for g0trice
  Visning av honnørposter for g0trice
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 16  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA, ømme baller? 05. august 2012, 16:49
    Søppelingredienser som zink, magnesium og B6? Eller er det doseringen du tenker på?

    Søppelingredienser av sink og magnesium. ZMA SKAL egentlig inneholde zinc monomethionine aspartate og magnesium aspartate, det er det som er formulaen til merkevaren ZMA. Å bruke andre ingredienser går jo greit så lenge kvaliteten er den samme, men det mange produsenter gjør er å bruke dårligere (og mye billigere) former for sink og mangesium, som sink- og magnesiumoksid. Disse industrielle mineralformene er vanskelig for kroppen og ta opp, og du ender opp med absorbere kun en liten del av det du inntok. Med dårlige ingredienser blir ZMA'en ueffektiv, for at ZMA skal ha god effekt på de som trenger det er det avhengig av en høy nok dose samt god opptagelighet i kroppen.

    Hadde jeg vært mod, hadde jeg utestengt deg for spredning av feilinformasjon.

    Da hadde du vært korrupt, men det var kanskje det du mente og?

    Lyst til å begrunne, for en gangs skyld, hva du legger i ordet "søppelingredienser"?

    For en gangs skyld? Jeg begrunner alltid, det er mine meningsmotstandere som aldri klarer å begrunne, følg med.

    Jeg kaller det søppelingredienser fordi de produktene inneholder de mineralformene som blir tatt dårligst opp i kroppen, det er ikke engang vits å snakke om f. eks. 300 mg når mindre en 10% blir tatt opp.

    Star Nutrition Anabolic ZMA bruker magnesiumoksid, og Proteinfabrikken ZMA-X bruker magnesiumoksid og sinkoksid. Mineraloksider kan ha så lavt som 4% opptagelighet.
    Honnør gitt av : streetball, 05. august 2012, 20:53
    17  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA, ømme baller? 03. august 2012, 14:12
    Har de siste dagen starta med ZMA før leggetid, og har merka at jeg har fått veldig ømme baller!

    Med mindre det er noe annet som gjør at du har ømme testikler så betyr det at du lå litt for lavt i inntak av mineralene magnesium og/eller sink. Begge disse mineralene, spesielt zinc, er viktig og fordelaktig for testosteronproduksjon. Når du da fikk i deg ekstra magnesium og sink pga ZMA'en så produserte du nok mer testosteron, og når kroppen øker testo produksjonen kan man få ømme testikler.


    PF har alltid solgt en ZMA (ZMA-X) med dårlige ingredienser noe som gjør ZMA'en ueffektiv, men den her Ironcore Plasma ZMA har faktisk de riktige ingrediensene, så den er bra.

    Ble litt redd for ballene mine et øyeblikk her. Hadde faktisk problemer med at sove skikkelig inatt pågrunn av ubehag i de.

    Det er ikke farlig, og ubehaget vil gå over etterhvert.

    Brukte ZMA en gang for en 5-6 år siden, uten å merke noe annet enn litt dypere søvn, og crazy drømmer.

    Enten så hadde du et bra nok inntak av sink og magnesium da, eller så brukte du et ueffektivt ZMA produkt.

    Trodde ikke jeg har for lav testo da jeg er bare 29, har bra gains og er en ganske aggresiv person Sad

    Det kan være at du ikke hadde spesielt lav testo, men at du har fått i deg for lite sink og/eller magnesium en periode, og når du da økte inntaket så økte produksjonen enda mer.

    Kan grunnen til lav testo være at jeg har lugge i kcal underskudd de siste 5 månedene? Har akkurat uppa kcal til rundt vedlikehold.

    Det kan være at kcal underskuddet har ført til at du ikke har klart å få i deg nok sink og/eller magnesium, eller så kan det rett og slett være at det ikke har noe med ZMA å gjøre og at du nå får økt testo produksjon pga du nettopp gikk opp i kcal inntak og sikkert fett inntak også. Testoproduksjonen kan lide av for lite kcal.

