Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger hjelp ! på: 02. januar 2012, 21:10
    Hei! Jeg er en jente som akkurat har fylt 16 år og som føler at jeg trenger hjelp.. Det siste året har jeg vokst noen cm og er nå 164 høy og gått ned ca 10 kg, altså gått i fra å veie +- 70 kg til 59kg. Dette er noe jeg var stolt over i begynnelsen, men etter kommentarer om at jeg fortsatt ikke ser bra ut, selv etter vektnedgangen føler at jeg vil ned enda mer, altså veie rundt 50-55 kg og få MARKERTE magemuskler, muskler på armene og lårene. Føler at jeg trenger å "stramme opp", og jeg er klar til å gå inn i dette og gi 100%, men jeg trenger hjelp, råd og gode tips! Føler også at jeg har en stor "klump" midt mellom brystene og navelen. Om jeg f.eks holder inn magen samler det seg opp masse "fett" der. Jeg hører selv hvor dumt dette høres ut, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette noe annerledes. Også da jeg bare sitter vanlig på en stol liksom samler det seg masse fett der... Jeg setter kjempestor pris på all hjelp, alt i fra råd og tips til treningsprogram og dietter.  Smiley

    Når man sitter blir det nesten UANSETT en del "fett/valpefett" der!;) Jeg er ganske sikker på at du er pen akkurat som du er, så ikke bry deg om folk som slenger dritt!

    Som sagt tidligere: sleng ut treningsvaner/kostholdsvaner!;) og delmål/mål!;) Så er det hjelp å få!

    Viktigste av alt: ikke bry deg om hva andre mener, det er DIN kropp!;) vil du være stor og sterk jente, kjør på, vil du være sterk men fit, kjør på, vil du være liten og tynn kjør på!(uten at jeg skal oppfordre til dette)!

    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Treningsmatte? på: 02. januar 2012, 08:30
    Noen som vet om en nettbutikk som har billige treningsmatter? fant en på XXL som kosta 399, men med frakt  kom den på 578 som blir litt for mye( http://www.xxl.no/hjemmetrening/trimutstyr/trimmatter/treningsmatte-medium-1044096) . Er det noen andre nettbutikker som selger billig?

    Kommer helt ann på hvilken tykkelse du skal ha på matten.

    Du kan jo sjekke:

    wwww.mxnett.no
    www.g-sport.no
    intersport osv

    Jeg kjøpte på mxsport, men den koster vel 599 til vanlig 1,5-2cm tykkelse!:)
    3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: øvelser for bryst/mage på: 01. januar 2012, 23:06
    jeg har brukt å ta armhevinger og crunches for å trene mage/bryst, men jeg ser etter noen øvelser der jeg kan få brukt manualene mine. (dumbbells). har ikke benk og ikke barbell.

    noen forslag?

    Du kan improvisere en benk og ta benkpress med manualer! Wink Du kan faktisk OGSÅ "ligge" og ta benkpress, men da før du jo ikke optimalt press på musklene, men du vil trene Wink

    Du kan selvfølgelig variere pushup'ene;) med å ha beina på stol og være skrått nedover osv!;)

    bruk f.eks

    www.coopersguns.com (mener jeg) og mange andre "øvelsesbanker" på diverse forumer/søke på google/youtube;)
    4  Trening / Forum for nybegynnere / To treninger dagen? morgen/kveld på: 01. januar 2012, 23:03
    Hvordan bør en legge opp treninger hvis man KAN trene 2x dagen? før kl 9! og etter 3-4-5tiden?

    Når man skal "deffe"Smiley Ville man muligens kjørt kardio/kondisjon før kl 9 og styrke senere på dagen med tanke på mat inntaket osv?

    - Inspiration
    5  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum bryter sine egne regler på: 28. desember 2011, 20:40
    Begynn å rapporter folk under 16 da vel. Er da bare dager siden jeg bannet en under 16 år. Gi meg link til loggene som er "Gutt under 14 som skal bli stor" så skal jeg slette de en etter en. Problemet med folk under 16 år ble tatt tak i for lenge siden. Bare tull å snakke om noen enorme konspirasjonsteorier på det ene og det andre, jeg har absolutt ingenting å tjene på at TF blir så og så stor.

    Folk må rapportere det som er over grensen da vi moderatorer ikke kan være over alt, i tillegg må en også bidra med informative innlegg selv for å skape et godt forum. Hjelper ikke å flisespikke alle reglene vi har.


    Enig! Vi er selv en del av samfunnet og bør deretter kunne ta ansvar og ikke bare klage!
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kraftplugg - Veien mot kroppsbygging. på: 28. desember 2011, 20:22
    Kjør på! Blir det bulking i 1års tid nå da eller? Eller vil du beholde en fin form?
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Gerilja Kardio. Funker det faktisk? på: 28. desember 2011, 20:17
    Noen som vet hvordan dette fungerer etter en to timers styrke økt?

