Visning av honnrposter for hanzyman
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Ernærings ekspert, seriøst??? 29. mai 2011, 01:56
  "Du kommer meget bra ut av det om du spiser en brødskive når du kommer hjem etter trening. Lykke til" Christian A. Drevon"


  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D

  Av å til tror jeg det kostholde disse såkalte "ernæringsfysiologene" spiser gjør at dem mister noen få hjerneceller.

  1: Ser "Christian A. Drevon" ut som en muskuløs, thight, eller ut som en eller annen idrettsutøver? nei, absolutt ikke. Hvorfor?,nei  det kan man jo lure på, eller kanskje lese hvilke svar han har.

  2: Jeg vil også si at erfaring ALLTID er bedre enn vitenskap, spesielt da alle er ulike.

  3: Da en får i seg all protein kroppen ens trenger så vil kanskje ikke et ekstra proteintilskudd ha noe spesielt å si utenom at du tilfører kroppen ekstra kalorier.
  Ellers er jeg enig i at mat er bedre enn tilskudd, men proteintilskudd kan ofte være lurt økonomisk å være en god løsning i en hektisk hverdag.

  4: han anbefaler ikke å legge på deg mer enn 10 kg muskelmasse fordi?Huh hva i ALLE DAGER Christian A. Drevon??

  5: selv om jeg ikke er ernæringsfysiolog så UTFRODRER JEG HER OG NÅ! Christian A. Drevon!!! TIL! å trene 2 personer med ca like utgangspunkt og gi dem kostholdsveiledning Så skal vi se hvem som får de beste resultatene. Jeg kan til og med starte med en som har dårligere utgangspunkt om ønskelig.

  6: han sier, vanlig norsk kosthold, hva er vanlig norsk kosthold!!?? kjøttkaker fra Fjordland aka fettkaker med 1 liter saus? 2 brødskiver med 1 glass karbojuice? og kanskje noe FREAKIN sjokoladekake til kvelds?
  FYSJ!

  7: Fysj!!
  Honnr gitt av : Russern95, 01. juni 2011, 20:20
  2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: spørsmål om deffing. 20. mai 2011, 03:17
  1. Vil fettprosenten bli lavere uansett hvis man går i kcal underskudd over tid?
  Har det mye å si hva man spiser på underkudd på hvordan kroppen vil bli seende ut?

  2. Vil en større muskelmasse gi en illusjon av lavere fetttprosent?

  3. Kreves det veldig mye å gå ned fra 7-8 i fettprosent til 5%? Ikke unne seg noe sjokolade etc.. eller handler det kun om underskudd i kcal over tid?
  Må kaloriene kuttes ytteligere for å gå fra 8% til 5%?

  4. Ellers noen tips om deffing hvis fettprosenten allerede er lav 8%, men vil reduseres ytterligere?  1: ja, du vil få mindre fett i kaloriunderskudd, men vist underskuddet er så sykt lavt at muskelmassen synker like fort som fettprosenten kommer du jo kun til å se ut som en mindre variant av det du allerede er. Det du ønsker er vel mindre fett iforhold til muskelmasse? så ja, det har noe å si hva du spiser. Høyt inntak av protein som bygger muskler, senk karbs litt, og middels med fett er en typisk diett. Da proteiner er viktig for å oppretteholde muskelmassen osv. (går ikke så veldig mye innpå dette da jeg rett å slett ikke orker å legge opp et opplegg for deg, beklager)

  2. Ikke nødvendigvis, men til større muskelmasse/større muskler om du vil, en har, jo mindre fett må bort for at dem skal vises. Selv må noen som ikke har så "stor magemuskel" lengre ned i fettprosent for at 6packen skal vises, mens andre kan ligge litt høyere i fettprosent å alikevel se 6packen fordi musklene "buler" mer ut. Mye å si hvor godt utviklet muskulaturen er.