    Jeg bruker disse fra Iherb.com
    http://www.iherb.com/Now-Foods-ZMA-Sports-Recovery-90-Capsules/882
    3 stk før leggetid

    Den har de riktige ingrediensene i tilleg til veldig bra doser. Hvis du faktisk trengte ZMA så ville du ivertfall merka en bedring med det produktet.

    Om zma funker er noe tvilsomt

    Spiser man et bra kosthold med tilstrekkelig magnesium og sink vil man ikke få noen særlig effekt av ZMA. Men det er mange som får i seg for lite av disse to mineralene, spesielt magnesium er det blitt vanlig i vesten å få i seg for lite av, og magnesium er viktig for testosteronet. Det er fullt mulig å få økt testosteronproduksjon av ZMA.

    Av en eller annen rar grunn, merker jeg , dama og to andre kompiser kun noe søvn effekt av ON zma...av de jeg har prøvd.. Pf  sin og star nutrions anabolic zma... Null effekt.

    Det er ikke så rart. ON ZMA har gode ingredienser og veldig bra dose, så om man har bruk for ZMA så vil man definitivt få effekt av den. Proteinfabrikken og Star Nutrition sine ZMA produkter bruker søppelingredienser.
    Honnør gitt av : Boz, 03. august 2012, 16:38
    18  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Styrketrening og ettertreningsmÃ¥ltid rett før man legger seg dumt? 05. juli 2012, 02:36
    Er det derfor noen ulemper ved å legge ettertreningsmåltidet og styrketreningen rett før leggetid?

    Som nevnt så kan trening rett før leggetid muligens gjøre det vanskelig å sovne. Men dette er jo individuelt, hvis du klarer å sovne rett etter trening så er det jo ikke noe problem, selv kan jeg sovne null problem rett etter en økt, og jo hardere økt jo fortere sovner jeg, noen ganger er jeg faktisk nødt til å legge meg til å sove 2-3 timer etter en økt for å i det hele tatt fungere resten av dagen. Dette er den eneste potensielle ulempen.

    I forhold til ettertreningsmåltidet kan det vel være litt betenkelig med store mengder karbs rett før sengetid, selv prøver jeg å unngå karbs etter kl. 18.

    Det finnes ingen ulemper med det å spise karbohydrater rett før leggetid eller etter kl 18 kontra å spise karbohydrater tidligere på dagen. Hvis du er under inntrykket av at du vil legge på deg mer fett ved å spise karbohydrater etter et spesifikt tidspunkt på kvelden så stemmer ikke det, det er en gammel myte som ble motbevist for lenge siden, du kan lese om dette her http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58634.0.

    Hvorfor tror du jeg vil ha større problemer med å sove etter trening?

    Dette har å gjøre med at kroppen omstiller seg til å være i anstrengende fysisk aktivitet når du begynner å trene, kroppstemperaturen og stressnivåene i kroppen øker for at du skal bli mer opplagt og prestere bedre. Kroppen er i det motsatte av slappe-av og sove modus, derfor kan det være vanskeligere å sovne inn rett etter du har vært i fysisk aktivitet. Folk med søvnproblemer anbefales å ikke være i fysisk aktivitet i timene før de skal sove.
    Honnør gitt av : ^Th0mas^, 05. juli 2012, 07:53
    19  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kan jeg ta Jack3d Ã¥ Bcaa før trening? 19. juni 2012, 22:52
    ta treningen før proteinpannekakene og kreabolicen sammen med humapro før du tar rapid burn etter du har tatt BCAA'en og kasta jack3d
    Honnør gitt av : hallvard lønmo, 20. juni 2012, 11:28
    20  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger forslag til kosthold 07. juni 2012, 21:18
    Nei, men raskere. La oss si at du kjører kardioen kl 12 etter frokost og lunsj. Da må du holde på lenger for å forbenne kcal du allerede har inntatt. Starter du før frokost brenner du direkte på fettreservene.

