Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Vil gå ned minst 35 kg før neste sommer, tips? på: 09. januar 2014, 20:14
    Litt sent ute, men har et godt tips til alle som ønsker å gå mye ned i vekt og som ikke tror på mirakelkurer. Gå lange turer i ulendt terreng og det med en forholdsvis tung sekk.

    Resultatet er meget høy forbrenning, delvis fordi du forbrenner mye pr time og delvis fordi dette er en aktivitet du kan drive med i timesvis. Legg ferien til Hardangervidda og gå flere timer med sekk hver dag, så vil du raskt merke resultater.
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Slanking, ned i vekt, på 1måned. på: 31. august 2012, 21:32

    1. Det er best å drøye det ut da den samlede forbrenningen vil bli høyere da. Slanking er i teorien enkelt og dess flere kalorier du forbrenner, dess større blir vekttapet/forbrenningen.
    2. I forhold til slanking har det ikke noe å si hvilken rekkefølge du foretar de forskjellige øktene,
    3. Du ønsker å gjøre noe for å gå ned i vekt, så du er absolutt inne på noe. Det viktigste er å huske på at all fysisk aktivitet hjelper i forhold til slanking. Men, dersom du kun tenker slanking finnes det aktiviteter som er mer effektive.

    Dersom du for eksempel har tid til å gå en mil, vil forbrenningen langt overstige 2 km jogging. Bruk en kaloritabell som denne http://www.dagbladet.no/dinside/2004/05/11/398063.html og sjekk hva som er mest effektivt. Husk ellers at kostholdet har mye å si. En 300 grams pose med potetgull inneholder nesten 2000 kalorier og det tilsvarer 2-3 timer jogging for en person på ca 90 kilo. På siden http://www.effektiv-slanking.com/2011/03/slanketips-mosjon-som-du-trives-med.html finner du noen tips om forbrenningen ved alt fra hagearbeid til turgåing og hard trening.
    3  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Hvor mye er "for mye" å gå ned hver uke? på: 31. august 2012, 21:10
    En viktig grunn til at folk går opp igjen i vekt er at forbrenningen reduseres ved slanking. Det kan både skyldes lavere vekt, samt "ekstrem slanking". Det er velkjent at for rask slanking ved hjelp av såkalt VLCD (Very Low Calorie Diet) fører til at kroppen tilpasser seg et lavt inntak av kalorier gjennom å redusere forbrenningen.

    Trening generelt og økt muskelmasse spesielt, er den beste metoden for å unngå redusert forbrenning i forbindelse med slanking. Hva som er "for rask slanking" avhenger av en rekke faktorer som din nåværende vekt, ditt nåværende kosthold og ditt nåværende aktivitetsnivå.

    Her er noen tips http://www.livestrong.com/article/380803-how-fast-is-too-fast-for-weight-loss/
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Den Store Telletråden - Hvor langt klarer vi å telle? Se post #1 for regler! på: 07. april 2011, 13:11
    1345
    5  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Styrkeprogram for fotball på: 15. januar 2011, 05:17
    For å trene hurtighet bør du sykle med lettest mulig gir. Sykle i en slak nedover bakke og still giret slik at du må "trø deg i hel". Trø rolig opp bakken og gjennta. Ca 45 min 2 ganger i uken utgjør faktisk stor forskjell.

    Er forsåvidt ikke styrketrening men du blir raskere og det hjeper på kondisjonen.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Fotball er kjedelig på: 03. januar 2011, 19:17
    Liverpool er fremdeles Englands mestvinnende klubb...og fotball er faktisk gøy. Gøy å spille, gøy å se på. Er stort sett bare  i USA de ikke har forstått det helt enda.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!