Visning av honnrposter for Hightow3r
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger litt tips ang kostholdsplan fra treningsforum. 26. mars 2015, 15:53
  Vis du har betalt noen for en kostholdsplan regner jeg med du stoler på kunnskapen dems og holder deg til planen.

  Det er vell en grun til at planen er som den er, og da ville jeg holdt meg til den.

  OM du må spørre om noe så kanksje spør den som lagde planen og vet meningen bak den? Da kan heller den som har gitt deg planen gi deg alternativer til måltidene.  Og til deg som syntes det burde være gratis med kostplaner akkurat som det er gratis helsevesen: Legene som faktisk hjelper folkene får da klekkelig betalt Smiley!

  De som lager og selger kostplaner har som regel en utdanning og erfaring som gjør at å få betalt for det rett og slett er helt rettferdig. Det er yrke til mange og det de lever av. Det er proffesjonell hjelp. Akkurat som du betaler for folk til å male og lege fliser på badet ditt, reparere bilen din osv så bør man betale for kost/treningsplaner om man ikke har peiling nok selv.
  Honnr gitt av : macpersen, 30. mars 2015, 13:19
  2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Nødvendig å telle kalorier? 26. februar 2015, 17:05
  Uansett hvor sunt du spiser så kan du fremdeles legge på deg mye fett.

  Alt handler om mengde. Derfor er det lurt å telle kalorier for å vite at du faktisk er i underskudd! Selv sunne matvarer inneholder en del kalorier og gjør deg like feit som junk.
  Honnr gitt av : Flymodus86, 05. mars 2015, 00:30
  3  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bra med personlig trener 13. november 2014, 23:46
  Kursene til Pt`ene er ikke mye verdt. Hva slags erfaring og resultater han/hun har å vise til og hvorvidt det er noe omløp i toppetasjen, betyr mye mer. Feks. er det ikke lurt å få en som har mer i benk, enn knebøy, til å lage et beinprogram til deg... Wink

  Synd jeg som har en kneskade og ikke kan trene knebøy da : ) Får vell bare si hade til alle kundene jeg har da Wink

  Latterlig utsagn . Hvorvidt en trener tar mer i benk en knebøy har ingenting å si for kompetansen.


  Om man tar en pt-utdanning via en høyskole så er det ganske god utdanning og man får mer kunnskap en de fleste på ett treningssenter noen gang kommer til å få om trening og kosthold.

  Har du tatt pt-utdanning siden du har så mye peil på de Smiley? En skal være ganske flink og dyktig for å få A på alle eksamene. Anatomien, biomekanikken, motorikken osv er på høyskolenivå og omtrent det samme som det sykepleiet studiet har.

  Men seff handler det om erfaring. Men om du som kunde ikke sjekker bakgrunnen til PT'n du betaler for og sjekker opp hva han har av erfaring, og resultater er det du som rett og slett er dum. Ta den pt'en med kompetansen du ønsker og trenger. Ikke hvem som helst. Og da er det jo ikke noe problem i utgangspunktet Smiley

  Dessuten er en PT mye mer en bare en som setter opp ett treningsprogram til deg Wink

  Nå har dere dette " Pt utdanning på bali, er bare fylletur osv" opplegget deres. Slutt å fei alle under en kam. Det er de færreste som faktisk drar dit for fylla og ferien sin skyld som faktiks JOBBER som pt. Det er stort sett de som faktisk er interessert, og liker å lære og holde på med trening som gidder å ordne seg jobb etter endt utdanning.

  Og hva gjør det at de har utdanning på Bali eller i usa fremfor Norge? Skal jeg boikotte alle leger og profesjonelle her i norge med utdanning utenfor Norge ? 
  Honnr gitt av : Behemoth, 14. november 2014, 10:13
  4  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Deffing, hva er viktig å huske på? 12. november 2014, 22:53
  Ok, Hightow: har nå ca 4-5 måltider og kjører ikke noe særlig kardio. Tenkte å kjøre litt kardio siste uka, høres det bra ut, eller hvordan hadde du lagt opp måneden?

  Hehe, om du trenger cardo eller ikke kommer jo an på resultate i de 3 første ukene. 4-5 måltider er helt kurrant ! Du kan godt kjøre litt cardio, men mange når de kjører diett så kjører de flere timer cardio i uka fra start, og det er igrun ikke så lurt.
  Honnr gitt av : svartebjarte, 13. november 2014, 13:34
  5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kurdî's vei til suksess! 17. oktober 2014, 13:06
  Hei! Nå har sett gjennom stooore deler av loggen din etter å ha lenge stusset litt på det du legger ut.

