Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 147
  • 46  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stian trener mot junior-NM 2012 på: 13. september 2012, 10:12
    Gratulerer med et vel utført stevne Stian! Smiley

    Takk for det, Bicepsman! Wink

    Gratulerer med et bra stevne jeg Smiley

    Altså, vi begge to blir jo bare listefyll på NM. Men vi har jo hverandre å konkurrere mot da? Wink Tror det kan bli artig jeg!

    Takk i like måte, Simen! Smiley

    Ja, men blir moro læll! Det har vi, selv om det ikke blir samma klasse. Orker ikke droppe mat og drikke i forkant senere. Var like tørr ved innveiinga som en bygger vøtt Wink
    47  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stian trener, logger og filmer smått på: 12. september 2012, 23:25
    Seriestevne i Brumunddal er unnagjort. Endte til slutt på 500 totalt på 93,0 kg kroppsvekt. Det vil si at kravet er oppfylt og det blir junior-NM på meg. Som listefyll for å få de andre til å se sterkere ut, selvsagt!

    Knebøy: 177,5 kg - 185 kg - 190 kg
    Benkpress: 110 kg - 115 kg - 115 kg
    Markløft: 180 kg - 190 kg - 200 kg

    2,5 kg under sammenlagtpers, men kan skylde på skjorta og at jeg nok ikke hadde det beste trykket i dag.

    Bøy: Bomma på 190 i bøy pga dybde; stramme bind. Tredjeforsøket var det beste tekniske løftet. De to første var relativt dype og fine. 185 ble 7,5 kg over treningspers.

    Benk: Fikk til skjorta og gjorde en lett 110 i benk. Bomma på X antall kg i andre forsøk; stanga var feillasta, fikk nytt forsøk. Bomma på 115. Var nok mentalt tilbakesatt, samtidig opprettholdt jeg ikke trykket godt nok. 115 i siste gikk greit. Måtte jobbe litt da løftet ble litt skjevt. 7,5 kg under pers.

    Mark: Var sliten og hadde pump i korsrygg etter bøy og benk. Føltes ikke som om jeg ville greie 190 i oppvarminga, men: 180 gikk lett. 190 gikk lett. 200 gikk lett, 5 kg under pers. Kanskje jeg hadde klart å tvinge opp 210.


    I går spiste jeg lite og etter mine beregninger med et inntak på ca. 80 g karbohydrater ila dagen. Sluttet å innta væske ved 19-tida i går kveld. Veide 93,9 kg på kvelden i går før jeg la meg. Forrige tirsdag veide jeg 96,5 på kvelden. I dag tidlig kl 0830 våknet jeg til synet av 92,5 kg på vekta. Ok, tenkte jeg, da kan jeg spise og drikke maks 400 g ila dagen. Gomlet i meg BCAA-pulver da jeg sto opp og litt senere på dagen og tok en ørliten slurk vann. Dro på butikken og dro innom atletklubben etter handling for å veie meg på vekta der. 93,1. Differanse mellom vekta hjemme og den der. Klokken var da 13, fortsatt uten mat og med bare en slurk vann.

    Kl 17 sto innveinga endelig for tur, og i det øyeblikket var jeg verken tørst eller sulten, men jeg merket det på kroppen. Veide inn til 92,9, vekta hoppet til 93,0 og ble stående; TIME TO BLOAT  Spise Drikke

    48  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stian trener, logger og filmer smått på: 12. september 2012, 23:03
    Fail, min siste bøy før stevne var 2,5 kg mer en  din og to reps mer Cheesy

    Forskjellig program Wink (stolthet ivaretatt)

    Dekk er feite begge to. -105 sier jeg bare Wink

    Og nå er det dags for å bli enda feitere!
    49  Generelt / Loggbok Online / Sv: Simen's logg på: 09. september 2012, 22:10
    Tok normal bredde på hendene i dag og fikk skjøvet de fram og samtidig lavere stangplassering. Havna ikke like mye frempå. Men vet ei heller hvordan det så ut da jeg var alene av styrkeløfterne i dag. Føles godt gjør det hvert fall : ) Bruker lang tid på settene om dagen da mye fokus går til teknikk.

    Så bra! Høres ut som om det gikk mye bedre, selv om du ikke hadde noen "kyndige" til å evaluere.