    Det er jo ikke sånn det fungerer Tongue Det høres kanskje logisk ut, men heldigvis har kroppen en litt mer sofistikert tilnærming til fettinnlagring og fettforbrenning en som så. Hvordan kropper legger på seg og forbrenner fett er noe som skjer over tid, over dager, ikke fra time til time. Før i tiden hadde man en snever måte å se for seg hvordan kroppen fungerte, og man gjorde da sine forskninger på hvordan kroppen reagerte over noen timer av gangen. Nå om dagen forsker man på kroppen på en smartere måte; man ser på hvordan kroppen reagerer over tid, og det har vist seg å totalt avkrefte en del av de tingene man trodde på før. En av disse tingene er som du nevner, at cardio på tom mage om morningen "går rett på fettreservene" siden kroppen ikke har noen tilførte kalorier å gå på da man ikke har spist på mange timer. Men sånn fungerer det rett og slett ikke, da kroppen bare jevner det ut igjen om ikke kaloriinntaket ligger lavere en det man forbrenner iløpet av en ~24 timers periode.

    Jeg er ikke helt sikker på dette men jeg innbiller meg at man, sett over en periode på noen timer, kanskje forbrenner mer av fettreservene i en fastende tilstand, og at det var kanskje det forskning viste som gjorde at man antok at det da var fordelaktig med cardio på tom mage. Som sagt, dette er jeg ikke helt sikker på men en ting jeg er sikker på er at når man forsket på kroppens forbrenningsmønster over 24 timer og flere dager, viste det seg å være et ubestridelig faktum at å gjøre cardio på tom mage om morningen ikke ga noen fordeler

    Det vil alltid være hva man har gjort og spist iløpet av dagen som vil ha noe å si, ikke nøyaktig når og hvordan dette er gjort. Hvis du gjør cardio som forbrenner 400 kcal, så er 400 kcal forbrent den dagen, uavhengig av hva du har spist rett før eller hvor mye du har spist før på dagen osv. Hvis kaloriforbruket ditt i slutten av dagen ender opp med å ligge lavere en kaloribehovet ditt, vil du miste fettmasse, og du vil miste akkurat det samme uansett når du gjør cardio.

    Les mer her
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=57286.0
    http://www.bodybuilding.com/fun/the-myth-of-cardio-before-breakfast-debunked.html

    Honnør gitt av : Cartman, 18. juni 2012, 02:36
    21  Trening / Forum for ungdom / Sv: kreatin ? 14. juni 2012, 22:20
    Kreabolic hjelper jo bare kroppen og ta opp protein?
    -og gir litt styrke og volum men ikke like mye som monohydrat "correct me if im wrong"

    Du mener ta opp kreatin? Kreabolic har ingenting med protein å gjøre.

    Krea bolic er et vanlig kreatinprodukt, som så vidt jeg vet består av tre forskjellige fancy kreatintyper. Greia er at denne blandingen av disse fancy kreatintypene skal fungere så og så mye bedre en vanlig kreatin osv. Sånn er det forøvrig med alle andre typer kreatin også, de skal liksom fungere så mye bedre en den billigste kreatin monohydrat.

    Her er greia:

    Da kreatin først ble produsert var det ganske dyrt. Naturlig nok siden det var sjeldent og nytt. Men etterhvert som flere produsenter og videreselgere kom på banen, så ble kreatinprisene presset ned. Kreatin er faktisk veldig billig å produsere, og ettersom salgsprisene ble presset ned, endte kreatin opp med å koste relativt lite for oss forbrukerne.

