Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 196  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Kan tynne folk virkelig ha naturlig høy forbrenning? på: 31. mai 2009, 01:04
    Er dette noe du har vært til legen med?

    Ja. Har vært igjennom mange undersøkelser også uten at de klarer å finne ut akkurat hva som er galt. Men jeg er hos legen regelmessig og tar blodprøver for å sjekke at alt er i orden.
    197  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: For mye fettforbrenning under muskelbygging? på: 31. mai 2009, 00:27
    Jeg mener det ikke er noe problem å gjøre begge deler samtidig. I utgangspunktet syns jeg treningsmengden din høres bra ut ut i fra det du har planlagt.

    Det er i hovedsak to ting som er viktig for at dette skal fungere optimalt.
    1. For å forbrenne fett må du spise færre kalorier enn du forbruker.
    2. For å bygge muskler (og hindre at de brytes ned) må du innta tilstrekkelig med protein.

    Det er selvfølgelig også mange andre ting å ta hensyn til men disse er noen av de viktigste.
    198  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Lurer på noe angående mage... på: 30. mai 2009, 23:58
    Det er mulig å presse magen ut så den buler ut selv om du nesten ikke skulle ha fett på kroppen. Det viktigste faktoren (uten om fett) er om ryggen er rett eller om du har svai i ryggen. Det er fordi svai i ryggen automatisk er lik at magen dyttes fremover.

    Hvis du stiller deg foran speilet og lager så stor svai i ryggen du klarer mens du presser magen frem (og henger med overkroppen) så ser du klart hva god kroppsholdning har å si for hvordan du ser ut!
    199  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Kan tynne folk virkelig ha naturlig høy forbrenning? på: 30. mai 2009, 23:43
    Folk som kan spise veldig mye, men fortsatt ikke legge på seg (selv om de burde når en regner på kcal inn og kcal ut) kan ha problemer med å ta til seg næring fra maten.

    Har selv et lignende problem som gjør at jeg må ta regelmessig kosttilskudd eller så får jeg underskudd på ca. 10 forskjellige vitaminer og mineraler.
    200  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Øvelse som trener rompemusklene men ikke fremsidene av lårene? på: 30. mai 2009, 23:08
    Takker. De enleddsøvelsene ser spennende ut, men er litt usikker på om de har det riktige utstyret for det der jeg trener. Skal sjekke ut dette.

    I det gamle treningsprogrammet mitt hadde benpress som har akkurat motsatt effekt av det jeg er ute etter i følge http://www.med.und.nodak.edu/depts/pt/PT%20Website/research/Plyo3/LegPressvsSquat.htm

    I det nye programmet mitt har jeg markløft og knebøy. Tror det er vanskelig å unngå å trene lårene i det hele tatt, men skal prøve å tilpasse øvelsene så godt det er mulig bl.a med lav posisjon på stanga i knebøy da dette skal ta mindre på lårene (i følge http://stronglifts.com/correct-bar-placement-on-squats/ ).
    201  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Øvelse som trener rompemusklene men ikke fremsidene av lårene? på: 30. mai 2009, 22:05
    Jeg ser etter en øvelse som trener rompemusklene (gluteus maximus) men ikke musklene på fremsiden av lårene (vastus lateralis). Hovedproblemene er at jeg ønsker å øke størrelsene på rompemusklene, men samtidig mener at lårene mine er passe slik de er. For store lår gir også noe litt begrensninger i utvalget av klær som mange sikkert er kjent med.

    Noen som har noen gode forslag til treningsøvelser for dette?
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!