  Ett par ting:
  Cm målene dine endrer seg knapt.. litt opp og ned maks 1 cm måned til måned, men det går 1 cm opp, så gjerne ned igjen, og egentlig står de omtrent helt i ro. Ikke store endringer siden side 1 og målene du la ut da altså over 2 år siden.. og det siste året har det jo nærmest stått helt i ro?

  Styrken din har jo heller ikke blitt særlig bedre, litt sterkere men på over 2 år burde du blitt betyyyydelig sterkere en det du var på side 1. Ser også at du trener med stort sett de samme vektene det siste året og heller ikke har utviklet deg særlig der.

  Med tanke på hvor strukturert og flink du er med både kosthold og trenning så bør det jo være anderlede. Kanksje bytte treningsprogram og kostholdsplan ? For når man trener såppas seriøs og mye som deg så bør du på 2 år se ganske mye endringer.

  Ikke noe negativt ment, men kanskje noe å tenke over? Nå vet jeg ikke om du trener kun for å vedlikeholde men utrifra det du skriver vil du jo bli sterk og swole og derfor du trener ^^

  Again, på 2 år burde det ha skjedd masse.

  Det eneste jeg har sett er litt opp og ned i fettprosent , men poenget er jo at du bør være større når du går ned i fettprosent 2.gangen en første gangen. Vis ikke er jo bulken bortkastet.. ikke sant.. Bulk-> vokse, deffe for å se hva du har--bulk --> vokse, deffe for å være litt større en sist deff.. osv osv osv..


  Jeg syntes du er utrolig flink og står på skikkelig bra, så syntes det er rart at resultatene ikke er helt der.. Ikke mange som står på slik som deg å er så nøye og måler og slikt som du, så det skal du ha !
  Honnr gitt av : Kurdî, 17. oktober 2014, 14:28
  6  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: VANN I KROPPEN UNDER VEKTREDUKSJON ! 16. oktober 2014, 21:54
  Er det en måte å få vannet bort på en hurtigere måte enn 4-6 uker,  F.eks Badestue og slikt?

  Du kan prøve deg på  en tørr carb-load.

  Spis null/lite karbohydrater i 4-5 dager, drikk plenty med vann, så kutter du vannet etter halve dagen på siste nullacarb dag, før du dagen etter spiser 5-600 g carbs , lite fett og moderat med protein og drikker så lite vann som mulig. Da burde du vokne opp i en litt bedre form dagen etter Smiley! Prøv også å unngå melkeprodukter, kunstig søtning og gluten denne dagen.

  Du kommer forresten til å bli noe jæævlig tørst denne dagen du spiser mye karbs, men ikke drikk for mye vann uansett hvor tørst du blir. Det er litt av poenget. Etter å ha spist lite karbohydrater i så mange dager, også plutselig hiver innpå 5-600g så vil kroppen skrike etter veske da karbohydrater binder ganske mye vann. Målet er er at vannet skal komme fra det som ligger under huden og ikke det du tilfører kroppen, og slik bli tørket ut og hardere.

  Kjører selv en sånn dag av og til utti dietten Smiley

  Honnr gitt av : Hantelpresseren, 16. oktober 2014, 23:09
  7  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: VANN I KROPPEN UNDER VEKTREDUKSJON ! 02. oktober 2014, 14:20
  Ja, er egentlig bare å chillaxe. Kortisol og andre stresshormon binder vann i kroppen så hvis man slækkern kan man faktisk slippe en god del vann.

  Og hvis en har gått lenge på diett kan en ha godt av en karbodag. Sånn enkelt sett senker insulin kortisol og da slipper vannet.

  Kardiotrening kombinert med kaloriunderskudd kombinert med stressing om om vannet slipper jobbe sammen for å gi oss masse stress som igjen fører til masse kortisol. Hvis en klarer å slækken litt kan det hjelpe fælt.

  For å utdype på det hightower sier så er fettceller fylt av fett, triglyserider. som navnet antyder er ett fettmolekyl satt sammen av tre fettsyrer og et glyserol esterifisert sammen. når man brenner fett er det fettsyrene som blir brukt som energi, mens glyserolen, som er et alkohol, blir igjen. (det som følger er broscience) Alkohol er polart og vann likeså, så de danner hydrogenbindinger seg imellom inni skallet til fettcella. Dette er bobleplasten til hightower. Forsvinner med tida (kan ta lang tid).

