for Tigerj
  Visning av honnørposter for Tigerj
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Hive ut mullah`n? 13. juni 2010, 23:08
    Krekar ble utvist fra Norge med hensyn til landets sikkerhet. Han anket saken opp til Høyesterett, som avgjorde saken i 2007. Vedtaket om utvisning ble da ikke kjent ugyldig. Vedtaket kan imidlertid ikke bli effektuert uten at det strider mot Statens folkerettslige forpliktelser. Så lenge det er reell fare for hans liv om han blir sendt hjem, må myndighetene la han bli her.
    Honnør gitt av : Down and coming, 14. juni 2010, 00:21
    2  Generelt / Ã…pent forum / Sv: Jente seksuelt misbrukt i ti Ã¥r 22. mai 2010, 00:04
    For det første håper jeg at alle de som synes straffene er altfor lave i Norge er av de som benytter seg av stemmeretten sin(såfremt dere er stemmeberettiget). Det er de folkevalgte som vedtar og endrer lovene i Norge, og det er bare de som kan heve strafferammene.

    At strafferammen i Norge er lav sammenlignet med mange andre land, er helt klart. Dette er, som Egil påvirker, ikke nødvendigvis et onde. Målet med sanksjoner er ikke å gjøre den straffede så miserabel som mulig. Sanksjonssystemet skal for det første ha en preventiv effekt. Videre skal det selvfølgelig også ha en beskyttende effekt, ved å få farlige kriminelle vekk fra samfunnet i en periode. Men den sistnevnte effekten reduseres dersom de vi sender ut av fengsel er i samme mentale stilling som da de kom inn. Det er et viktig poeng å få tidligere straffede integrert i samfunnet igjen. Er det noen av dere som har den fjerneste anelse om hvor vanskelig det kan være å komme ut av fengsel? De fleste har ikke noe lovlydig nettverk, de har et rulleblad som gjør det vanskelig å få jobb, generelt få holdepunkter for å starte et liv på den rette siden av loven. Det er dessuten et spørsmål om dødsstraff/livsvarig straff er moralsk og etisk riktig. Er en som har utført en forbrytelse mindre verdt som menneske? Hvilket grunnlag har man for å bedømme andre menneskers verdi?
    Honnør gitt av : s0pr0, 22. mai 2010, 00:15
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!