Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 16
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Breivik: problemstilling han mener verden står ovenfor. på: 07. januar 2012, 13:46
    Det går i praksis ikke an å skille handlingene til breivik og meningene hans, fordi det å anerkjenne saken hans legitimerer langt på vei handlingene hans. 

    Latterlig!! Du høres helt paranoid schizofren ut. Eneste du sier er at det er ingenting vi kan gjøre for å forhindre at integrasjonen fortsetter i samme spor og at problemene vi hope seg oppover. Hvert tiltak, diskusjon og endring er ifølge deg ren håning av de døde og en hylles av ABB? Nok engang, Latterlig!
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Breivik: problemstilling han mener verden står ovenfor. på: 07. januar 2012, 03:55
    Men skal ikke nekte en blodfan å kjøre hans sak videre, selv om jeg syns det er feil

    Saken hans, er og vil bli kanskje den største problemstillingen fremover. Vi må tenke fremsiktig nå som vi fortsatt kan og vurdere hva vi skal gjøre. Å trøkke problemet under dørmatta grunnet masakren er det dummeste vi kan gjøre. Hva faen tror du konsekvensene vil bli hvis vi slutter å tenke på problemene som den mislykkete innvandringen fører til?

    Jeg gir faen i hva Anders har gjort, hva han står for og hvor han har hentet ideene sine fra. Problemet er her fortsatt og det er bare latterlig å trekke inn masakrekortet (det nye rasismekortet) for å unngå enhver diskusjon.

    Er det noen her som mener at integrasjonen går greit i europa, og at det er ingen tedenser til at den har mislykket slik at det har blitt et samfunnsskille med voksende rasisme mellom rasene?
    3  Trening / Kampsport og Selvforsvar / Sv: teknikk vs styrke på: 03. januar 2012, 03:47
    Men om man snakker om en Strongman og en ala Bruce Lee, ville Lee vunnet. (Les blå innlegg tidligere i tråden)

    De som har noen fornuftige argumenter kan åpne kjeften, skrullinger som ikke vet hva dette handler om kan holde seg stille. Wink

    Så du mener at ei jente med insane teknikk vil banke opp en strongman i en slåsskamp?
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvorfor er ett såkalt Rumpel¸ft i benkpress galt? på: 18. desember 2011, 18:22
    Jeg vet ikke n¸yaktig hvordan rumpel¸ftet gir mer kg på stanga, men hele kroppen beveger seg, og da er det ikke skikkelig benkpress lenger.

    Så du konkluderer med at hvis hele kroppen beveger seg, så er det ikke et skikkelig benkpress? Honn¸r! Kan du linke til et skikkelig benkpress? Ryû aka Awsome Dragon sine bilder viser at styrke benkpress faktisk er enda verre enn rumpel¸ft, siden underkroppen utf¸rer mer arbeid. Han med rumpel¸ftet tar jo å chiller i forhold.
    5  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvorfor er ett såkalt Rumpeløft i benkpress galt? på: 18. desember 2011, 16:30
    Ser det bedre ut når folk spenner opp ryggen til de grader, og arbeider livet av seg for å holde rumpa nede for å få samme effekt som å ha rumpa opp? Rumpeløft ser faktisk bedre ut i mine øyne. Når man først skal ha effekten, kan man like så greit gjøre det på den letteste måten og ikke gjøre alt for å få et konkret "riktig" styrkeløft benk mens man i realiteten kjører rumpa opp bare å ikke ha rumpa opp.
    6  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Hvorfor er ett såkalt Rumpeløft i benkpress galt? på: 18. desember 2011, 15:30
    Man har jo løftet 125kg i benkpress hvis man løfter med rumpa i været. Man ligger på en benk og presser, det er jo uten tvil kvalifisert til benkpress. Det er verre med personer som skryter på seg skråbenk, med har rumpa i været og kjører vanlig benk selv med skråbenk. Det er fail!
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 15:23
    Er redd for å komme med flere punkter. Alt jeg sier blir sett på som fordomsfult og rasistisk
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 15:14
    De som er imot systemet har jeg ikke tatt med i mine 3 punkter.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 14:53
    Beviser at man har et standpunkt : m¸ter opp og stemmer blankt.

