Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alternative kilder til karb - Eggnudler? på: 06. januar 2012, 14:33
    Nyttig lesning Smiley Honnør!
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alternative kilder til karb - Eggnudler? på: 06. januar 2012, 13:52
    Hehe ja da er jeg nok ikke i faresonen! Jeg vet jo at feks Martin Berkhan bulker med periodisert faste, og man skulle jo tro at blodsukkeret ville få en kurve som ser ut som en fjelltopp når man spiser slik. Men tydeligvis er det mulig å bygge muskler på den måten. Det får en til å stille spørsmålstegn ved hvor vesentlig det er med måltidsfrekvens osv..
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alternative kilder til karb - Eggnudler? på: 05. januar 2012, 16:05
    Digger forslagene folkens!  Smiley
    GI betyr ingenting i realistiske måltider. Så ikke tenk på det i det hele tatt, om du da ikke skal spise en pose sukker.
    Har lest mye ulike meninger når det gjelder GI og hvorvidt det egentlig har noe å si ja. Men er det ikke en fordel å holde blodsukkeret noenlunde stabilt for å holde kroppen i en anabol tilstand/unngå å bli katabol? Er det slik at så lenge man spiser vanlig mat som ikke inneholder de enkleste former for sukker, så slipper man å tenke på det?
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Alternative kilder til karb - Eggnudler? på: 05. januar 2012, 14:56
    Hei!
    Sliter virkelig med å stappe i meg nok karbohydrater, og har derfor kikket på ulike alternativer til å få i meg dette. Er fryktelig lei av ris, pasta og havregryn - kjøpte derfor en pakke Santa Maria eggnudler med fullkorn, og dette går ned på høykant  Grin 15g protein pr 100g er jo heller ingen ulempe.

    Nå er jeg ikke på diett, så det gjør vel ikke noe om jeg spiker insulinet mitt litt, men vil allikevel spise noe som har en fornuftig GI. Så lurer litt på hvordan dette er i forhold til fullkornsris/pasta. Kan jeg spise dette hver dag med god samvittighet, eller kunne jeg likegodt stappet i meg en pakke med Mr.Lee?

    Tar gjerne imot andre forslag til gode karbohydrat-kilder, eller metoder for å få karbene til å gli lettere ned Smiley

    Takker for svar!
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Phil tester NOVEDEX XT på: 22. januar 2010, 18:15
    Novedex XT Steroid email recall
    6  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Markløft på bein- eller rygg-dag? på: 13. januar 2010, 12:15
    Takker for all respons Cheesy
    Hva er treningsbakgrunnen din?
    Har vært medlem på treningsstudio i 2 år, men har vært litt av og på kan du si. Har trent konstant siden oktober nå - før det hadde jeg en pause på et halvt år, men har kommet relativt fort tilbake Smiley

    Helt ærlig så har ikke markløft og knebøy vært en fast del av rutinen min tidligere, så dette er relativt nye øvelser for meg som jeg nok vil være rimelig svak i. Fant plutselig ut at det er litt flaut å ha løft i benkpress som er sterkere enn markløft :Smiley Har tidligere kjørt mye push/pull(overkropp) i en 2-splitt som jeg går gjennom to ganger i uken. Dette har jeg hatt veldig god fremgang på, og derfor ønsker jeg ikke å forandre så veldig mye på dette, annet enn å legge til en ekstra dag. Hvis noen har forslag til andre måter jeg kan legge til knebøy og markløft til treningen min, så er jeg takknemlig for det Smiley

    Aller helst ville jeg vel kjørt gjennom kroppen 2 ganger i uken, men å trene denne 3-splitten gjennom 2 ganger i løpet av en uke, blir vel gjerne litt i meste laget. Ellers trener jeg gjerne 6 dager i uken - så lenge det har noe for seg.. Smiley

    Ser også at det blir nevnt forskjellige former for markløft her. Hva slags markløft vil man kunne løfte tyngst i? Dette er kanskje individuelt, men spør allikevel Smiley
    7  Trening / Treningsprogrammer / Markløft på bein- eller rygg-dag? på: 13. januar 2010, 03:19
    Hei! Smiley

    Jeg planlegger å trene en 3-splitt slik som dette:
    Bryst/triceps
    Rygg/biceps
    Bein/Skuldre

    Lurer da på hvilken dag det vil være best å ta marløft på? Er i tillegg usikker på hvordan det vil være best å legge opp hviledager, og rekkefølge på dagene. Tenker å trene 4-5 dager i uken.

