrke delen, burde du trene alle 3 øvelsene kvar gang etter kvarandre, altså Push Ups > Sit Ups > Hang Ups. Kan være f.eks 3-4 sett og med 30rep.

    Ein god ting eg las i dag på nette er at du kan ta 3sett med Push Ups der den første makser du  alt du har, så 1min pause, 2sett makser du, 1min pause og makser på 3sette igjen.
    Svømming som du sa er en gulltreffer med trening til opptak.

    Anbefaler deg også å begynne med Crossfit (http://www.crossfit.com/)

    Lykke til og gi gass!
    54  Generelt / Åpent forum / Sv: hvordan feiret du 17 mai på: 18. mai 2008, 22:28
    Våkna rundt kl 10.00 etter fyllings på byn, stappa opp siste del av pakkinga i sekken og stakk opp på fjells rundt 13.00 tida og sov over til idag:) Kald, men morro 17. Mai:D
    55  Trening / Forum for ungdom / Sv: Beste kardio for kondisjon? på: 18. mai 2008, 15:57
    Intervall / Gerilja Kardio er ein ekstrem bra måte å bygge opp O2 opptaket ditt.
    Men det sliter veldig på bena om du er 'ny' i det, så start ikkje meir enn 1 vær 14. dag og heller jogg vanleg resten av dagene, etter vært som du kjenner du kan begynne på fleir så gjer du det.
    Detta kommer jo helt ann på kondisen og så mykje du jogger osv fra før av, men intervall er hardt for kroppen, så viktig å starte rolig forså jobbe seg oppover.
    Les meir her http://www.iform.no/pub/art.php?id=23
    56  Generelt / Kjøp og salg / Ez-stang ønskes kjøpt på: 12. mai 2008, 22:11
    Ønsker og kjøpe Ez-stang, MÅ være 25mm.
    Eller link meg nettbutikker som selger, om du vet om noen:) Finner kun 30mm stenger dry
    57  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Jogge eller sykkle? på: 21. april 2008, 14:24
    Personlig liker eg jogging framfor sykkling, men om du vil ha god kondis på relativ liten tid burde du satse på intervall:)
    Kommer ann på åssen muskelbygging du bygger, (eksplosivt, seige og "små" osv) Men kan anbefale Marinejeger trenings programmet http://www.mil.no/sjo/keskdr/kyststrid/mjk/start/marinejeger/mj_forberedelser/tp/ Er om eg ikkje tar heeilt feil, laga som "kondis" styrke, altså du klarer mykje tunge ting over lengre tid, enn f.eks din egen kroppsvekt 2x:)
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!