    Ligger på sofaen og drar fram en teori at du er for bra for systemet: latskap

    Ryû; akkurat det jeg ville frem til
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 14:38
    Hvis du virkelig ikke mener at noen av partiene er bedre egnet til å styre din egen by enn andre, så tyder det på at du enten gir fullstendig faen, eller har innsett at politikk er skvip. Det kommer mest sannsynlig aldri til å finne et parti som du mener det er verdt å gi en stemme til. Men skal du over alt formodning bestemme deg for å stemme et år, så vil alle de tidligere valgene egentlig kun være latskap fra din egen side og du vil tre inn i en av mine 3 kategorier. Noe jeg tror det er stor sannsynlighet for.
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 14:01
    Må også komme med at noe av det verste jeg vet om er personer som sier at de snakker perfekt norsk, bodd her hele livet og har norske moraler tredd nedover halsen. Da har du faen meg gjort et jævlig bra stykke arbeid og skal være stolt. Ingen snakker stygt eller sammenligner deg med problemkilden. Oppfør deg som en nordmann og slutt å forsvar deg selv. Er du norsk så trenger du faen meg ikke påpeke det for å få sympati eller gud veit hva du skal frem til.
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 13:55
    Å si at alle utlendinger eller "85%" av de ikke stemmer fordi de er enten late eller ikke kan norsk er rett og slett fordomsfult og har ingenting med virkelighet å gjøre.

    Forstår ikke hva du reagerer på. Du selv stemte ikke på grunn av latskap. Tjaa har ikke så mye å si så jeg gidder ikke. Med andre ord latskap. Det betyr at du går inn i de 3 punktene jeg satt opp (sjokk)

    Var selv tatt av latskapbølgen, og så ikke behovet for å dra tilbake til hjembyen min (40 min med tog) for å stemme når jeg regner med at partiet jeg ville ha stemt på skulle vinne uansett og det egentlig har 0 betydning. Jeg er lat, muhamed er lat og kåre er lat. Trenger virkelig ikke bli så hårsår når det jeg sier er fullstendig rett. Jeg er ikke fordomsfull mot utlendinger eller menneskeheten, jeg kommer kun med sannheten og virkeligheten.

    PS: Tusen takk for at du selv kommer med deg selv som et eksempel på at jeg har rett.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 11:18
    Holyfuck, for en fordombombe....

    Har du noe konkret å komme med? Det er jo ikke en fordomsbombe i hele tatt, men ren sannhet. Tror jeg faktisk dekker 85 % eller mer med de punktene over hvorfor folk ikke stemte.
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 07. desember 2011, 10:51
    Ekstremt relevant å påpeke at mindre en 30% av folk med ikke-vestlig bakgrunn faktisk stemmer i det hele tatt da. Så det blir 70% av de 25-30% ikke-vestlige som faktisk stemmer. For å ikke glemme de resterende prosentene som går til partier som høyre og frp (kjenner mange innvandrere og muslimer som er hardcore frpere).

    Det er jo pågrunn av 3 enkle grunner at de ikke stemmer.

    1: De er late.
    2. De kan ikke norsk og vet derfor ikke at man kan stemme. 
    3: Hvorfor stemme på et parti som ikke støtter islam og har en muslimsk leder.
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Strafferettslig utilregnelig på: 06. desember 2011, 03:28
    Skulle det være fritt frem for å løpe rundt med automatvåpen og skyte en haug med mennesker hver gang noen mente at en eller annen politisk fraksjon ikke førte en "fornuftig" politikk, så er jeg redd for at det hadde blitt ganske folketomt i dette landet etterhvert ...

    Nå er det jo ikke politikken i seg selv som førte til at han gjorde hva han gjorde. Politikken var det han var imot. Men han følte jo at alle som prøver å snakke ikke politisk ble ignorert. Nå finnes det jo mange artikler som er ren rasisme og skvip som aldri bør bli publisert. Men det mange saklige med mange gode poenger, som mediene ignorerer og ikke velger å publisere. Eneste måten han så nødvendig for å få dette frem i dagslyset var ved å gjøre noe drastisk. Bare synd at hans meninger vil bli assosinert med hans handlinger. Han fikk iallefall meningene sine frem i lyset og manifestet har vel blitt lest av samtlige som er litt interesert i politikk og hva store deler av norske befolkning mener. Enten delvis eller fullstendig.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 16
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!