  3. For å gå mer ned i fettprosent fra feks 8%-5% må du enten øke aktivitetsnivået eller spise mindre kalorier. Oftest er det å spise mindre en fordel enn økt aktivitet da fettprosenten nermer seg så lite orker man som regel ikke så mye. Jeg vil også tro at kroppen ikke har gått av å ligge på 5% kroppsfett året rundt?? Å det kan være vanskelig. Sjokolade trenger ikke å kuttes ut, men vil til fordel for bedre næring heller spise feks en kyllingfile og en liten proteinsmoothie eller noe enn sjokolade. Får mye mer igjen for det;)

  4: spis mindre, men vist du ikke skal i konkuranse eller noe vil jeg alikevel si at 8% i fett er lite, og jeg vil si at om du tror du kommer til å se større ut fra 8%-5% i kroppsfett så tror jeg heller det er motsatt. Når du stiller disse spørsmålene så høres det ikke ut som du er noe spesielt stor eller har så veldig mye muskelmasse. Hadde jeg vært deg hadde jeg heller gått for å øke kroppsvekta med mer muskelmasse å ikke tenkt på å deffe før neste år iallefall. gjerne legg ut et bilde
  Honnr gitt av : Lommelykt, 20. mai 2011, 14:06
  3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Noe jeg mangler? 02. juli 2010, 02:50
  Lenge siden jeg har trent nå (som de alle sier). Husker sykt lite av trening men hvordan ser dette ut?

  1.

  Knebøy          arbeider meg oppover med 5 kg økning på 4-5 sets til 6 reps
  Mark                                                                                            6 reps
  Legcurl          3-4 x 10-12 reps
  Mage             3-4 x fail
  Underarmer   3-4x 10-12 reps

  2.

  Benk             arbeider meg oppover med 5 kg økning på 4-5 sets til 6 reps
  Hantel bryst   3-4 x 10-12
  Stang roing    arbeider meg oppover med 5 kg økning på 4-5 sets til 6 reps
  Hantel roing   3-4 x 10-12
  Dips              3-4 x fail
  Push down     2-3 x 10-12

  3.

  Militærpress                         arbeider meg oppover med 5 kg økning på 4-5 sets til 6 reps
  Hantel skulder/baksiden        3-4 x 10-12
  Pull ups                                4-6 x fail
  Nedtrekk                              3-4 x 10-12
  Push ups                              3-4 x nesten fail

  Noe som må forandres?


  Takk:D

  Ville heller kjørt et fullkroppsprogram hadde jeg vært deg med 5-6 øvelser per økt..

  Nå har du bein og litt rygg med mark hovedsakelig på mandagen, greit nok. Men så kommer onsdagen, her har du både benk og hantelpress, og dips i slutten, Hvorfor har du både benk og hantelpress, ok forstår at hantelpress kanskje er fordi du vil ha mere støttemuskulatur osv, men bryst får da mye juling med 3-4 sett på benk, og vist du kjører hantelpress og i tilegg dips får bryst mye juling, ikke for å snakke om TRICEPSEN og Skudlrene!!

  Da du også har Millitærpress og skuldertrening på fredagen får skuldrene og litt triceps nok engang trening. Så igrunn trener du skuldre ganske mye selv om benk, dips og hantelpress er en brystøvelse så trener de mye skuldre også. Fredagen med millitærpress osv vil jeg derfor si er overkill to the max! Åså har du kun bein på dag 1 og overkropp 2 dager? hvorfor det?

  Sånn ville jeg heller ha gjort det:

  Dag 1:
  Bøy 3-4 sett
  Mark 1-2 Sett
  Chins 1 sett
  Sittende roing 2 sett
  Hantelpress  2 sett
  Skulderpress med hantler 1 sett

  Dag 2:

  Bulgarsk utfall 3-4 sett
  Millitærpress 2 sett
  Benkpress 2 sett
  Nedtrekk/chins 2 sett
  Sittende roing 2 Sett


  Dag 3:

  Markløft 3-4 sett
  Liggende lårcurl 2 sett
  Dips 3 sett
  Skulderpress 1-2 sett
  Chins/nedtrekk 1-2 sett
  Sittende/stående roing 2-3 sett

  Dette er bare et fort program jeg satt opp der du kan velge å vrake selv om hvilke øvelser du vil ha, trenger ikke ha hantelpress, kan liksom ha benk, men som sagt er dette et program som er skrevet på 5 minutter som er et enkelt helkroppsprogram der du trener hele kroppen 3 ganger i uka. Der alle muskelgrupper får ca lik treningsmengde istedenfor at skuldre osv skal få megabank.

  Kan også legge inn nogen plankevarianter til magen.

  Håper dette var en slags fort retningslinje.

