Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 121
  • 122
  • 1816  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Soyaproteiner og hudproblemer på: 24. mars 2004, 22:04
    har du funnet ut av det? Jeg reagerer på utenlandsk frukt.... Regner med det er sprøyte midler og slikt som spiller inn. Håper du fant ut av det ihvertfall Wink
    1817  Kosthold / Oppskrifter / SV: Lunsj oppskrifter? på: 24. mars 2004, 21:59
    Har faktisk funnet en selv, men egner seg kanskje ikke til deffing......
    Grov speltpasta
    Tunfisk/kylling/skinke (det som passer best)
    Finhakket rødløk
    sukker erter
    mais
    ristete pinjekjerner
    litt olje og balsamico over
    Veldig godt. Bruker en tupperware boks som mål og pleier å lage ferdig to tre om gangen, så har ingen eksakte mål...
    1818  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Konstant sulten! Hjelp! på: 24. mars 2004, 21:38
    Det er slik jeg trener nå. Styrke mand- ons og fredag. Med kardio mener jeg sykling, stepping eller en tur på tredemølla. Min 30 minutter sammenhengende. Liker å trene effektivt og presse meg selv så hardt som mulig!!!
    1819  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Konstant sulten! Hjelp! på: 24. mars 2004, 18:23
    Hei igjen!!!! TUSEN TAKK for responsen. Først og fremst, målet med treningen er å få en sterk, fin og sunn kropp. kan forstå at dette så ensformig ut, men det var bare et eksempel på en dag.
    Jeg pleier å spise en skål ( 1 dl gryn, 1 dl skummet melk , 1 dl vann)  havregrøt med kanel og litt sukker, klarer ikke å slutte med sukkeret der...... Må også lage med melk, fordi datteren min på 5 også spiser dette. Protein shaken består 2 dl skummet melk og 2 toppede ss med pulver ( Soya protein), spiser en banan i tillegg. Til lunsj, blir det pitabrød med salat og tunfisk i, da går det en 2/3  boks.  Eller salat med speltpasta, sukkererter, løk, pinjekjerner, agurk, mais og litt olje, salt og pepper. Dette fyller en matboks ca...( Tupperware) Har fått tips om ha med litt nøtter som mellom måltid på ettermiddagen, for å få litt mer fett. Middag, Blir mye kylling og fisk, helst tilberedt i ovn med litt olje og krydder (urter), da spiser jeg ca 210 g kjøtt/ fisk.  En knyttneve ris/ pasta eller 1 potet, masse grønt. Kvelds kan fort bli skiver el knekkebrød, md pålegg, salat og div grønt, eller cottage cheese med banan. Spiser ikke mye godteri utenom på lørdagen Grin , men er glad i en latte el to i uka.... Håper dette kan hjelpe deg til å gi meg flere konkrete råd:) Har også tenkt på det med å legge styrke og kardio sammen, men er alenemamma og student, så må  være effektiv!!! Grin Mye av maten er jo også felles måltid med datteren min, så det må være litt olje, fett etc... Men hun elsker kylling og laks så det går bra. Igjen tusen takk for supre råd!!!!!
    1820  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re: Muskelstimulator på: 22. mars 2004, 17:36
    Ville bare informere om at Smart gym fra Tv-shop faktisk er en kjekk ting og ha Wink Har også en muskelstimulator, men har kun brukt den til trening av en skade.... Kjekkere å trene på gymet!!!!!! Grin Skulle likt å vært på det vorspielet..... hehe
    1821  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Re: Konstant sulten! Hjelp! på: 22. mars 2004, 15:34
    Er ikke på diett i den forstand, dette er mitt daglige kosthold....  Har prøvd krom og det funker ikke noe særlig for meg. Men setter pris på svar uansett:)
    1822  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Re: Konstant sulten!!!!!! Hjelp!! på: 22. mars 2004, 08:40
    Takk for svar, ser også at det kunne vært mer proteiner der... Noen eksempler? Er en sånn energi/ protein bar et alternativ?
    1823  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Konstant sulten! Hjelp! på: 21. mars 2004, 21:21
    Jeg er jente på 177cm og 64 kg. Trener styrke tre ganger i uken og kardio to. Trener for å få muskler! Men så til problemet,  er konstant sulten. Ganske flaut å sitte på forelesning med rumlende mage blush. Kan noen gi meg gode råd?? Her er hva jeg spiser nå: frokost: havregrøt, proteinshake etter trening, lunsj: pastasalat m/ tunfisk, mellommåltid: Frukt el gulrøtter, middag: kyllingwok m grønnsaker o.l., kvelds: 2 skiver med masse salat, grønnnsaker og kjøttpålegg. Drikker masse vann i tillegg. Men går rundt med en gnagende følelse etter mer mat.... Spiser jeg for lite?  Har vurdert å bytte ut mellommåltidet på skolen med en protein/ energibar, er det dumt? Håper noen kan hjelpe. På forhånd takk:)
    1824  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Re:Komme i form! på: 18. mars 2004, 21:18
    Hei!
    Så bra du er kommet igang ihvertfall, du lærer masse etterhvert. Jeg reagerte litt på de lange øktene dine. Hadde satset på et split program med styrke tre dager i uka og trent kondisjon to dager. Har prøvd de fleste kombinasjonene og funnet ut at dette er mest effektivt og minst rutinepreget. Hvis du trenger input på kost, så sjekk ut oppskriftene og rådene som ligger her. Men du kan også sjekke ut iform.no sine sider. Masse bra!!! Lykke til:)
    1825  Kosthold / Oppskrifter / SV: Sticky: Oppskrift på tunfisk på: 10. januar 2004, 11:15
    Her var det mange interessante oppskrifter.. Et tips er å kjøpe King Oscar sin tunfisk med tomat og basilikum. Den trenger du ikke å gjøre noe med i det hele tatt, hvis du er i farta og trenger noe kjapt og velsmakende. (eneste minus er at det er et blandingsprodukt) Vanlig tunfisk med uncle  Bens sursøte saus og ris er heller ikke så verst.
    1826  Kosthold / Oppskrifter / Lunsj oppskrifter? på: 08. januar 2004, 22:44
    Hei. Er student og trenger noen gode lunsj  forslag. Kantinemat er ikke noe å skryte av.. På forhånd takk for hjelpen Smiley
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 121
  • 122
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!