Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Logans bilde-og videoprofil. Fremgangsbilde side 15. på: 28. mai 2011, 13:13
    Har blitt større, definitivt. Reppa du 110kg i benk, eller var det 1rm på første bilde?

    Stå på.
    2  Trening / Forum for ungdom / Sv: Øke muskelmasse, samtidig minske fett% på: 03. mars 2011, 17:07
    Det er ekstremt vanskelig å bygge i et underskudd, for de fleste er det umulig å få til. Det vil i beste fall gå utrolig sakte. Det beste er å bygge med et moderat overskudd hvor du legger på deg minimalt med fett, og heller ta seg en 1-2 mnd deff på slutten av året for å fjerne det lille som kom med.

    3  Trening / Forum for ungdom / Sv: Øke muskelmasse, samtidig minske fett% på: 01. mars 2011, 18:42
    Vanskelig å bygge muskler i kalori underskudd. Om du vil øke muskellmasse og synke i fettprosent (merk: IKKE FETTMASSE), så må du bygge "clean" som jeg kaller det. Et moderat overskudd som kun legger til muskelmasse og minimalt fett.

    For eksempel: Du veier 80kg med 15% fettprosent, og legger på deg 12kg muskler uten å legge til fett (dette tar tid). Vekten din er nå 92kg, fettvekten din er den samme (du har ikke fjernet fett), men fettprosenten har sunket med noen prosent.
    4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Magefett problem! på: 07. februar 2011, 18:51
    Fulgte det der 7-8 måltider til dagen tullet i 1 år før jeg begynte å lese dette forumet aktivt og lærte at det bare var tull. Takk gud for treningsforum.

    Å spise så ofte er noe dritt etter min mening. Man går rundt konstant mett, og blir til slutt dritt lei når man må trøkke noe nytt i kjeften hver 2-3 time. Kan ikke tenke meg at det er noe særlig sunt for fordøyelses-systemet å HELE tiden måtte jobbe med noe uten pause heller.

    Over til spørsmålet ditt: Kjør styrketrening, spis mye og sunn mat, få nok søvn og se resultatene komme. Det DUMMESTE du kan gjøre er å slanke deg uten noe muskler under. Da vil du bare se dvask og tynnfeit ut uansett. Når du som nybegynner veier mindre enn høyden din (65 kg 1, 73cm høy) er det generelt sett en god ide og bygge etter min mening.
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bare proteinshake diet? på: 04. februar 2011, 20:57
    Disse proteinshakene inneholder nok garantert mer enn bare pulver og vann/melk da. De har sikkert blanda inn olje, havregryn etc.

    Lever du kun på proteinshake så blir du feilernært ganske fort tror jeg + at det hadde vært sykt usunt for tarmsystemet.
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK på: 27. november 2010, 21:12
    Æsj, poenget forsvant jo helt. De differensierer jo ikke mellom doping bruk og proteinpulver, de slår alt sammen i samme bås og får alt til å virke like "ekstremt". For ikke å nevne tabben om å nevne styrkeløft inni der...

    Nei, doping er absolutt ikke sunt, og det er et kjempeproblem om ungdom helt ned i 13 års alderen bruker det. Kombinerer du dette med en veldig usunn diett så får du en oppskrift til katastrofe.

    Vanlig trening, å ville bli større og sterkere, kombinert med sunnt kosthold og kosttilskudd som er helt ufarlige er ikke noe problem.
    7  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Unforgiven's bildeprofil på: 27. september 2010, 23:50
    Det var konge dette! Honnør!

    Du får stå på skikkelig en uke til, så blir du helt rå neste helg.  Wink
    8  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: nykomling!!!! på: 24. september 2010, 00:09
    Du får nyte oppkarbing i morgen da, og lykke til i Askim!
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Markløft fail! på: 23. september 2010, 17:20
    Kommer den knekkelyden fra ryggen hans i starten av løftet? Får vondt bare å se på. Teknikken ser jo direkte skadelig ut...
    10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Matblogg med bilder! på: 22. september 2010, 20:22
    Uansett, bortsett fra kylling, tunfisk, egg.. noe du vil si er både godt og lettvint å lage? (som da inneholder mye proteiner?

