Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 33
  • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: legalisering av hasj? på: 24. oktober 2010, 19:06
    Her er en glimrende dokumentar om folk som har brukt hemp olje til å kurere det verste av kreft og andre helseplager, sjekk ut :

    Run from the Cure.. Cannabis cures cancer !!!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=-7331006790306000271#
    17  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 22. oktober 2010, 02:43
    LOL. en som påstår han er totalt uinterresert i klimaendringer ville ikke svart på et innlegg, og iverfall ikke slik som du har med god innlevelse. HAHHAHA..

    Ellers da går det bra med treningen ?`er økonomien på plass ?


    Enig i at det er overdrevent hysteri, som selvsagt utnyttes politisk. Men lokale variasjoner forekommer uansett oppvarming/nedkjøling eller ei. Hva med at nordområdene gradvis har smeltet de siste 100 årene? Nå kan man kjøre fraktskip igjennom/rundt, og man kan snart drille olje der. Isen har definitivt smeltet som følge av oppvarming. Om det er havstrømmer, lokale forandringer, CO2, forandringer i magnetfelter, eller hva som helst, så skjer det jo.

    For øvrig er jeg totalt uinteressert i klimaendringer, og det burde du være også. Det skjer så mye annet på politisk/økonomisk/ressursmessig nivå om dagen at det blir helt banalt, og totalt avsporende å kjempe for nebb og klør for eller i mot global oppvarming slik som du gjør. Personlig tror jeg at hele opplegget kan være en avledningsmanøver for main stream at økonomien går dårlig og at oljepumping snart blir så utilgjengelig og dyrt at vi går inn i en dypere økonomisk krise enn vi har sett noen gang. Så ta heller og kom i form, skaff deg hagle-lappen, survival skills, småbruk what ever, og GJØR noe, fremfor å sitte her og tulle om global oppvarming
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 21. oktober 2010, 22:23
    Tidligste snøfall på 37 år i Bergen.

    De siste 60 årene har det bare snødd i Bergen i oktober fire ganger, i 1955, 1973, 1997 og nå i dag.

    Snø på bakken før den 21. oktober har det ikke vært på 37 år, da snøen kom allerede 17.

    http://www.bt.no/vaer/Tidligste-snoefall-paa-37-aar-i-Bergen-1178696.html


    HAHAHHA, global oppvarming for life
    19  Generelt / Åpent forum / Sv: Klimabløffen på: 21. oktober 2010, 22:03
    Og den globale oppvarmingen fortsetter  :Smiley

    http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=10025527
    20  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hva liker jentene ved gutter? på: 10. august 2010, 02:50
    Jenter liker høy sosial status, penger, suksess/fame, kjendiser osv... har du noe av det har du større sjanse...  Jenter liker gutter med selvtillit, og gutter som de oppfatter som populære hos andre jenter.

    Hvis du klarer på en slags måte å fremstille deg selv som populær hos andre jenter vil den jenten du er ute etter også bli mer intressert i deg...  Er du på byn og er omringet av masse pene damer, og hun jenten som du er intressert i ser dette, så vil ha svært gode sjanser med henne hvis du deretter går bort til henne og prøver deg.

    Gutter tenker bare på en ting når de vurderer jenter ; utseendet
    Jenter har mye flere og anerledes kriterier når de vurderer oss gutter.


    Det siste året har jeg pult totalt 50 damer... pga jeg kan gamet... dette er seriøst ikke for å skryte, men heller demonstrere... jeg ser helt normal ut utseendemessig, men vet hvordan jeg forfører kvinner
    21  Generelt / Åpent forum / Sv: Svineinfluensaen gir store inntekter på: 04. august 2010, 20:45
    Vaksine troverdighet i grus

    "En av de største medisinske forskningsskandalene i moderne tid, sier Jan Helge Solbakk, professor i medisinsk etikk. To nye rapporter knuser troverdigheten til norske helsemyndigheter og WHO etter svineinfluensa-pandemien som aldri kom, mener han."

    "olbakk viser bla at Polen suverent valgte å overse rådene om vaksinasjon fra WHO, men likevel hadde lavere dødsrater enn land som gjennomførte vaksinasjonen, som Storbritannia."

    "vilsomme faglige vurderinger av WHO-eksperter betalt av farmasøytisk industri og skyhøy fortjeneste på tamiflu og svineinfluensa-vaksine er noe av det som avsløres i rapportene."