    Det var da kosttilskuddindustrien måtte begynne å pønske på noe greier, pga nå tjente de ikke så mye på kreatin lenger. Når du får 500g kreatin til 99 spenn, så sier det seg selv at det begrenset hvor mye de kan tjene på det. Det de gjorde var at de fant opp andre, mye dyrere måter å produsere kreatin på, i håp om at de skulle ende opp med noe som fungerte mye bedre en vanlig kreatin, og som de kunne selge for dyre dommer. Det gikk ikke så bra, ettersom alle kreatintypene som ble oppfunnet viste seg å være like bra som vanlig kreatin, og også ofte dårligere. Men det dreit jo kosttilskuddsprodusentene i, og begynte med en sverte kampanje mot monohydrat, hvor det ble hevdet av det var såå mye dårligere en disse andre kreatintypene og at det hadde mange bi-effekter, vannrentensjon som gjorde at du så feit ut, og blablabla.

    Mange har selvfølgelig blitt lurt og sitter med troen om at de må kjøpe sykt dyre kreatinprodukter fordi det kommer til å gi dem såå mye bedre resultater.

    Faktum er at kreatin monohydrat er det beste, både i effekt, og spesielt i forhold til pris.

    Krea-bolic, etyl-ester, kreatin malate, osv osv osv, fungerer ikke bedre en kreatin monohydrat, så hvorfor pokker bruke 5-6 så mye penger på det??
    Honnør gitt av : Cartman, 14. juni 2012, 22:34
    22  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kviser ved inntak av kosttilskudd 13. juni 2012, 22:56
    Er det ikke det samme som og spise en middag etter trening med pasta og kylling for ex? Bare man får i seg så mye proteiner og karbohydrater man skal spise på et døgn? Eller er det helt feil?

    Det er riktig. Man trenger ikke proteinshake etter trening hvis man ikke vil, man får ikke bedre resultater av det. Det beste er å spise alle proteinene sine fra mat. Det er også slik at det ikke gir deg noe bedre resultater å få i seg proteiner så og så kort tid etter du er ferdig med å trene. Har du spist proteiner i et måltid noen timer før trening så har du aminosyrer sirkulerende i systemet både under og etter trening fra før, og om du ikke hadde hatt det ville det ikke hastet forde. Spis og få i deg proteiner når du vil.
    Honnør gitt av : hockey88, 14. juni 2012, 20:53
    23  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Ferie, muskelsvinn og gjennomoppbygging 02. juni 2012, 23:19
    Du skal nok neppe uroe deg noe særlig. Jo lengre du har trent jo mindre vil du miste, og jeg regner med at du ikke er helt fersk? Det er også slik at uansett hvor mye du mister, så vil du få tilbake alt du har mistet på veldig kort tid når du begynner å trene igjen. Selv om musklene forsvinner litt på kort sikt vil du ikke miste det du har bygget deg opp til med mindre du går flere år uten å trene, muscle memory er ingen spøk.

    Som blir nevnt over her, jeg syns du skal drite i alt som heter trening og kost og ta deg en skikkelig ferie, og IKKE tenk at du mister noe osv, du vil fortsatt se muskuløs ut og som sagt; det kommer kjemperaskt tilbake.

    Men hvis du synes det er veldig viktig å miste så lite som mulig er det to ting du kan gjøre. Det ene er å spise nok protein, naturlig nok legger du deg lavere her men som blir nevnt, ca 1 gram kan være greit. Det er nok ikke vanskelig å få til hvis du bestiller deg noe kjøttmat til middagen hver dag, samt og kanskje ta 1 proteinshake hver dag, men mer en det trenger du ikke. Du bør IKKE prøve å trene noe ordentlig eller noe slikt, men du kan ta noen enkle øvelser annenhver dag ellernoe sånt, bruke 10-20 min kanskje. Ta deg et par sett hver av pushups, chins, chrunces, ettbens bøy.

