Visning av honnrposter for Explosive
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva blir gutta imponert over ved en jente? 04. september 2008, 23:11
  At de møter opp
  Honnr gitt av : Newb92, 25. mars 2009, 11:58
  2  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Ingen trening på 6 uker 20. november 2008, 14:47
  Valget er vel enten å stå over trening eller trene og bli værre... Er man syk så er man syk. Og jeg vet en del om hvor jævlig det er å ikke kunne trene når man vil. 6 uker er ingenting. Man får finne seg ting som gjør at tiden går raskest mulig. Personlig liker jeg TV-spill.
  Du kan se på det på denne måten, dersom du nekter deg selv å spise, vil kroppen din få mindre næring til å bekjempe sykdommen. Slik sett vil du bruke lengre tid på å bli frisk og lengre tid på å komme tilbake i trening. Å spise og føle sult er en ganske naturlig ting i grunn, som regel er det ikke bra å hindre kroppen i å gjøre noe som er naturlig.
  Honnr gitt av : stallion, 20. november 2008, 15:50
  3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Syke deg opp før/under trening? 06. november 2008, 17:21
  Alt av musikk fra rocky duger.. 
  En må psyke seg opp! Bare en ikke bruker hele ettermiddagen på å psyke seg opp til man f eks skal løfte benk, da kan effekten bli heller dårlig. Gjelder å bli gærn på riktig tidspunkt. Ricky Bruch kan dette med å bli gærn (være gærn) Se spesielt ved 03.00 minutter (LOL):

  http://www.youtube.com/watch?v=RpqksKiImCk
  Honnr gitt av : ballehans, 19. november 2008, 20:50
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Somalisk løsning på voldtektsproblemet 04. november 2008, 13:22
  Man trenger ikke gå alt for mange århundrer tilbake i tid, før hendelser/overgrep som det i Somalia også skjedde i Europa/Norge. Et godt eksempel er de mange antatte djeveldyrkerne og heksene.  Den berømte vannprøven er nok sammenlignbar til steining: En antatt heks fikk hender bundet til føtter og ble kastet i vannet. Dersom den mistenkte sank ble hun frikjent, dersom hun fløt var hun skyldig.
  Det var den kristne kirken som i stor grad hadde skyld i disse overgrepene. Dette er litt rart ettersom ikke noe i den kristne tro snakker for slike handlinger. Det skyldtes i større grad uopplyste fanatikere som vridde troen i sine egne meninger.
  Den samme utviklingen som Europa hadde i sin tid, ser man også i flere "muslimske land". Uopplyste, egoistiske fanatikere som vrenger troen i sine egne meninger, dette til tross for at koranen ikke sier noe om slike handlinger.
  Jeg synes i alle fall utviklingen er sammenlignbar. På tide med litt opplysning i Somalia?


   
  Honnr gitt av : burny_, 04. november 2008, 16:26
  5  Trening / Forum for ungdom / Sv: vil bli sterk i håndbakk, tips ? 03. november 2008, 17:05
  Jeg går ut i fra det er snakk om tradisjonell håndbak? Med det mener jeg at den frie hånda ikke har feste eller grep i noe.

  Jeg bryter en del og har noe erfaring. Det er som larsenv sier at mye ligger i håndleddet. Håndledd og underarm. Biceps er viktig, men jeg mener den er mindre viktig enn de først nevnte.

  Når det gjelder håndbak er det viktig å være sterk, men samtidig er det viktig å ha utholdende muskulatur i armene. Noen håndbakkamper kan ta sin tid, muskulaturen må tåle arbeid over tid. Har sett mange relativt sterke treningsstudiobøller som har tapt for langt "mindre" personer. Disse personene har ofte vært svært vant til hardt kroppsarbeid.

  Jeg ville ha kjørt et variert treningsopplegg med fokus på vekttrening, utholdenede styrketrening og statisk styrketrening for håndledd, underarmer og biceps. Det å bryte mye håndbak er også en STOR treningsfordel. Selv har jeg laget meg en innretning på låven som håndbaktrening. Det er et vaiersystem med en maursyreboks med sand til belastning. Et par kompiser som bruker å komme på trening like før det er bygdafest.

