for lillegutten16
  Visning av honnørposter for lillegutten16
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Ã…pent forum / hvordan kan jeg bli mere utadvent ? :/ 18. oktober 2010, 01:38
    hei alle sammen!

    når jeg er sammen med andre eller venner så er jeg alltid så innadvent. jeg er liksom bare meg. klarer liksom ikke å slappe av og nyte og være sammen med andre. jeg stresser meg alltid opp og jeg finner aldri på noe å snakke om. jeg har intereser jeg står veldig sterkt for og mange vet det. men den eneste jeg klarer å være normal sammen med er meg selv.

    så jeg er nok veldig innadvent og ønsker og bli mere utadvent. hvordan gjør jeg det ? når det er fester osv så driver alle gutta med noe kødd hele tiden og snakker og står i. mens jeg bare sitter der å ser på. klarer liksom ikke henge meg med men vil veldig gjerne gjøre det!

    også dagen etter festen så kan kamerater snakke timesvis om festen mens jeg klarer ikke snakke et ord om den. sier liksom bare var grei den. klarer ikke tenke lenger Sad

    Vil være en hyggelig og mer utadvent person som kan være seg selv hele tiden, ha litt karakter og kunne snakke med andre uten problemer. når jeg ikke engang klarer å snakke med venner uten å surre til alt så er det noe galt med meg.

    Hva skal jeg gjøre ? er ikke noe morsomt å være i den situasjonen som jeg er i nå. det ødlegger veldig mye for meg når det kommer til det sosiale livet også. så jeg sitter veldig mye på rommet alene.
    føler meg faktisk veldig misslykket forhold til andre. fordi de andre vennene mine har en sterk personelighet og er kule hele tiden! og morsome.
    Honnør gitt av : henrikhardcoar, 19. oktober 2010, 12:00
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!