    Det er en av tingene jeg må få visket bedre bort, pelvic tilt. Lad opp bra med pizza til stevnet nå, så gjør jeg det motsatte - tørr ris, tunfisk og null salt og lite væske. Hæssjjjj.. Tar igjen maten seinere Wink
    50  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stian trener, logger og filmer smått på: 09. september 2012, 19:35
    Spor, får følge med på lillegutt fremover væ? Cheesy

    Jeg er skikkelig diger jeg, skal jeg si deg Grin

    http://www.youtube.com/watch?v=sBXXkjEfyuY
    51  Generelt / Loggbok Online / Sv: EmyR - Den uendelige veien mot 200 i bøy på: 09. september 2012, 19:30
    Suger i benk? Wtf, hva skjedde med superboosten du hadde forleden? Wink

    10 x 50kg i dips? Lett. Om et par-tre økter .. kan ikke ha hardkjør hver gang Smiley Til helga tenker jeg!

    Uansett, filmet bøy idag. 100kg på stanga .. føler teknikken er ganske pen. God fart i bunn, før eksplosiviteten flater ut litt der korsryggen må gjøre en del arbeid. Sikkert fordi jeg har kuttet ut mark.

    http://www.youtube.com/watch?v=Ak8xp4qzXtg

    Superboosten dabbet av Cry Tror det gikk skeis samtidig med at jeg ble dårligere på å ta initiativet til chins og nedtrekk, faktisk. Uansett ble jeg brått svakere i alt.

    Gleder meg! 10x50 m også den siste reppen som godkjent dybde, husk det Wink

    Som sagt, dybden kan ingen klage på. Du er ikke realt dypt før leggene er i veien for hamstringene - og leggene skvises inn mot leggbeinet, som du ser. Synes det ser veldig bra ut jeg, men en tendens til litt mye knevandring. Prøv å sett deg mer bakpå og dytt knærne ut til siden Smiley Lenken under inneholder litt om dette. Finnes annen god dokumentasjon også.

    http://www.liftbigeatbig.com/2012/08/shove-your-knees-out.html?
    52  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept på: 09. september 2012, 19:17
    Du er nokk alt for "snill", 4kg tror jeg egentlig er 6-8kg Wink hahahaha.....

    Haha! Er iallfall veldig stor forandring. Som Emyr skriver ser du mye sunnere ut!
    53  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept på: 09. september 2012, 12:24
    Ikke til å kjenne igjen! Du har gått ned fire kg bare i trynet... Grin
    54  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lars - Keep moving forward! Bilde/film update s 63 på: 08. september 2012, 00:32
    Det var som faen da. Alle får seg dame. Forstår ingen at det ikke går an å få seg dame; damer spolerer treninga! Med mindre hun er en treningsfrik selv da. Eller lar deg få trene. Noe sånt.
    55  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Stian trener, logger og filmer smått på: 07. september 2012, 23:35
    Deltar på seriestevne i Brumunddal i neste uke. Målet er å få til 490 kg i -93 fordi de gjerne vil at jeg skal være med på JNM. Forrige gang hadde jeg 502,5 kg, men på dessverre 400 g for høy kroppsvekt. Har følt meg svak og jævlig i hele sommer. Nettopp sett på noen filmer av løftene mine i juni. Etter det tidspunktet dabbet formen av.

    Akkurat nå aner jeg ikke hva kroppsvekta lyder på. Jeg har glemt å ta med badevekta mi til Oslo, så det får forbli et mysterium inntil videre. Tror likevel jeg er blitt tyngre, for buksene er trangere og armene fyller skjorta litt bedre. Nytt strekkmerke i anmarsj på høyre skulder, men jeg er så pent pynta fra før at det gir jeg blanke sølvmansjetter i. Naturens tatoveringer. Uansett, kveldsvekt for noen dager siden (veide meg på OSK) var 96,5, men det var etter en middels schvær pizza og en halvliter bonaqua, i tillegg til at jeg var rimelig nødt. Klarer nok ikke å holde meg i -93 lenger, så hopper opp i -105 og prøver å fylle ut den klassa sakte, men sikkert. Blir jeg med på JNM er det kun for at de andre deltagerne skal se sterkere ut ;-)
    56  Generelt / Loggbok Online / Sv: EmyR - Den uendelige veien mot 200 i bøy på: 07. september 2012, 23:24
    Er nok kanskje ikke verdens mest spennende program, men det gjør jobben sin med de fleste. Synes det er morsommere med Dietmar enn med 5/3/1, selv om jeg savner det programmet litt. Middels, middels, tung, lett uke. Maksrep i mark, bøy og benk på siste sett hver uke, ohhhh...  woot Back to topic: Selv om du synes det er et kjedelig program betyr ikke det at det er nettopp det programmet du må kjøre for å bli sterk. Du kan fint bli sterk du også - uten å trene et program du ikke liker. Virker som om du er fan av mengde? Som CYC sa til meg da jeg klagde på at det var så mye benk (for jeg er igrunn ikke verdens største fan av benk; fordi jeg suger i øvelsen): "Mengde er bra. Du blir sterk av det."