  Du finner tips til noen øvelser med belastning her:

   http://www.exrx.net/Lists/ExList/ForeArmWt.html
  Honnr gitt av : Hakono, 03. november 2008, 20:53
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Somaliere og Muslimers holdninger til nordmenn 26. september 2008, 19:41
  Har hørt det finnes noen idioter i Finland også...

  Er ganske enig i det unknown soldier sier her. Jeg vet dog ikke hvilke statistikker det siktes til her. Likevel, at mange alvorlige lovbrudd blir begjort av spesielt menn med utenlandsk opprinnelse, er ikke til å skyve under en stol. Mennesker som bedriver alvorlig kriminalitet har som jeg har forstått mye negativ livslast. Det kan være folk som ikke har opplevd goder som oss "lovoppholdende". Dette er nok det samme for de med utenlandsk bagrunn. Etter min mening er det en stats kanskje viktigste oppgave å forebygge at mennesker drives til å bli alvorlig kriminelle. Med folk født i Norge har staten i teorien god mulighet til å drive godt forebyggende arbeid, gi folk mulighet til dannelse og utdannelse.

  Når det gjelder asylsøkere og førstegenerasjonsinvandrere, har ikke staten samme mulighet til å drive forebyggende arbeid. Det blir langt vanskeligere. Mye rart kan ha hendt med mennesker som søker asyl. Mange av de som kommer til landet har ikke sett annet enn krig og vold, og slikt har blitt naturlig for dem. Jeg tror at grunnen til at vi hører om så mange kriminelle med utenlandsk opprinnelse er at staten ikke integrerer bla.a asyssøkere på en god måte. I mange tilfeller blir de kastet ut i samfunnet. Det er her det begynner å skurre for meg. Mennesker uten god sosialisering med mye voldelig balast blir kastet ut i samfunnet for nesten å klare seg selv. Jeg er for at man skal hjelpe mennesker som er i nød, landet bør være åpent for dem som sliter. Men samtidig har staten et STORT ansvar i at de som kommer inn i landet skal integreres såpass godt at alvorlige lovbrudd ikke blir begått. Dersom den norske stat ikke klarer dette, synes jeg heller vi skal begynne å redusere antallet som kommer inn til landet. Vi kan ikke drive å ta inn og ta inn uten at vi kan forsikre oss om at de vi tar inn skal fungere i samfunnet. Det er jo nedbrytende for vårt eget samfunn, der uskyldige må lide for at den norske stat kan hende tok inn mennesker som de ikke klarte å følge opp.

  Ble noe rotete skrevet dette, har 39 i feber og ikke videre strålende...  
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 26. september 2008, 19:55
  7  Trening / Skader og Smerter / Sv: Overbelastning & Overtrening 17. september 2008, 21:46
  Jeg har vært i en lignende situasjon selv pusipusjenta. Trening kan være en fin terapi for å få utløp på tunge tanker osv. problemet er når det blir for mye. Trening løser egentlig ikke opp i noe av dette, spesielt ikke dersom problemene er ordentlig tunge. Det blir på en måte slik som at hodet ditt bestemmer seg for å bli kvitt psykiske utfordringer gjennom treningen.. da oppstår det selvsagt et problem når du ikke lengre er i stand til å trene. Kan sammenlignes med at du bestemmer deg for at du må ta en bestemt medisin for å bli frisk av noe... da oppstår det en god del problemer dersom du plutselig ikke er i stand til å ta den medisinen. Håper du skjønnner det jeg skriver.

  Tror egentlig dette er noe du bør løse gjennom samtaler med andre, slik at du kan komme til bunns med problemene. Håper du ikke føler det er pinlig eller noe å være langt nede, dette kan skje med hvem som helst, og det skjer med svært mange. Greia er bare at man må løse opp i problemet, og det kan man noen ganger trenge hjelp til. Foreslår du først snakker med dine nærmeste, noen du virkelig kan snakke med, videre anbefaler jeg deg å ta kontakt med lege og være åpen ovenfor denne. En lege er nok mer til hjelp enn en fysioterapeut i denne situasjonen. Nok en gang, dette ordner seg.
  Honnr gitt av : Pans, 21. september 2008, 15:31
  8  Generelt / Åpent forum / Sv: Lyst å unngå å bli voldtatt? Konventer til Islam! 30. august 2008, 23:30
  Mange muslimske land henger etter i utviklingen. Der har skulle fått muligheten til de samme godene i form av vitenskap og nyttig kunnskap som vestlige land. F eks i helsevesenet.  