    "Ifølge Solbakk uttalte BMJs sjefsredaktør da at det som nå er avdekket, kan få så alvorlige konsekvenser for WHO at ledelsen må gå for at troverdigheten til institusjonen igjen kan bygges opp.

    - Jeg mener at når BMJs sjefsredaktør uttaler dette, bør man i Norge kunne spørre om noen av de som stod i spissen for å gjennomføre disse hårreisende tiltakene mot svineinfluensaen i Norge, også bør stilles ansvarlige, sier Solbakk."


    http://www.forskning.no/artikler/2010/juni/252809
    22  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 30. mai 2010, 18:03
    Hvilken bil har du lyst på, hva koster den og har du tenkt å skaffe deg den etterhvert ?

    Jeg personlig foretrekker romslige biler med stor plass. BMW X5, X6, Audi Q7, slike biler liker jeg best i Norge ihvertfall.

    Liker ikke veldig små biler som går raskt, ikke pga farten men pga de er altfor liten
    23  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 30. mai 2010, 15:51
    Var en fyr fra luksusfellen som er dataprogrammerer og tjente 46.000 kr i mnd netto, men klarte alikevel å bruke 30,000kr mer enn han tjente hver eneste mnd nesten.

    Han var ganske gavmild og spanderte alltid masse på alle vennene sine på byn og andre steder, men hadde null kontroll over egen økonomi.

    En person som tjener 600,000 i året kan fort leve som om han bare tjente 200,000kr i året pga all gjeld som vedkommende har klart å skaffe seg.




    24  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 29. mai 2010, 19:09
    Gjennomsnittsnittslønnen i Norge nærmer seg 500.000 kroner i 2012. Hvor mye rikere blir du?

    Onsdag la Statistisk sentralbyrå (SSB) frem ferske prognoser for norsk økonomi i årene som kommer. I rekken av tall kom også prognoser for din og min lønnsvekst frem til og med 2012.

    Nettavisen refererte nylig tall fra Teknisk Beregningsutvalg der det kommer frem at gjennomsnittlig lønn for folk i heltidsjobb havner på 424.683 kroner i 2008.

    Nesten en halv million
    Dersom lønnsveksten de neste fire årene blir som SSB tror vil den norske gjennomsnittslønnen i 2012 bli 491.096 kroner. Ikke langt unna en halv million med andre ord.

    Som tabellen under viser spår SSB en lønnsvekst på 3,8 prosent i 2009, 3,2 prosent i 2010, 3,5 prosent i 2011 og 4,3 prosent i 2012. Sammenligner vi tallene for 2008 med 2012 ser vi at du kan forvente en lønnsøkning på totalt 16 prosent i kommende fireårsperiode.

    - Sikkerheten på disse prognosene er mye større på kort sikt enn på lengre sikt. Prognosene for 2011 og 2012 er langt mer usikre enn prognosene for i år, sier forsker Torbjørn Eika SSB


    http://www.nettavisen.no/okonomi/privat/article2548471.ece


    Noen som vet økningen i priser % på varer og tjenester, eiendom osv i Norge med årene ??
     



    25  Generelt / Åpent forum / Sv: Dokumentarer. på: 28. mai 2010, 04:42
    Hei

    Elsker dokumentarer jeg også.

    En av dokumentarene jeg vil først anbefale er " freedom to facism " av Arron Russo

    Aaron Russo satte ut på en reise for å lage en dokumentar om det er en lov som krever at amerikanere skal betale skatt av inntekter…eller er skatt av inntekter et bedrageri som er utført av den amerikanske regjeringen?


    This is a documentary about an honest search for the truth about the Federal Reserve Bank (a private bank) and the legality of the Internal Revenue System. Through extensive interviews with recognised experts and authority, the director shows an astonishing revelation of how the Federal Government and the Bankers have fooled the American public by taking thier wages and putting it in the pockets of the super-rich. The director goes so far as to interview one of the "master-minds" of the IRS Code, and you the viewer can draw your own conclusions as to how the system works. This is NOT a documentary filled with opinions, conjecture or editorial comment. It is a true documentary with a purpose, and that is to educate every wage earner about the Federal Reserve Bank, and the IRS, how they got started, and where the money goes. It is well done, and it will make you laugh, and it will make you ANGRY!


