Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 26
  • 16  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Hva tror dere om dette programme? på: 23. april 2015, 21:41
    90 sekunder pause mellom sett som skal være "tunge" er i minste laget. Det går kanskje i begynnelsen, men ettersom du øker vektene slik at det faktisk er tungt kommer det til å være for lite.

    Sikkert et greit program, men hva er grunnen til avgjørelser som at militærpress er 3x10 på lett dag, mens arnold press og sidehev er plassert på tung dag? Skulle mene at det er mer logisk å gjøre det omvendt, ettersom du kan flytte mye mer vekt i militærpress enn du kan i sidehev.
    17  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: "Skjev arbeidsfordeling" i knebøy på: 23. april 2015, 17:13
    Da kan det jo være så enkelt som at du har en viss ubalanse i muskelstyrken i beina. Mitt beste tips er å bare bøye ofte, og holde jevn progresjon. Jeg pleide å ha litt vondt hist og her i startfasen, både i knær, lår og rygg, men etterhvert som jeg bare bøyde ivei og nektet å gi meg ble alt borte, og nå er det veldig sjelden noe gjør vondt eller er ujevnt i bøyen.
    18  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: "Skjev arbeidsfordeling" i knebøy på: 22. april 2015, 20:37
    Det blir jo å ta en titt på teknikken, da. Enten må du få en som har relativt ok peiling til å se på deg når du bøyer, eller så må du filme deg selv og poste det her så vi kan ta en titt.

    19  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Kondisjon og muskler på: 21. april 2015, 15:56
    Fleksnes' post summerte opp utmerket. Å ville ha i pose og sekk fungerer veldig sjelden her i livet, likeså med trening og løfting. Enten må du bli en tynn skjærevinge og så forsøke å legge på deg muskler, eller så må du legge på deg muskler og litt fett og ta anoreksien ved en senere anledning.
    20  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Fettforbrenning stagnert? på: 21. april 2015, 15:53
    Du er undervektig (181 og 74kg? Skjerpings.), spiser som en jente, og trener altfor mye i forhold til inntak. Hadde jeg vært kroppen din hadde jeg stoppa opp jeg også.

    Prøv å øke matinntaket opp til 2500 kalorier om dagen (sunne kalorier altså), tenk over om treningsopplegget ditt er fornuftig i forhold til målene dine (noe det helt sikkert ikke er, jeg setter 5 kroner og en bugg (en tyggis som fantes før du ble født) på at du kjører en eller annen form for idiotisk splitt hvor du passer på å ikke trene beina for mye, men gir biceps plenty med oppmerksomhet), og forsøk å tenke litt mindre på fettprosenten din. Du er jo sikkert ikke gamle kladden, men det går an å bruke fornuften uansett. I alle fall gjøre et forsøk frem til hormonene kicker inn igjen. Det du trenger er helt sikkert ikke lavere fettprosent, nemlig, men mer muskler. Det hendige med muskler er at de også gjør at du blir et funksjonelt menneske som ikke faller gjennom sprekkene i fortauet når du er ute og viser frem absa dine.
    21  Trening / 5x5 / Sv: stronglifts 5x5 på: 25. mars 2015, 20:02
    Det er et solid program, og du vil kunne ha fremgang i lang tid hvis du spiser og hviler nok.

    Min personlige erfaring er at 5x5 blir litt mye når vektene virkelig begynner å ligne noe, men da kan noe så enkelt som å gå ned til 3x5 fungere videre.
    22  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trene med forkjølelse? på: 24. mars 2015, 19:20
    Så lenge du ikke har feber kan du trene.
    23  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Treningsmetode på: 19. mars 2015, 15:46
    Hvis du kun har trent igjen i 2 uker, så er igrunn det siste du trenger å tenke på treningsvariasjon og avanserte sett og repvarianter og supersett og droppsett og hva enn slags fjas man kan finne på etterhvert. Bare pass på å komme deg på trening uke inn og uke ut, og bruk et fornuftig program som i hovedsak fokuserer på de store baseøvelsene, slik at du kan bygge opp grunnstyrken din.
    24  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Flere repetisjoner eller tyngre vekt? på: 12. mars 2015, 16:01
    "Dette trigger også en høyere akutt produksjon av veksthormon og testosteron, som fremmer hypertrofi."