  Nå kan en diskutere om mye av det som har skjedd her i vesten er framskritt. Vi har hatt en voldsom utvikling i f. eks  teknologi og media. Denne utviklingen har nok skjedd for raskt til at vi er istand til å kontrollere det. Snart er det vanlig basis for en hver 8 åring å eie mobiltelefon, hvis vedkommende ikke alt har eid flere... Vesten er i stor grad preget av kjøp, bruk og kast mentaliteten. Dette har ikke påvirket bare teknologiske varer, men også levende vesener. Et godt eksempel er en ung jente jeg kjenner som kjøpte seg hest, bare for å ha hest. Hun og familien hadde ikke anelser om hvor stort ansvar det var å ha hest. Hele greia ente med at hesten ble nødslaktet pga av vanstell.

  Jeg vil si at måten vesten utvikler seg på er en katastrofe. Utviklingen av varer og tjenester skyter til værs, mens menneskene i mellom ser ut til å bli glemt. Vi stresser oss ihjel, er et kjent begrep. Alt skal være effektivt og produktivt, det skal produseres og hjulene skal spinne hele tiden. Er det rart mange blir utbrent? I hele denne prosessen forsvinner holdninger og verdier. jeg opplever at mange rett og slett ikke tror på noe lengre. Finner livet meningsløst. I psykiatrien skyter tallene over psykisk psyke unge til værs.

  Jeg ser at mye av kritikken som flere muslimske talsmenn retter mot vesten, går nettopp i vår livvstil, som de finner rystende. Jeg er enig i mye av kritikken. Det tror jeg mange andre er også, spesielt de som finner vestens livsstil tung. Mange av disse er lei og søker mening i livet, og da finner ofte folk religionen. Islam er blitt en mektig kandidat. Islam har en sterk utvikling i vesten.
   
  For å holde tråden i tråden, så finner man en voldsom fokusering på sex i media. En fokusering som rettes som unge. Sex er blitt en salgsvare... at unge vokser opp med å hele tiden bli bombadert med sex er ikke bra for mentaliteten. Hvem i media tenker på dette, så lenge sex selger? Jeg synes det er bra at noen begynner å sette spørsmål ved dette. Det er dog ikke dermed sagt at man skal gå med "duk" for å dekke til skjønne former.  

  Som jeg var inne på tidligere, finnes det ikke noen unnskyldning for voldtekt. Voldteksofre bør slettes ikke få noen skyldfølelse for voldtekten. Spesielt ikke for noe så tåpelig som at de ikke kledde seg anstendig nok. Det er overgriperen sin skyld, og ingen annen !  
  Honnr gitt av : Huntingtons Chorea, 31. august 2008, 22:23
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: hva ville dere ha gjort? 25. august 2008, 23:41

  er nokk begges feil han er en kompis av meg, eller kjenner han sann halvveis

  da ble det avgjort. Det blir juling.
  Honnr gitt av : Mr Melk, 27. august 2008, 15:36
  10  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / Sv: Veltrent kar! 25. august 2008, 17:08
  Du har selvfølgelig rett når det gjelder begrepet "form" bloodredthrone. Det skal brukes alt etter hvilken idrett du driver. Videre er jeg også enig i at marathon-løpere og syklister ikke nødvendigvis scorer høyt på det du benevner som allround-fysikk.

  Det trenger ikke å være noe negativt med et trisett med markløft, benk og bøy. Fine øvelser som tilsammen inkluderer en god del muskler. Men ikke alle musklene vel?