    Takker for svar Smiley
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Leveringstid fra England (cheapuksupplements.com , discountsupps osv.) på: 05. november 2009, 20:45
    Takk for respons! Smiley Har ikke mottatt noe ennå nei Embarrassed Får håpe det bare er litt forsinket i tollen..
    9  Kosthold / Kosttilskudd / Leveringstid fra England (cheapuksupplements.com , discountsupps osv.) på: 03. november 2009, 14:03
    Hei!
    Er det noen som har erfaring med hvor lang tid det tar med levering av kosttilskudd fra engelske nettbutikker? Bestilte et pre-workout tilskudd (USPLabs Jacked) fra cheapuksupplements, som ble sendt avgårde mandag i forrige uke, og har enda ikke mottatt noen hentelapp.
    Kan det tenkes at det tar litt ekstra tid gjennom tollen, siden det er et tilskudd som inneholder beta-alanin? Dette skal være lov å importere for inntil 3 måneders forbruk, såvidt jeg vet.

    Årsaken til at jeg er litt nervøs for at pakken ikke kommer, er at jeg var dum og valgte "Royal Mail International (Unrecorded)" som leveringsmåte (uforsikret), noe som gjorde frakten gratis. Jeg syns imidlertid det ville vært rart om man tilbød dette, dersom der er vanlig at pakkene ikke kommer frem ved denne leveringsmåten..

    Takker for svar! Smiley
    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: USPlabs Jacked på: 19. oktober 2009, 11:01
    Jeg har prøvd Jacked og den lever opp til hva de lover!Skal skrive om produktet når jeg har litt mer tid.
    Høres bra ut Smiley Merker du noen umiddelbar styrkeøkning på disse produktene, eller er det først og fremst energi som blir bedret? Har igrunn nok energi til å gå igjennom styrkeøktene mine, så det ville i tilfelle vært for å oppnå en liten styrkeøkning eller at jeg ble litt "seigere", og kan pushe flere reps mot slutten av seriene mine.
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: USPlabs Jacked på: 17. oktober 2009, 18:50
    Er klar over at folk responderer forskjellig på stimulantene som finnes i disse tilskuddene ja. Men syns det er artig å prøve ut forskjellige ting, og se hvordan kroppen reagerer på det. Vet at dette ikke vil gi meg mr.olympia-muskler over natten, og at det absolutt ikke er nødvendig for å få fremgang i treningen. Men ved siden av et godt kosthold, så finnes det vel tilskudd som kanskje kan gi deg litt "ekstra". Så får det være opp til den enkelte å vurdere om det er verdt å betale for eller ikke Smiley

    Jeg tar allerede kreatin, men beta alanin har jeg ikke lest så mye om ennå. Det er forøvrig et av stoffene som finnes i Jacked, men kan jo hende det er mer hensiktsmessig å prøve det alene?
    12  Kosthold / Kosttilskudd / USPlabs Jacked på: 17. oktober 2009, 17:29
    Hei Smiley

    Noen som har prøvd dette pre-workout produktet? Har lest mange positive reviews på det, og virker som noe som er verdt å prøve. Produktet hevder å gi deg mer energi, fokus og styrke, i tillegg til kraftige pumps og mer vaskularitet.

    Virkestoffene er mye de samme som man finner i NO Xplode, Superpump 250 og NO Shotgun som er produkter som har vært på markedet en stund nå.

    Det bør vel gå greit gjennom tollen dersom jeg bestiller fra england eller sverige? Har lest om andre som har bestilt NO Xplode o.l. og det har virket å gå fint hvertfall.

    Takker for svar!
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Mottatt ZMA som er gått ut på dato.. på: 02. oktober 2009, 15:11
    Hei! Smiley
    Fikk idag bestillingen min fra proteinbutikken.no, og oppdager at alle 3 boksene med ZMA gikk ut på dato nå i september. Dette er vel noe jeg strengt tatt burde klage på, men lurer på om det spiller noen rolle når det er så kort tid siden de gikk ut? De vil vel være et godt halvt år over best før-datoen når jeg har gomlet i meg alle sammen.

    Fikk forøvrig i samme bestillingen et ekstra spann med maltodextrin som jeg ikke hadde betalt for! Mange takk Proteinbutikken Grin
    14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: proteinpulver med TJUKK konsistens.....anbefalinger? på: 30. september 2009, 20:20
    Jeg har inntrykk av at de fleste pulver som inneholder mye kasein blir ganske tjukke i konsistensen hvis du blander lite væske i dem. F.eks. Pro-90 Isolate fra TN husker jeg at kunne bli rimelig grøtete hvis jeg hadde tatt i litt mye pulver i forhold til melk. Har imidlertid aldri forsøkt å lage pudding av det, lol.
    15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Bytte ut melk i proteinshaken med vann? på: 30. september 2009, 18:10
    Så lenge du ikke skal ned i vekt så skader det vel ikke med litt melk!
    Skal strengt tatt kjøre en slags bulk, men ønsker jo selvfølgelig å gå opp minimalt i fettmasse. Men hvis det kun utgjør en minimal forskjell, så tror jeg muligens at jeg gir faen i det. Har aldri syntes proteinpulver har smakt spesielt godt i vann... Tongue
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!