    ANBEFALES STERKT :

    http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173#

    26  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 27. mai 2010, 16:08
    Pensjonsalderen i Norge bør heves til 75 år, mener professor i samfunnsøkonomi Steinar Strøm ved Universitetet i Tromsø.

    Strøm mener pensjonsalderen bør heves til 75 år for å finansiere velferdsstaten etter eldrebølgen. Andre forslag han mener kan bidra til å finansiere velferdsstaten er å la flere gå over fra deltid til heltid, og at flere uføre begynner å jobbe.

    Dette blir for dumt


    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10007545


    Hva synes dere om dette da ??
    27  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 27. mai 2010, 15:44
    Er det ingen Entrepreneurs her som vil starte noe opp for seg selv ?? Vil alle jobbe for  sin sjef sine drømmer ?  Ingen som vil starte egen bedrift, egen virksomhet og være sin egen sjef ?


    Det er mange folk som har kun en innstilling og tankesett, og det er å jobbe for en annen person.
    Gå på skole, få seg en jobb, jobbe i 40 år uten mye fritid, pensjonere seg med håpet om en god pensjon.



    28  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 27. mai 2010, 15:32
    Prisene lavere enn markedsverdi? Den må du forklare nærmere du.
    Summen kjøper betaler er vel gjerne gitt som markedsverdi. Wink

    mente asking price Smiley Det selgeren setter som pris selv. Ingen boligselgere i Usa vil få asking price, de må alltid droppe ned for å få et salg gjennom hvis ikke kjøperen er ny i gamet og ikke vet at man kan prute ned prisen.

    Hvordan er denne situasjonen i Norge, må man generelt betale prisen som er satt av megler/selger ??


    Da jeg så på God Kveld Norge at Valen hadde kjøpt seg bolig med en verdi på 42 mill, så tenkte jeg med en gang at han ville ende opp i luksus smellen selv, hehe...

    Skjønner ikke hvorfor han må ha et så svært og dyrt hjem. Han og damen i det svære huset.
    Han vil jo ikke alltid tjene like godt på komedien sin som nå,  har en formue på ca 18 mill.

    Det eneste han gjorde riktig var å kjøpe bolig da markedet var nede, så han fikk en billigere pris enn hva han måtte ha betale da markedet var på topp, og verdien på boligen hans vil bare stige i årene som kommer.

    29  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 27. mai 2010, 15:06
    42mill for 1800 kvadrat er ikke så galt
    deler en opp kvadratmeterene  og prisen på boligen til valen på 20 så koster 90kvadrat ca 2,1mill,og i oslo så får en ikke rare standarden på en leilighet til den prisen
    antageligvis så ender en vel opp i groruddalen,eller holmlia  what
    ergo er prisen på beste "vestkant" i hollywood billigere en feks groruddalen,og da hadde ikke jeg vert i tvil om hvor jeg ville bodd hen Wink
    boligprisene i norge er rett og slett idiotiske
    er en singel i norge,så må en nesten tjene dobbelt så mye penger som et par pga at mesteparten av inntektene går til bolig
    som et par så er 400000 helt ok,men er en singel så trenger en det dobbelte
    som singel så  trenger man  tross alt et anstendig beløp til klær,uteliv,bolekurer,viagra,psykolog osv osv Huh

    Boligmarkedet i Usa er nede fortiden, dermed er prisene lavere enn markedsverdi. I Norge derimot så er vi å flyter på toppen fortsatt, og prisene er høye.

    Verdien på boligen til Valen sies å være 42 millioner, men han fikk nok den for vesentlig lavere er jeg ganske sikker på. I Usa fortiden så kan man trekke av 5 - 20 % av "asking price " og få boligen mye lavere enn antatt verdi. Selgerene er motiverte og vet de vil aldri få asking price.
    Folk som kjøpte bolig i Usa da markedet var på topp har måtte refinansiere pga verdien på boligen har droppet mens lånet har oversteget verdien. Det er drit mange som har mistet hjemmene sine pga "foreclosure" der bankene ha måttet ta over boligene.

    Noen som vet boligsyklusen i Norge, når var vi på bunnen sist, og hvor lenge har vi vært oppe på topp ??
    30  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er en bra årsinntekt ? på: 27. mai 2010, 01:33
    Kanskje en karriere innenfor komedie hadde vært tingen... fy faen sjekk kåken til Kristian Valen... WOOW... han lever livet kan man sei.


    http://www.youtube.com/watch?v=7gDC8sU9fX8
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 33
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!