    Men som sagt, hadde jeg vært deg, gi faen Tongue Jeg husker jeg ble med på spontantur til magaluf for noen år siden, da drakk vi hardt hver eneste dag i 3 uker og jeg spiste EKSTREMT lite, bare ett måltid hver dag (var jo ute til morningen så sov jo hele jævla dagen og rakk så vidt middagen). Trodde jeg skulle miste alt vett, men mista bare litt hardhet, og alt kom tilbake iløpet av 2 uker maks. Siden den gang har jeg lært å slappe av og ta meg en god ferie og glemme alt, det anbefales virkelig Tongue
    Honnør gitt av : Boz, 11. juni 2012, 15:46
    24  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Trenger forslag til kosthold 07. juni 2012, 21:18
    Nei, men raskere. La oss si at du kjører kardioen kl 12 etter frokost og lunsj. Da må du holde på lenger for å forbenne kcal du allerede har inntatt. Starter du før frokost brenner du direkte på fettreservene.

    Det er jo ikke sånn det fungerer Tongue Det høres kanskje logisk ut, men heldigvis har kroppen en litt mer sofistikert tilnærming til fettinnlagring og fettforbrenning en som så. Hvordan kropper legger på seg og forbrenner fett er noe som skjer over tid, over dager, ikke fra time til time. Før i tiden hadde man en snever måte å se for seg hvordan kroppen fungerte, og man gjorde da sine forskninger på hvordan kroppen reagerte over noen timer av gangen. Nå om dagen forsker man på kroppen på en smartere måte; man ser på hvordan kroppen reagerer over tid, og det har vist seg å totalt avkrefte en del av de tingene man trodde på før. En av disse tingene er som du nevner, at cardio på tom mage om morningen "går rett på fettreservene" siden kroppen ikke har noen tilførte kalorier å gå på da man ikke har spist på mange timer. Men sånn fungerer det rett og slett ikke, da kroppen bare jevner det ut igjen om ikke kaloriinntaket ligger lavere en det man forbrenner iløpet av en ~24 timers periode.

    Jeg er ikke helt sikker på dette men jeg innbiller meg at man, sett over en periode på noen timer, kanskje forbrenner mer av fettreservene i en fastende tilstand, og at det var kanskje det forskning viste som gjorde at man antok at det da var fordelaktig med cardio på tom mage. Som sagt, dette er jeg ikke helt sikker på men en ting jeg er sikker på er at når man forsket på kroppens forbrenningsmønster over 24 timer og flere dager, viste det seg å være et ubestridelig faktum at å gjøre cardio på tom mage om morningen ikke ga noen fordeler

    Det vil alltid være hva man har gjort og spist iløpet av dagen som vil ha noe å si, ikke nøyaktig når og hvordan dette er gjort. Hvis du gjør cardio som forbrenner 400 kcal, så er 400 kcal forbrent den dagen, uavhengig av hva du har spist rett før eller hvor mye du har spist før på dagen osv. Hvis kaloriforbruket ditt i slutten av dagen ender opp med å ligge lavere en kaloribehovet ditt, vil du miste fettmasse, og du vil miste akkurat det samme uansett når du gjør cardio.

    Les mer her
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=57286.0
    http://www.bodybuilding.com/fun/the-myth-of-cardio-before-breakfast-debunked.html

    Honnør gitt av : Anderspusa, 08. juni 2012, 11:40
    25  Trening / Forum for ungdom / Sv: kreatin ? 05. juni 2012, 18:32
    Krea-bolic er det råeste kreatintilskuddet jeg har prøvd hvertfall. Løftet vekter som jeg bare kunne drømme om uten. Absolutt verdt de ekstra kronene

    http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/krea-bolic-270-kapsler-2

    Betale 8 ganger så mye for noe som har akkurat samme effekt som monohydrat, tilogmed kanskje dårligere? Tviler sterkt på at det kan bli ansett som verdt det i noen form eller fasong.
    Honnør gitt av : Cartman, 05. juni 2012, 21:01
    26  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin til sommeren 04. juni 2012, 22:21
    Mange misforstår dette med kreatin og vannretensjon.