  Har også hørt at en runde på fylla kan framskynde denne prosessen

   Jeg kan gå god for det at en fyllekule fremskynder prossesen. Hvertfall om man drikker minimalt med andre vesker og spiser mye karbs denne dagen. Mye alkohol-lite annen veske+ mye karbs og jeg våkner opp mer shredda en aldri før ^^!
  Honnr gitt av : ballehans, 03. oktober 2014, 18:05
  8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: VEKTNEDGANG! 10. juli 2014, 01:25
  Ett par ting du kan tenke over:

  * Ikke vær utålmodig, bruk tid på å bli kjent med kroppen og hvordan den reagerer på for lite/for mye mat, og finn en god balanse der du ikke går ned for fort eller for lite

  * Start høyere, tipper 2800 kalorier er en god start til deg med din høyde og vekt! f.eks 150g ekstra karbs. Du trenger ikke mer protein og fett mengden er veldig fin , så legg til 600 kalorier i karbohydrater. Så kutter du heller ned på karbo etterhvert og så er du sikkert nede på 2200 kalorier etter en del uker ! Med tung styrke trening og litt cardio har du  bare godt av karbohydrater!

  *Ikke start med så mye cardio. Fokuser på styrketrening og prøv å bli sterkere og ha progresjon hele tiden! (Ja selv under diett ) legg heller til cardio som ett EKSTRA verktøy når du stagnerer ! Greit å ha litt krutt til senere Smiley!

  * Vær tålmodig igjen, ikke stress med å se endringer. Når fettet i en fettcelle blir forbrent, så fylles fettcellen midlertidig med vann. Så du ser ikke endring hverken på utseende eller vekt før dette vannet har forsvunnet. Ofte tar det litt tid før vannet forsvinner, og hos noen kan man være på diett i over 1måned uten noe "resultat" før man plutselig ila en uke mister dette vannet og ser store forandringer. Hos noen skjer det fort, hos andre ikke.. så ikke stress Smiley! Forvent dog ett lite vektap de 2-3 første ukene som ett resultat av mindre vann.

  Sist men ikke minst, stå på ! Les deg godt om på trening og kosthold, følg ett skikkelig program, vær nøye, dedikert og ikke gi opp Wink!


  EDIT: ser Number1 har skrevet litt før meg, men hør på han (og meg forsjåvidt) og legg deg høyere på kalori inntaket.
  Honnr gitt av : madsis44, 22. juli 2014, 04:57
  9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: mistet volum på deff, spise opp igjen? 07. juli 2014, 00:21
  Nei, 5kg muskler tar fremdeles like lang tid å bygge som det altid ville gjort. Altså veldig lang tid. .Er du heeelt nybegynner klarer du kanskje 5kg på 1/2 år. 

  5kg muskelmasse er ganske mye og tar lang tid å bygge. Dessverre er det veldig mye enklere å miste muskelmasse enn å bygge den. Derfor jeg ikke skjønner folk som kjører så mye i underskudd etter å ha brukt så lang tid på å bygge muskler, for så å miste fett men samtidig mye av muskelmassen.

  Tålmodighet er nøkkelen..
  Honnr gitt av : all-good, 19. juli 2014, 18:50
  10  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: mistet volum på deff, spise opp igjen? 09. juli 2014, 00:47
  Hei, Hightower er definitivt ekspert på dette, så ikke sikkert jeg trenger å blande meg, men jeg har prøvd det der nå nettopp. Gikk ned 25 kilo i 2013, mista masse styrke, antagelig en del muskelmasse. Kjørte opp kaloriene forsiktig over noen måneder, og fikk igjen all styrken og myye masse på få måneder. Gikk opp ca 7 kilo igjen, nesten ikke noe fett tror jeg. Tok da kreatin, erfaringsmessig så er da ca tre kilo vann i mitt tilfelle. Opplevd lignende etter sykeperioder så vil tro det kommer fort tilbake.
  Edit: Ok ser at hightower har skrevet et innlegg imens. Kan virke som vi er smått uenige om tidsperpektivet, men altså de 7 kiloene jeg snakket om med meg selv er ikke nødvendigvis ren muskelmasse, men også vann og kanskje litt fett Sad
  Allikevel, føler sterkt at det kommer fortere når det har vært der før.

  Enig med det du sier vettu Wink! Du mistet sansynligvis mest vann og fett men også litt muskler ja.. Det har mye og si hvor mye du har å ta av i utgangspunktet.

  Nå når jeg er på konkurranse diett har jeg nesten ikke gått ned i det hele tatt. Jeg brenner bort fettet imens jeg sakte bygger muskler samtidig. Holder vekta rimelig stabil å har gått ned fra 15 til 8-9 i fett% med kunn 4kg vektnedgang.

  Jeg føler iallefall at det er viktig å bruke GOD tid på å gå ned i vekt, det er så lett å miste muskelmasse om man ikke er forsiktig..
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 10. juli 2014, 00:57
  11  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Lightbrus 26. juni 2014, 21:57
  Du legger ikke på det av light-brus i seg selv da dette er helt kalorifritt..