  Honnr gitt av : lollopop, 03. juli 2010, 05:44
  4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kan man risikere å kjøpe dop på kjente nettbutikker? 17. juni 2010, 03:15
  Vist du deler opp anabol, uttales: " annabol" så kan du se at navnet Anna er i det. Som er et ganske russisk og tysk navn for store jenter som går på steroider. Altså det er oppbyggende, og bol som i et vepsebol, inneholder det kraftige stikk som en bie som tilhører et vepsebol. Altså sterke russiske eller tyske kvinner+ sterke stikk(fra vepsen som dør da han stikker noen) betyr det igrunn at anabol er oppbyggende, men helt normalt;)
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 17. juni 2010, 07:37
  5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kan man risikere å kjøpe dop på kjente nettbutikker? 17. juni 2010, 03:15
  Vist du deler opp anabol, uttales: " annabol" så kan du se at navnet Anna er i det. Som er et ganske russisk og tysk navn for store jenter som går på steroider. Altså det er oppbyggende, og bol som i et vepsebol, inneholder det kraftige stikk som en bie som tilhører et vepsebol. Altså sterke russiske eller tyske kvinner+ sterke stikk(fra vepsen som dør da han stikker noen) betyr det igrunn at anabol er oppbyggende, men helt normalt;)
  Honnr gitt av : Junkfood-mannen, 17. juni 2010, 04:05
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: Søker Sex partner!!! 05. februar 2010, 23:30
  Et tips er å bruke dips-belte med vekter så en klarer maks 8-12 støt. kvinnen får garantert orgasme og du får styrketrening i tillegg. anbefaler å kjøre myo reps. fikk skade når jeg prøvde fst-7 på denne måten.
  Honnr gitt av : Pans, 05. februar 2010, 23:32
  7  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum magasinet nr#3 10. november 2009, 21:05
  jaja, en svær boledude utpå coveret. Hadde heller ønsket og sett en som var ren, og ikke sånn typisk svensk bodybuilderblad som lover deg sixpack på 2 dager og de ultimate øvelsene for en .slik kropp.  mn ellers e innholde bra ser det ut som.
  Honnr gitt av : MartinW, 13. november 2009, 14:14
  8  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum magasinet nr#3 10. november 2009, 21:05
  jaja, en svær boledude utpå coveret. Hadde heller ønsket og sett en som var ren, og ikke sånn typisk svensk bodybuilderblad som lover deg sixpack på 2 dager og de ultimate øvelsene for en .slik kropp.  mn ellers e innholde bra ser det ut som.
  Honnr gitt av : Kepler, 11. november 2009, 11:31
  9  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Treningsforum magasinet nr#3 10. november 2009, 21:05
  jaja, en svær boledude utpå coveret. Hadde heller ønsket og sett en som var ren, og ikke sånn typisk svensk bodybuilderblad som lover deg sixpack på 2 dager og de ultimate øvelsene for en .slik kropp.  mn ellers e innholde bra ser det ut som.
  Honnr gitt av : s0pr0, 11. november 2009, 09:10
  10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: BodyB lagt på seg eller holdt seg selv i sjakk? 18. juli 2009, 00:19
  Hei igjen!

  Etter 2 uker ferie er jeg fortsatt på 90 kilo, hva skal jeg tro om dette? Har jeg tapt noe muskelmasse og lagt på meg noe fett? Hatt 4 kardioøkter i uken på 60-70 minutter, og fulgt helkroppsprogrammet og kjørt det 2 ganger i uken. Spist slik:

  Passet på å få i meg nok proteiner iallefall.

  Frokost: havregryn
  Lunsj: 2 brødskiver med 3 egg
  middag: mye proteiner men mye tilbehør med greit mye karb, ikke noe saus.
  middag 2: samme som første middag (rester), mest protein kilden, lite karb.
  kveld: frukt

  Problemet er at denne middagen kan plutselig ha vært pizza midt i uken.. men med nok proteiner da jeg har stappet en pakke karb deig i hver pizza Smiley Litt kjedelig å ha stagnert, men om det er slik jeg kanskje tror det er; Ikke lagt på meg i fett%? Så går det bra!

  Klar for 2 nye uker med ferie nå....  Cool Takk for svar!