    Man hører at kreatin får deg til å bli "oppblåst" fordi kroppen holder på mye vann. Når man tenker dette ser man for seg at det ligger masse veske rett under huden som får deg til å se fetere ut, får huden til å henge, osv osv. Dette stemmer ikke.

    Det som skjer er at musklene dine begynner å trekke til seg vann. Dette vannet vil ikke legge seg under huden, eller rundt muskelen, men inni musklene dine, da det er selve muskelcellene som trekker til seg vann. Musklene dine vil alltid bestå av en viss mengde vann enten du går på kreatin eller ikke, og det eneste som skjer når muskelcellene får en høyere vannmengde er at musklene dine vokser, blir større og ser mer utviklede ut. At du får vann i musklene er det samme som at musklene vokser, de vil ikke bli slappe, myke eller stygge, du kan ikke kjenne eller se vannet.

    En annen positiv egenskap kreatin har er at samtidig som det trekker vann inn i musklene, trekker det også vann ut av huden. Dette får deg til å se mer ripped ut og blodårene blir tydeligere.

    Jeg vet ikke om Kre-alkalyn trekker vann ut av huden, noe som monohydrat gjør, men det skal visstnok hindre musklene i å trekke til seg så mye vann, så da mister du volumegenskapene til kreatinet. Krealkalyn har også visst seg å tas opp litt dårligere en monohydrat.

    Kardio-trening vil ikke ha noen effekt på hvor mye vann som er i musklene dine.
    Honnør gitt av : Cartman, 04. juni 2012, 23:31
    27  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Ferie, muskelsvinn og gjennomoppbygging 02. juni 2012, 23:19
    Du skal nok neppe uroe deg noe særlig. Jo lengre du har trent jo mindre vil du miste, og jeg regner med at du ikke er helt fersk? Det er også slik at uansett hvor mye du mister, så vil du få tilbake alt du har mistet på veldig kort tid når du begynner å trene igjen. Selv om musklene forsvinner litt på kort sikt vil du ikke miste det du har bygget deg opp til med mindre du går flere år uten å trene, muscle memory er ingen spøk.

    Som blir nevnt over her, jeg syns du skal drite i alt som heter trening og kost og ta deg en skikkelig ferie, og IKKE tenk at du mister noe osv, du vil fortsatt se muskuløs ut og som sagt; det kommer kjemperaskt tilbake.

    Men hvis du synes det er veldig viktig å miste så lite som mulig er det to ting du kan gjøre. Det ene er å spise nok protein, naturlig nok legger du deg lavere her men som blir nevnt, ca 1 gram kan være greit. Det er nok ikke vanskelig å få til hvis du bestiller deg noe kjøttmat til middagen hver dag, samt og kanskje ta 1 proteinshake hver dag, men mer en det trenger du ikke. Du bør IKKE prøve å trene noe ordentlig eller noe slikt, men du kan ta noen enkle øvelser annenhver dag ellernoe sånt, bruke 10-20 min kanskje. Ta deg et par sett hver av pushups, chins, chrunces, ettbens bøy.