    Du blir sliten? what
    8  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: ingenting vokser på: 28. desember 2011, 20:14
    Løsningen her ligger vel hovedsaklig i kostholdet, du spiser for lite i forhold til aktivitetsnivået!
    9  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Er det mulig å få vekk 8% fett på en måned?? på: 28. desember 2011, 04:19
    Hehe Wink Spiller på en klubb i 2.div herrer, og alle er rippa. Har sett en arbeidskravsanalyse fra en av de beste klubbene i verden, og der gir de seg på benktreningen når de har nådd 100 kg. Husker ikke knebøy osv., men den ideelle fettprosenten var 8%. I den analysen stod det hva de skulle ha på 4x4, knebøy, 40 meter, 20 meter osv osv. Wink  De løftene trådstarter har, er mer enn nok for å ha et fysisk overtak på juniornivå. Hvis han bygger kropp ut i fra fotball, hadde det beste vært å gått ned i fettprosent. Er enig i at 15 ikke er alt for høyt, men det er ikke ideelt. Og du sier at fett ikke har noe med fotball å gjøre? Det har nok en liten del å si. Mener du at benk er så jævlig viktig for å bli god? Nei, ikke direkte. Alt dette sammen får derimot en virkning.

    Du sier også at fart og sånt blir viktigere ettersom han blir eldre. Enig, men personlig tror jeg at han får bedre fart av å gå ned i fett, (og kanskje tape 5 kg i knebøy) enn å bygge på (og kanskje øke 5 kg i knebøy). Etter å ha mistet en par kilo kroppsfett, tror jeg han blir kjappere, selv om han har tapt 5 kg i knebøy (som han lett får tilbake når han bygger igjen, når han blir rippa) Wink

    Dette blir basert på egne meninger som dere skjønner, men er lei av at alle her inne sier "bygg på, bygg på, bygg på! " uavhengig av hvilken idrett og lignende vedkommende har.

    Jeg har da aldri sagt han må fokusere på benk osv... Så lenge man har en god fysikk overall i fotball! og som sagt IKKE er overvektig. Så om man har 5% eller 15% har INGENTING å si! da snakker man om det virkelig prestasjons nivået hvor 0,0000000001 ting har å si!

    Og både 2.div/gutter/jr! Trenger IKKE fokusere på å komme seg ned på 8%! Så lenge man er FIT! og 15% som i tilfelle her, så er pæreis. Tro det eller ei! Fit!

    Jeg nevner verken at han skal bli kroppsbygger eller noe sånt. Sier bare: mer fokus på fotballen! og det som tilhører der. Kroppsfett% har så og si INGENTING å si! med mindre det begynner å bli så gale at det går utover løpingen/løftingen osv...

    Oppsummering: hvis pæreis bare fokuserer på fotballen,spiser sunt og trener deretter! Så vil han nok merke utvikling. Og hvis han spiser for mye. Så er det veldig enkelt: gå ned i fett/vekt =underskudd! Og det tror jeg han vet fra før. Så en diett osv, mener jeg er en drastisk løsning pga enkelte mener at 8% er ideelt!?!   Er det rart enkelte får spiseforstyrrelser? og problemer med seg selv?
    10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Er det mulig å få vekk 8% fett på en måned?? på: 27. desember 2011, 20:21
    Begynner på junior kommende sesong, og blir 17 Smiley men spilte junior i nesten hele høstsesongen i år, g16 laget vårt ble nummer 5 i g16 1.div i trøndelag, så det er ganske høyt nivå på de andre på laget og vil jo ikke ha noe ekstra å drasse på Tongue


    Men er det ikke lurt å være ganske slank? fettprosent på 10 og nedover, med tanke på smidighet, hurtighet og kondisjon.

    Joda, selvfølgelig, du blir en lettere person. Men styrken må jo også være der, sammen med lavt tyngdepunkt osv... Det vet du nok selv, hehe! Poenget er: ikke bli for opphengt i fett% osv. Spis sunt! og tren mye. Er du for treig: trent på det, er du ikke smidig nok, tren på dette osv...

    Ikke tenk " jeg har 0,000001% mer en jeg føler jeg må ha, på tide med deff" Du er langt ifra feit osv. Så det burde du ikke tenke på! Wink Tenk heller på hvordan du kan utvikle deg som fotballspiller! Med et sunt kosthold, gode treningsvaner og kunnskaper!!

    Jeg ga desverre opp når jeg hadde trent/spilt litt med jr Elite nivå:P Pga det ble mye terping på teknikk osv, og som den midtstopperen jeg var: fokuset var på å få spille fotball !
    11  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Er det mulig å få vekk 8% fett på en måned?? på: 27. desember 2011, 16:40
    Dere som sier at det bare er tull å gå ned i fettprosent osv, tar helt feil.. 15 % er for mye hvis han skal holde en bra nivå fotballmessig. Rundt 10 % er vel ypperlig for en fotballspiller. Proffene har vel ofte enda mindre, men 10 burde holde for en norsk ungdom.

