DADDY´s HOT GREEK MEATBELLS:
-400 gram kjøttdeig (uten vann og salt)
-1-2 chilli (kommer ann på size, holder som regel med en... >
)
-3 STORE fedd med hvitløk, finhakkes (evt en hel "kinaløk" istedenfor)
-1 medium kepa løk, finhakkes (gul løk?
-50gr bacon (Finhakk)
-2 buljonger med basilikum og timian (mener det er Maggie buljonger, muligens Knorr)
-3ss sukker (flate) Utgjør en stor forskjell.
-1 ts salt
-1/2ts grovkornet pepper
-1klype cajennepepper
-3-ss olivenolje (extra jomfru :
)
-2 hele egg
-opptil 50gr svart&grønn oliven om en liker det
Sleng alt i en foodprossessor å håp på det beste!
Underveis må du tilsette litt potetmel for konsistensen sin del. Du skal kunne ta farsen ut med en skje og jobbe med den uten at den faller fra hverande! Skal jo heller ikke vere for hard da den blir for kompakt...er ikke godt!!
Skal stå og elte i hvertfall en 5 minutter etter at potetmelet er på plass.
Lag en test BELL og smak på den før du steker resten..muligens trenger farsen mer salt eller spice!
Gudd luck godtfolk!