    Men som sagt, hadde jeg vært deg, gi faen Tongue Jeg husker jeg ble med på spontantur til magaluf for noen år siden, da drakk vi hardt hver eneste dag i 3 uker og jeg spiste EKSTREMT lite, bare ett måltid hver dag (var jo ute til morningen så sov jo hele jævla dagen og rakk så vidt middagen). Trodde jeg skulle miste alt vett, men mista bare litt hardhet, og alt kom tilbake iløpet av 2 uker maks. Siden den gang har jeg lært å slappe av og ta meg en god ferie og glemme alt, det anbefales virkelig Tongue
    Honnør gitt av : petter87, 02. juni 2012, 23:33
    28  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det rÃ¥este byggerbildet dere noen gang har sett 13. mai 2012, 23:42
    Serr? Var han hvit før han begynte med bol?
    Honnør gitt av : Adrian.k, 22. mai 2012, 22:46
    29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Vet noen hvor kreatinen til Star Nutrition er laget? 22. mai 2012, 07:11
    Jeg ser nå at det med å søke om å lage kosttilskudd ikke gjelder alle type tilskudd, jeg tok utgangspunkt i en fyr jeg kjenner som produserer proteinpulver tilsatt BCAA og han måtte igjennom en helvettes prosess for å få lov til det, kosta nesten 10 000 å få godkjent per produkt (altså for hver smakstype også), og behandlingstiden var på over ett år.

    Godt mulig ting er anderledes nå men det var bare ca 3 år sia, jeg regna med at det måtte man gjøre for alle tilskudd men ser nå at det ikke kreves av standard ting som proteinpulver, vitaminer, etc

    Uansett, norske produkter er generelt trygge, det er riktig at det er mulig å ikke følge reglene for hva man putter i produktene, hva man opplyser om og hvordan det produseres, men du skal være rimelig useriøs for å holde på sånn, og de som driver useriøst/uprofesjonelt skal vel være uproblematisk å få øye på. Som jeg sa; små, ukjente, tvilsomme, uprofesjonelle nettbutikker osv. Her i norge har vi vel ingen store produsenter bortsett fra proteinfabrikken? Det er vel den største leverandøren utenom gymgrossissten, som bare selger utenlandsk. Tror dere virkelig et profesjonelt firma som PF gjør noe dritt? Mattilsynet sjekker ikke alt, men de inspiserer produksjonsfasiliteter og sjekker også innhold i tilskudd fra tid til annen, dere må innse at folk flest ikke er ute etter å svindle dere bare fordi det er en sjanse for at de ikke blir oppdaget. Er du veldig skeptisk, kjøp norskt og et kjent merke. Hvilke norske produsenter er det som isåfall skulle svindlet oss egentlig? Vi produserer jo nesten ikke en dritt her uansett. Jeg er enig i at det selvfølgelig er mye dritt i tilskuddsbransjen, det ser man først og fremst i USA og andre land, jeg kan ikke huske noe som har blitt "avslørt" her i norge, selvom det er veldig begrenset antall norske produsenter og at de har eksistert en del år nå. De norske leverandørene av utenlandske tilskudd er også veldig seriøse, vi jo hva de norske leverandørene gjorde med en gang Nutrisport 90+ begynte å smake rart, da ble jo det tatt opp med Nutrisport med en gang og leverandørene informerte om hva som hadde skjedd og sluttet å ta inn produktene deres, nå får du såvidt tak i nutrisport produkter i norge, det er det som skjer hvis du prøver å kødde med det norske markedet.

    Kjøper du masse rare greier fra rare land er det uten tvil sjansespill, det har jeg alltid ment selv, men det skal godt gjøres å finne en norsk produsent som ikke driver seriøst, da skal du ha rota deg langt inni en mørk kjeller isåfall.

    Til trådstarter; du burde ikke finne deg i sånn som gymgrossissten har reagert på dette, send dem en siste mail hvor du skriver at å holde på sånn er bare tvilsomt og tullete og at du har informert om dette på div. norske treningsforumer og at folk har begynt å snakke. Er rimelig skuffa selv da jeg også bruker gymgrossissten, har stussa på at de har så billig proteinpulver, billigste du finner, hadde håpet at det ikke var noe tvilsomt dritt med dem.
    Honnør gitt av : NK, 22. mai 2012, 21:47
    30  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / Sv: Det rÃ¥este byggerbildet dere noen gang har sett 13. mai 2012, 23:42
    Serr? Var han hvit før han begynte med bol?
    Honnør gitt av : Omar, 18. mai 2012, 11:10
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!