    Sliter litt med det samme som deg, ligger på en 14-15 selv, og må ned til 10% jeg og. Kjipt at laget vårt starter sesongoppkjøringen i starten av januar. Frykter det blir hardt å få i seg lite karbs, samtidig som man må tyne seg hardt ;((

    Beklager, men er du morsom med meg? Det er INGENTING som tilsier at 15% kroppsfett er "mye" hvis man skal holde et bra nivå fotballmessig. Fett% har nesten INGENTING med fotballferdigheter å gjøre!(med mindre man er overvektig og derimot ikke klarer løpe/løfte beina)! Mer tullete påstand... fysj!

    Beklager, men denne gutten er ifølge bildene TYNN fra før! Hvilket nivå fotballmessig er du PÆREIS? 16år? 17? Muligens under dette også. Når man kommer opp på jr nivå går det mer og mer på fart,teknikk og styrke! Er MANGE som faller bak pga manglende styrke/størrelse fra Gutter Elite/JR Elite!  Så  beklager OFFtopic Pæreis: men sats på styrke, ikke ned i fett%! smidige muskler og eksplosive muskler!

    Dette er selvfølgelig min mening og erfaring fra fotball"verdenen"Smiley

    Pæreis: hvilket nivå/alderstrinn spiller du på?

    EDIT: Til Bowleren: selvfølgelig kan det være "tull" å gå ned i fett%, men er det ønskelig fra Pæreis, værsegod! Men det blir TULL å si at det er mye for å holde et bra fotballnivå på den alderen jeg tipper trådstarter er. Man trenger IKKE være verdens tynnste når man driver med fotball, bare FIT, noe utifraa bildene trådstarter er: for han er IHVERTFALL IKKE FEIT!
    12  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: "Deffe" januar-juni ca! 8kg? på: 27. desember 2011, 15:17
    PSMF er protein sparende modifisert faste, og innebærer at du kun spiser protein / essensielle fettsyrer for en gitt periode.

    Om du ikke kan trene tung styrke / skikkelig trening så ville jeg vært forsiktig med hvor lavt jeg la KCAL for å ikke miste for mye muskelmasse.

    Ok takk!;) Får rett og slett bare teste ut da!;)
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: "Deffe" januar-juni ca! 8kg? på: 27. desember 2011, 15:11
    Bruk Mifflin-St Jeor formelen for å regne ut kalorier

    Prøv å finne enten ukentlig kaloriinntak du må ha for å ikke gå ned / gå ned litt.. da ser du når du må justere.. med fotball treninger + tunge styrkeøkter må du nok ligge ganske høyt på kaloriene.

    Ville ikke anbefalt PSMF om du skal trene fotball i tillegg.

    PSMF? Må nevnes at det blir verken tunge styrkeøkter (er ikke medlem i studio pga studier) og fotballtrening blir egentrening for tiden(men blir nok med et lag etterhvert)!

    Hva er PSMF?Smiley Takk for respons;)
    14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: "Deffe" januar-juni ca! 8kg? på: 27. desember 2011, 14:57
    Hva bør man regne at man har i kcal?

    20år, 90kg. Hva bør man egentlig prøve å legge seg på? for å se ?
    15  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum bryter sine egne regler på: 27. desember 2011, 01:44
    Nå er jeg lei av å lese useriøse "krangle-innlegg" av "HardCoreBakken".

    Treningsforum.no har desverre nådd et nytt lavmål det siste halve året; Useriøs krangling, usakelige innlegg, få innlegg som holder seg til temaet, lavt kunnskapsnivå, og mye synsing blir presentert som faktasvar..

    "HardCoreBakken" kan på ingen måte ta all skylden alene, men med sine utrolige 1 224 (!!!) innlegg på et drøyt år her på forumet, bør han gå litt i seg selv. Alle er ikke interesert i din mening, krangling og "bedreviter"-svar. Du er 18år, og jeg tviler sterkt på at du sitter inne på så mye kunnskap som du selv tilsynelatende tror...

    Jeg beklager at jeg er så direkte, men føler noen "utenforstående" må si ifra. Innleggene du poster "HardCoreBakken" er på ingen måte "dårligere" enn mange andre på din alder, men hovedforskjellen er at du poster så utrolig mange..

    Agree, masse innlegg (selvom jeg ikke er innpå ofte) som ender med hardcorebakken er i en "heftig" diskusjon med andre medlemmer. men men, synes for øvrig denne tråden kan bli slettet! Moderatorene har fått kritikken, de jobber med det, og gjør for øvrig en god jobb! Så alle ære! Folk må slutte å være grinebittere! Ta det opp med en moderator via PM! IKKE VIA forumet(da lager man kvalm)! Som mod sier: Bruk rapporteringen, den er der for en grunn!

    God natt!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!