Visning av honnrposter for yyiiyy
Sider:
 • 1
 • 1  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Trening mot Fallskjermjegeropptaket 2008 17. august 2008, 21:16
  Ang kroken osv som jeg snakket om det kalles Skyhook, her er link til wiki. Så må det bli sltt på alt dette tullpratet fra dem som ikke kan FAKTA!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Fulton_surface-to-air_recovery_system

  Her kan dere lese om hvordan personell kan bli dratt opp fra bakken uten fallskjerm i en krok rett opp i et fly feks....Ja tro det eller ei..Neste gang alle som ikke har peiling får være stille.

  Det er bruket revers system også dvs de gjør samme på vei ned. Her er oppgitt 500 fot, men kjenner at min kamerat snakket om line på opp mot 2000 meter MULIG DET VAR FOT skal ikke være påståenlig på det. Dette er klassified seff......

  Morsom jeg må le alle som har vært i speidern tror dem kan om militæret ha ha....div som poster her har vel ikke fått så mye såm en flis i fingen en gang, så skal dem diskutere army. ha ha

  Med unntak fra explosive som er en fornufting mann uten tvil. Resonemangt og fornufting uten protest. Tenker før man skriver. Ja. Honnær.

  Ps finner ikke linken til dødsfall, men dete var rapportert i avisene, snakket om øvlese i england for fskgutta og en dævva i skyhok fra gummibåt. nordmann.så det errealitetene gutter og ikke leke på forum men harkore blant gutta som setter risk på spill.

  Jeg kan nok dessverre mest for alle om dette i norges land uten tivi. men pga sekretessen kan jeg ikke fortelle mye, men offentlig info er bra oglåvelig formeg at gjenfortelle. Feil og tullekopping kan jeg ikke se på sitte stille. Da må det påsettes med korrektur i rett øyeblikk.


  Akkurat, er jo litt forskjell på 150 meter og 2000 meter...
  Honnr gitt av : Kappli, 20. august 2008, 19:11
  2  Trening / Kampsport og Selvforsvar / SV: Fart mot styrke? 22. desember 2005, 01:29
  .
  Honnr gitt av : MartialArtist, 22. desember 2005, 20:10
  3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: R Y p? What? 10. juni 2004, 13:07
  Superchris: Hvis du er så negativt innstilt på RYP-programmet, og bare skal kjøre det for å bevise at det ikke går, så burde du heller la være. Da er det lite vits, siden psyken spiller en så stor rolle.
  Hvis det er en slik innstilling du har, så skjønner jeg ikke hvordan du kan drive med styrketrening og få fremgang...  Huh
  Honnr gitt av : Baahh, 10. juni 2004, 13:15
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!