  Jeg skal ikke si at jeg er så veldig inne i kroppsbygging, styrkeløft, strongman osv. Kan godt være at benkpress, markløft og knebøy er øvelser nok i disse grenene, men dersom man skal skape et godt  fysisk grunnlag for f eks fotballspillere, hanballspillere, friidrettsutøvere, skiløpere, og andre idrettsgrener som stiller store krav til variert fysikk, holder ikke disse. Som du sier, de tre øvelsene du nevner kan nok få mange folk i bedre form. Det har du nok rett i, med den variasjonen av øvelsene du viser til. Men grunnlag for toppidrett mener jeg det må MYE mer variasjon til. Jeg mener man skal trene forskjellig og ikke være redd for å prøve nye og ukonvensjonelle øvelser. Det er dette med å bruke hele kroppen, og hele kroppen skal brukes forskjellig. For et best mulig fysisk/muskulært grunnlag bør musklene trenes på forskjellige vis. F eks, dersom jeg (en sprinter) skulle kun ha fokusert på knebøy (en viktig øvelse for meg) i grunnlagsfasen, ville jeg på lengre sikt blitt skadet, pga av jeg har forsømt annen trening av bena. F eks tauhopp er en meget viktig øvelse for meg, denne øvelsen styrker ankelen min og forebygger overtramp. Tauhopp er en øvelse som gir meg mye bedre dynamikk og grunnlag i ankelen enn om jeg skulle kjørt tåhev, som blir en mer "fastlåst" øvelse. Slike hensyn er jeg nødt til å tå hele tiden. jeg mener det er svært viktig å ta hensyn til akkurat variasjonen fordi den kan nå inn på muskler på en annen måte enn en annen øvelse igjen... Jeg tror at Olympiatoppen har lignende tanker (les: lignende) til grunn i forhold til deres basistrening. Dette kan det leses mye om her:

    http://www.olympiatoppen.no/fagstoff/basistrening/teoribasistrening/hvaerbasistrening/page872.html

  Dersom en utøver skal bli bedre, mener jeg at han hele tiden må tilføre kroppen ting som kan gjøre vedkommende litt bedre..

  Det finnes sikkert folk som kan forklare dette langt bedre enn jeg, men håper folk skjønner hvor jeg vil.
     

   

   
  Honnr gitt av : bloodredthrone, 25. august 2008, 18:36
  11  Trening / Forum for ungdom / Sv: 14 åring trenger litt hjelp. 16. august 2008, 20:05
  Ingen fare med nedtrekk. Jeg er bare opptatt av at ungdom skal begynne med kroppsstyrke for at den inkluderer så mye og er ofte variert. Nedtrekk er dog ikke det skumleste, da synes jeg det er skumlere med knebøy som fokuserer mer ensidig på store muskelgrupper. Jeg ser en fare i at store muskelgrupper vokser for fort i forhold til den naturlige utviklingen av alle muskelgrupper.

  Når det gjelder muskelfibrer er jeg ingen ekspert på dette. Men som fysioterapeuten min sa da jeg skulle trene meg opp etter en skade: Det var veldig viktig at jeg fokuserte på styrke og stabiliseringsøvelser med mye bevegelighet, f eks stå på vippebrett. Dette mente han ville aktivere langt flere muskelfibre enn ved lett vekttrening. Der ville bevegelsen bli for ensidig til at det for optimalt for oppbyggingen. Videre, ved at det var mye dynamikk i øvelsene, ville jeg kunne aktivisere muskelfibre som vanligvis ikke ble aktivisert, men som var viktige for en gjennomtrent muskel. Derfor er det at jeg støtter styrketrening med naturlig kroppsvekt som ideelt for å skape et godt grunnlag. Det er mer ofte mer dynamikk i denne typen trening, som er positivt for utviklingen av musklene.

  Når du føst nevner det, så kryr det av 14-åringer her inne... har ikke fått med meg 16 års grenser på forumet heller... Smiley

   
  Honnr gitt av : Udrugn, 16. august 2008, 20:32
  12  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Trening mot Fallskjermjegeropptaket 2008 15. august 2008, 18:52
  Føler jeg må gi litt støtte her. La oss si at dette er en realitet. Goodboy kjemper hardt for å bli trodd her. Vi vet at amerikanske fallskjermjegere driver såkalt HALO-trening. High altitude low opening. Dvs de blir fløyet opp til over 7000 - 11000 m høyde. Fra denne høyden hopper de ut, men åpner ikke fallskjermen før langt nede. Jeg vet ikke hva langt nede er, men si at de er i fritt fall i noen tusen m, da vet vi at dette er blitt gjort, og at folk tåler påkjenningen.