  Det som KAN skje, er at mange opplever ett søt sug i etterkant av å ha drukket light produkter. Dette gjør at mange fort spiser mer etter å ha drukket  light-brus en de kanskje ville gjort vis de drakk vann, pga de har lyst på mat/noe søtt som er trigget av light-brusen. Dette kan overtid føre til vektoppgang. Har du derimot selvkontroll og klarer å holde deg unna det du skal, eller ikke er en av de personene som får denne bieffekten kan du igrunn drikke så mye du vil. 

  Oppblåsthet kan dog forekomme av store mengder brus så mange føler kanske de legger på seg , men egentlig bare er oppblåst av all kullsyren og søt-stoffene.

  Honnr gitt av : king-kong, 27. juni 2014, 13:29
  12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: på veien mot konkuranser og sk14 ! 10. mai 2014, 00:27
  Ryggen har kommet seg veldig i det siste.. utrolig fornøyd med fremgangen =)
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 23. mai 2014, 21:49
  13  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Grillet kyllinglår 22. mai 2014, 11:34
  Kort spm:

  Om man kjøper grillet kyllinglår (f.eks slik som Bunnpris selger til 17kr for 2stk.) og tar av skinnet før man spiser det.
  Får da kyllinglåret en næringsverdi på ca 100kcal, altså bare protein?
  Jeg antar mesteparten av fettet ligger i skinnet.

  Nei det hjelper på, men det du får fremdeles en rimelig høy andel fett i kjøttet. Bare se på de som selges av "skinnfrie kyllinglår" osv .. er vell rundt 10-12g fett /100g i dem også : )
  Honnr gitt av : aabailey, 22. mai 2014, 13:28
  14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Riktig kosthold = luft i magen 10. mai 2014, 13:25
  la oss si op veier 80kg (han er 192 høy). la oss anta at han spiser 3000 kalorier per dag. Dvs, hvis han spiser 80% karbohydrat og protein, så får han i seg omtrent 65gram fett om dagen. Anbefalt minimum inntak av fett for en person på 80kg er 79g per dag.
  Ikke bare ligger han under anbefalt minimums verdi, men han har fordøyelses problemer som følge av et ekstremt karbohydrat inntak.
  vennligst slutt og post håpløse innlegg, dette er verken en balansert eller god plan.

  For det første: du kaller altså 300g karbohydrater er ett ekstremt karbohydrat inntak for en som aktivt trener? Latterligste jeg har hørt på lenge. Du aner ikke hva du prater om...

  For det andre: 60-70g fett for en på 80kg er helt kurrant når man får energi fra karobhydrater i tillegg Smiley Nok en gang vet du ikke hva du prater om.

  For det tredje: Du kan ikke bassere deg på ting du ANTAR.

  Les deg litt opp på de ulike fordelingene av næringsstoffene f.eks 40/40/20 (prot, karb,fett) eller den enda mer NORMALE 30/50/20 (Denne må da være livsfalrig i dine øyne, 50% karbs :OOOO) eller høy fett, lav karb, osv.

  Les deg opp på ernæring generelt før du kommer å rakker ned på tips og råd og leker fasit. Ta deg en bolle Cheesy
  Honnr gitt av : wazap, 10. mai 2014, 16:00
  15  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvordan ser dette ut? 10. mai 2014, 13:50
  Okei, da ville jeg startet på ca 2600-2700 kalorier om dagen. Altså du må øke mat-inntaket en del..

  Legger du deg på 2600 kalorier skal du i utgangspunktet gå ned ca 0.5kg i uken. Da vil du neppe miste noe særlig muskelmasse om du trener styrke og holder proteininntaket høyt. Å gå ned 0.5kg i uken er veldig fornuftig, så skal du ned 5 kg bruker du ca 8-10 uker på det : )!

  Mål vekta di en fast dag i uken før morgen-urin. Gjerne mål midje og mage med målebånd også. Legg deg på ca 2600 kalorier å vei deg igjen etter en uke. Har du ikke gått ned noe særlig, så kutt 100 kalorier til om dagen, går du ned over 0,5kg legg på bittelitt kalorier så du ikke går ned for fort. Da er du tryggere på at det er fett og ikke muskler som forsvinner hehe!

  Går du ned i CM når du måler med målebånd, og ikke ned i vekt er det også en god måte å se at du mister fett. Da kan det være at du bygger litt muskelmasse, eller holder litt mer vann noen dager, men at fettet uansett forsvinner. Så bruk begge deler og ikke fortvil om vekta står i ro, gjør det enkelt å juster sakte men sikkert!
  Honnr gitt av : The dude, 10. mai 2014, 13:55
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!