Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 16:38
    syns du børr passe kjeften din! Så leser du forumreglene etterpå!

    hvis det er noen som sier motsatt, spørr du de! vi mener det ikke er det. og det vil alltid være folk som er ueninge og vil gjøre det på sin måte.


    gidder da ikke å lese 15 sider med kjedelig stoff. det tar faktisk kortere tid å lage ny konto hvis man bkir bannet
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 16:30
    Gubbevare meg vel for eit nivå....og du forventer at nokken gidder å svare på nokke som du spør om?





    ta pilla di nå
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 16:26
    Hei pikken!

    Svaret er JA! selvføgelig vil den eksentriske fasen påvirke ryggmusklene! Hvorfor tror du det er tungt og senke den rolig...?

    Skjønner det, men NOEN SIER DET MOTSATTE for faen i helveteeeeeee. blir gaaaal. brrr kaldt her :S
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 16:12
    Du belaster muskulaturen i den eksentriske fasen, så hadde du vært euin seriøs kroppsbygger så hadde du visst det. Mange kroppsbyggere kjører lange eksentriske faser for å bygge mest mulig, samtidig som dei kjører en eksplosiv konsentrisk fase.

    Kravet er at du holder stanga igjen ja, så det betyr at ein holder igjen og ikkje dunker/slipper den ned i golvet.

    Bryr meg IKKE OM KRAV I FORBINDELSE MED STYRKELØFT jævla drittsekk
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste øvelse for å bygge magemuskler? på: 25. oktober 2008, 12:26
    Tror jeg satser på hengende benløft med vekter hengende rundt bena. Takk uansett Smiley
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 12:25
    Du må ikke senke stanga rolig ned, men det er et krav at du holder i stanga hele veien fra gulvet til gulvet igjen.

    Tenker ikke på i forbindelse med styreløft, siden jeg er kroppsbygger. Vil bare vite om det gir noen oppbyggende effekt å senke stanga, fremfor å bare slippe den ned.
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Beste øvelse for å bygge magemuskler? på: 25. oktober 2008, 12:16
    De fleste mageøvelser belaster hoften mye =) Men frontbøy er en veldig bra core-øvelse =) Planken også.

    Vet Smiley  Men vil ha en øvelse som isolerer magen mest mulig.
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Beste øvelse for å bygge magemuskler? på: 25. oktober 2008, 12:03
    Trenger en skikkelig effektiv mageøvelse, gjerne flere. Har trent vanlige sit-ups en god stund, men problemet er at man ikke får økt belastningen nevneverdig. Man kan holde en 10-kilos skive bak hodet eller på brystet, gjerne 20 kg også, men deretter er det vanskelig å få økt videre fordi man ikke kan holde ubegrenset med vekter. Dere vet ikke om en mageøvelser som er effektiv, men som man i tillegg kan øke belastningen i over tid på en enkel og ikke-kronglete måte?

    Lekte litt med tanken å gjøre hengende benhev og så feste vekter til foten... men den øvelsen belaster vel mest hoftebøyere uansett?
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 11:33
    for det første, skal du delta i nokon form for konkurranse så er det påkrevd at ein setter stanga rolig ned igjen i den eksentriske fasen. For det andre så vil mange treningssenter ha minst mulig av tunge vekter slengt i bakken. Og for det tredje så er eksentrisk trening også veldig bra for å øauke i maks styrke. Som regel er ein sterkast i denne fasen, og kan utvikle mange prosent meir kraft/styrke i denne fasen av løftet som igjen kan påvirke den konsentriske fasen.

    Så markløft gir belastning i den eksentriske fasen? Hvorfor sier så mange det motsatte? Og hvorfor gidder noen ikke å senke stanga, fremfor å bare slippe den ned igjen fra stående stilling ved endt sett?
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: Hvorfor kan ikke styrkeløftere slanke seg? på: 25. oktober 2008, 11:30
    Jeg kan ikke skjønne at noen kan løfte mer hvis de f.eks. har 30% kroppsfett, kontra 11%. Må huske på at i knebøy løfter man minst 75% av kroppsvekten sin i tillegg til stangen. Det sier seg selv at hvis man veier 100 kg og løfter 200 kg maks, og man slanker seg 20 kg, så ville man antageligvis løftet 220 kg maks istedenfor.

    Styrkeløftere er stort sett personer som er naturlig store og sterk, og er som oftest feite i tillegg. Mange styrkeløftere er i tillegg så overvektige at de har problemer med for høyt blodtrykk. På tide at de slanker seg litt. Det er ikke bare sunnere, men mer attraktivt i tillegg. Man trenger ikke å se ut som en gris for å løfte tungt.
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Er det noen vits å utføre den eksentriske fasen ved markløft? på: 25. oktober 2008, 11:17
    Ser en del bare slipper stanga ned når de er ferdige med å løfte, og de påstår at det ikke gir noen effekt å senke stanga ned igjen. Syns den påstanden virker noe rar, i og med at jeg kjenner betydelig stress ved å senke stanga.

    Bør man senke stanga eller ikke?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!