  Så over til tauet, dersom det er mulig å oppdrive et 2 km langt bungee-tau, og man fester dette tauet til et fly og man flyr over vann, er det egentlig så vanvittig urealistisk at det skal gå an å hoppe ut fra dette. Vi vet at folk som driver HALO-trening er i fritt fall kanskje lengre enn dette. Jeg vet at det høres helt sinnsykt vilt ut, men at det går an, det gjør det nok.  

  Men jeg tror ikke noe på at man kutter tauet 2 m før vannflaten i første utstrekning. Med hastigheten man har opparbeidet seg underveis, vil man slå seg litt for mye.... mer sannsynlig er det da at de "dingler" en stund (lol) o så kutter tauet og faller i vannet, ikke så alt for høyt over vannflaten....  Honnr gitt av : Iceberg, 16. august 2008, 18:21
  13  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: Hadde Bruce Lee hatt en sjanse i dagens MMA? 15. august 2008, 21:59
  Har ikke gidda å lest gjennom alle 11 sidene med innlegg på denne tråden, så jeg skriver bare det jeg tror.

  Hadde Bruce Lee hatt sjangs i dagens mma? I en cagefight eller en ring, kanskje Bruce hadde fått juling, dersom han hadde havnet på bakken.. men jeg tror ikke Lee hadde vært et lett bytte. Mannen var nok minst like god som ryktet hans tilsier, og dersom et av sparkene eller slagene hans skulle treffe der han hadde siktet.. Jeg kan ikke tenke meg noen, noensinne som kunne opparbeide samme hurtighet i sparkene som Lee.. Dessuten var det dette han klarte med å samle all energien i et enkelt slag eller spark som f eks dette one inch slaget:  http://www.youtube.com/watch?v=NS6aMdskKSo

  mma fighter vs Bruce Lee i en kamp på liv og død på gata.. Bruce Lee hadde nok truffet et vitalt trykkpunkt, og det ville vært det hele.   

  Honnr gitt av : B.l, 15. august 2008, 22:11
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: Den store religions tråden 12. august 2008, 17:22
  For å si som Albert Einstein: "Vitenskap uten religion er lam, Religion uten vitenskap er blind".

  Kan hende leter vitenskap og religion etter samme svar, bare på to forskjellige måter..

  *En gang for lenge siden smalt det stort, og universet ble til. Hvilke krefter og motiv som lå bak denne "skapelsen" kan ingen gi et klart svar på*
  Honnr gitt av : Unknown_Soldier, 12. august 2008, 17:24
  15  Trening / Skader og Smerter / Sv: Kortison sprøyte 12. august 2008, 00:03
  http://no.wikipedia.org/wiki/ESWT

  Extracorporal shockwave Therapy. De bruker et apparat som "skyter" bølger av elektrisitet inn i muskelen. Betennelser blir ofte kroniske slik at kroppen ikke klarer å reparere seg selv (den trenger i allefall lang tid på det, år). Bølgene fra ESWT knuser vevet i det skadde området og lar det bygge opp seg selv, skaper en indre oppbygginsprosess som samtidig reparerer det betente området. Det fiksa min kroniske kneskade etter å ha prøvd alt annet. Metoden er forholdsvis ny i Norge i forhold til den type behandling.

  Vanskelig å komme inn på rosenborgklinikken da.. Kan jo ringe dit å høre, og hvis det blir vanskelig kan du bestille time til fastlegen og be han sende henvisning til rosenborkl.  De er blant de beste i landet der, kan hende har de andre råd også.

  Men finnes jo mange andre som har ESWT-apparater, snakk med fysioterapeuten om hun kjenner til det og vet av noen som driver med det.   
  Honnr gitt av : Radio Starr, 12. august 2008, 12:26
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Ønsker du å bli litt sunnere? Da bør disse matvarene stå på handlelisten.

  Effektiv beintrening

  Trening30.07.202069

  Ikke skipp unna beintreningen. Dette er øvelsene du bør gjøre.
  Disse kraftplantene og grønnsakene har mest proteiner i seg.
  Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
  Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?