Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • 1  Generelt / Åpent forum / Hulk? på: 21. september 2011, 20:22
    http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=10038821

    "Det er ingen tvil om at Khalifa Jabbie er Fredrikstads "Hulk" "

    Hulk og hulk... Smiley
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er dine verste uvaner eller tvangstanker? på: 11. august 2011, 17:48
    Har fått meg en ny en  dry 

    Har en fæl tendens til å trykke CapsLock av og på, sånn dobbeltklikk i setninger jeg skriver. Særlig i starten av nye setninger, eller når jeg står stille i setninga og tenker.

    Har vart den siste måneden, er nødt til å kvitte meg med den raskt
    3  Trening / Skader og Smerter / Sv: Hvordan løse opp stram setemuskulatur? på: 21. juli 2011, 20:05
    Thank you, skal testes  Smiley

    Tar gjerne imot flere tips hvis noen har
    4  Trening / Skader og Smerter / Hvordan løse opp stram setemuskulatur? på: 21. juli 2011, 17:17
    Hei!

    Har i 2 år nå slitt med vondt i korsryggen. Vært både her og der, lege, manuellterapeut, naprapat, refleksolog og akupunktør, ingenting har funka men har fått lagt igjen masse penger  Cheesy

    Fikk et tips av akupunktøren at jeg kunne ta en tennisball, legge den mellom meg og en vegg og massere rundt setemuskulaturen. Det gjorde jeg, men la meg heller på gulvet får å få mer tyngde. Og det må jeg si: det gjør så GRISEVONDT! Det er så forbanna stivt og jævlig at jeg får lyst til å hyle.

    Kanskje dette har sammenheng med korsryggsmertene? Uansett, det jeg lurer på om det er noen som har tips om hvordan jeg kan få løst opp i setemuskulaturen enda bedre? Forskjellige øvelser og metoder liksom.

    Hadde vært superdupert!  Smiley
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er dine verste uvaner eller tvangstanker? på: 18. juli 2011, 15:42
    Tenker stadig vekk på om den fine dama der borte muligens kan ha dårlig ånde  Huh   Utrolig tett for damer er det beste jeg vet, og det kan jo godt være at jeg er den som har dårlig ånde  Tongue
    6  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 13. juli 2011, 11:15
    Hei igjen. Jeg har et nytt spørsmål ift ryggplagene mine.

    Jeg har som nevnt vondt i korsryggen, det er veldig stivt. Så vidt jeg skjønte av refleksologen skulle det bl.a. være en veldig anstrengt/stram psoas.
    Smertene sitter i hovedsak rett bak den venstre av de to "klumpene" (som hører til bekkenet antar jeg). Så har jeg så lenge jeg kan huske hatt en slags muskelknute i høyre bakside lår (hamstringen tror jeg). Når jeg strammer hamstringen kjenner jeg veldig tydelig en knute i muskelen. Det hender noen ganger, men veldig sjelden, at det verker litt i denne knuten. Har tatt MR av den for en stund siden, og det skulle visstnok ikke være noe farlig. Bare en litt forknudra del av muskelen. Aldri gjort veldig vondt.

    Kan dette være noe som fører til ubalanse i ryggen min, slik at smertene i korsryggen oppstår?
    7  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Tørr hud når jeg trener på: 09. juni 2011, 15:37
    Noen som har en bra krem mot tørr hud?

    Locobase! For meg har det fungert svært bra, helt overlegent ift andre kremer.
    Selges på Vitus og Apotek 1 hvertfall
    8  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Er redbull usnunt? på: 08. juni 2011, 15:34
    Det er vel en del e-stoffer (som er unaturlig for kroppen), lite næringsstoffer og mye sukker (som vi vet at heller ikke er bra i store mengder) i redbull. Så sånn sett ville i alle fall jeg sagt at redbull er usunt. Samtidig trenger det vel ikke nødvendigvis være noe farlig å helle i seg en usunn drikk så lenge kostholdet ellers er bra og velbalansert.
    9  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 02. juni 2011, 16:07
    Hei igjen Patrick. Jeg bare siterer meg selv her så ser du hva det handler om. Du har svart meg tidligere og jeg nevnte at jeg skulle til MR. Fikk som svar på MR'et av legen min at jeg hadde en bitteliten prolaps nederst i ryggen, men at den ikke presset på noen nerver. Den skulle altså ikke ha noen betydning og han sa at ryggen så bra ut. Vondt gjorde det uansett.