    Du kan jo prøve karbonade deig "burger", som jeg har laget masse av på deff. Smaker sykt digg.
    Det du trenger:

    En skive grovt brød
    150 gram karbonade deig
    hvitløk
    salsa
    grillkrydder (smaker som piffi, hurra!)
    1 Skivet Ost
    ketchup og sennep

    Kna inn litt hakket hvitløk (mengde etter personlig smak), en til to teskjeer salsa og litt grillkrydder i karbonade deigen (du vil finne ut hvor mye av hva du liker best). Så lager du en fin og tynn burger med hendene. Den vil krympe inn og blåse seg opp under steking, så det er et poeng å få den ganske tynn. Stikk burgeren full av hull med en gaffel, da jeg føler den steker raskere + ikke eser ut så mye da. Stek den i en teflon panne uten olje (bruk litt vann i ny og ned for å holde det glatt).

    Imens burgeren steker tar du ketchup og sennep på brødskiven, trykker ett osteflak (ferdig kuttet i pakken) oppå dette igjen, og til slutt den gloheite burgeren som kronen på verket.

    Burgeren vil smelte osten under, og det smaker sinnsykt digg. Dette har vært middagen min i ett par måneder nå. Blir ikke lei Cheesy


    Er relativt lite kalorier i dette, så skulle ikke være noe problem å få plass til det inn i vanlig dag.
    11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Matblogg med bilder! på: 22. september 2010, 20:05
    Tunfisk sånn i en deffe-diett mener du?
    Kokte poteter eller ris og dampet brokkoli. Hakket hvitløk, en boks med tunfisk (uten vannet) og en boks med hakkede tomater. Krydre med pizzakrydder eller noe annet du liker. Røre sammen i en gryte eller rett og slett i micron et par minutter. Faktisk utrolig godt og jeg blir aldri lei.

    Ville unngått eller holdt meg til små mengder cottage cheese i en deffe diett.. For mye kcal pga fettet.

    Det der hørtes sykt digg ut. Skal prøves ut i morgen.
    12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: nykomling!!!! på: 22. september 2010, 18:45
    Bare ut av nyskjerrighet: Hvor mye styrke har denne deffen kostet deg? Som allerede nevnt tidligere i tråden, så ser det ut som du har beholdt mesteparten (eller hele) muskelmassen du begynte med, så lurer på hvordan løftene dine er nå i forhold til diettstart?

    Inspirerende å se fremgangen her.
    13  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: nykomling!!!! på: 22. september 2010, 17:23
    Lykke til, deffen ser veldig velykket ut!
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Terje bygger seg opp sakte , men sikkert! på: 20. september 2010, 16:43
    Honnør!
    15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Første deff noensinne - tips til trening/kosthold på: 20. september 2010, 16:23
    Fortsett å spis balansert, men i et underskudd på 500-700 kalorier (dette er i hvertfall underskuddet jeg sikter etter). Shaken høres grei ut den, ville ikke forandret mengden der.

    På deff fokuserer du hovedsaklig på å beholde vekten du løfter, ville ikke prøvd å øke da du ikke vil bygge noe muskler. Målet her er å beholde så mye som mulig muskelmasse, slik at vekten du mister kommer fra fett. Jeg har hatt god erfaring med å kjøre tunge baseøvelser, relativt få repetisjoner (5-6) og høy vekt for å sende signaler til kroppen om å beholde muskelmassen om den ikke vil bli knust under vekten.

    Det har fungert fint for meg, og løftene mine er omtrent identiske etter 12 uker med deffing. Gått ned 13 kilo, som mest sansyneligvis har vært hovedsaklig fettvekt ettersom jeg enda løfter omtrent den samme vekten.

    Lykke til med deff! Husk å få nok søvn, nok protein og løft tungt!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!