  jeg vil tro du har tatt av en del overflødig vann samt fett, og lagt på deg muskler= det er mye lettere å bli kvitt vann enn fett,,som man ser på slankekrigen går dem ned veldig mye de første 2 -3 ukene, men etterhvert så går dem ned kun 1-0.2kg per uke, selv om dem gikk ned 5-10kg de to første ukene. Jeg vil tro du har tapt en del vann samt fett men du har også lagt på deg muskler, husk muskler veier mer enn fett. Vist du holder samme vekt så kan du kanskje kutte litt ned på fett inntak? hold karboinntaket på medium,,ikke gå for lavt siden du har veldig mye kardio nå å trenger en del karbo, å proteininntaket bør også være litt høyt, mens fettinntaket trenger ikke være så spessielt høyt,,,husk omega 3 evt omega 6 og 9 også,,og ca 3-4 ss fett fra olivenolje/solsikkeolje/linfrøolje:) så prøver du å ikke spise noe fettinnholdig mat som ost osv.
  Honnr gitt av : BodyBjunior, 07. august 2009, 22:24
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Mennesket, den femte ape? 11. juli 2009, 05:57
  Fordi ingen andre dyr gjør det. Dette har vi allerede vært igjennom mange ganger. Vi skilte oss vekk fra naturlig adferd i den forstand at vi er de eneste dyrene som gjør dette. Vi skiller oss ut. Derfor mener jeg at vi ikke lever slik vi var "ment" til å leve.

  du mener at mennesket ble så godt utviklet fordi det begynte å steke maten osv så den ble lettere fordøyelig? Hvorfor fant bare vi det ut, men ikke andre aper/dyr ut at man kunne steke maten? (selv om vi ikke er fra aper vil jeg bare stille dette spørsmålet uansett)
  +Tror jeg skal begynne å gi katten min stekt mat som er lett fordøyelig så kanskje den vokser opp å blir catwoman!
  Honnr gitt av : TFKong1, 11. juli 2009, 14:57
  12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 2 Split med 5 treningsdager = DEFF - 13.5 kg ned etter 20 uker! 04. juni 2009, 21:18
  2 Uker blir mest sansynelig 100% uten vekter, men jeg har i tillegg 2 uker før jeg drar til syden uten treningsstudio! Har mulighet for å gjøre dips, chins, hangups etc.. Kardio = fjelltur. Noe bra opplegg jeg kan kjøre disse 2 ukene? Hvilken intensivitet burde jeg kjøre når jeg kun har slike øvelser å basere meg på? og hvor mange ganger i uken for å opprettholde nivået? Må jeg trene så og så mange sett til utmattelse eller? Med X antall repps?

  Kanskje noe som dette:

  Dips og armhevinger for bryst og triceps. + utfall?
  Hangups og Chins for rygg og biceps. + situps

  disse fordelt over 4 styrkedager kanskje? man-tors med tri og bryst, og tirs-fre med biceps osv?
  Ok, jeg trener jo ikke for å bli sterkere som hovedmål, men å bygge muskler! Så det er det jeg tenker på!

  Klarer du mange reps på dips, armhevninger, chins osv? hold deg til samme repsantall på mandag å tirsdag som på torsdag å fredag akkuratt likt som du har gjort.
  Klarer du mer enn 12 av noen av disse øvelsene tar du på deg en ryggsekk med noe tungt oppi(evt stein, flasker, pose med sand osv) så du klarer 12 reps,,,når du skal ta 8 reps så tar du så mye vekt i ryggsekken at du klarer kun 8 armhevninger, dips, chins osv(klarer du ikke 12 eller 8 av noen av øvelsene kan du evt få hjelp eller hoppe litt opp når du tar chins evt, ta damearmhevninger vist du ikke klarer 12 reps elelr 8 reps osv,,du forstår?

  Et program kan feks være slik:

  Ville kjørt fullkropp 2-3 fullkroppsøkter i uka siden du ikke har tilgang til så mye til beintrening osv, og det er jo måte på hvor mye ekstra vekt en kan ha i en ryggsekk osv.

  Dette er for 2 dager i uken,,feks mandag å torsdag, tar du 3 ganger i uka, kan du kansje droppe armhevningene, å kansje ett sett på dips så det blir 1x12, istedenfor 2x12..Blir kanskje litt mye med 3 dager i uka med dette når du er på deff,,ville anbefalt 2 ganger i uka med dette programmer og hatt litt kardio så du holder for det meste på styrken, evt øker styrken å ha kardio 2-3 ganger i uken i tilegg.

  Dips bredt grep: 2x12 reps
  armhevning skulderbredt grep: 1x12 reps
  Chins eller pullups: 2x12
  Good mornings med ryggsekk med noe tung i: 2x12
  utfall med evt ryggsekk med vek/ettbeins knebøy er også bra: 2x12-15
  evt 2 sett på sit-ups 2x nesten maks.

  Håper dette hjalp litt,,men dette er hvordan jeg ville gjort det,,du kan gjøre noe annet om du selv vil.


