Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Forbrenne fett samt gå opp å vekt å bygge muskler. på: 07. oktober 2009, 23:33

    Dype knebøy og markløft med vekstangen hans? Han hadde bare 45kg han kunne putte på. Han blir nok nødt til å kjøpe vekter opp mot 120-150 kg, da har han en del å gå på! Smiley

    ikke noe å stresse med foreløpig. man bruker det man har, lærer seg teknikk, og får fart i blodpumpa ved å ta masse reps.

    selv kjører jeg sjelden mer enn 80 kg i noen av dem, gjerne 20-30 reps. skal love deg det svir i musklene.. det er sikkert ikke den raskeste måten til store muskler men så er min pri å unngå skader.
    2  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Forbrenne fett samt gå opp å vekt å bygge muskler. på: 07. oktober 2009, 04:32
    at man ikke kan miste vekt samtidig som man bygger muskler er en vedtatt sannhet her på forumet, men en myte. bruker du ordet "bygge" tenker vektløftere maksimal muskelvekst, noe man, helt riktig, ikke kan oppnå ved kaloriunderskudd.

    du får muskler ved å trene styrke, med mindre du er sykelig underernært. jeg hadde en program ikke helt ulikt ditt for noen år siden, og tro det eller ei, kroppen klarte å gjøre begge deler samtidig. du sier "gå opp i vekt", regner med at du mener mer muskler. i og med at du bruker fettforbrennere og jogger en halv mil hver dag klarer du neppe ta igjen fettapet med muskelvekst. men økt "muskelvekt"? ja.

    ta proteinshake, gjerne med kreatin og glutamin attåt. ta dype knebøy og markløft også, siden du har benkpresstang.
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: venstre bryst er større en høyere! på: 26. september 2009, 15:42
    anbefales ikke. jeg prøvde å bare trene venstre arm en stund, med dårlig resultat - den ble mer markert men er fortsatt mindre og anderledes.

    det eneste som funker er å trene deg så stor at forskjellen mellom dem forsvinner i muskelmengden.
    4  Trening / Forum for nybegynnere / volum rundt albuer på: 10. september 2009, 15:34
    tittel er kanskje dårlig norsk, men regner med at dere skjønner..

    har lagt merke til at folk som bare trener på studio gjerne har store bi- og triceps, men er tynne rundt albuen. sliter litt med dette selv.. ser at folk som jobber mye fysisk, og bl.a. turnere har mye mer volum der. er dette noe som kan trenes opp med vekter? regner med at nedre del av triceps har mest å si, og merker det tar mye der om jeg løfter smal benk. er det snakk om støttemuskler, og vil de få mer volum om jeg kjører mest mulig frivekter?
    5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden på: 08. september 2009, 23:09
    10

    takk for et konsist og ærlig svar.
    6  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: den store tattoo tråden på: 08. september 2009, 22:10
    vurderer å tatovere riksløven på brystet (ca 15x20 cm). http://img.nrk.no/img/533233.gif , bare uten ramme og krone.. hvor harry er dette på en skala fra 1 til 10? vil helst slippe å bli sammenlignet med American History X.

    vurderer også http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/Paradise_Lost_12.jpg på ryggen. uten bakgrunnen vel og merke.
    7  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Sliter med overspising på: 18. august 2009, 17:34
    du skriver at du er *redd* for å bli feit.. skjønner det slik at du ikke er overvektig nå? noen har veldig høy forbrenning og trenger mye mat, trening krever også sitt.

    så lenge du ikke legger på deg masse fett er det ingen grunn til bekymring. det er også farlig å lese for mye om symptomer på internett, fort gjort å tillegge seg sykdommer man ikke har.
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: kjøpe bil.. på: 13. august 2009, 22:07
    hold deg langt unna Opel. fjærer knekker, bruker masse olje, hjullager slarker.. samt at km veldig sjelden stemmer da speedometervaier ryker minst en gang i løpet av Opelen's liv. de bruker lite bensin og er gode å kjøre, det skal de ha. men et problemfritt bilhold kan du skyte en hvit pil etter.

    Mercedez ruster fælt, og Audi faller fort i pris etter 5-6 år. antar det er en grunn til det.

    en ting har jeg lært meg etter 10 frustrerende år med egen bil.. kjøp japansk! Honda og Toyota er kanskje ikke veldig spennende, men til gjengjeld bekymringsfritt. har kjørt min '96 Civic 100.000 km på tre år uten et eneste problem.
    9  Trening / Forum for nybegynnere / Treningsprogram - kommentarer? på: 20. juni 2009, 04:48
    Skal komme igang med trening igjen etter lang tids opphold.. har kjørt lavkarbo i 3-4 mnd og gått ned sånn passe. Nå skal musklene på plass. Den siste måneden har jeg trent mer eller mindre på måfå bare for å få med god vane med å dra på trening fremfor å dasse i sofaen, men det er på tide å bli mer strukturert. Var først inne på tanken å kjøre fullkroppsprogram men det blir for mye. Er jeg først på trening liker jeg å ta den helt ut, så jeg tenker å prøve 3-splitts i stedet.

    Da jeg først og fremst mangler muskler i overkroppen kommer jeg til å nedprioritere ben.. jeg har allerede form som en ølflaske og bygger veldig fort muskler i lår og legger. Velger derfor å kjøre ett set med ben hver dag bare for å frigjøre GH. Sikkert mange som er uenige med meg i dette men jeg har allerede problem med å finne bukser som passer og vil helst slippe å ty til skredder.

    Ellers er jeg 31 år og har en fysisk jobb ved siden av. Trente styrke 2002-04 men falt av lasset. Til høsten tenker jeg å begynne med boksing så de dagene jeg gidder kommer jeg til å trene kondis.

    Trenger å vite om det er noe jeg har oversett, øvelser jeg ikke bør ta eller har glemt bort..

    Alle set er 3x10

    Mandag - bryst og biceps

    Benkpress
    Kabelcross
    Liggende m/hantel
    Stående curl m/stang
    Hammercurl
    Knebøy

    Onsdag - rygg og triceps

    Chins
    Nedtrekk bak
    Roing m/smalt grep
    Dips
    Fransk press
    Markløft

    Fredag - skuldre
    Militærpress
    Liggende på mage på skråbenk m/stang eller hantler (håndflater opp) - noen som vet hva denne kalles?
    Facepull
    Omvendt kabelcross
    Rygghev
    "Eselsparkmaskin"

    10  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: The Atkins diet på: 17. juni 2009, 02:50
    en karbodag i uka ødelegger alt, kort og godt. det kan fort gå en uke før du er i ketose igjen. har selv kjørt lavkarbodiett, det er den letteste dietten å følge men samtidig den man må være strengest med. om du absolutt må variere med karber er det bedre å ha en spiseuke i måneden.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er det morsomste du har opplevd på gymet? på: 16. juni 2009, 06:21
    hysterisk er den ikke, men allikevel.. trente på Blindern for noen år siden..

    En jente kom inn, søt men i overkant lubben.. så noe rådvill ut, tydelig at hun var der for første gang. hun finner seg en sykkel, setter seg ned og puster tungt.. himler med øynene, titter seg rundt og puster tungt igjen. trykker etterhvert på noen knapper og setter igang med å sykle. før det er gått 5 minutter er det bleke ansiktet hennes blitt rødlilla, svetten spruter og hun puster som en gal. hun slutter å tråkke, legger seg ned over styret og hiver etter pusten nesten like lenge som hun syklet, før hun setter seg opp og stirrer oppgitt rundt seg. til slutt hinker hun ut og jeg så aldri noe mer til henne.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!