Visning av honnrposter for ranran
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Antidoping / Sv: Razzia i Trondheim 20. februar 2012, 19:02
  Har gjort meg noen tanker om hvorfor denne såkalte "bole-børsen" har fått lov og eksistert så lenge, og att først nå etter massiv omtale i diverse presse i den siste tiden det plutselig blei en storslått aksjon.

  Kan ikke hjelpe for og sitte igjenn med følelsen at politiet føler seg presset til og gjøre noe med det etter både DN og MAX har lagt ut hvordan "bole-børsen" funker for allmenheten.

  Tenker kansje påtalemyndigheten har valgt og velge "the lesser of 2 eviles" når det gjelder salg av androgene-anabole substanser før denne aksjonen.

  For meg virker det tilsynelatende at det er en ganske harmløs "mafia" vist en i hele tatt kan kalle det det. I hvertfall i forhold til det eg har fått fortalt om mindre harmløse folk som tar seg av omsetting av narkotiske preparater, prostitusjon og menneskehandel.

  I en "perfect world" hadde inger brukt AAS, men tror ikke bruken kommer til og endre seg mye etter denne aksjonen, men frykter hva som kommer til å sje når mindre "seriøse" aktører overtar produksjon og salg av AAS....

  Frykter skadene av bruk kommer til å øke drastisk etter dette, med tanke på "falske" preparat og feil dosering.

  Når det gjelder kredibiliteten til Robert Eilertsen som skribent har vi MANGE andre "trenings-eksperter" en bør bekymre seg mer for når mann ser på hva som står i diverse aviser og ukeblad til tider!!!
  Honnr gitt av : rambonot, 20. februar 2012, 19:13
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!