  Honnr gitt av : BodyBjunior, 04. juni 2009, 22:22
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: 2 Split med 5 treningsdager = DEFF - 13.5 kg ned etter 20 uker! 28. mai 2009, 11:44
  ja dette høres jo bra ut.........kan jo lese det nye kjøttdeigtipse her på treningsforum,,,vist du spyler kjøttdeigen i varmt vann etter den er stekt kan du få kjøttdeig til å bli karbonadedeig(lurt sparetips) men så spørs det om det er samme gode smak i kjøttdeigen selv om den blir skyldt i varmt vann(må være 60grader minst). Husk å krydre kjøttdeigen isåfall etter du har skyllt den.
  Men tar du karbonadedeigen på matpapir etter den er stekt for du kun 1-3g fett per 100g, å det er veldig lite fett.
  Honnr gitt av : BodyBjunior, 28. mai 2009, 20:40
  14  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 19. mai 2009, 13:00
  viss naturmedisin hadde beviselig fungert hadde det ikke vært naturmedisin, men bare medisin.


  De gangene noe sjamanisme,varme hender, healing osv fungerer kan vi nok trygt konkludere med at kroppen behandlet seg selv. noe den ofte vil gjøre.

  Homoetapi, vet du hva det er?

  det er vann.

  INGENTING annet enn vann.

  virkestoffet er 1 til 100 opphøyd i 30.
  det er ikke EN dråpe i HAVET. 

  for å få rett forhold med et molekyl av virkestoffet, vil du trenge alle atomene i solsystemet for å få forholdet 1 til 100opphøyd i 30.

  svaret til homeopatene: vannet har huskeegenskaper.
  hva med alt det andre det har vært igjennom de siste 4milliarder årene? urin, avføring osv.

  http://www.youtube.com/watch?v=8KbLHii8M2A#noexternalembed

  richard dawkins snakker om homoetapi.


  dette er bare en annen form av religion.
  hele opplegget er basert på overnaturlige hendelser og tro.
  ingen bevis.

  du er så kritisk til religion, men dette synes du er helt ok?


  tror noen på spøkelser? gjenferd? sett åndenes makt? kanskje noen tror på ekte magi?
  big bang, et bang som kom ifra ingenting, for at banget skulle skje måtte det ALLTID ha funnes noen partikler, gass osv for at banget skulle ha skjedd. Mange tror på spøkelser, gjenferd, åndenesmakt å hjemsøkt som begge går på tv. Mange tror på big banget som kom ut ifra ingenting og partikler og gasser som alltid har funnes. Mange sier kristendom evt andre religioner er bare for folk som er redde for døden og ikke har et svar på hvor de er ifra osv. Egentlig vil jeg si det er motsatt, det er heller "banget" fra ingenting og alle disse teoriene om hvordan vi ble skapt så utrolig spesiellt osv som folk tror på når de er redde. Vist alle disse bangene, partikler og gass, ånder osv kan finnes. Hvorfor kan da ikke Gud alltid ha funnes? hvorfor kan ikke Gud da ha komt fra ingenting, han har alltid vært.
  Det handler om tro, men vist vi skal dra opp sannsynlighet for at det er sant synes jeg også at sannsynligheten for at en Gud som er allmektig har skapt alt stemmer, enn at partikler, gass og vann har skapt mennesker, dyr, jorda og alle planetene vi har den dag i dag, og hvor god kunnskap vi mennesker har kan ikke ha blitt lagd av partikler, gass og vann som alltid har funnes, men av en Gud som er allmektig, og hans veier er uransakelige og man klarer aldri å finne ut alt som er i verden eller i himmelen i vår levetid som vi har igjen på jorda, hadde vi vist alt hadde vi selv vært allmektige og hvordan hadde det gått vist vi hadde vært allmektige? for det første kan vi se hvor dårlig verden går den dag i dag når vi er små mennesker på jorda, for det andre kan vi tenke oss hva som ville skje vist alle mennesker var allmektige og deres egen vilje skulle skje, vist jeg ville hatt min vilje og min venn ville motsatt hadde det ikke gått uansett, det er derfor det er bra at det er kun en som er allmektig og det er Gud, og heldigvis er han god.
  Honnr gitt av : Koro, 19. mai 2009, 13:07
  15  Trening / Forum for ungdom / Sv: hvor mye måler dere rund armen=) 20. april 2009, 14:24
  nei, for det er han feiteste som er kulest og får derfor 20 overarmspoeng for det.

  ikke nå lengre, les reglene før du kommer med sånne uttalelser www.howbigisyourarms.com
  Honnr gitt av : ballehans, 20. april 2009, 14:26
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!