    Dette skulle jeg likt å se kildene på, gitt.
    25  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Mulig for en nybegynner å se slik ut? på: 08. mars 2015, 10:06
    Han i det siste bildet har blitt slank men i forhold til pinnen i det første bildet ser han ut som en bodybuilder. Vet ikke helt om pinnen hadde gjort seg som maratonløper heller, spørs om han ikke hadde måttet gi seg etter en mil på grunn av melkesyre i armene.

    Cheesy
    Slett meldingSlett
    26  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Mulig for en nybegynner å se slik ut? på: 08. mars 2015, 09:00
    Mye ligger i øyet som ser, men forsøk å vær fornuftig i det du gjør. Det siste bildet er jo en lett overvektig fyr som har gått over til å se ut som om han bor i Biafra og ikke har sett mat de siste 3 åra. Han ser jo like svakelig ut som et sulteoffer. I _mine_ øyne er det ingenting imponerende over ham, snarere noe skremmende når mannsidealet er å se ut som om man knekker sammen av et hissig vindkast.

    Men du er den eneste som kan bestemme hva som er ditt ideal, og ønsker du å se slik ut er det kosthold som er nøkkelen. Evt. trening, men for å se ut som han fyren der trenger du bare å flytte inn på tredemølla med spinatposen din, så er mye gjort Smiley
    Slett meldingSlett
    27  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Front Plate Raise på: 06. mars 2015, 21:40
    "Bortkastet tid"?

    Evt. fronthev med vektskive?
    28  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvor skal man begynne som "trenings-jomfru" på: 06. mars 2015, 16:13
    Alle nybegynnere bør være fokusert på en meget rolig progresjon, og la belastningen være meget lav for å få inn teknikk, og unngå høy belastning på ledd. En voksen person som er 100% rookie bør holde seg til over 12-15 repetisjoner i kanskje et helt år.

    Sprøyt.

    Og for å fortsette min egen lett usaklige debattmåte siterer jeg en av forumets beste posts: ta deg en questbar.

    Det er tre ting som i hovedsak ødelegger nybegynnerprogresjon, og det har ingenting med selve treningsprogrammet å gjøre:

    1) Teknikk, som SFV nevner.
    2) Ego.
    3) Mangel på ernæringsvett - du kan ikke forvente å følge et ordentlig styrkeprogram med progresjon fra trening til trening hvis du fremdeles går og er livredd for at 8-packen din skal bli borte. Enten får du være fitnessmodell og trene 15 reps med 1kg hantlene, eller så får du bli sterk og spise ordentlig, og bekymre deg for fettprosenten din når du ikke lenger ser ut som en underernært nisse.
    29  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Fullkroppsprogram av Baseøvelser +glutebridge? på: 06. mars 2015, 08:14
    Hvorfor strakmark fremfor vanlig mark?

    Du kan inkludere hva du vil, så lenge du programmerer det intelligent. Hvor ofte skal dette programmet trenes? Gjøres alle øvelsene på samme dag? Litt flere svar fra deg, så får du litt flere svar fra meg Smiley

    30  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Gå opp i vekt på: 05. mars 2015, 20:03
    Kommer nok til å gå opp mer en 0,3-0,4kg i uka de første ukene, eller?
    Noe formening om hva jeg burde spise før og etter trening?

    Karbohydrater og proteiner Smiley Det er ikke ekstremt viktig, så lenge du fyller på med noen meningsfylt. Og hvor fort du går opp styrer du jo med kostholdet, med mindre du nå kommer rett ut av sultemodus, da kan det jo hende kroppen beholder alt den kan få en liten stund.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 26
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!