Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 05. januar 2012, 10:43
    Takk for alle svar. både hyggelige og mindre hyggelige. Som sagt jeg kan ingenting om dette tema så det er derfor jeg spør. Skjønner at det kanskje er litt kontoversielt.

    Til de av dere som sier at jeg jukser, ikke gidder osv. Så vet dere ingenting om meg og hvordan jeg lever. Jeg har et veldig sunt kosthold og trener mye og riktig i samråd med personlig trener og fysioterapaut.

    Jeg har hørt mye om veksthormoner og så å si alt jeg har hørt har vært positivt. Derfor skrev jeg inn hit i håp om å høre begge sider av saken. Hvis dette er noe jeg skulle ha gjort så vil jeg ha så mye fakta om det som mulig først. Jeg vet at det ikke finnes noen mirakelkur der ute og det er ikke det jeg er på jakt etter heller.

    Jeg har snakket med legen min om tema også, så dette er noe som eventuelt skulle ha blitt gjort i samråd med han.

    Du bør også prate med lege for å få testet kroppen din, du bør være minst 23 år eller ferdig utvokst. Det er så mange som ikke aner hva de gjør, men som vil ha en "quick fix", det eneste det gjør er å ødelegge livet deres. Vettug bruk, ville ikke nødvendigvis gjort det samme, men når jeg ser folk på tren som andre kur når de er 16 begynner jeg å lure på verden. Uansett, bra at du spør, for da får du svar.

    Har du ikke såpass selvkontroll og vilje at du kan trene deg naturlig den tiden det tar å lære seg hva trening og kosthold handler om før du vurderer bol kan du vel heller sitte hjemme og se på TV. Veksthormoner er dessuten sinnssykt dyrt og bortkastet. Naturlig trening er nok det beste, eller i alle fall vent til du kan gjøre et valg basert på kunnskap. Når du blir eldre og ser livet litt i perspektiv forstår du nok at det var et godt valg.

    Jeg er klar over at "nicket" mitt kanskje tilsier at jeg ikke er så gammel, men det er feil så folk kan slutte å tro at jeg er 16 år for det er mange år siden jeg var det.  Wink Hadde jeg vært 16 år så hadde jeg antagelig ikke vært smart nok til å spørre etter informasjon her. 
    2  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 08. juli 2011, 15:13
     

    Hvor mange kalorier får du i deg daglig?


    Jeg spiser mellom 1200 til 1500.
    Hoveldsaklig består min diet av lavkarbo knekkebrød med gulost eller fisk, salat med egg eller tunfisk, rent kjøtt (kyllig og storfe) og noe ris.

    Jeg tåler verken hveteprodukter eller svinekjøtt. Jeg drikker ikke brus eller kaffe. Mulig en te nå og da. Masse vann. 
    3  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 08. juli 2011, 15:06
    Det er ingen ting som kan kickstarte noe som helst i dette gamet. Det tar tid. Med mindre du vil bruke dop så er det bare å få ræva opp av godstolen, ta deg en god kopp kaffe og legge planer for fremtiden. Det som funker er å legge om livsstilen. Ikke et 12ukers BLI STRAM program.

    Unnskyld om jeg ødela motivasjonen din, men det er slik det er.

    Saken er at jeg trener mye og spiser sunt. Livsstilen er lagt om for en god stund siden. Men jeg får likevel ikke den effekten jeg ønsker. Jeg ønsker noe som jeg kan bruke i tillegg til trening. Jeg visste ikke at veksthormoner var doping ettersom man kan få det hos legen. Kosttilskudd o.l er tanken.

    Min kjæreste prater om at han vurdere å ta veksthormoner og lurte på om jeg ville prøve. Jeg blir jo litt bekymret når informasjonen ute på nettet er så sprikende. Derfor ønsker jeg informasjon og kanskje noen brukerhistorier slik at jeg kan ta et bevisst valg og råde han til å ta det samme valget.

    Motivasjonen er ikke ødelagt  Wink
    4  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 08. juli 2011, 08:03
    Er veksthormoner like ille som anabole steroider??
    5  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 08. juli 2011, 07:36
    Ok. Igjen takker for svar Cheesy.   Jeg holder meg langt unna. 

    Jeg ønsker noe som "kick starter" nedgangen/oppstramminga i tillegg til trening selvfølglig. Jeg trenger dette til å bli mer gira. Noen som har noe tips til eventuelle kostilskudd jeg kan bruke?   Huh

    6  Generelt / Antidoping / Sv: veksthormoner på: 06. juli 2011, 14:09
    Ok. Takker for svar. Cheesy Grin Da skal jeg holde meg langt unna det.  Cheesy

    Jeg trener allerede mye fra før og spiser relativt sunt. Jeg har gluten allergi så utvalget av usunn mat begrenser seg ganske mye. Men selv etter lang tid så får jeg ikke den effekten jeg ønsker.

    Alt jeg vil ha er noe som "kick starter" nedgangen. Jeg trenger dette til å bli mer gira på den nye livsstilen min. Noen som har noe tips til eventuelle kostilskudd jeg kan bruke?  Cheesy
    7  Generelt / Antidoping / veksthormoner på: 06. juli 2011, 13:49
    Jeg har hørt at man kan bruke veksthormoner til å gå ned i vekt (redusere fett), er dette sant? Huh Eller er det slik at man miste mye kroppsfett men får/bygger tilsvarende i muskler? Det er veldig mange forskjellige studier der ute og det er vanskelig å vite hvilke som er korrekte.

    Etter det jeg har forstått så er det slik at alle de bivirkningene som står opplyst gjelder med missbruk eller overdreven bruk av veksthormoner. Og jeg finner veldig lite der ute om hvilken effekt det har på jenter.

    Håper noen kan hjelpe meg.  Smiley
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!