Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 19
  • 20
  • 286  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: HVA ER DIN FAVORITT KROPPSDEL OG TRENE? OG HVORFOR? på: 27. april 2011, 09:57
    Digger å trene lår og legger ! deilig følelse å ikke komme seg opp eller ned en trapp uten å holde seg i et gelender Tongue
    287  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bare trene armer og skuldre? på: 23. januar 2011, 20:59
    Hei Trevi

    Først må jeg bare si, hva er poenget med å svare han så frekt Mr.LT og kimern1991? Noe av grunnen til at man er på et forum som dette er for å utveksle erfaring, kunnskap og få eller gi hjelp til andre. Ser ikke helt poenget med en slik oppførsel.

    Uansett, kan vel stille litt av det samme spørsmålet som Petemaister, hvorfor vil du slutte å trene underkroppen?

    Hvorfor vil du fokusere på akkurat armene og skuldrene?

    Personlig vil jeg ikke anbefale å bare trene skulder og armer, fordi det ser mye bedre ut med en kropp hvor muskelgrupper står til samsvar med hverandre. Eksempelvis, det ser sykt dumt ut med stor overkropp hvis du har små lår og legger. Vil anbefale deg å trene helt kroppen! Det er selvfølgelig helt opp til deg hva du vil gjøre ! Cheesy
    288  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: program for å gå ned i vekt / fettprosent på: 21. desember 2010, 09:49
    Hei formenkommer

    Hvis du har lyst til å gå ned i fettprosent er det flere ting som er viktig. En av de er at du har kaloriunderskudd. Hvis jeg skal anbefale en treningsform som funker veldig bra, så er det Tabata med kettlebells. Tabata effektiv intervalltrening med kettlebells kort fortalt. Hvis du ikke har hørt om det tidligere kan du søke litt på google og youtube, bare søk på Tabata kettlebells elns. Hvis du ikke helt forstår deg på det etter litt søk på google er det bare å si i fra Smiley
    289  Trening / Forum for ungdom / Sv: Best rep range? på: 21. desember 2010, 09:39
    For meg kommer det veldig ann på hvilken muskelgruppe jeg trener, eksempelvis bryst og biceps kjører jeg ofte mye superset, noe som fungerer veldig bra for meg. På de andre muskelgruppene tar jeg som vanlig 8-12 reps og 3-4 set. Jeg tror ikke det er noe rent fasitsvar på hvor mange set og reps du må ta for best muskelvekst. Jeg føler det er VELDIG idividuelt, men det vanlige er 8-12 reps med 3-4 set. 
    Slett meldingSlett
    290  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: "Ripped" sixpack? på: 17. desember 2010, 22:03
    Hengende beinhev funker veldig bra! Er stor fan av planken også:D
    291  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger litt hjelp med hendene. på: 17. desember 2010, 21:54
    Vel, det er vel ikke så lett å "bygge" muskler i hendene, men man kan jo bli sterk i klypa. Hvis du trener underarmer hjelper jo det også til at du blir sterkere i hendene, men det finnes jo noe som heter "Squeezball". Det er på en måte som tennisballer med forskjellig motstand. Noen er veldig myke, andre er hardere. Har aldri prøvd det, bare lest litt om at det skal gi styrke i hendene. Så kan jo være verdt et forsøk. Trene litt underarmer og klemme litt på "sqeezeball"
    292  Trening / Forum for ungdom / Sv: Trenger litt hjelp med hendene. på: 17. desember 2010, 21:39
    Hei fredriken

    Jeg TROR jeg skjønner hva du mener ut i fra beskrivelsen din. Det er veldig individuelt hvor mye knoken på peke og langefingeren stikker opp når du knytter hånden. Personlig har jeg veldig "lave" knokler når jeg knytter hånden, men har flere venner som har veldig "høye" knoker.

    Jeg tror ikke det er noe spesielt du kan gjøre for å få knokene mindre på, med tanke på at det er bein. Syntes i allefall at det virker veldig rart hvis det er mulig.
    293  Trening / Forum for ungdom / Sv: NO explode på: 16. desember 2010, 21:23
    Personlig syntes jeg NO Xplode funket veldig bra i tre uker ca, men fikk mindre effekt etterhvert. Prøvde å gå over til Superpump 250, noe som viste seg å fungere veldig bra for meg, men som tidligere nevnt er NO Xplode et bra produkt!
    294  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nano Vapor på: 05. september 2010, 19:51
    Personlig syntes jeg Nano Vapor ga ingen, eller liten effekt. De eneste NO produktene jeg har hatt gode erfaringer med er NO xplode sammen med nitrix og Plasmajet.
    Slett meldingSlett
    295  Trening / Forum for ungdom / Sv: Treningssenter Oslo. Tips, erfaringer etc. på: 08. august 2010, 21:29
    Hei

    først og fremst velkommen til oslo Tongue

    Det er mange treningssentre å velge mellom i Oslo. Selv trener jeg på 24Fitness i oslo. Koster 399 i mnd, så det er jo ikke spesielt dyrt spør du meg. Miljøet er absolutt bra. Det er mange mennesker med erfaring der hvis det er noe man trenger hjelp til !

    Har også lest at det skal åpne noe som heter Evofitness i oslo. Har ikke satt meg så mye inn i det, men hørte noe om at det koster 295 i mnd. Du kan jo sjekke på Evofitness.no. Fikk inntrykk av at det kanskje var litt damegym, men ikke vet jeg.

    Du har jo Spenst, Sats og Elixia også, men tror de er noe dyrere. Du får nesten undersøke litt Wink Har ikke nevnt alle, men kanskje de mest vanlige jeg kan komme på.

    Stokkeland
    296  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nitrix på: 01. juli 2010, 19:30
    brukte du NO xplode og nitrix sammen?
    297  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nitrix på: 01. juli 2010, 09:31
    Takk for svar:D Kjøpte N.O Xplode og nitrix da jeg var i Sverige, så vi får se hvordan det blir. Har hørt mye bra om det
    298  Kosthold / Kosttilskudd / Nitrix på: 30. juni 2010, 22:34
    Hei

    Jeg har et spørsmål ang dosering av nitrix. Ja jeg vet det står at du skal ta 3x3 piller daglig på tom mage, MEN er det nødvendig å ta så mange, bare spør. Er en del som påstår at produsenten sier man skal ta 3x3 daglig så boksen skal gå fortere tom.

    noen meninger / erfaringer?

    Stokkeland
    299  Kosthold / Kosttilskudd / Noen som vet? på: 07. mai 2010, 18:23
    Hei.

    Jeg har lenge brukt produkter fra PF, men har lyst til å prøve produkter fra muscletech eller eventuelt Gaspari nutrition. Jeg vet det er mulig å dra til Sverige for å kjøpe kosttilskudd fra disse, men er ikke akkurat i Sverige hver dag. Så jeg lurte på om noen vet om en nettside hvor det er trygt og billig å bestille fra. Eller vil det ikke lønne seg å bestille fra nettet med tanke på pris?

    Hvis jeg ikke tar helt feil var det mulig å bestille fra gymgrossisten før? men de sluttet å sende fra sverige til Norge, fordi mye ble stoppet i tollen? eller tar jeg veldig feil?

    Takk for forhånd Grin
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 19
  • 20
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!