Godt råd jeg vil gi er å ete kalorifattig mat, gjerne med høyt protein/fiberinnhold (=mettende og sunt).
* Jeg pleier å ovnsbake kyllingfileter, slice de i biter, marinere og steike i panne, legge i ei stor skål i kjøleskapet og ete noen biter til snacks av og til... dyppes i kesam.. nam!.
* lar du disse kyllingbitene tørke/ligge i romtemperatur så får du egen chicken jerkey...
* samme kan gjøres med scampi, veldig magert og høyt proteininnhold
* istedetfor feit rømmedip så kan du bruke kesam og blande det med en eller annen masala-krydder som du får kjøpt på innvandrerbutikker...litt spicey og sånt.
* er jeg småsulten så tar jeg kanskje litt havregrøt, quakers "Baked Apple" har iallefall fiber og proteiner i seg, metter godt, og smaker jævlig godt, samt lett å lage.
* kesam + fun light saft = snacks!
* saltstenger er fin snacks, samt ganske kalorifattig
* en fin snacks jeg pleier å ha som lørdagsfrokost, kveldsmat eller mellommåltid: steik 3 eggehviter + ett helt egg, sammen med kalkunskinke (sånn du får på boks) i biter, med litt gressløk og pepper... lag eggerøre av det, sinnsykt godt.
Hvis du lærer deg å lage litt ordentlig mat og bruke litt forskjellige krydre, så er det utrolig mye sunn og god mat du kan lage. Den beste maten jeg får, lager jeg selv, og den er i tillegg sunn og har høyt innhold av proteiner, fiber, etc. Smakt ovnsbakt grov hvitløksmarinert bruchetta med kyllingfilet og parmesan? nam. Når kroppen og psyken din har blitt vant med et sunt kosthold med masse grønt, og magert kjøtt, etc, så blir hamburgere og sånt egentlig ganske ekkelt...
Håper du fikk noen nye ideer her, lykke til
|