    Nå de 3 siste dagene har jeg tatt voltaren pga vedvarende smerter i venstre akilles/hæl som ikke ser ut til å gi seg med det første. Bare det å gå gir smerter. Jo lengre, jo verre. Voltarenen har ikke funka veldig bra på akillesen, men du verden  hvor mye bedre ryggen min ble. Det nærmer seg å være såpass bra at den føles bra nok til å løfte markløft med, og det er en dramatisk forbedring. Jeg tenker å slutte å ta voltaren snart, tror du ryggen blir dårligere igjen da? Er i grunnen veldig skeptisk til å fikse ryggen med piller. Det er vel en viss fare for at voltarenen kamuflerer ryggsmertene, da den også har en smertestillende effekt?

    Går det an å ha betennelse i "musklene"? Eller er betennelse noe som setter seg i sener/ledd?


    Hei!

    Jeg har vært litt rundt hos div fagfolk og forsøkt å finne ut av hva som feiler korsryggen min. Problemet er at den er noe forbanna stiv, og smertene stråler ofte ned bak i lårene, ofte også ned i leggene. Jeg droppet øvelser som knebøy, markløft og stangroing for over 1,5 år siden da smertene stadig ble verre og det kom til et punkt at jeg bare var nødt til å slutte med dem  Sad 

    Smertene forverrer seg når jeg f.eks. spiller basket med mange vridninger og tyngdepunkt mye framme, som belaster korsryggen ganske mye. Jeg har pleid å gå hjem etter baskettreningene, et par km, siden det virker som at det myker litt opp igjen i korsryggen.

    Sist jeg var hos refleksologen nevnte han at smertene kunne skyldes prolaps. Han sier muskulaturen rundt korsryggen er veldig spent. Før jeg starter timen er det ene beinet litt kortere, rundt 1/2 cm, og når han "masserer", altså trykker hardt på muskulaturen rundt så løsner det litt og beina blir like lange. Han sjekker om de er like lange når jeg ligger på ryggen på en benk. Han sier det skyldes bl.a. en veldig spent psoas.

    Da jeg dimmet fra militæret var ryggen helt fin. Det var masse ståing og gåing, svært lite sitting, en veldig aktiv hverdag. Null problemer. Så etter endt førstegangstjeneste begynte jeg å sitte mye (som student) og smertene begynte å komme snikende. Ganske nøyaktig ett år etter avsluttet førstegangstjeneste (og mye sitting) var det blitt såpass ille at jeg måtte kutte ut mark og bøy som jeg nevnte.

    Begynner å bli veldig overbevist om at det kan skyldes en prolaps, som følge av mye sitting og derav vedvarende trykk i ryggraden. Dager jeg sitter mye føles ryggen verre. Dette gjelder vel sikkert uansett hva slags ryggsmerter man har da..

    Har du noen tanker om dette? Tror du ut fra det jeg skriver at det kan være en prolaps? Hvis det evt er det, hva kan jeg gjøre med det? Har testa ut en hau mage/rygg-øvelser. De lindrer der og da, men det blir LANGT fra bra =/  Blir som å ta seg en doc når man har skikkelig vondt i halsen  Tongue
    10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: legg press på: 31. mai 2011, 13:20
    Her vil  jeg tro du blander leg-extension med calf-press/seated calf-raise.

    Leg extension aktiverer for stort sett fremside av lår som godt overnevnt her (illustrasjon);




    mens calf-press/seated calf-raise aktiverer legg-musklene.

    Sant. Jeg bomma litt der.
    11  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: legg press på: 31. mai 2011, 11:21
    Leggpress og leg extension er øvelser for leggene. De to navnene her er på norsk og engelsk de generelle navnene for leggpress-øvelser. Man kan stå med stang på ryggen og løfte seg opp med leggene, sitte med belastning oppå lårene og løfte med leggene og ligge i en beinpress-maskin (på ryggen liksom) og presse med leggene.

    Beinpress er en lårøvelse hvor du ligger på ryggen i en maskin og presser. Det er her hovedsaklig framside lår som trenes
    12  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Taper musker - deff på: 29. mai 2011, 10:04
    Du mister mye vann fra kroppen når du reduserer hardt på karbohydratene. Vann både fra underhuden og fra musklene og da får du mindre trykk og energi fra musklene til å løfte. Du trenger ikke nødvendigvis å ha mistet så mye muskler.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva er dine verste uvaner eller tvangstanker? på: 25. mai 2011, 12:50
    *Frisker opp tråden*

    Teller alderen min på fingrene ved å berøre fingrene mot hverandre på riktig måte, sånn at det blir symmetrisk telt  Huh  gjort det i sikkert 10-15 år
    14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Alkohol på: 14. mai 2011, 13:52
    Litt mer om alkohol her  Smiley
    http://fitnessbloggen.no/blogg/2011/5/14/kjreregler-for-et-moderat-alkoholinntak/
    15  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Gå eller sykle? på: 27. april 2011, 22:17
    Ja det er nok gåinga som er mest energikrevende.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 21
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!