    Har du? Så hyggelig Cheesy Har vært dårlig på å oppdatere med filmer der i det siste, men det skyldes fullt minnekort på tlf Tongue

    Knebøy er ikke bare for quads, nei. Sannsynligvis er du ikke flink nok til å involvere glutes i bøy. Derfor får du den knærne-inn-refleksen. Oppvarming med strikk rundt knærne merker du godt, men da må du også jobbe litt aktivt med å holde knærne ute. Du har jo relativt korte lårbein ifht rygg, så du vil ikke ha noen problemer med å stå som du gjør. Teknikken din på 175(?)-løftet var fin, som jeg husker. Om du skal filme det, så film første settet i det minste da. Om du har 1 min pause imellom kommer kameraet borti kroken til å riste fordi du skjelver så fælt.

    Kan da makse på dips jeg og selv om jeg kjører dietmar. Er ikke reint få som ikke suller litt utenom programmet Smiley

    Imponert over 12 reps med 40 kg. 10 med 50 neste gang! Grin Spytta forresten på pc-skjermen når jeg leste "Og for at økta ikke skulle bli totalt waste of time, måtte jeg ha litt bissepsposering i speilet"[/].  PRRRRFHHAHAHA Tongue

    Edit: Fy fan kor mange smilefjes
    57  Generelt / Loggbok Online / Sv: EmyR på: 07. september 2012, 17:43
    Si det, du. 50 er jo et fint rundt tall, men tar jo ikke lange tiden før det er i boks. Det fine med dips er at man lett øker på deff og bulk, da det går mest på utholdenhet. Derfor er det en fin øvelse å fokusere på synes jeg Smiley

    Knebøy derimot .. spy. Underskudd=elendig bøy som bare fiser nedover fortere enn jeg trodde var mulig. Jeg er nok alt for lite målrettet til at jeg kan fullføre et såpass langsiktig mål. Hadde nok ikke vært noe problem å kommet seg til 200 raw, men hadde ikke kunne levd med alt fettet som kommer med Smiley

    Rop ut hvis du lager deg blogg på FB da. Får jeg spore deg der inne også Smiley

    Formen om dagen, 90kg. Mer muskler i kassa, trapz, bakside skuldre og generelt økning overalt ... og gi meg en fett% på rundt 8 på kjøpet så er jeg fornøyd. Jævlig lang vei å gå, så mye jeg vingler!



    Du som er ivirig tilhenger av loggen til Midtby ser vel at det er fullt mulig å komme seg til 200 i bøy uten alt for mye fett på lasset? Wink

    Fin form på deg! Du har fortsatt ikke noe å klage over. Smiley

    Skal si ifra når/om jeg lager logg på FB. Du motiverer meg forresten til å begynne med dips igjen. Chins må jeg ihvertfall starte med, for de siste dagene har jeg reflektert litt rundt chinsene mine og funnet ut at når jeg har vært på topp i chins har jeg også vært på topp i benk.

    Er ikke så mye å utsette på knebøyen din der. Eneste er at det kanskje er litt mye knær innover når du skal opp igjen, men ser at du får dem ut igjen med en gang. Ryggen ser fin ut, men vanskelig å dømme fra den vinkelen. Dybden er iallfall god! Fortsett sånn, for styrken er fortsatt der Wink
    58  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lars - Keep moving forward! Bilde/film update s 63 på: 30. august 2012, 21:46
    Keep up, bitch! Ikke gjør som meg og venn deg av med logginga. Din logging er mer spennende enn min Wink
    59  Generelt / Loggbok Online / Sv: Simen's logg på: 30. august 2012, 21:44
    Etter hva jeg husker, Simen, så det der veldig bra ut. Har du forandret på grepbredden også? Det er klart at jo lavere stangplassering du har, jo bedre vil korsryggen oppføre seg i de fleste tilfeller, men det kan bli vanskeligere å få frem albuene. Samtidig kan det hende du blir mer fremoverlent. Jeg blir iallfall mer fremoverlent om jeg legger stanga lavt. Et lite paradoks det der.
    60  Generelt / Loggbok Online / Sv: Treningslogg jente på: 29. august 2012, 21:42
    Typen din må være verdens heldigste! Cool
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 147
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!